|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  143 144 [145] 146 147   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septembrčki 2009* 2.del
23.2.2010 16:47:26   
anitka7
IZVIRNO SPOROČILO: mateja8

Anitka....sva pa isti dan rodile.
Predvidevam da si iz LJ....jst sm z dolenjskega konca ampak sem rodila v LJ....tko da sva ble skup v porodnišnici, le spoznali se nisva.

ob keri uri si pa rodila...v tisti  noči naj bi se kr precej punčk rodil user posted image

Everything will be OK in the end.If it"s not OK,it"s not the end yet.

30.1.2006 - Nik
17.9.2009 - Neli

(odgovor članu mateja8)
Neposredna povezava do sporočila: 3601
23.2.2010 17:00:31   
tulpek
Na hitro še tukaj... mali spi user posted image

Katka user posted image user posted image user posted image moje sožalje. Predstavljat si itak ne znam, kako hudo ti je.

Lean, mene je bila kar groza, ko sem brala tvojo porodno izkušnjo.
Js sem bila tudi na akupunkturi, ne vem, če je pomagalo ali ne, konec sem bila v 3,5 urah brez kakšnih problemov, razen da mali ni imel dost široke poti za ven in so me malo rezali. AP je za odpiranje in to je šlo gladko. Je bilo pa z umetnimi, če bi čakala na svoje popadke bi bil Tjaš še v meni js pa ogromna.

(odgovor članu Pupček)
Neposredna povezava do sporočila: 3602
23.2.2010 17:23:42   
little*miss
Pozdravljene še tukaj!

Res ste se pozno spomnile da bi pisale..jaz sem jiih tudi spremljala na nosečkah od čistega začetka..potem sem pa se aprila(celo) opogumila in nekaj napisala..pa se spet nisem nič javljala, potem sem tu pa tam nekaj napisala..še pred kratkim sem se javljala bolj malo ker nisem vedla kaj naj pišem..zdaj pa mi je že vseeno, samo da pišem nekaj user posted image user posted image

Mož* je prišla med zadnjimi sem, pa je največja klepetulja user posted image saj prav tak user posted image

Katka moje sožaljeuser posted image

(odgovor članu tulpek)
Neposredna povezava do sporočila: 3603
23.2.2010 18:06:42   
aleksandra1985
pupe zgleda da vam bo zlaufalo tu, le pridno se oglašajte pa stare kao smo tudi okoli

jaz sem bla na mamini kar dosti tu sem se 1x javla med nosečnostjo pol pa zdaj v začetku februarja, če pa so mele tak fajn debato, dobro da sem prisla v pravem času

se pišemo

(odgovor članu little*miss)
Neposredna povezava do sporočila: 3604
23.2.2010 20:09:45   
lilipu
Čekiram, če je ki katera za kako debatouser posted image
Jaz sem drugače bolj zjutraj gor, ker zvečer, ko mali zaspi, delam za faks.
Imam pa eno vprašanje Kako ve uspavate svojeuser posted image ?

Na začetku sem ga v naročju, potem mi je uspel,da ga v posteljco položim, sam... brez tapkanja, božanja... nema ništa in to zna včasih ful trajat. Petje mu pa ne paše, zdaj mu dam sam muziko, ki je posneta na varuški, da ve, da je čas za spanje. Sej pošteka takoj, sam kaj ko bi se on tak rad pogovarjal. Ko ena baba, no, vsaj nekaj ima po meni, če je vizualno čisti atiuser posted image

(odgovor članu aleksandra1985)
Neposredna povezava do sporočila: 3605
23.2.2010 20:25:34   
altaja
Čvekeeeee, človek bi vas res kar po riti!!! user posted image

lilipu: dam ga v posteljico, nekaj časa se še igra, obrača, pogovarja.. zavije se v pleničko in zaspi. Kako ga uspavati podnevi pa nimam pojma user posted image

you're so funny, you're so fine, you're so perfect, you're so mine...
-------------------------------

(odgovor članu lilipu)
Neposredna povezava do sporočila: 3606
23.2.2010 20:25:35   
baby blue
Dobrodošle in pozdravljene vse na novo pridružene mamice septembrčkov user posted image

Rosca79
iz katerega konca pa si... Lahko mi pišeš tud na SZ da ne bova tukaj javno...

Ve kar pridno pišite in čvekajte pa se bomo spoznale vsaj preko neta... Saj me stare mačke smo še vedno tukaj na RR tud prijavljene... Vsaj jst ne morem mimo tega user posted image user posted image

Lana mi je ime, naj vsak zdaj to ve. 14. septembra 2009 ob 13:37 sem prijokala na svet.

Rojstvo: 14.09.09 - 2910g, 50cm
1.leto: 14.09.10 - 9240g, 76cm

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3607
23.2.2010 20:34:19   
tažana
če boste pridno pisale in vztrajale boste šle skozi komisijo in mogoče dobite povabilo za privat user posted image .
Kdo se oglaša- jaz ki se 1x na mesec oglasim user posted image !
Bom tiho user posted image   user posted image

(odgovor članu baby blue)
Neposredna povezava do sporočila: 3608
23.2.2010 20:40:44   
Mož*
IZVIRNO SPOROČILO: lilipu

Čekiram, če je ki katera za kako debatouser posted image
Jaz sem drugače bolj zjutraj gor, ker zvečer, ko mali zaspi, delam za faks.
Imam pa eno vprašanje Kako ve uspavate svojeuser posted image ?

Na začetku sem ga v naročju, potem mi je uspel,da ga v posteljco položim, sam... brez tapkanja, božanja... nema ništa in to zna včasih ful trajat. Petje mu pa ne paše, zdaj mu dam sam muziko, ki je posneta na varuški, da ve, da je čas za spanje. Sej pošteka takoj, sam kaj ko bi se on tak rad pogovarjal. Ko ena baba, no, vsaj nekaj ima po meni, če je vizualno čisti atiuser posted image

Izključno na user posted image user posted image user posted image ; edino v vozičku (sicer ekstremno redko) zaspi s stekleničko.

2.9.09 3120g, 52 cm, OG 34cm
8.3.10: 7330g, 70 cm, OG 42 cm
17.10.10:: 9300g, 80 cm

(odgovor članu lilipu)
Neposredna povezava do sporočila: 3609
23.2.2010 20:47:32   
tažana
glede spanja:
praviloma na joški- ima pa dneve, ko zaspi z dudo in deko čez glavo. enkrat pa je celo zaspala sama user posted image . nsem jo odložila  v posteljo in ko sem prišla nazaj je spala user posted image .

U grem pica men je večerjo pripeljal user posted image

(odgovor članu Mož*)
Neposredna povezava do sporočila: 3610
23.2.2010 21:02:29   
čili
Čer!
uuh je naporen dan za mano.Ažbe je pop. rundo spal samo pol ura namesto 2/3 in posledično hotel bit večino časa v naročju. pa še očija ni doma pa nam je en naročje manjku. pa berem da so tudi vaši nekaj nemirni. sigurno je luna kriva,tko kot zmeruser posted image . zdaj spi in upam da bo spal do prve pape (4.00-5.00).

uspavanje "ta bolše" dni: duda (hvala tistemu ,ki jo je izumiluser posted image ),pa dekca  na katero se je navadil- jo stisne v objem pa mal s tabelim pogleda in že spiuser posted image -v svoji postli

srednje dobri dnevi:duda 10x v usta ,dekca služi za igro pa malo za pokrivanje pa tudi on na veliko klepeta, cvili ,se pritožuje, vriska,...,jaz pa hodim k njemu ga pokrijem dam dudo in grem. po cca. 15 min. ga zmanjka -v svoji postli  user posted image

slabi dnevi:prvi in drugi točki odpadeta, ker se končata z jokom,Ažbe pristane v moji postli, pa mene da v objem(beri uščip) ,pol pa mami boža, pa poje pa deklamira v glavnem dela vse tisto kar v knjigah piše da ne smešuser posted image .če je res tečen in nervozen traja tudi pol ure ,da ga zaflašira.

mislim da so še tok mali da nimajo enga ritma.,se pa že učijo kako iz mami potegnt tanartabolšuser posted image user posted image user posted image !!!!

sem malo zakomplicirala ,sem se pa fajn namučla...upam da je razumljivo             

(odgovor članu lilipu)
Neposredna povezava do sporočila: 3611
23.2.2010 21:03:25   
čili
IZVIRNO SPOROČILO: tažana

če boste pridno pisale in vztrajale boste šle skozi komisijo in mogoče dobite povabilo za privat user posted image .
Kdo se oglaša- jaz ki se 1x na mesec oglasim user posted image !
Bom tiho user posted image   user posted image

obluba dela dolg

Blagor vam za joškice-nama pa ni šlouser posted image . no pa sej sem prebolela...ampak...

< Sporočilo je popravil čili -- 23.2.2010 21:05:05 >

(odgovor članu tažana)
Neposredna povezava do sporočila: 3612
23.2.2010 21:18:09   
kdusic
Hej!
Ja sam res je zdaj poplava novih članic... čeprav jaz nisem kaka čveka se pa oglašam tu pa tam...
Govorile ste o uspavanju - zibanje v roki in petjeuser posted image to ga je navadla od mojega sestrična... Ima fullll rad če mu kdo poje ali pa če poslušava prek računalnikauser posted image Mi imamo mleko pa samo zutraj in zvečer pred spanjem - ostalo GH... Svit čisto nor na hrano...

Glede še enega otroka bova midva vrjetno drugo poletje začela delati.... mi je obljubil še punčkouser posted image

31.8 09 smo dobili novega člana Svita.

31.9.09; 49cm, 2990g
25.9.09; 1. mesec; 54cm, 3950g
28.10.09; 2. mesec; 57cm, 5760g
1.12.09; 3. mesec; 64cm, 6780g
12.1.10; 4 mesec; 67cm, 7900g

(odgovor članu čili)
Neposredna povezava do sporočila: 3613
23.2.2010 21:18:46   
čili
mateja8-še ena boječka dobrodošla.

anitka7ste mogle zagrozit z odhodom pa smo se usračkale da bomo ostale same s svojimiuser posted image inuser posted image .

dreja-bomo mogle kar eno halo al pa travnik najet za druženje,če bo šllo tko naprejuser posted image .

katka11-ista imena imava user posted image in še po vrstnem redu se ujemajouser posted image

kako pa kej pri vas domorodkah zasebni forum laufa?predvidevam da ste že velik strani naklofaleuser posted image ko ste take čveke.kaj se pa pogovarjateuser posted image user posted image user posted image ,kako pa tam zgleda?user posted image user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil čili -- 23.2.2010 21:22:08 >

(odgovor članu čili)
Neposredna povezava do sporočila: 3614
23.2.2010 21:32:32   
vila MaLiNa
Uspavanje je cel projekt. Najraje zaspi na user posted image potem jo moram pa previdno prestaviti v posteljico. Tašča mi zadnje dni teži naj jo kar prestavim v njeno sobo. No samo odločitve so na moji straniuser posted image . Sva pa z možem že probala po tisti metodi, ki jo opisuje knjiga: Spi dete, spi. Ampak nisem imela srca. Jokala in drla se je toliko kot nikoli poprej. Se bo že navadila kako je treba spat.

Za srečanje je Bety mislim, da enkrat predlagala druženje v Bistri pri Vrhniki. Mogoče bo pa to celo enkrat ratalo...

GH je pri nas še vedno tabu, najraje ima brokoli, ostalo pa sovraži. Sem prav vesela, da imam dovolj mleka in tudi najbolj simpl je - lepo pripravljeno in vedno pri rokiuser posted image . Si ne morem predstavljati, da bi m orala kar naprej flaške pripravljatiuser posted image

Pa pozdravljene na tem forumuuser posted image . Saj ni tako grozno, ali pačuser posted image

(odgovor članu čili)
Neposredna povezava do sporočila: 3615
23.2.2010 21:39:46   
Anonimen
Punce pozdravljene.. še mal jst. Sm na drugi temi s puncami ki smo skupaj doživljale nosečnost.. namreč.. moj bi moral bit čisti oktobrček.. pa se v vašo debato nism čist znala uklopit ...rabim vas pa očitno mejčkan.user posted image

Mal mi pomagite..

Tok sm se hvalila par dni nazaj kako fajn spi, kako to in kako ono.... ne pohvalim se več. Isti dan, ko sm pisala... se je zbudil ob 23 in potem vsako uro... in tako je že... evo prihaja 5 noč. Jst sm čist konc..
Naš mali bo čez par dni star 6 mesecev in naj bi bil to spet nek skok v rasti...
Ne vem, vem, da sm kot zombi... kako zdržim čez dan, se mi ne sanja. Moram očitno.
Ma kera podobno izkušnjo?

Sm brala nekje, da če otroček že prespi par dni po celo noč in če se kr začne zbujat ponoči, da je tud to en od znakov, da je pripravljen na GH oz. če si kr skočit želi na mizo, ko mi ta velki papamo. No, naš to absolutno dela... že kakšen mesec. No, od kar že skor sedi.
Ja, skoz hoče sedet, ležeči položaj je za njega mučenje... Včeraj se mi je na sedežni kr sam dvignil, ga je pa zaneslo na levo in je obtičal v takem položaju na pouštrčku... , jst sm sam gledala. Ma močn fantek je full.

Uglavnem.. dons je dobil korenčka pomešanga z mojim mlekcom. Sm par dni mu prej dala. Mamo atija doma, sm hotla, da je zravn in naju posname . Uglavnem moj sin je užival.... pol je šlo seveda ven, nekaj pa v želodčka. Kakšna žlička pa je pristala v njem. Jutri pa poskusim malo več. Kako ste pa ve začele??? A kr s paličnim pretlačite? DOns sm kr preveč nardila in vse vrgla...user posted image

Mal mi je blo hudo...., sm kr čustveno doživljala hranjenje. Ma tok uživam v dojenju, sm se prv navezala na najin mir, nežnost... povezanost... in to je že korak bližje k odstavljanju z joške koroške... No, tko mal me je razžalostil.... sam itaq bomo kmal delal sestrico... tko da ne bo prehudo .

Če ma kera čas.. sam par odgovorčkov...

Drugače pa LAHKO NOČ

< Sporočilo je popravil Rižkoo -- 23.2.2010 21:40:10 >

(odgovor članu vila MaLiNa)
  Neposredna povezava do sporočila: 3616
23.2.2010 21:43:43   
Bety11
hy....

Da še malo tukaj pokukam...jaz sem na privat samo...saj tukaj so ene nove, ki so mi sumljive...če bi resnično željele z nami čvekati, pa bi se oglasile že zdavnaj in vsaj pozdravile bi nas, če ne drugega...tako da, če mene vprašajo, ostanete tukaj....user posted image

Izlet....Ja, jaz sem predlagala Bistro....Mirno je, parkirišče veliko, muzej, izvir Bistre in mlini, Mlinotestov mlin, ki še vedno melje na vodo, jezero in račke, Muzej, gostilna s dobro hrano in igriščem za otroke....pa samo 4 km od Vrhnike, pravzaprav med Vrhniko in Borovnico je...naprej pa je še Pekel...

rojen: 4050/56 cm
1.mesec: 6170/58 cm
3.mesec: 8100/64 cm, OG 45
6.mesec: 9200/72 cm
11.mes: 11 kg/76 cm

(odgovor članu vila MaLiNa)
Neposredna povezava do sporočila: 3617
23.2.2010 22:01:48   
Anonimen
Pametna ideja ta privat zadevca.... Jst tud vem, zakaj. Obup!

(odgovor članu Bety11)
  Neposredna povezava do sporočila: 3618
23.2.2010 22:16:45   
čili
IZVIRNO SPOROČILO: Bety11

hy....

Da še malo tukaj pokukam...jaz sem na privat samo...saj tukaj so ene nove, ki so mi sumljive...če bi resnično željele z nami čvekati, pa bi se oglasile že zdavnaj in vsaj pozdravile bi nas, če ne drugega...tako da, če mene vprašajo, ostanete tukaj....user posted image

si ti vedno tako prijazna ali samo danesuser posted image

rižkoo mislim da celo noč prespi le majhen % dojenčkov.kaj vse morajo predelati čez noč v svojih malih glavicah.
kaj pa zobje,so mu že zrasli? dojit ti pa sploh ni treba oz.GH plus dojenjeuser posted image ,se lahko še veliko crkljatauser posted image

pa eno resno vprašanje od nevednice ? kaj  kar naprej povdarjate to o nekih vohunih ? a me mora bit koga strah? tisto glede bejbe ,ki si je neke slike lastila vem, pa dolenko da je ena špijunirala...Je še kaj? user posted image sm mal naivna?

zdejpa morm na ninanananje,ker mam minus od včerajšnega ponočevanja tle gor.

nočka vsem mamicam septemberčkov pa naj bodo tastare al pa tanove,tiste ,ki pišejo in tiste,ki neuser posted image

(odgovor članu Bety11)
Neposredna povezava do sporočila: 3619
23.2.2010 22:26:18   
dolenjka

IZVIRNO SPOROČILO: Bety11

hy....

Izlet....Ja, jaz sem predlagala Bistro....Mirno je, parkirišče veliko, muzej, izvir Bistre in mlini, Mlinotestov mlin, ki še vedno melje na vodo, jezero in račke, Muzej, gostilna s dobro hrano in igriščem za otroke....pa samo 4 km od Vrhnike, pravzaprav med Vrhniko in Borovnico je...naprej pa je še Pekel...

mmm, sliši se mikavno user posted image user posted image user posted image

24.2.2008 je pokukala na svet moja sreča, mala deklica Tara! 28.9.2009 se ji je pridružil še lepotec Maks in zdaj je moja sreča popolna!

(odgovor članu Bety11)
Neposredna povezava do sporočila: 3620
23.2.2010 22:29:43   
Ajsha
Mah, tole o tem, ali kdo sme/mora pisat na forume in ce ne, je vohun, se zdi meni malo mimo. Ce clovk hoce pise, ce ne pac ne in prav je, da se greste tudi zaseben forum.

Uspavanje: zvecer z dojenjem, cez dan pa jo odlozim na kavc, dam dudo, mala se zarije z glavo v dekico in zaspi. Prej pa precej jasno (s tecnobo) pokaze, da je zaspana.

Love is in the air...

(odgovor članu čili)
Neposredna povezava do sporočila: 3621
23.2.2010 22:33:26   
lilipu
Mali spi (ampak tak rahlo, da ful sliši, ko tipkamuser posted image ), grem eno seminarsko pisat. Sej ene ste že šle v meževo, tako da lahko noč. Pa da bi mali drnjohali čim dlje.
Čili, res si mela pestro, da te "potolažim", tudi Leon ma take lepotne spance čez dan (skor nič, okol 11 in okol 14 po 20 minutk, to je to).
Se tipkamo jutri, čau

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 3622
23.2.2010 22:36:19   
lilipu
Blagor vsem, ki vam zaspi na joškici, naš nikakor, tudi če zakinka, more pol rigat (to ful) in se itak prebudi. O kaki niniki varianti pa lahk sam sanjam, on vse kar dobi v roke, začne glodatuser posted image . Se mi kako noč zgodi, da ko ga grem dojit ugotovim, da je cel rob od kovterčka moker. Jah, takle mamo.
Zdaj pa res papa

(odgovor članu lilipu)
Neposredna povezava do sporočila: 3623
23.2.2010 23:48:44   
lilipu
Jaz delam eno seminarsko, zato vam kr zaželim lahko noč, pa da bi mali čim bolj potegnal v noč.

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 3624
24.2.2010 0:02:24   
Rosca79
Sm bl tanočna...k je mir v bajt je pa moj računalnikuser posted image

Katka11: iskrene sožalje ob izgubi mame...drži se in ko ti bo hudo vedi, da je prav blizu in vas čuva - in to vedno!

lean: provokacija al ne - so nas pa vseen izbezlale na plan ane - pa tud jst jim čist prov dam

Ajsha: naša se obrača samo s hrbta na trebuh že kr dolgo časa, včeraj ji je sicer nekak ratal še s trebuha na hrbet ampak je drugač še čist smešna k se trud, zgleda k da bo prej hodila kukr pa ta obrat obvladalauser posted image je pa tud skoz nasmejana, za glasen smeh se je pa treba kr mal potrudituser posted image

Me zanima pa če se vaši že smejejo naglas tud če jih ne animirate prov posebej?

Baby blue: se opravičujem ampak sem čist leva s forumi tko da niti ne vem kako se pošlje ZS (kakšna pomoč dobrodošla - hvala) sem pa nekje na pol poti med tvojo slikco in P, pa predvidevam da ste se peljali mimo k si šla rodit, vsaj jst bi šla tukej - a ti je kj vsaj približno jasno?
Se pa poj lociram po razsvetljenju na ZS

Aja glede spanja: prvi mesec je spala pri nama, kasnej je nekej večerov zaspala na rokah, zelo kmal pa sama v svoji postlci. Jo odložim, pa cuc je najbl pomembenuser posted image , pa zaspi brez da greva z mojmu še kj k njej do enih 5h, poj pa med  dojenjem zaspi pr nama do jutra. Spat gre pa ob 23h.

Zej pa dost da navte hude rajš grem...pa lahko noč

(odgovor članu anitka7)
Neposredna povezava do sporočila: 3625
Stran:   <<   < Prejšnja stran  143 144 [145] 146 147   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  143 144 [145] 146 147   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...

Teža med nosečnostjo.
пеперутка16

Ste se med porodom kaj zredile? Koliko?