BarbiG
|
IZVIRNO SPOROČILO: loremi IZVIRNO SPOROČILO: sapi Loremi kako si? Upam, da si ok. Pa imaš kalvarije z izcedki, jaz bi tudi znorela od skrbi. Super za NS gotovo si si oddahnila. Ja, na NS sem si oddahnila, edino zdej me še zanima, če bo mala pikica kljub temu, da je manjša, ok. Je pa živčna vojna z izcedki ja, skoz jih čutim in asno potem vidim in stalno čekiram, da nebi spet kej krvavela . Dokler ostaja pri teh izcedkih ... ok, sam da ni hujšga in da sta pikici ok. Je pa tko dalč do naslednjega pregleda, o jej. Hvala! Sem pa mal že tud jst študirala, kako bo s tem nakupovanjem, čeprav si še nekaj časa ne bom upala ničesar nabavit, po drugi strani bi pa že kr kupla kaj, ampak si rečem ... počasi, da vidim, kako bosta pikici napredovali in če bomo prišli do konca. Bova že potem kupila, važn, da bo nekaj malega za začetek. Čeprav si ne upam še preveč upat, kaj bo naprej. Je pa meni tud fl všeč voziček od Gapii27. Gapi, napiši, kako se rihtate. Me mal zanima, kako je to pri dveh. Biba007 še kr po inozenmstvu šibaš? Joj ko bi si jaz lahko privoščla kak krajši sprehod, no ja pa bomo potrpeli, za pikici. A je katera od vas kupila angelsounds? Moj pravi ... zakaj pa rabiš to, a da boš potem tko živčna, jst bi pa tko mela to napravico. Zdej se sam trudim kje najt kakšno rabljeno. Loremi, jaz sem si kupila angelsound in je res super. Zvečer, ko se namažem z oljčkom ga prislonim in ni je lepše melodije kot poslušat srčka od obeh čmrljev. Mislim, da boš na bolhi dobila kakšnega rabljenega, drgač pa so cene novih preko e-baya za novega take kot pri nas za rabljenega.
|