|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  82 83 [84] 85 86   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Nosečke po IVF/ICSI 2. del
22.2.2010 22:03:24   
Goldy
Ojla user posted image !

sapi - na Zavodu za transfuzijo krvi so matične celice dostopne vsakomur. Je pa malo verjetno, da bi jih lahko uporabili kar povprek, tako da je baje velika možnost, da tepočakajo, če jih glih rabiš. Sicer je itak najbolje, da jih sploh ne rabiš. Je pa to brezplačna varianta. user posted image user posted image  za brcike!

biba - ja, mi smo tudi lovili brcike, pa čmrla ravno takrat ni hotela nič pokazat svojih veščin. Komaj sem jo tu in tam ujela. Sploh pol na koncu, ko mi je kar cel trebuh majala.user posted image  Ej, mi je pa tiščala svoje okončine vsepovsod. Svoje nogice je nekaj tednov na vsak načim želela potisniti pod moja rebra. Auuuva! Pa ubogi je bil moj mehur. Ko je oči rekel: "Pojdiva se peljat mamici čez mehur!", se je poslušno dete tako obrnilo, da je mami letela na wc. user posted image

gapii - superca za španciranje! 

loremi - jaz sem imela bebesound. Nama je bila ful fina zadeva.  Bi ti ga posodila, sam je strgana tista mrežica čez in še nisem pogruntala kaj bi dali čez.

Vsem ostalim en lep pozdrav!!!

Pa smo 4!!!

(odgovor članu lana70)
Neposredna povezava do sporočila: 2076
23.2.2010 7:01:32   
loremi
Dobro jutro!

user posted image

In lep dan vsem!

(odgovor članu Goldy)
Neposredna povezava do sporočila: 2077
23.2.2010 7:39:58   
bit
Dobro jutro...

Loremi hvala za kofi...

Fragi..... čestitke za brcike.....in za polovičko..user posted image

Biba...ti pa veselo španciraš......hiperaktivka....user posted image

BarbiG... ja dobra si...kaj ne boš utrujena...mene ze en daljši sprehod utrudi...user posted image

Gapi....čestitke za špancir.....vidim da uzivate brez mejauser posted image

čez vikend sva bila na slovenski obali....v nedeljo je bil tak lep sonček sva prehodil cel Portorož in si ogledovala vozičke ki so peljali nasproti nama....in ugotavljala kateri je kateri...user posted image
Včeraj sem imela pregled pri nefrologu....je zadovoljen z mojo nosečnostjo...kontrole bom imela na 14 dni do enega meseca...v četrtek imam še UZ ledvic...sem bila pa prav presenečena kako gre z nadzvočno hitrostjo vsako naročanje če si nosečka....user posted image . Vsak dan 2x si moram miriti tlak... Aja odločbe od komisije tut še nisem dobila....

(odgovor članu loremi)
Neposredna povezava do sporočila: 2078
23.2.2010 9:21:26   
sapi
Dobro jutro ...

No za mene ne prav dobro. Zjutraj sem vstala vse ok, ko sem prišla v službo sem pojedla banano in jabolko in spet vse ok. Čez nekaj časa me je začela oblivati vročina in malo se mi je meglilo potem pa slabost in bruhanje. Trenutno sem še kar ok vendar ne dobro. Ali se je še kateri zgodilo kaj podobnega?

Goldy
hvala tudi jaz premišljujem o tej varianti. Se bom pa tudi drugje pozanimala in se nato odločila. Prav imaš, da jih vsaj ne bi nikoli rabili.
bit torej si imela relaksacijo čez vikend pa še super vreme je bil. Ja nosečke imamo prioriteto, ko bi le vedno bilo tako ...
biba saj pri nas tudi non stop nekaj brca vendar vidno do sedaj pa ni bilo. Tudi midva sva od sedaj naprej v lovu za premikajočim trebuhom in do sedaj neuspešno user posted image . Vidim, da se še kar potepaš naokoli. Jaz sem trenutno na lovu za posteljnino vendar nič pametnega. Všeč mi je Lollipop Lane Herbs Garden ali pa pri nextu (ne vem imena) vendar ne morem dobiti nič. Otroške posteljnine kolikor sem gledala pri Next ne pošiljajo v Slovenijo. Buši pa je zaprt oz ne obstaja več. Ko grem pa na spletno stran pa vsi angleški on line shopi v glavnem pošiljajo samo znotraj anglije.
loremi držim pesti, da vse skupaj na koncu dobro konča in, da druga pikica lepo raste kot je treba. Ti pa verjamem, da je hudo si sploh ne morem predstavlajti kaj doživljaš.
gapi vidim, da ste našli pravi ritem. Bo pa malo težje zate potem, ko boš sama. Ja babice so veliko vredne.

V&V ... in najine sanje so dvakrat postale resničnost.

(odgovor članu bit)
Neposredna povezava do sporočila: 2079
23.2.2010 10:20:58   
tejalea
Dober dan,
SApi, a si mogoče prehitro vstala s stola ali kaj podobnega? Meni se je to tudi dogajalo, da se mi je zmeglilo. Malo bolj počasi, pa bo!
Loremi - kako si? Imaš še vedno težave ali ponehujejo - upam, da se ti je umirilo.

Ženske, mene pa zanima za katere plenice ste se odločile - predvsem tiste z dvojčki: bombažne ali pamperske? Tega pride celi kup!
V petek gremo verjetno v LJ, pa bova šla z dragim pogledat vozičke...
lp
teja

(odgovor članu sapi)
Neposredna povezava do sporočila: 2080
23.2.2010 13:25:32   
loremi
IZVIRNO SPOROČILO: tejalea
Loremi - kako si? Imaš še vedno težave ali ponehujejo - upam, da se ti je umirilo.

V bistvu nič neponehuje, na srečo ni glih krvavitev, ampak izcedki so pa skoz.

Sapi hvala. Ja tole kr dela na živčkih, ne morš se sprostit in uživat, ker si misliš vsak moemnt je spet lahko kej, čeprav poskušam ne mislit na najslabš, ampak izcedki me pa pol spomnijo na slabe stvari. 

(odgovor članu tejalea)
Neposredna povezava do sporočila: 2081
23.2.2010 13:38:34   
gapii27
mi uporabljamo pampersice..

(odgovor članu loremi)
Neposredna povezava do sporočila: 2082
23.2.2010 13:41:57   
gapii27
ja lana nogica je krajša ampak se mi zdi da je začela napredovat...se lažje povijemo...prej je mel kolenček glih komi zuni... upamo, da res gre na boljeuser posted image

(odgovor članu gapii27)
Neposredna povezava do sporočila: 2083
23.2.2010 14:25:26   
BarbiG

IZVIRNO SPOROČILO: tejalea

Dober dan,
SApi, a si mogoče prehitro vstala s stola ali kaj podobnega? Meni se je to tudi dogajalo, da se mi je zmeglilo. Malo bolj počasi, pa bo!

Ženske, mene pa zanima za katere plenice ste se odločile - predvsem tiste z dvojčki: bombažne ali pamperske? Tega pride celi kup!
V petek gremo verjetno v LJ, pa bova šla z dragim pogledat vozičke...
lp
teja

Jaz bom za začetek naročila preko spleta plenice na nedonošenčke babolino, bambino ali nekaj podobnega za težo 1-3 kg, potem pa pamperske št. 1 od 2-5 kg, ker pridejo tele pamperske kar precej velike na majhnih otročkih kot so dvojčki. Vem iz prve roke, pa čeprav sem obakrat do sedaj bila noseča z enojčki, vendar smo šli iz porodnišnice domov z 2,5 kg obakrat in so bile pamperske kar prevelike. Zdaj, ko bosta pa dva, pa sploh pričakujem, da bodo na začetku pamperske prevelike.

(odgovor članu tejalea)
Neposredna povezava do sporočila: 2084
23.2.2010 14:29:21   
hermy1
BarbiG
Jaz bom za začetek naročila preko spleta plenice na nedonošenčke babolino, bambino ali nekaj podobnega za težo 1-3 kg, potem pa pamperske št. 1 od 2-5 kg, ker pridejo tele pamperske kar precej velike na majhnih otročkih kot so dvojčki. Vem iz prve roke, pa čeprav sem obakrat do sedaj bila noseča z enojčki, vendar smo šli iz porodnišnice domov z 2,5 kg obakrat in so bile pamperske kar prevelike. Zdaj, ko bosta pa dva, pa sploh pričakujem, da bodo na začetku pamperske prevelike.

V Trzinu v Simps'Su prodajajo pleničke tudi za nedonošenčke.

(odgovor članu BarbiG)
Neposredna povezava do sporočila: 2085
23.2.2010 15:44:11   
lana70
evo nas.....še 2v1...moja G se je odločila: 9.3. ob 7.00 s torbo in tešč user posted image user posted image user posted image

.....in prišla je Živa....

(odgovor članu gapii27)
Neposredna povezava do sporočila: 2086
23.2.2010 16:41:52   
Kruce Fiks
IZVIRNO SPOROČILO: lana70

evo nas.....še 2v1...moja G se je odločila: 9.3. ob 7.00 s torbo in tešč user posted image user posted image user posted image

lahk bi se zmenila za osmega, bi blo kasneje manj stroškov user posted image user posted image

NISAM GINEKOLOG, ALI MOGU DA POGLEDAM :)

(odgovor članu lana70)
Neposredna povezava do sporočila: 2087
23.2.2010 16:42:09   
bit

ja superca.....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image dobro da vemo kdaj dihatuser posted image

(odgovor članu lana70)
Neposredna povezava do sporočila: 2088
24.2.2010 7:21:20   
loremi
Dobro jutro!

user posted image

Lana70 mamo pa točen podatek, kdaj bomo dihale s tabo! user posted image user posted image user posted image  Mam pa eno trapasto vprašanje user posted image  ... zakaj moraš bit pa tešč?

Men so se pa zjutrej spet še bolj kot ponavadi pojavli roza/rjavi izcedki, upam, da ostane samo pri tem. user posted image

Ste čutle ali pa slišale zjutraj potres (Lj. in okolica)? Ob 6:21 je bil, magnituda je bla pa 3,2 po Rihterjevi lestvici. Pa menda, ne vem, naj bi bil ponoči 2x, vendar blažji. user posted image No nej se umirijo tla pod nami.

Lep dan želim vsem!

(odgovor članu bit)
Neposredna povezava do sporočila: 2089
24.2.2010 8:07:37   
hermy1
IZVIRNO SPOROČILO: loremi

Dobro jutro!
Lana70 mamo pa točen podatek, kdaj bomo dihale s tabo! user posted image user posted image user posted image  Mam pa eno trapasto vprašanje user posted image  ... zakaj moraš bit pa tešč?

Men so se pa zjutrej spet še bolj kot ponavadi pojavli roza/rjavi izcedki, upam, da ostane samo pri tem. user posted image
Ste čutle ali pa slišale zjutraj potres (Lj. in okolica)? Ob 6:21 je bil, magnituda je bla pa 3,2 po Rihterjevi lestvici.

Se pridružujem dihanju, če sploh bo dihanje, glede na to, da mora biti tešč!? Meni to diši po tem, da se odločajo za CR?
Loremi teh težav pa res noče biti konec, user posted image  a?! No, tud moje lilanje se še ni uredilo. Zdaj čakamo 16t user posted image , ko naj bi se maternica dokončno dvignila. No, bomo videli, če to drži user posted image .

Bila sem pokonci, pa potresa nisem čutila,... ja no, Vrhnika je očitno predaleč od Lj.

Lep dan vsem!

(odgovor članu loremi)
Neposredna povezava do sporočila: 2090
24.2.2010 8:34:01   
biba007
IZVIRNO SPOROČILO: Kruce Fiks

lahk bi se zmenila za osmega, bi blo kasneje manj stroškov user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image

Pa res - tešč?

(odgovor članu Kruce Fiks)
Neposredna povezava do sporočila: 2091
24.2.2010 8:40:37   
biba007
Jap, čutila potres. Zbudila in odločila, da ga gladko ignoriram. Sem že ponoči nekaj blodila (pa ne samo za lulanje, tistega ne štejem več). Kao nočna mora. Sem sanjala, da sem rodila malega, na klancu. In ga tako izstrelila, da ga ena tetkica, ki je bila zraven, ni uspela ulovit, dragi je bil predaleč. No, in je malega odneslo po klancu navzdol, spodaj pa velika arena z občinstvom. Ah, moram nehat pred spanjem gledat skicrossuser posted image user posted image user posted image .
A, in potem se zjutraj zbudila, popotesno, pa se je mali zatlačil čisto počez. Glavica štrlela pod rebri desno, nogice pa na levo. Buši pa kot iz Alienauser posted image user posted image user posted image . Jap, me je pretreslo.

(odgovor članu biba007)
Neposredna povezava do sporočila: 2092
24.2.2010 8:44:18   
bit
jutrčko..

potresa nisem čutla sem spala kot povh....pa živava v 7 štuku...moj ga je čutu....končno sem se naspala....

veste koga pogrešam našo kajsico....kje se skriva..a ni mela AC...no javi se pa nam napiši da je vse ok s tabo in čričkom..

midva sva skoraj diplomirala kater voziček kupit....pa saj  vem da je veliko napisanega otem...kaj boste ve kupile...nama je do sedaj najbolj všeč peg perego gt3... avtosedež pa maxi cosi..z isofixom...
glede teh sedežev in vozičkom imam občutrk da bolj kot berem manj vem..user posted image

mamice pomočuser posted image

< Sporočilo je popravil bit -- 24.2.2010 8:45:00 >

(odgovor članu biba007)
Neposredna povezava do sporočila: 2093
24.2.2010 8:53:56   
hermy1
IZVIRNO SPOROČILO: biba007
Ah, moram nehat pred spanjem gledat skicrossuser posted image user posted image user posted image .
A, in potem se zjutraj zbudila, popotesno, pa se je mali zatlačil čisto počez. Glavica štrlela pod rebri desno, nogice pa na levo. Buši pa kot iz Alienauser posted image user posted image user posted image . Jap, me je pretreslo.

Tako se je men sanjalo, da sem dojenčka - punčko, vozila že na sprehod, pa še ni imela imena, smo ji kar pupa rekli. Zjutraj se je moral takoj zbrati hišni svet in določit ime še za punčko, verjetno jo bomo tudi imeli user posted image , še eno na dobri dve podlagi!
Tud jest sem se biba spraševala, če imajo res lahko toliko udov, da si prepričan, da imaš v trebuhu malo pošast. Ko pa pride ven, ti je pa vse jasno...oziroma vedno manj, tak dojenček v tistem trebuhu user posted image  user posted image ???

Bit, tud jest sem bolj uboga na področju vozičkov in lupinic...zdaj je čisto drug trend, kot takrat, ko sem imela prvi dve. Pa na srečo je še dovolj časa, bova pravi stručki do takrat postali.

(odgovor članu biba007)
Neposredna povezava do sporočila: 2094
24.2.2010 8:58:50   
biba007
IZVIRNO SPOROČILO: bit

jutrčko..

potresa nisem čutla sem spala kot povh....pa živava v 7 štuku...moj ga je čutu....končno sem se naspala....

veste koga pogrešam našo kajsico....kje se skriva..a ni mela AC...no javi se pa nam napiši da je vse ok s tabo in čričkom..

midva sva skoraj diplomirala kater voziček kupit....pa saj  vem da je veliko napisanega otem...kaj boste ve kupile...nama je do sedaj najbolj všeč peg perego gt3... avtosedež pa maxi cosi..z isofixom...
glede teh sedežev in vozičkom imam občutrk da bolj kot berem manj vem..user posted image

mamice pomočuser posted image

Bitka, evo, tule pa lahko primaknem svoj disertacijski lonček. No, pravzaprav recikliram znanje mojega lubija - sem mu delegirala nalogo priprave disertacijeuser posted image user posted image user posted image

Peg Perego kolice - najina prva izbira, pa se je izkazalo, da so lupinice na manjši strani (še zlasti za nas, ki bomo imele malčke pri kritični starosti ravno v vsej zimski opremici). Imajo isofix, kar je bil za naju eden izmed vitalnih kriterijev, ampak niso pa ravno top na lestvici varnosti (najin kriterij No. 2).
Maxi Cosi avtosedež - pri nas najbolj popularen, mislim, da imamo tudi tule nekaj navijačk. Se mi pa zdi, da je bil Britax/Romer ocenjen višje.

Mi bomo šli za Jane Slalom Pro (tale modelček je 2009, starejše verzije imajo tudi male lupinice) in (najbrž) za Britax avtosedež. Mimogrede, tudi Britax vozički so super, sitno je samo, da v Sloveniji nimamo predstavništva - pa sem imela malček pomislekov glede servisa.

(odgovor članu bit)
Neposredna povezava do sporočila: 2095
24.2.2010 9:05:34   
hermy1
IZVIRNO SPOROČILO: biba007

Mi bomo šli za Jane Slalom Pro (tale modelček je 2009, starejše verzije imajo tudi male lupinice) in (najbrž) za Britax avtosedež. Mimogrede, tudi Britax vozički so super, sitno je samo, da v Sloveniji nimamo predstavništva - pa sem imela malček pomislekov glede servisa.

O, hvala za koristne nasvete. Tud men so Jane Slalom pro zelo všeč, posebno tale
http://www.kiddicare.com/webapp/wcs/stores/servlet/productdisplayA_54_10751_-1__87699_10001_#alt_image1, pa je rekla, da bodo pri nas novo serijo dobili šele poleti user posted image !
Za Britax vozičke bom pa zdaj pogledala.

(odgovor članu biba007)
Neposredna povezava do sporočila: 2096
24.2.2010 9:10:23   
bit
biba
Se mi pa zdi, da je bil Britax/Romer ocenjen višje
.

hmmm sej sva midva tudi gledala teste...sam kaj ko ti tepciuser posted image iz AMZSja prepišejo teste....in se potem pol teh sedežev ne dobi  pri nas....preden bi ga kupla prek neta bi ga rada vidla v živo...user posted image user posted image

razmišljala sva da bi kupila GT3 sportni del in košaro...lupinico pa maxi cosi..... pa sej ne veva...
košara se mi zdi primerna ker bova veliko v Koper hodila k mojim..pa bi lahko čriček ..nazačetku tudi notri spal....
najprej diplomiramo na IVF postopkih..potem na lulanju...itd., bova postala diplomirana staršauser posted image user posted image user posted image

Biba..a kupila bosta prek spleta..romer + isofix

(odgovor članu biba007)
Neposredna povezava do sporočila: 2097
24.2.2010 9:28:01   
bit
aja..kako sem nekulturna.. Biba hvalauser posted image

(odgovor članu bit)
Neposredna povezava do sporočila: 2098
24.2.2010 9:34:17   
hermy1
najprej diplomiramo na IVF postopkih..potem na lulanju...itd., bova postala diplomirana staršauser posted image user posted image user posted image  

ja res je vse to...a na lulanju maš kakšne posebne izkušnje??? Mene to še posebej zanima, ker mi smo še vedno na samokatetriziranju,...pa bi mi kakšen nasvet prav prišel, preden začnem pisat diplomsko nalogo!
Pa ja biba, hvala! 

(odgovor članu bit)
Neposredna povezava do sporočila: 2099
24.2.2010 9:43:19   
bit
IZVIRNO SPOROČILO: hermy1

ja res je vse to...a na lulanju maš kakšne posebne izkušnje??? Mene to še posebej zanima, ker mi smo še vedno na samokatetriziranju,...pa bi mi kakšen nasvet prav prišel, preden začnem pisat diplomsko nalogo!
Pa ja biba, hvala! 

mislila sem lulanje na palčkouser posted image test
...sem pa tudi sama imela rahle težave glede lulanja..vedno sem imela občutek da ne spaznim mehurja do konca...in sem prebrala da pomaga pri lulanju, da se nagneš čimbolj naprej...tako pritisneš na mehur in ga lažje sprazniš. Meni je pomagalo...to se je dogajalo v 12-13 tednu.

(odgovor članu hermy1)
Neposredna povezava do sporočila: 2100
Stran:   <<   < Prejšnja stran  82 83 [84] 85 86   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  82 83 [84] 85 86   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Osnovne šole Ptuj
sisi77

Katera osnovna šola na Ptuju je najboljša?

OŠ Ljudski vrt (63%)

OŠ Mladika (12%)

OŠ Breg (3%)

OŠ Olga Meglič (12%)

DRUGO (10%)

Število vseh glasov: 73

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!