Jessy
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pikapolonica80 Dejte mi punce neki povedat, kako ste ve vse to opremo in oblekice za dojenčke, tiste ki ste si lahko od koga kaj sposodile, rekle, namignile al so vam sami ponudili?? ker jaz sem šele zdej v nosečnosti ugotovila da časi niso več taki da komu z veseljem kaj posodiš, ampak se potuhniš ko miš, ali preslišiš da je kdo kaj rekel oz. si vesel ko ti kdo reče če imaš kaj za prodat...jaz sem nad ljudmi zelo, zelo razočarana, opremo sva kupila vso sama brez izjeme, cunjice sva nazadnje nekaj dobila izposojene od znanke, ostalo kar mi je falilo sem kupila, okrog naju pa polno ˝prijateljev˝ z pol do enoletnimi otroci . Meni je cunje dala sestra, kar je zagotovo lažje. V bistvu smo si jih izmenjale 3. Najrej jih je imela sestra, nato jih je dala meni, jaz nazaj njeni svakinji, ona spet moji sestri in sestra spet meni. Je pa res, da so to pretežno cunje za deklice, zato mi je fantovskih primanjkovalo. Prijateljici sem malce omenila, da mi manjka cunj, pa je takoj pripravila škatlo zame in zdaj pridno daje na stran, ker ima 5 mesecev starega fantka. Sem pa omenila še prijateljicam, ki sem jih dobila na RR in imamo prvega otroka enako starega, da če slučajno katera ne ve, kam s cunjami in jih ne bi več rabila, da se priporočam, pa mi je ravno včeraj ena izmed njih predala 2 škatli cunj, tako da zdaj bo pa več kot dovolj. Recimo, da imajo tvoji prijatelji tako majhne otroke, najbrž načrtujejo še kakšnega, pa zato ne ponujajo. Eni se tudi bojijo kakšne cunje bodo dobili nazaj, pa jih zato ne posojajo....zelo so različni res.