|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  84 85 [86] 87 88   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Nosečke po IVF/ICSI 2. del
25.2.2010 6:39:41   
loremi
Dobro jutro!

user posted image

zup2 lušna slikica! user posted image
fargesia super za morfologijo! user posted image

lana70 sem tud sama pomislila, da mogoče zarad CR potreba po tem, da si tešča, ampak za naravni porod pa res ne vem, zakaj ... sej ko se porod naravno sproži, ponavad porodnice niso tešče ... no zanimivo.

Vsem želim lep dan!

(odgovor članu Kruce Fiks)
Neposredna povezava do sporočila: 2126
25.2.2010 7:43:29   
loremi
Pa mene bojo živci požrl, spet krvavim user posted image .

(odgovor članu loremi)
Neposredna povezava do sporočila: 2127
25.2.2010 8:08:38   
hermy1
IZVIRNO SPOROČILO: loremi

O Šit, pa ne že spetuser posted image  user posted image  user posted image !!!!

(odgovor članu loremi)
Neposredna povezava do sporočila: 2128
25.2.2010 11:05:25   
Rakica_80

Ojooojuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , pa kaj ti doktorji, res ne znajo kaj pomagatuser posted image  Loremi nedaj se,držim pestke zateuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Fargi, super za Morfologijouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Kako čas beži, to vidim po vas tukaj, kje sem še jaz.....user posted image

lepo se imejte vse in uživajteeeeeuser posted image user posted image

Enkrat bo uspelo.........šibamo v 4 postopek!

(odgovor članu loremi)
Neposredna povezava do sporočila: 2129
25.2.2010 11:16:31   
Reby

loremi - prosim te, ne se živcirat in obremenjevat. Vem, kako ti je, ker sem bila na istem, ampak ker veš, da je vse vredu, tudi če krvaviš, poskusi razmišljati pozitivno in govori si, da bo vse vredu in da bo s pikicama vse ok in da komaj čakaš, da ju spoznaš in postaneš mamica. Nujno počivaj, naredi kakšen 10 minutni sprehod, vsedi se ven na sončka, kaj preberi, pojdi na kavico. Samo prosim te ne se sekirat, ker s tem škodiš sebi in otročkoma.

(odgovor članu loremi)
Neposredna povezava do sporočila: 2130
25.2.2010 11:22:31   
Reby
IZVIRNO SPOROČILO: zup2

Mislim, da mi je uspelo user posted image

user posted image

Evo jo, našo nasmejano in zadovoljno princesko user posted image

Iiiii, prelepa slikica user posted image

fargi - tudi tebi čestitke za morfologijo. Samo, da je vse ok, sem ful vesela, zdaj pa uživaj do konca user posted image

Punce, jaz prodajam lupinico Maxi Cosi v barvi Playground green, je kot nova, ker je res nisem veliko rabila. Cena je 70 EUR. Če katero zanima, naj mi pošlje ZS user posted image  Slikice pošljem po mailu, da ne bom tukaj smetila.

(odgovor članu zup2)
Neposredna povezava do sporočila: 2131
25.2.2010 12:11:57   
tejalea
Loremi - kaj še vedno imaš "presenčenja"? Skušaj počivati in odmisliti, čeprav je težko...
LAna70, mogoče ti pa bojo takoj sprožili porod? A še vedno dajejo klistir - mogoče boljše zato da si tešča.
Ko sem jaz prišla v porodno sem bila "spucana" od doma, ker sem bila celo noč na wc user posted image , potem pa seje zjutraj začelo zares.
user posted image  za lepe slikce in morfologijo obema!
lp
teja

(odgovor članu Reby)
Neposredna povezava do sporočila: 2132
25.2.2010 14:40:19   
bit
dan souser posted image ,

danes je zame en lep dan...user posted image

bila na UZju ledvic...je vse o.k. tudi desna ki ima samo 30% delovanje je dobro prekrvaljena..in naj ne bi pozročala težav med nosečnostjo..me bodo pa kontrolirali na 14 dni..

druga lepa je pa od komisije...podaljšali so mi bolniško do 01.04..so si pa zbrali datumuser posted image

Biba..v mothercare-ju (net) prodajajo britax vozičke...sem se šla pozanimat v našega ljubljanskega...mi drug teden sporočijo ali ga lahko naročim in seveda ceno .. user posted image

loremi..prok'''-.-- flek te tvoje krvavitve...verjamem da te spravljajo ob pamet...ti je pa Reby krasno napisala..

Fragi super za morfologijo..user posted image user posted image user posted image user posted image

pa hvala vsem za nasvete vozekovuser posted image
ostale čačke moje...user posted image in uzivajte današnji sočni dan....

(odgovor članu loremi)
Neposredna povezava do sporočila: 2133
25.2.2010 19:40:48   
Tanja_Jes
No naj se mal javim, sej vas berem, tko na hitrco

Loremi...a te mal potolažim...ena prijateljica je tudi skoz krvavela pa je v 4 mesecu skoz manj krvavela, zdej je pa v 5 in so krvavitve in izcedki izginili...tko da...upam da bo pri tebi tudi tako...

Fargica...itak da je vse v redu...bravo...

Jest sem pa dons jokala...od sreče...user posted image user posted image

Že en teden sem se slabo počutila, bruhala, glava me je bolela, pa spet bruhala, bila zelena v obraz, shujšala za 1kg...pač sem mislila to je normalno. Včeraj zvečer sem pa dobila krče in to take, da sem tulila po stanovanju. Zjutraj pa še vedno bolečine po celem spodnjem delu, šla sem h G. in hvala Bogu, je s smokijem vse v redu. Poslala me je v bolnico, kjer so ugotovili, da imam ene hudiče v krvi (znake vnetja v telesu), ko pa je pregledala še vodo, so pa našli še številne bakterije in ene metilketone, ki jih normalen človek sploh nimauser posted image ...diagnoza..dehidracija in vnetje mehurja...sledi strogo ležanje, Amoksiklav in 3 l vode na dan...

Ma samo da je s tamalim vse ok...user posted image user posted image user posted image Dons je ležal na boku in mi spet kazal rito user posted image
Usr@la sem se od strahu...

Zup...res je prava princeska user posted image user posted image user posted image

Vidim da imate nakupovalno mrzlico...jest bom še mal počakala...

Jutri je nov dan, pa če ustaneš al pa ne!

(odgovor članu bit)
Neposredna povezava do sporočila: 2134
25.2.2010 19:53:31   
loremi
Hvala vsem!

Reby sej se poskušam ne sekirat, sam se vsakič ustrašim sam zato, ker ne vem, kako bo s pikicama, naslednji pregled pa imam komej čez 3 tedne user posted image . Pa sem rekla, da zdej sploh ne bom hodila na urgenco ... še moj je rekel ... pol ti bojo pa spet bezali notri in ti povedali, da ne vejo, kaj je narobe in da sta pikici ok .... ma sej, sam to, upam,da bosta pikici rasli in bli zdravi, bli ok, pa bo. Sam vseen me pa tole straši.

Tanja_Jes hvala! Upam, da me doleti vsej tolk sreče, da obdržim pikici in se ta kalvarija krvavitev in izcedkov enkrat neha. Ampak ti si imela pa tud burno zdele, samo upam, da si zdej boljše in da bo vnaprej bolje!
Kolk nej bi pa pravzaprav nosečnice popile vode dnevno? Jst popiem en kozarec in sem potem zarad tega vsej 5x na wc-ju, pa ni dost, ko se pa nabere teh kozarcev vode dnevno, pa tud kilometrino do wc-ja sprot hitr nabiram.

(odgovor članu Tanja_Jes)
Neposredna povezava do sporočila: 2135
26.2.2010 7:40:45   
BarbiG
Dobro jutro. Kolk paše zjutraj mal potegnt s spanjem in poležavanjem. user posted image

Tanja_Jes, sam da je z user posted image vse v redu. Sem pa tud jst imela na zadnjem pregledu številne bakterije v urinu, pa mi je G rekel, da naj količino popite vode iz 2l zvišam na 3l. Tko da ti samo velik pij in počivaj, pa bo vse v redu.

Loremi, zgleda da je ene 3l v dnevu ravno prava količina.

Zup2, je užitek nakupovat za naše čmrlje, a ne? Jst bom počakala do naslednjega petka, da zvem kaj nosim, potem pa v šoping. sicer imam občutek da bomo mel še dva fanta, ampak pustmo se presenetit.

(odgovor članu loremi)
Neposredna povezava do sporočila: 2136
26.2.2010 8:02:51   
kimsy
Tanja - ja, kar navadi se, da boš pila kot kamela, meni je pediatrinja rekla naj spijem 4 litre tekočine zaradi dojenja. Halooo, se mi že žabe nabirajo v želodcu. Med nosečnostjo čez početje je šlo, drugače pa sem na zadnjih pregledih tud jst imela številne bakterije v urinu.
loremi - rožica zlata drži se! Mislim pa, da je tvoj kar prav povedal, na urgenci šarijo po nepotrebnem tam doli. Itak da bo vse okej z malima kepicama!
BarbiG - tebi se je tudi že precej tednov nabralo, še mal še mal...
fargi - čestitke za morfo! Je blo fajn a ne?

Midve pa sva včeraj uživali na sončku! Je tok fajn, je šla pa moja sestra zraven in je imela tak tempo, da me je zvečer vse bolelo, dihala pa sm kot slon! Je rekla, da počasna hoja ni nč! Bom fajn premislila, če jo bom še zraven vzela!

Nič ni nemogoče! So pa stvari lažje in težje dosegljive!

(odgovor članu BarbiG)
Neposredna povezava do sporočila: 2137
26.2.2010 8:17:03   
loremi
Dobro jutro!

BarbiG pol pa jaz premal popijem, o jej, bo treba še več, sam pol najboj da se kr na wc za dve uri usedem. Šoping za bebice, joj kolk komi čakam na to, upam samo, da bom res deležna tega! Glede spola pa ja sej, pusti se presenetiti, jst navijam za pupe, ker že imaš dva fanta, ampak ni važno, samo da bodo deteca zdrava!
Krvavitve se mi pa trenutno še mal izcedkajo, počas bo verjetn spet prešlo v rozast/rjavkaste izcedke. Me pa spodej v trebuhu že tri dni ful boli. user posted image

Kimsy hvala! Joj sam a veš, ti si zdej komi mesec po porodu, svoje sposobnosti sprehoda prilagodi svojim zmožnostim in seveda temu, kolk je pametno dirjat tko hmal po porodu. Boš že kasneje šla hitrejš, če boš rabila, zdej je pa samo super, da sta z malčiko na zrakcu.

(odgovor članu kimsy)
Neposredna povezava do sporočila: 2138
26.2.2010 9:01:29   
bit
Dobro jutro....

kako je pa danes dolgočasen dan.....dež pada...user posted image

spi se mi pa full...user posted image pa sem se ravno zbudilauser posted image

včeraj sem spekla domačo pizzo po hkmmm 20 letihuser posted image kako je bila dobra sva jo jedla..med smučanjem naše Tinčkeuser posted image

sama spijem 3l..pa se mi je tudi že mehur navadil...ne hodim več toliko lulat...tudi ponoči grem samo enkrat..user posted image tako da loremi...nazdravje..user posted image

< Sporočilo je popravil bit -- 26.2.2010 9:02:16 >

(odgovor članu loremi)
Neposredna povezava do sporočila: 2139
26.2.2010 11:37:48   
S*
Dobro jutro!

Včeraj smo tudi mi zagledali user posted image , ki pridno bije pod mojim. Čeprav še vedno sploh ne dojamem, da sem srečka user posted image . Drugače pa sem imela ETZ pri Rešu 30.1. in sem sedaj v 6/4 dni. Malo sem bila razočarana včeraj pri Rešu, je bil tako hladen in preden sva šla ven mi je rekel, naj se ne veselim preveč, ker itak se veliko nosečnosti konča še pred 12 tednom user posted image .
Drugače pa je konstantno slabo in dopoldan tudi bruham. Do srede sem bila še v službi, sedaj pa sem prosila mojo zdravnico za bolovanje, ker sploh ne morem funkcjonirat s temi user posted image . Malo me tudi skrbi, ker prsa niso več tako polna in boleča, pa spodaj me non stop nekaj špika user posted image . Upam pa da bo vse v redu in da bom tudi jaz končno dobila svojega user posted image .
Prvi pregled pri svoji ginekologinji pa imam 10.3., torej čez slabih 14 dni.

Lep dan vam želim, pa naj vam dež ne pokvari razpoloženja.

(odgovor članu bit)
Neposredna povezava do sporočila: 2140
26.2.2010 11:54:22   
Anonimen
s*, še tukaj čestitke za srčka!! user posted image user posted image user posted image user posted image Pa nikar se ne obremenjuj s tem kaj je Reš rekel, saj sama veš kakšen je! user posted image

Punce, boste zamerile, ker vam bom še tukaj postavila eno vprašanje?? (ja, saj vem, da "morim", ampak saj veste kako je ko čakaš na test).user posted image

Kdaj ste dobile M po neuspelem postopku glede na punkcijo?

(odgovor članu S*)
  Neposredna povezava do sporočila: 2141
26.2.2010 12:32:39   
bit
Dobrodošla S*

še enkrat čestitke..in user posted image user posted image user posted image za srčeka.  Reš je Reš...preveč je realen...in odvisno s katero nogo se zbudiuser posted image
glede znakov naj te ne skrbi...tudi sama jih en dan imam drug dan sem pa kot rožica.
Ti lepo sedaj uživaj nosečnost...in slabost pride v paketu..vešuser posted image
10.03 bo pa en dva tri tukaj in se boš nagledala vajinega čmrljčkauser posted image

še enkrat dobordošla in uživaj

(odgovor članu S*)
Neposredna povezava do sporočila: 2142
26.2.2010 12:35:55   
bit
IZVIRNO SPOROČILO: skuštrana suzi

Kdaj ste dobile M po neuspelem postopku glede na punkcijo?

hmmm. ne vem če ti bom kaj pomagala..
1. IVF nosečnost plod odmru v 6 tednu
2. ETZ. tečka pritekla po 2 dneh ko sem nehala jemati .Estrofem
3.IVF ni bilo ET..nobena cellica se ni oplodila
4. ICSI.. nosečnost

< Sporočilo je popravil bit -- 26.2.2010 12:36:32 >

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2143
26.2.2010 12:51:35   
mismis
skuštranka, pri meni je bil otakole...

1. IVF, M. 11. dan po ET
1. ETZ, M. 13. dan po ET
2. IVF, M. 10. dan po ET
2. ETZ, M. 8. dan po ET
3. IVF ni bilo M, nosečnost
4. IVF, izcedki 5. dan, M. 10. dan po ET
4. ETZ, M. 13. dan po ET

"Če ne moreš pomagati, nagajaj.
Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu bit)
Neposredna povezava do sporočila: 2144
26.2.2010 12:59:34   
bit
 mismis....por....flek...
sam jst nisem obupala veš...še vedno ti šparam stol user posted image

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 2145
26.2.2010 13:03:28   
mismis
IZVIRNO SPOROČILO: bit

mismis....por....flek...

Bit, saj tudi jaz še nisem obupala, vztrajati mislim dokler ne bom prestara po merlih GJ LJ.

grem pa sedaj v marcu/aprilu še po zadnjega pingvina, če ne rata imam pa itak v aprilu že razgovor v MB

Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu bit)
Neposredna povezava do sporočila: 2146
26.2.2010 13:11:16   
Anonimen
uf, mismis, potem ima moja M še čas pridit.. user posted image Sicer sem v prvem postopku dobila 7 dan po predvidenem ETju, tokrat sem 10 dan, pa še ni nič. user posted image Ma, bomo videli.. Kako si ti? Vidim, da že gledaš naprej.. user posted image   Jaz sem se tudi naročila v MB in sem naročena konec maja, ure pa ne vem, ker sem nekam založila listek. user posted image

(odgovor članu mismis)
  Neposredna povezava do sporočila: 2147
26.2.2010 13:15:45   
mismis
IZVIRNO SPOROČILO: skuštrana suzi

uf, mismis, potem ima moja M še čas pridit.. user posted image Sicer sem v prvem postopku dobila 7 dan po predvidenem ETju, tokrat sem 10 dan, pa še ni nič. user posted image Ma, bomo videli.. Kako si ti? Vidim, da že gledaš naprej.. user posted image   Jaz sem se tudi naročila v MB in sem naročena konec maja, ure pa ne vem, ker sem nekam založila listek. user posted image

skuštranka, mogoče je pa ne bo user posted image user posted image

Res pa je, da imam jaz dokaj zgodnje ovulacije (12. - 13. dan cikla), sami cikli so pa dolgi od 28. do 31. dni
pa super, da si se naročila v MB, glede na tvoje boleče punkcije je tako veliko bolje

Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2148
26.2.2010 13:26:35   
Anonimen
Ja, bomo videli kaj bo jutri rekel testek.. user posted image   Kar se tiče pa punkcije je bilo pa tokrat vseeno 100x boljše kot prejšnjič. Dr. D je res car kar se tega tiče. Ampak je pa res, da vseeno raje vzamem narkozo, kot pa da se tam matram, da ne padem skup. Še za ET bi se mogla zment za narkozo, pa bi zmagala. user posted image

(odgovor članu mismis)
  Neposredna povezava do sporočila: 2149
26.2.2010 13:42:22   
bit
IZVIRNO SPOROČILO: mismis

IZVIRNO SPOROČILO: bit

mismis....por....flek...

Bit, saj tudi jaz še nisem obupala, vztrajati mislim dokler ne bom prestara po merlih GJ LJ.

grem pa sedaj v marcu/aprilu še po zadnjega pingvina, če ne rata imam pa itak v aprilu že razgovor v MB

superca....to mi je všeč..user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 2150
Stran:   <<   < Prejšnja stran  84 85 [86] 87 88   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  84 85 [86] 87 88   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.

TV
Evica22

Koliko časa na dan gledajo vaši malčki TV?

manj kot pol ure (34%)

več kot pol ure (21%)

več kot eno uro (25%)

več kot dve uri (6%)

kolikor sam hoče (14%)

Število vseh glasov: 131

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!