Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 23.2.2010 13:28:15
|
|
|
|
miklarom
|
mismis - ti sranje no tolk sem nesrečna zate , drži , se zdaj malo spočij naberi novih moči ion zopet v boje, držim pesti zate, rada te imam in mislila bom 24.ur na dan nate.
1.2.2004 job 18.55 je v 21.tednu odšel med angelčke naš Tim, 21.9.2009,v 24. tednu ob 3.23 med angelčke odšla najina Taja, sedaj pa se jima je 30.3.2011 v 19.tednu ob 22.45 še njuna sestrica. Življenje je kruto in ni pravično, mamica več ne more in zdrži
|
|
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 23.2.2010 14:26:55
|
|
|
|
mausikaa
|
mah Mišmaš pa kakšno s****e je to zdaj??? a ne bo nobene nove nosečke??? ma naj gre vse skupaj nekam... Lizika si pridna ali se že prebijaš na beli širni svet? Lana gledaš zvezdice?
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 23.2.2010 14:45:01
|
|
|
|
Fidolina
|
Mismis - zelo mi je žal. Samo ne obupaj, prosim . Mal se razjezit, ven čustva vržt, kužona prečohat, uživat s svojim dragim to lepo pomlad, ki trka na vrata - potem pa dalje v nove boje .
|
|
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 23.2.2010 14:55:58
|
|
|
|
Rakica_80
|
Joooooj vse na novo napisat.... mi ni odposlalo Mišu moj, drži se, sem sigurna, da bodo ti pingvinčki zmagovalni zate Drugače, kako ste moje dame in Kruce? Tudi jaz sem se spet zbudila z močnim krčem v maternici, sem imela občutek, da se je vse končalo, drugače imam bele uzcedke od Prometriuma, ampak danes po krču, ko sem šla na WC, ni bil več bel ampak, tak rjav Maaah, če bo uspelo bo, če ne v nove boje Jaz sem si to vzela kot službo- neko obveznost, če moramo napredovat, rabimo dosti truda vložit v to a ne? Tako je tudi pri tem, vsaj jaz tako razmišljam, popravite me če se motim! Rada vas imam
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 23.2.2010 15:32:54
|
|
|
|
Fidolina
|
Lana, Laaanaa? - kaj se dogaja? Čakamo novičke
|
|
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 23.2.2010 15:36:54
|
|
|
|
lana70
|
IZVIRNO SPOROČILO: Fidolina Lana, Laaanaa? - kaj se dogaja? Čakamo novičke evo nas.....še 2v1...moja G se je odločila: 9.3. ob 7.00 s torbo in tešč
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 23.2.2010 15:37:26
|
|
|
|
lana70
|
evo nas.....še 2v1...moja G se je odločila: 9.3. ob 7.00 s torbo in tešč
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 23.2.2010 15:39:16
|
|
|
|
Rakica_80
|
Opaaa, super, se pravi da se je odločila počakat še malčič
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 23.2.2010 15:45:48
|
|
|
|
Fidolina
|
Bebiii - držim pesti. Glede izcedkov itak veš, da jih je imelo veliko punc, ki so bile potem noseče. Tako, da težko je biti pameten. Je pa res, da enim je vse v zibko položeno, eni moramo pa tja "do sivih las" garati, da napredujemo (kot si primerjala) v službi oz., v našem primeru, dočakamo tako zelo želeno malo detece.
|
|
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 23.2.2010 15:46:55
|
|
|
|
Kruce Fiks
|
IZVIRNO SPOROČILO: lana70 ...evo, jutri po 12.00 vidimo, kakšna bo zadeva.... Ka je zdaj?? Ura je tri, tebe nikjer ni.... Moj prvi dan u službi je bil prava polomija!!!! Sm se preobleku pa delat šel... "Taglavna" in "taglavnaglavna" sta bili mnenja da se bi jima moral že navsezgodaj zjutraj pričeti klanjat in zahvaljevati za službo (čeprav nista mele nč zravn), in to sta mi tud več kot očitno pokazale pa še cel kolektiv ga je zravn najebu... Pfuj jih bod babe ukrojene!!!!
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 23.2.2010 15:50:15
|
|
|
|
Kruce Fiks
|
Tamičkana se je vmes zbudila pa ..... ....se je naša lanči tačas že javila Madonca lahko bi te rešili muk! Pa nas tudi
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 23.2.2010 15:52:36
|
|
|
|
Fidolina
|
Lana - no, bomo pač morali še malo počakati - pa tako nestrpni . Skrbi me za Gigi. Že včeraj zjutraj je začela dihati. Da ne bo kaj narobe ? Kruce - požvižgaj se na tiste ženščine. Važno je, da imaš pogodbo v rokah! Sneg kopni, kmalu bodo vrtički že željni, da jih kdo malo obdela .
|
|
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 23.2.2010 15:54:13
|
|
|
|
Kruce Fiks
|
IZVIRNO SPOROČILO: Fidolina Kruce - požvižgaj se na tiste ženščine. Važno je, da imaš pogodbo v rokah! Sneg kopni, kmalu bodo vrtički že željni, da jih kdo malo obdela . Čez par dni pričnem s sejanjem
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 23.2.2010 16:23:47
|
|
|
|
gigi1
|
IZVIRNO SPOROČILO: lana70 evo nas.....še 2v1...moja G se je odločila: 9.3. ob 7.00 s torbo in tešč Superca . Jaz sem kar vesela, da boste še malčk počakali
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 23.2.2010 16:36:58
|
|
|
|
miklarom
|
lana70 - no, pa še malo počakajmo in si ta čas naberimo moči , da bomo lahko dihali mučo fejst s teboj, da boš prej rešena Kruce - j.......š ti te tečne babe, važen je da imaš ti službo, se bojo že naveličale in pol se bojo one tebi klanjale , . A ti boš že sadil? Kaj pa Gigi - spočij se zdaj z dihanjem za lano in prihrani moči, boma pol skupi fejst dihale
1.2.2004 job 18.55 je v 21.tednu odšel med angelčke naš Tim, 21.9.2009,v 24. tednu ob 3.23 med angelčke odšla najina Taja, sedaj pa se jima je 30.3.2011 v 19.tednu ob 22.45 še njuna sestrica. Življenje je kruto in ni pravično, mamica več ne more in zdrži
|
|
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 23.2.2010 16:39:06
|
|
|
|
lana70
|
IZVIRNO SPOROČILO: gigi1 IZVIRNO SPOROČILO: lana70 evo nas.....še 2v1...moja G se je odločila: 9.3. ob 7.00 s torbo in tešč Superca . Jaz sem kar vesela, da boste še malčk počakali ..no ja, če bi mi rekla danes, bi rade volje šla, tamala ima 3320, tako da....jaz sem pa podobna eni veli raci...taki nadevani Kruce, že v štartu reši zadeve s temi babami, raje prva zamera kot zadnja! Mislm!!!
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 23.2.2010 16:39:23
|
|
|
|
Kruce Fiks
|
IZVIRNO SPOROČILO: miklarom Kruce - j.......š ti te tečne babe, važen je da imaš ti službo, se bojo že naveličale in pol se bojo one tebi klanjale , . A ti boš že sadil? Kaj pa Paradižnik, papriko, melancane in poskusno že kar zeleno solato...
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 23.2.2010 17:22:20
|
|
|
|
mausikaa
|
ah Kruce, skozi eno uho notr, skoz drugo ven...babe znajo biti prekleto smotane... hmm, kam boš pa ti to že sadil? menda ne še v vrt? pri nas je še 20 cm snega... za tisti tvoj črni paradižnik se priporočam jaz sem mojega glih par dni nazaj morila kako bi letos lahko vrt poštimala, pa kam bi kaj poflancala...me je samo čukasto gledal Lanči lep datum ti je dala, samo meni se zdi da tvoja Lizika ne bo glih čakala do takrat ali pač?
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 23.2.2010 20:34:40
|
|
|
|
gigi1
|
Evo čakam na fuzbal pa mam mal cajta Prejle nisem utegnila komentirat... Miša srce moje a se je dokončno ulila . Bemmusunacinvsepospisku . A ni mogla pridet 9. ali 10. dan, če je že morala ? Ah, draga Bebiii naj bo to dober znak Lanči verjamem, da bi šla takoj . Počakaj še malo, pa bova imeli z Liziko skupaj RD Kruce grrrrrrr žal se veliko srečujem staglavnimi in podobnimi v zdravstvu in moram rečt (čast redkim izjemam ), da jih je večina adijo pamet . Stisni zobe, pol jih pa na lep način odj.ebi. Fidi, Mikla sem mela tol dela dans, pa sem vseeno mal počekirala na RR kaj z Lano dogaja, da ne hiperventiliram . Hvala za skrb
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 23.2.2010 20:55:11
|
|
|
|
Kruce Fiks
|
IZVIRNO SPOROČILO: mausikaa hmm, kam boš pa ti to že sadil? menda ne še v vrt? pri nas je še 20 cm snega... za tisti tvoj črni paradižnik se priporočam jaz sem mojega glih par dni nazaj morila kako bi letos lahko vrt poštimala, pa kam bi kaj poflancala...me je samo čukasto gledal V plastiko od kremšnit ....pa na okn da flance naredim. Bom pogledal kak kaj stojim s črnimi, če ne pa poskusim nabavt. Hvala gigi & CO, sej bosta glavni sam še en let pol jima pa poteče mandat pa bomo miši plesale
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 23.2.2010 22:09:08
|
|
|
|
lana70
|
IZVIRNO SPOROČILO: gigi1 Lanči verjamem, da bi šla takoj . Počakaj še malo, pa bova imeli z Liziko skupaj RD Kruce grrrrrrr žal se veliko srečujem staglavnimi in podobnimi v zdravstvu in moram rečt (čast redkim izjemam ), da jih je večina adijo pamet . Stisni zobe, pol jih pa na lep način odj.ebi. Fidi, Mikla sem mela tol dela dans, pa sem vseeno mal počekirala na RR kaj z Lano dogaja, da ne hiperventiliram . Hvala za skrb ...sej veš, da bi imela sms, če bi šla proti porodni halooooo!!!
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 23.2.2010 23:18:04
|
|
|
|
Naska
|
evo se javljam z "dopusta", na stedrilu...
|
|
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 24.2.2010 8:38:14
|
|
|
|
gigi1
|
IZVIRNO SPOROČILO: lana70 ...sej veš, da bi imela sms, če bi šla proti porodni halooooo!!! Vem Samo dopuščam možnost, da bi pozabila doma telefon, tvoj pa mene verjetno nima v imeniku, morda pa ima Bebiii in voala...informacija na RR-u. Mam različne scenarije v glavi Srce nič se ni treba obremenjevat z nami. Ti samo pazi nase in na Liziko
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 24.2.2010 8:39:02
|
|
|
|
gigi1
|
Jutrčka Naj bo dan lep
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 24.2.2010 9:36:00
|
|
|
|
gigi1
|
Aja, a ste čutile potres danes zjutraj?
|
Brrrr...
пеперутка16
Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......