Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 2. del 24.2.2010 9:49:05
|
|
|
|
zup2
|
Dobro jutro punce! Evo mene po daljšem času! Enostavno ni bilo časa za kaj napisat . Smo v fazi nabiranja in nakupovanja, zato uživam 100/h. Bila v Ikei in že nabavila komodo za previjalno, tako da sem lahko prve cunjice že zložila notri . Drugače sem pa tudi jaz že skoraj diplomirala iz lehle vozičkov in avto sedežev. No, na koncu sva se odločila za Quinny Buzz http://www.kiddies24.de/shop/product_info.php?info=p3644_Quinny-Buzz-3---REBEL-RED-2010.html in pa avtosedež MaxiCosi z Easyfixom. Enostavno popolnih vozičkov ne delajo, po vseh pregledanih mi je bil pa ta še najbolj simpatičen Naj še povem, da sem bila na 3D/4D UZ in je bilo tako lepo. Naši pupi je tako udobno v trebuščku, da se je kar smejčkala . Je pa že sedaj ena lumpa in se nam je kar skrivala, tako da smo jo ujeli le z ene strani profila Uživajte!
|
|
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 2. del 24.2.2010 10:07:20
|
|
|
|
gapii27
|
se mi zdi da ima lana carski r. in zato tešča
|
|
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 2. del 24.2.2010 10:14:38
|
|
|
|
bit
|
IZVIRNO SPOROČILO: gapii27 se mi zdi da ima lana carski r. in zato tešča ja sam 9.marca.
|
|
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 2. del 24.2.2010 10:15:42
|
|
|
|
bit
|
zup2....kako si pa to lepo napisala za 3D....se že prav veselim...sam sem še daaaleeč.. ja sama ne vem več prav nič kaj naj kupiva....ko se enkrat malo bolj poglobiš v nakup..je hudič.. mislim da bi nov avto prej kupila kot pa voziček...
|
|
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 2. del 24.2.2010 10:44:16
|
|
|
|
biba007
|
IZVIRNO SPOROČILO: bit Biba..a kupila bosta prek spleta..romer + isofix Mislim, da imajo tale luksuz tudi pri nas. IZVIRNO SPOROČILO: bit aja..kako sem nekulturna.. Biba hvala Z veseljem IZVIRNO SPOROČILO: hermy1 ja res je vse to...a na lulanju maš kakšne posebne izkušnje??? Mene to še posebej zanima, ker mi smo še vedno na samokatetriziranju,...pa bi mi kakšen nasvet prav prišel, preden začnem pisat diplomsko nalogo! Hehe, mene je Reško poslal dol z mize in lulat . Z navodili, češ da ne znam . Me je pobralo od nerodnosti. Me pa moj še vedno občasno opozori, da ima medicinsko izkazano mnenje, da ne znam lulat....me ne pozabi spomnit, še zlasti, ko sredi noči že petič lomastim proti stranišču IZVIRNO SPOROČILO: zup2 Naj še povem, da sem bila na 3D/4D UZ in je bilo tako lepo. Naši pupi je tako udobno v trebuščku, da se je kar smejčkala . Je pa že sedaj ena lumpa in se nam je kar skrivala, tako da smo jo ujeli le z ene strani profila Fotka, fotka, fotka!!! Pa previjalne in komodice tudi!!!
|
|
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 2. del 24.2.2010 10:57:51
|
|
|
|
bit
|
IZVIRNO SPOROČILO: bit Biba..a kupila bosta prek spleta..romer + isofix Mislim, da imajo tale luksuz tudi pri nas. Biba...jst ga nisem najdla razen na bolhi rabljene http://www.britax-roemer.com/where-to-buy
< Sporočilo je popravil bit -- 24.2.2010 11:00:17 >
|
|
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 2. del 24.2.2010 11:22:13
|
|
|
|
lana70
|
IZVIRNO SPOROČILO: gapii27 se mi zdi da ima lana carski r. in zato tešča ...hm , tudi jaz ne vem zakaj tešča, mi je pa rekla, da bo takrat sprožila in glede na to, da me je spraševala, če sem si uredila papirje za epiduralno, ne bo carskega, saj ni niti potrebe...tešče verjetno tako - preventivno???? Kruce??? Bi ti vedel povedat zakaj tešča, šmrc, jaz pa lačna v porodno ... ...mi smo pa vzeli vse v kompletu maxi cosi mura 4 z lupinico...isofix je pa že pritrjen v avtu ..... ...tako, vse imam prištimano, edino dudo nimam sterilizirano...verjetno jo je potrebno vzeti s seboj v P ali ne?
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 2. del 24.2.2010 11:28:48
|
|
|
|
bit
|
lana...huhh...ti pa res že sitno šteješ... kaj te -vaju je prepričalo v ta nakup maxi cosi mura4. zup2 kaj pa vaju za quinnyja
|
|
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 2. del 24.2.2010 11:30:59
|
|
|
|
biba007
|
IZVIRNO SPOROČILO: bit IZVIRNO SPOROČILO: bit Biba..a kupila bosta prek spleta..romer + isofix Mislim, da imajo tale luksuz tudi pri nas. Biba...jst ga nisem najdla razen na bolhi rabljene http://www.britax-roemer.com/where-to-buy Mislim, da sem Romer sedežke videla v BCju....hm, tole bo pa nosečniška pozabljivost . Se mi pa zdi, da je bil res BC, ker vem, da so mi ponujali Romer trdo košarico...je zgledala kot Klingonski oklop . Cena pa tudi vesoljska
|
|
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 2. del 24.2.2010 11:39:53
|
|
|
|
zup2
|
IZVIRNO SPOROČILO: biba007 Fotka, fotka, fotka!!! Pa previjalne in komodice tudi!!! Z veseljem bi vam prilepla fotko pa imam posnet cel film in ne znam iz njega potegnit samo slikce. Se bom še malo potrudila...mogoče mi pa uspe Komodo s previjalno bom pa poslikala in vam pokazala ko bo cela sobica tipi topi in pripravljena na našo pupiko! IZVIRNO SPOROČILO: bit zup2 kaj pa vaju za quinnyja Midva potrebujeva predvsem manjši voziček, da nama gre v dvigalo! Potem sem hotela takega, da se da športni sedež obračat v obe smeri, zraven bom pa kupila še košaro za prve mesece vozičkanja in tudi spala bo lahko v njej na morju. Potem sem hotela takega, ki se lahko zloži in ni pretežak...Uglavnem, pregledala in sprobala še in še vozičkov, na koncu je pa ta prevladal v zahtevanih pogojih. Pa še to mi je všeč, da če bom kdaj na hitrco kam skočila, da lahko na voziček nataknem lupinico MaxiCosi.
|
|
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 2. del 24.2.2010 11:46:03
|
|
|
|
zup2
|
Mislim, da mi je uspelo Evo jo, našo nasmejano in zadovoljno princesko
|
|
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 2. del 24.2.2010 11:51:33
|
|
|
|
bit
|
IZVIRNO SPOROČILO: zup2 Mislim, da mi je uspelo Evo jo, našo nasmejano in zadovoljno princesko lepotička mala......verjetno komaj čakaš da jo stisneš k sebi.... hvala za razlago nakupa vozička
|
|
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 2. del 24.2.2010 11:53:42
|
|
|
|
Kruce Fiks
|
IZVIRNO SPOROČILO: lana70 IZVIRNO SPOROČILO: gapii27 se mi zdi da ima lana carski r. in zato tešča ...hm , tudi jaz ne vem zakaj tešča, mi je pa rekla, da bo takrat sprožila in glede na to, da me je spraševala, če sem si uredila papirje za epiduralno, ne bo carskega, saj ni niti potrebe...tešče verjetno tako - preventivno???? Kruce??? Bi ti vedel povedat zakaj tešča, šmrc, jaz pa lačna v porodno ... ...mi smo pa vzeli vse v kompletu maxi cosi mura 4 z lupinico...isofix je pa že pritrjen v avtu ..... ...tako, vse imam prištimano, edino dudo nimam sterilizirano...verjetno jo je potrebno vzeti s seboj v P ali ne? Tešča boš preventivno, sej veš vse tisto napenjanje.... Lahko zjutri sneš kako ono žitno tablico polno ogljikovih hidratov da te bo mal pokonc držal tam pa niti ni potrebe povedat... Dud je v Postojni na cente dost edin farbe kdaj niso po želji Šibam jest na šiht! Da se mi kera ne prikaže tam slučajno!!!
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 2. del 24.2.2010 11:59:36
|
|
|
|
bit
|
IZVIRNO SPOROČILO: Kruce Fiks Šibam jest na šiht! Da se mi kera ne prikaže tam slučajno!!! a če ti pa kavo prinesemo ..pol pa lahko
|
|
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 2. del 24.2.2010 12:11:41
|
|
|
|
hermy1
|
IZVIRNO SPOROČILO: biba007 Hehe, mene je Reško poslal dol z mize in lulat . Z navodili, češ da ne znam . Me je pobralo od nerodnosti. Me pa moj še vedno občasno opozori, da ima medicinsko izkazano mnenje, da ne znam lulat....me ne pozabi spomnit, še zlasti, ko sredi noči že petič lomastim proti stranišču Tko je mene Reševa mlajša ! Men so zdej nočne turture trenutno prizanešene...vendar te alternative vseen nobeni ne privoščim! Bit, jaz skoraj, da se nisem na glavo postavila, pa se je žal tako temeljito zaprlo, da nič ne pomaga. Se je pa začelo na začetku 12.tedna, pa še pridno traja. lulanje na palčko je pa tudi meni zelo znano...še dobro, da sem imela poznanstva in sem testke dobila, sicer bi že bankrotirala. Zup2 čudovita punčka!
|
|
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 2. del 24.2.2010 13:10:00
|
|
|
|
BarbiG
|
Biba, tvoj spomin deluje odlično. Britax Roemer lupince imajo v BC in jaz imam tud namen to lupinco kupt, sam x 2. Zdej morm sam na naslednji teden v petek počakat, da zvem, kaj nosim, fantka ali punčki, da vme glede barv. Drgač pa sem zdele začela v službi pospravljat mizo, ker se poslavljam od službe za malo manj kot dve leti. Končno bom lahko spala kot mi paše, ker mi kronično že primanjkuje spanca.
|
|
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 2. del 24.2.2010 13:32:15
|
|
|
|
bit
|
BarbiG... ti prav privoščim da se naspiš..boščika...kar ne morem verjet kako ti je vse to zneslo....sama sem doma pa zaspim ko povh ob 9 super za romer...bova šla pogledat...
|
|
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 2. del 24.2.2010 14:58:08
|
|
|
|
lana70
|
IZVIRNO SPOROČILO: bit lana...huhh...ti pa res že sitno šteješ... kaj te -vaju je prepričalo v ta nakup maxi cosi mura4. zup2 kaj pa vaju za quinnyja ...sva šla v BC in probala vse vozičke in ta je bil poleg mutsyja full kompakten, tak za makadam in sem se odločila v par minutah, pa še Reby ga ima, ga je full hvalila tako da je odločitev hitro padla. Krucek, tja k tebi pa pridemo sam na kofe , fajn deli....a 9.3. si fraj??
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 2. del 24.2.2010 16:58:03
|
|
|
|
Fargesia
|
morfologija je za nami... vse je bp, le dete tako leži da je z obrazom stran obrnjeno in ga nisemo videli in tudi žil mi mogla pogledat...čez 2 tedna mi bo naredila uz na rednem pregledu. spol se je bojda zelo lepo videl, samo nisva hotla vedet.
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 2. del 24.2.2010 17:03:23
|
|
|
|
hermy1
|
O, M...medve se pa mal "poznava"?! Pozdravljena še tu! Krasno, da je vse ok,...bo pa še obrazek skrivnost, kot spol ! Lp, Hermy
|
|
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 2. del 24.2.2010 17:41:23
|
|
|
|
Fargesia
|
hermy, ja očitno, ker prav črka je prava...dej me malo razsvetli kdo si...
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 2. del 24.2.2010 18:17:13
|
|
|
|
Fargesia
|
IZVIRNO SPOROČILO: Fargesia hermy, ja očitno, ker prav črka je prava...dej me malo razsvetli kdo si... sem že ugotovila!
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 2. del 24.2.2010 21:44:34
|
|
|
|
hermy1
|
IZVIRNO SPOROČILO: Fargesia IZVIRNO SPOROČILO: Fargesia hermy, ja očitno, ker prav črka je prava...dej me malo razsvetli kdo si... sem že ugotovila! Sej ni blo tko težko, a ne ?
|
|
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 2. del 24.2.2010 22:10:40
|
|
|
|
Fargesia
|
IZVIRNO SPOROČILO: hermy1 IZVIRNO SPOROČILO: Fargesia IZVIRNO SPOROČILO: Fargesia hermy, ja očitno, ker prav črka je prava...dej me malo razsvetli kdo si... sem že ugotovila! Sej ni blo tko težko, a ne ? veš pri moji barvi las...(sicer ne naravni, ampak vseen rukne...)
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 2. del 24.2.2010 23:25:33
|
|
|
|
Kruce Fiks
|
IZVIRNO SPOROČILO: lana70 Krucek, tja k tebi pa pridemo sam na kofe , fajn deli....a 9.3. si fraj?? Dopoldne sem, a bi rabu bit fraj? Ti pridem drušno delat v porodno? Si je tamlad premislu? Sm povej....
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Zadnje s foruma
kopalke dekliceLelly28 RRkakšne kopalke kupite deklicam, ki so še v vrtcu in ne nosijo več pleničk?enodelne (
36%)
dvodelne (
7%)
samo spodnji del (
50%)
ne nosi kopalk (
7%)
Število vseh glasov: 14Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!