|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  132 133 [134] 135 136   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 2010 - 3. del
24.2.2010 9:05:36   
Zvezdici
Dobro jutro!

ursa_p - lepe slikice in res imaš super sodelavce user posted image . Te še kaj grabi?

pupsa - njami.. tale kavica pa izgleda prav nesramno dobro user posted image .

jassika - jaz imam tudi skoraj vsako noč sanje o porodu in user posted image . In se mi tudi zdi, da se psihično, vendar podzavestno pripravljam, saj ponoči sploh ne moram več spati kaj dosti. Sem že čisto neprespana.
Pa dobro opravi na pregledu! user posted image user posted image user posted image user posted image

lucika - user posted image ti že sedaj kravžlja živce.  Tudi tebi user posted image user posted image user posted image user posted image za pregled!

rožca - mogoče pa le bo kaj počasi user posted image

girl - jaz živim v dravljah, pa sem ga čutila.. so šipe tako ropotale user posted image .

26.03 ob 23.32h je tudi zame posijal sonček z imenom Tija :)

(odgovor članu Jessy)
Neposredna povezava do sporočila: 3326
24.2.2010 9:08:35   
girl79
ne ni bil nič krvav....ja samo to je pa res tolažba, da je lahko tudi šele čez 3 tedne...user posted image , ker me je pa ginekologinja včeraj čisto navdušila s tem da bom pa jaz kar naslednji teden rodila, čeprav res ne bi rada pred sredo, ker imam v pon še ene opravke, pa moj user posted image ima v pon in tor ene obvezne seminarje, katere bi bilo res fajn da se jih udeleži, tako da sreda bi nama pa res odgovarjala, pa še tak lep datum je 3.3. user posted image user posted image

(odgovor članu lucika)
Neposredna povezava do sporočila: 3327
24.2.2010 9:08:40   
plamen
Dobro jutro!

Nič bat, nimam popadkov, nimam večje količine sluzi, čep naj bi bil še vedno tamuser posted image .

Me pa občasno nekaj špikne spodaj. user posted image se je spet nekaj zavrtel, ga spet drugače čutim kot včeraj. Upam, da samo rit preklada levo in desno in s tem tudi nogice. Potresa nisem čutila, sem šla pa 3x na wc, pa moj tut 1x, kar skoraj nikoli ne gre, mogoče je bilo kaj v zrakuuser posted image .

Danes greva mal v štacuno zalogo nabavit, nama je kar zmanjkalo. Pa če na banko greva preverit kako je stanje za kredit, za hiško. Vse se dogajauser posted image . Zato tudi še ne bi šla v P.

Upam, da za sobico pokličejo do konca tedna, da potem lahko perem in likam. Za kosilo bova midva danes imela šampinjone, se pa še nisem odločila ali pohane ali polnjene s česnom, pršutom in sirčkom... mmmmmuser posted image

Zdele pa sekica pride, da mami en powerpoint narediva, k ma v nedeljo 60 let. Mami pa nečakinjo merka, seveda pod pretvezo, da moja sekica nakupujeuser posted image .

Lepo sredo želim in akcije ki bodo, naj bodo hitre in čim manj boleče!!

(odgovor članu girl79)
Neposredna povezava do sporočila: 3328
24.2.2010 9:11:15   
plamen
zvezdici - ja moj uradni rok je 26.3., mi ga je na NS premaknila na 24.3. in sem bila tolk vesela, da je 2 dni prej, da sem tukaj gor kar spremenila. Drugače pa imam povsod še vedno 26.3., tusdi za porodniško in vse ostale dokumente tako da sem se kar nanj navadila, pa še na petek pride in je tko fajn štet. user posted image Zato sem napisala, da mava s sončkom isti dan. No nič več, ker ona že crkljauser posted image .

Sem pa s svojim user posted image zmenjena, da je 19.3. prelep datum, da greva zjutraj v akcijo in potem bo cela familija na 19. imela RD - si bo mož lažje zapomniluser posted image .

(odgovor članu plamen)
Neposredna povezava do sporočila: 3329
24.2.2010 9:24:27   
Zvezdici
plamen - aja tako. To sem pa spregledala ja user posted image . Lepo da si se s svojim user posted image zmenila. Upam, da te bo ubogal user posted image .

(odgovor članu plamen)
Neposredna povezava do sporočila: 3330
24.2.2010 9:33:16   
plamen
IZVIRNO SPOROČILO: Zvezdici

plamen - aja tako. To sem pa spregledala ja user posted image . Lepo da si se s svojim user posted image zmenila. Upam, da te bo ubogal user posted image .

user posted image user posted image ja jaz tudiuser posted image

(odgovor članu Zvezdici)
Neposredna povezava do sporočila: 3331
24.2.2010 9:33:55   
*pupsa*
a se lahko zmeniš z G da greš prej rodit...jst bi šla tko rada prej...sej sam 2 tedna nč več user posted image

(odgovor članu Zvezdici)
Neposredna povezava do sporočila: 3332
24.2.2010 9:46:01   
Jessy
Dobro jutro!

Kako lepa kavica me je pričakala tu na RR! user posted image user posted image user posted image

Jaz se držim obljube! Prišla sem zelooooo naspana, odpočita in brez znakov za kakšen porod, edino kokic si še nisem nabavila, da vas bom spremljala!
Res, noč je bila več kot čudovita! Se je videlo, da sem bila včeraj uničena od dneva, pa še ob polnoči sem cunje obešala, tako da sem do zadnjega delala. Posledično sem wc obiskala LE 1x!!!! Ne morem verjeti!

Rožca, sem full vesela zate, da se ti je začelo dogajati. Zdaj pa naj se do konca odvije, da bomo kmalu dobili novo članico na RR!!! Drži se!!!

http://www.mojalbum.com/taia/moje-torte

(odgovor članu *pupsa*)
Neposredna povezava do sporočila: 3333
24.2.2010 9:50:38   
Pikapolonica80
Dobro jutro!

Jaz sem tud čutila potres, je blo tko čudno da nisem zdej vedla a zdej se je kak kamion v blok zaletu al je bil potresuser posted image . Sm se kr mal ustrašla..

Dejte mi punce neki povedat, kako ste ve vse to opremo in oblekice za dojenčke, tiste ki ste si lahko od koga kaj sposodile, rekle, namignile al so vam sami ponudili?? ker jaz sem šele zdej v nosečnosti ugotovila da časi niso več taki da komu z veseljem kaj posodiš, ampak se potuhniš ko miš, ali preslišiš da je kdo kaj rekel oz. si vesel ko ti kdo reče če imaš kaj za prodat...jaz sem nad ljudmi zelo, zelo razočarana, opremo sva kupila vso sama brez izjeme, cunjice sva nazadnje nekaj dobila izposojene od znanke, ostalo kar mi je falilo sem kupila, okrog naju pa polno ˝prijateljev˝ z pol do enoletnimi otroci user posted image .

(odgovor članu *pupsa*)
Neposredna povezava do sporočila: 3334
24.2.2010 9:56:54   
lucika
hm, kaj se tiče sposoje...jaz nisem nobenemu nič rekla, čakala, da so sami ponudili....
sem v prvo tudi vso opremo dobila na posojo, zdaj v drugo sem pa kupila...cotke sem od ene dobila, za stalno, ne za sposodit; od drugih pa za vrnit, a so take od enega 5 otroka, tak da ni tako aklih...

jaz osebno skoraj raje kupim, čeprav rabljeno. ali mi kdo podari ali posodi tako, da če vrnem, vrnem...ker, boš videla...da te bo za vsako cotko glava bolela, kje bo kak flekec, pa kje bo narobe stopil...raje ne, imaš svoje in lahko uniči če se pač zgodi...

(odgovor članu Pikapolonica80)
Neposredna povezava do sporočila: 3335
24.2.2010 10:00:57   
Jessy
IZVIRNO SPOROČILO: Pikapolonica80

Dejte mi punce neki povedat, kako ste ve vse to opremo in oblekice za dojenčke, tiste ki ste si lahko od koga kaj sposodile, rekle, namignile al so vam sami ponudili?? ker jaz sem šele zdej v nosečnosti ugotovila da časi niso več taki da komu z veseljem kaj posodiš, ampak se potuhniš ko miš, ali preslišiš da je kdo kaj rekel oz. si vesel ko ti kdo reče če imaš kaj za prodat...jaz sem nad ljudmi zelo, zelo razočarana, opremo sva kupila vso sama brez izjeme, cunjice sva nazadnje nekaj dobila izposojene od znanke, ostalo kar mi je falilo sem kupila, okrog naju pa polno ˝prijateljev˝ z pol do enoletnimi otroci user posted image .

Meni je cunje dala sestra, kar je zagotovo lažje. V bistvu smo si jih izmenjale 3. Najrej jih je imela sestra, nato jih je dala meni, jaz nazaj njeni svakinji, ona spet moji sestri in sestra spet meni. Je pa res, da so to pretežno cunje za deklice, zato mi je fantovskih primanjkovalo. Prijateljici sem malce omenila, da mi manjka cunj, pa je takoj pripravila škatlo zame in zdaj pridno daje na stran, ker ima 5 mesecev starega fantka. Sem pa omenila še prijateljicam, ki sem jih dobila na RR in imamo prvega otroka enako starega, da če slučajno katera ne ve, kam s cunjami in jih ne bi več rabila, da se priporočam, pa mi je ravno včeraj ena izmed njih predala 2 škatli cunj, tako da zdaj bo pa več kot dovolj.
Recimo, da imajo tvoji prijatelji tako majhne otroke, najbrž načrtujejo še kakšnega, pa zato ne ponujajo. Eni se tudi bojijo kakšne cunje bodo dobili nazaj, pa jih zato ne posojajo....zelo so različni res.

Neposredna povezava do sporočila: 3336
24.2.2010 10:11:10   
vekybel
Dan!

No to noč sem po zelo dolgem času spala vredu in obiskala wc le 2x, ne moreš verjet.

rožca26 no pa se je le začelo user posted image

pikapolonica jz sem sam sestrično vprašala, ker vem da jo lahko pa še sama je povedala ko bom rabila naj ji povem. Drugače pa je res tako kot si rekla, ljudje so se zelo spremenili in vsak gleda nase. Kot pravi lucika, boš še mogla pazit pa ne vem kaj vse. Če ti kdo podari sam ok če ne pa raje nič.

(odgovor članu lucika)
Neposredna povezava do sporočila: 3337
24.2.2010 10:27:20   
Zvezdici
glede posojanja zadev - imam tudi jaz srečo, da sem dobila od sestre, sestrične, ter kar veliko tudi od sestrinih prijateljic.
pikapolonica, pa saj.. če kakšno prijateljico prosiš (če se dobro razumeta), mislih, da ti ne bi posodila? Ali pa kdorkoli drug, ki bi ti lahko.

(odgovor članu vekybel)
Neposredna povezava do sporočila: 3338
24.2.2010 10:28:37   
Pikapolonica80
Lucika in Vekybel - imata popolnoma prav, sej potem se pa sekiraš če se kaj popaca in to...k sreči so te cunjice ki sem jih dobila v sposojo kar obrabljene že...
Sprašujem pa zarad tega, ker mi je sestra rekla, da sm jz čudnauser posted image ker ne rečem sama če bi mi kdo kaj posodil...Meni se zdi neumno fehtarit naokoli, če vsi vejo da boš to rabil in potem lepo omeniš da morava še vse kupit ker nisva nič dobila izposojeno...že to mi je blo težko rečt kaj šele direkt. No pa na to nobeden ni trznil. Pa tudi če še načrtujejo, saj to so cunjice v katere dojenčka dvakrat oblečeš in so že premajhne in jih lahko vrneš...No, sej mogoče sm pa res jz smotana, sam jz vem da bi/bom sama ponudila ko se pojavi priložnost.

(odgovor članu vekybel)
Neposredna povezava do sporočila: 3339
24.2.2010 10:32:36   
Jessy
A nam jo je Rožca že pobrisala, ker je ni več tle??? Kje pa Zoey tiči??? A ni ona tudi včeraj omenjala, da jo nekaj špika???

Neposredna povezava do sporočila: 3340
24.2.2010 10:33:02   
vekybel
IZVIRNO SPOROČILO: Pikapolonica80

Lucika in Vekybel - imata popolnoma prav, sej potem se pa sekiraš če se kaj popaca in to...k sreči so te cunjice ki sem jih dobila v sposojo kar obrabljene že...
Sprašujem pa zarad tega, ker mi je sestra rekla, da sm jz čudnauser posted image ker ne rečem sama če bi mi kdo kaj posodil...Meni se zdi neumno fehtarit naokoli, če vsi vejo da boš to rabil in potem lepo omeniš da morava še vse kupit ker nisva nič dobila izposojeno...že to mi je blo težko rečt kaj šele direkt. No pa na to nobeden ni trznil. Pa tudi če še načrtujejo, saj to so cunjice v katere dojenčka dvakrat oblečeš in so že premajhne in jih lahko vrneš...No, sej mogoče sm pa res jz smotana, sam jz vem da bi/bom sama ponudila ko se pojavi priložnost.

Ne imaš čisto prav. Zdej si zamisli še da si sposodiš od 2 ali 3 prijateljic pa zamešaš še kako cunjico pa bo mislila da si nalašč in take......Jz ko sem 100% vprašam če ne pa raje si sama priskrbim. To pa da se prijateljica ne spomnem user posted image  Tudi če je že noseča in dokler donosi bi tvoj user posted image  prerasel že 3x, tako da nisi nič čudna.

Neposredna povezava do sporočila: 3341
24.2.2010 10:34:17   
vekybel
Kaj mislite a nas bo kak user posted image  danes presenetil?   user posted image

(odgovor članu vekybel)
Neposredna povezava do sporočila: 3342
24.2.2010 10:36:18   
Zvezdici
IZVIRNO SPOROČILO: vekybel

Kaj mislite a nas bo kak user posted image  danes presenetil?   user posted image

Jaz sem tudi že razmišljala, če dobimo kakšnega svežega. Pa mislim, da pomoje kar bo kakšen. Dan je še dolg user posted image .

(odgovor članu vekybel)
Neposredna povezava do sporočila: 3343
24.2.2010 10:44:21   
Pikapolonica80
sigurno bo kakšen user posted image , smo se že kr mal razvadle zadnje dni da skoz dogaja user posted image .

(odgovor članu Zvezdici)
Neposredna povezava do sporočila: 3344
24.2.2010 10:45:54   
Jessy
Kolk je pa danes en lep dan! Prav za rodit! user posted image user posted image user posted image

Ampak, resno! Kaj je lepšega kot da po dolgih mesecih lahko odpreš okno na stežaj za več ur, pa te pri tem nič ne zebe, radiatorje imaš pa zaprte? Prav magično je!!! Upam, da bo tudi trajalo!

Neposredna povezava do sporočila: 3345
24.2.2010 10:50:31   
*pupsa*

a je lahko moj dons na vrsti user posted image  

(odgovor članu vekybel)
Neposredna povezava do sporočila: 3346
24.2.2010 10:54:35   
Jessy
IZVIRNO SPOROČILO: *pupsa*

a je lahko moj dons na vrsti user posted image  

Čakej, da pogledam, kdaj imaš PDP!!! user posted image  Po moje še nisi na vrsti!

Niti pod razno!!! Si še celih 10 dni za menoj, tak da nič prehitevat!!!! Razumela? user posted image

< Sporočilo je popravil Jessy -- 24.2.2010 10:56:06 >

(odgovor članu *pupsa*)
Neposredna povezava do sporočila: 3347
24.2.2010 11:12:47   
ursa_p
Cau!

Jaz sem se doma ... nic strasnega se ne dogaja. user posted image

Zoej mislim, da je danes v Porodnisnici Postojna na enem pregledu.

Rozca ... tud mislim, da je se doma.

Lp

(odgovor članu Jessy)
Neposredna povezava do sporočila: 3348
24.2.2010 11:13:54   
*pupsa*
hehehe a kej šteje d mam že eno doma in d bi rada čimprej ratala nazaj tista mami k lahk kej počne ne se sam premika k nasedel kit iz kavča na stol in nazaj user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Jessy)
Neposredna povezava do sporočila: 3349
24.2.2010 11:21:39   
sandrica23
Lep pozdrav! Kam hitite babe...ni še marec..jaz ne vem da se ne morejo držat rokov user posted image user posted image ČESTITKE vsem novopečenim mamicam!!!user posted image

Jaz bi tud že šla...dans sem mela spet take glupe sanje da pop... Sem sanjala da so me iz Urološkega klicali da more Lan prit na operacijo 21.marca,jaz pa 22 marca mam rokuser posted image Svašta...

Aja,sem na forumu vidla da je naši bivši souser posted image aleunam uspelo zanosituser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu *pupsa*)
Neposredna povezava do sporočila: 3350
Stran:   <<   < Prejšnja stran  132 133 [134] 135 136   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  132 133 [134] 135 136   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...

trma
che guevara

kako se spopasti z otrokovo trmo?

kazen (13%)

ignorirat (43%)

pogovor (39%)

obupat (0%)

izolacija otroka (4%)

Število vseh glasov: 298

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!