|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  142 143 [144] 145 146   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septembrčki 2009* 2.del
23.2.2010 12:31:51   
čili

hvala!
kako se že reče?  Lep po očiju,priden in pameten pa po mamici!

(odgovor članu indy0024)
Neposredna povezava do sporočila: 3576
23.2.2010 12:34:36   
indy0024
cili a si ti iz ljuser posted image

(odgovor članu čili)
Neposredna povezava do sporočila: 3577
23.2.2010 12:34:45   
Doria
čili  tole je bil pa res brzinski porod, a je bil tvoj prvi? noro!!!

Ajsha  srečo imaš res da ti takole lepo spi.

Indy0024 Podobno je pri meni z dojenjem. Saj jaz se ne pritožujem, saj sem zato doma, da ga lahko podojim, kadar hoče, samo da to tako zgleda, da ponoči po tretjem vstajanju obleži pri meni do jutra... vmes se ZELO pogosto doji, samo meni se ni treba popolnoma prebuditi, kot pri vstajanju... zjutraj mi okoli pol osmih brunda in vneto nekaj razlaga dokler se ne prebudim in vstanem... in takrat sploh ni lačen, se ne doji... šele ob 9 ali pol desetih.... potem sledi spanje...

Samo ker sem bila vedno vneta zagovornica tega, da otrok ne bo spal pri nama v postelji. Tega zarečenega kruha sem se nažrla več hlebcevuser posted image user posted image Sedaj sploh ne vidim, kaj je v tem napačnega, tako itak bolj uživava...otrok mi je res spremenil poglede na življenje za 100%.user posted image user posted image user posted image

ojoj da ne bo zgledalo, da je moja tašča grozna .... je super... mi je samo prišla sporočit, da je DHL dostava pa sem morala hitro stran... cotke!!!
če še katero zanima in niste preveč vnete pripadnice nexta... dva linka, sicer drage cote, a imajo zdaj the small shop... jst vnaprej za jesen kupujem... še nekaj, kar mi svetujejo, naj ne delam...pa se še nisem oreng usekala...

http://www.sucredorge.com/en/

http://www.berlingot.com/en/

(odgovor članu Ajsha)
Neposredna povezava do sporočila: 3578
23.2.2010 12:39:25   
indy0024
doria pri meni pa skoraj celo noc se doji ubistvo se ona malo crkljauser posted image pa zaspi za dve uri pol pa spet jok,pa se naje,no pol mam pa miruser posted image .pa panca zravn mene,v pojstlco sploh noce ceprav jo bomo navadili tudi na to.user posted image

(odgovor članu Doria)
Neposredna povezava do sporočila: 3579
23.2.2010 12:39:32   
Doria
čili  sem šele zdaj videla, da imaš že dva lepotca... ja se še navajam, tle na forumu gre vse tako hitro, pa še kosilo vmes cmarim...user posted image

(odgovor članu Doria)
Neposredna povezava do sporočila: 3580
23.2.2010 12:40:43   
indy0024
doria a ti imas samo enegauser posted image

(odgovor članu Doria)
Neposredna povezava do sporočila: 3581
23.2.2010 12:41:17   
čili
IZVIRNO SPOROČILO: Doria

čili  sem šele zdaj videla, da imaš že dva lepotca... ja se še navajam, tle na forumu gre vse tako hitro, pa še kosilo vmes cmarim...user posted image

sva že dveuser posted image

(odgovor članu Doria)
Neposredna povezava do sporočila: 3582
23.2.2010 12:43:31   
čili
IZVIRNO SPOROČILO: indy0024

cili a si ti iz ljuser posted image

sem že skor čistokrvna šiškarca
pa ti?
mali se je naspal! pridem nazaj popoldansko rundo spanja.

(odgovor članu indy0024)
Neposredna povezava do sporočila: 3583
23.2.2010 12:43:45   
indy0024
ejjj mamce,nc fajn se imejte,kej dobrga skuhajte,jz grem tudi kuhat.papauser posted image

(odgovor članu čili)
Neposredna povezava do sporočila: 3584
23.2.2010 12:56:57   
mateja8
ojla,

a sprejmete še eno septembrko medse?

No v nosečnosti sem klepetala z oktobrkami, rodila pa sem en mesec prezgodaj in bi se zdaj pridružla malo tudi vam.
Res se pozno javljam ampak mi čas nekeko ne dopušča teh stvari.

Rodila sem 17. 9, hčerki je ime VITA, težka je bila 2100 g in dolga 46 cm.

Bom prebrala o čem čvekate in potem kaj več napisala.

(odgovor članu JaLuca)
Neposredna povezava do sporočila: 3585
23.2.2010 13:04:14   
indy0024
dobrodosla mateja!!!!user posted image

(odgovor članu mateja8)
Neposredna povezava do sporočila: 3586
23.2.2010 13:06:04   
mateja8
Hvala Indy!!

(odgovor članu indy0024)
Neposredna povezava do sporočila: 3587
23.2.2010 13:21:36   
Doria
mateja8 dobrodošla med nami!
indy0024 to je moj prvi user posted image . glede dojenja jepri meni enako kot pri tebi, s to razliko, da je moj user posted image spal
v posteljici do pred nekaj tednov nazaj.

grem  na kosilo, pa vas berem zvečeruser posted image

(odgovor članu mateja8)
Neposredna povezava do sporočila: 3588
23.2.2010 13:57:54   
anitka7
kolk je kr naenkrat ratal septembrk tle...user posted image babe (ne morem drugače rečt) pa kje ste ble prej,zakaj se niste nič oz skor nič javljale user posted image saj vem da je na začetku težko pristopit,tud jaz sem se priklopila šele konc avgusta,k so se že vse poznale med sabo

nas je pa kr neki iz Lj...se tud dobivamo,do zdaj smo mele bl indor varjanto "posvetov" zdaj bo verjetn tud že kakšna outdor varjanta v igri user posted image

Everything will be OK in the end.If it"s not OK,it"s not the end yet.

30.1.2006 - Nik
17.9.2009 - Neli

(odgovor članu Doria)
Neposredna povezava do sporočila: 3589
23.2.2010 14:08:09   
Mož*
IZVIRNO SPOROČILO: anitka7

kolk je kr naenkrat ratal septembrk tle...user posted image babe (ne morem drugače rečt) pa kje ste ble prej,zakaj se niste nič oz skor nič javljale user posted image saj vem da je na začetku težko pristopit,tud jaz sem se priklopila šele konc avgusta,k so se že vse poznale med sabo

nas je pa kr neki iz Lj...se tud dobivamo,do zdaj smo mele bl indor varjanto "posvetov" zdaj bo verjetn tud že kakšna outdor varjanta v igri user posted image

Se popolnoma strinjam z Anitko; sicer sem se pa tudi jaz pridružila šele avgusta.
Kar se spanja tiče, je pa vsak otrok entiteta. Moja prva je že pri treh mesecih spala vsaj 12 ur v kosu. brez dojenja in brez dude - ponoči, v družinski postelji ni spala nikoli; tretji je bil popolni družinec; tale pa je kombiniran: najprej malo v posteljici, nato do jutrauser posted image user posted image user posted image .

2.9.09 3120g, 52 cm, OG 34cm
8.3.10: 7330g, 70 cm, OG 42 cm
17.10.10:: 9300g, 80 cm

(odgovor članu anitka7)
Neposredna povezava do sporočila: 3590
23.2.2010 14:12:27   
dreja79
IZVIRNO SPOROČILO: anitka7

Ja, ampak res! Jest pa ne vem, če mi bo znesl vse brat user posted image Komaj že čakam, na kakšno user posted image in  user posted image zunaj na sončku

(odgovor članu anitka7)
Neposredna povezava do sporočila: 3591
23.2.2010 14:20:25   
lean
Uf, kolk ste napisale, bom rabla en cajt, da si zapomnim kdo je kdo, eh moji možgani, ne delajo več tko kot so včasih, ampak jih bom spravla v formo, imam naslednji teden izpit pa še diplomo za dokončat, upam da do maja. Sem preveč časa odlašala z dipl., pa so mi dodali še en izpit, če hočem diplomiratuser posted image .Bo pa moj, kar dopust vzel pa gremo vsi trije v Lj, to bo še projekt, saj se zadnjih 5 mesecev gibljem v radiju 20 km okrog doma.
Kakšni cukrčki so ti naši otročki, ste me kar premamile, mogoče bom pa tud jaz prilimala kakšno slikico, čeprav sem rekla, da nebom.
Jaz pa zelo počas uvajam GH, ji dam skoraj vsak dan nekaj za probat par žličk, sam ji še sadne in zelenjavne kašice niso tok všeč, ima pa zelo rada navadno mlečno kašico.
Pa danes spet podira rekorde s svojo budnostjo, drugače ponoč pa nimam problemov, se zbudi max 2X, se podoji pa spi naprej, povečini pa spi od 11 do 12 ur, je pa lepo spala tud podnevi, ampak zadnje dni ji pa kar ne gre.

(odgovor članu Doria)
Neposredna povezava do sporočila: 3592
23.2.2010 14:26:23   
mateja8
Anitka....sva pa isti dan rodile.
Predvidevam da si iz LJ....jst sm z dolenjskega konca ampak sem rodila v LJ....tko da sva ble skup v porodnišnici, le spoznali se nisva.

Drugače pa je naša Vita pridna sto na uro. Spi od pol devetih zvečer do šestih ali tam do sedmih zjutraj - vmes pa se enkrat podojimo. Čez dan pa spi še dvakrat po 2 do 3 ure in popoldne še kako urco, tko da večino dneva in noči prespi. Do zdej smo jo uspaval z nošenjem, zdej pa že kake tri tedne prakticiramo tko, da jo odnesem v posteljico pokrijem in prižgem vrtiljak z glasbo in potem se včes malo krega in lepo zaspi.

Dojimo se čist tko kot ona hoče. Včas na uro in pol, včas na tri ure ali pa še na več. Kakor ji pač paše.

Rojena je bila mesec prezgodaj vendar je zelo lepo napredovala in je že prava babnica.

Drugače pa je to moj 2 otrok. Imamo še fanta starega 5 in pol.

(odgovor članu dreja79)
Neposredna povezava do sporočila: 3593
23.2.2010 14:37:58   
lean
Doria upam, da ti bo uspelo decembra zanosit. Jaz bom verjetno še počakala, se še nisva odločla, a bi še kakšnega. Zaenkrat imava še preveč živ spomin na porod, ni blo fajn. Je moj kar reku, da več ne gre zraven, tamala se ni hotla spustit pa so me morali ful prerezat in vležt na trebuh, da smo jo spravli ven. Kot da to ni blo še dovolj, sem bla doma dva dni pa sem mogla kar nazaj, ker je ogromen šiv popustil in so me morali še enkrat šivat, se je vse razprlo. Sem mislila, da me bo kap, ko sem z ogledalom pogledala dol. Tega pa res nikomur ne privoščim.
Do zdaj sva sam še enkrat, pa še to ni blo sproščeno. user posted image  Z ogledalom pa ne gledam več tja dol.Je blo pa fajn, da je glih takrat bla tud moja mami na šihtu in je bla pri porodu, tko da je blo mal lažje prenest vse skupaj, je bla pa čist panična, da sploh ni mogla delat, ko je vidla kolk me boli.

(odgovor članu Doria)
Neposredna povezava do sporočila: 3594
23.2.2010 15:13:29   
lilipu
user posted image user posted image user posted image za vse nove, res super, da ste se oglasle, ne bo nam dolgčas.
Vsem ena velika dobrodošlica!!

Super, kar nekaj iz Lj, tako da bo lahko Tivoli ali pa center kmalu naš, juhu. Jaz na viškem koncu, ampak sej do centra mam glih dobre 20 minutk, tako da kar povejte, pa se kak dopoldan dobimo (avta nimam)

(odgovor članu lean)
Neposredna povezava do sporočila: 3595
23.2.2010 15:27:20   
Ajsha
Neeeeee, reče se lep in pameten po mamici, priden pa po očiju :) Aja, vidim, da je uspel slikomat user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: čili

hvala!
kako se že reče?  Lep po očiju,priden in pameten pa po mamici!

Love is in the air...

(odgovor članu čili)
Neposredna povezava do sporočila: 3596
23.2.2010 15:43:22   
Doria
anitka7, dreja79 mislim, da nismo nove septembrke, ker smo bile vseskozi prisotne, samo pasivne...vsaj zase govorim...za srečanja pa...jst sem tak zapečkar...pa nisem iz lj...saj do SN sploh ni težko prit, sam jst se še do trebnjega h kolegici komaj spravmuser posted image   če sem s tamalim, če sem sama ni problema...
cajt gre tako hitro, dan kar mine, saj vem da ni opravičilo, ampak moj tamal sovraži jajc in oblačenjev pajaca in je do nedavnega z dretjem spremljal omenjene rituale...pa drgač tak dobrovoljček in stalno nasmejan....zdaj pa mu pojem malo miško in to zmeraj vžge...

lean  to je bolj oddaljena želja, nisem nič obremenjena z drugim otrokom, upam pa da Jaka ne bo edinec. Vseeno hvala za lepe želje!user posted image
Mi je bilo pa kar hudo, ko sem brala tvojo izkušnjo.user posted image Res... joj, joj. Ampak mislim, da boš šla čez to user posted image . Čas opravi svoje.user posted image

lilipu  jaz sem tudi vesela, da smo se opogumile in bomo ohranile ta forum, ki so ga "staroselke" tak dobr gor držale...meni je res v veliko pomoč.

(odgovor članu lilipu)
Neposredna povezava do sporočila: 3597
23.2.2010 15:46:21   
Doria
lean  jaz sem hodila na akupunkturo za lažji porod. ni poceni, ni pa draga, če se lahko izogneš taki izkušnji,  toplo priporočam. Bil je moj prvi porod, tri ure, brez epiduralne. Če te še kaj zanima, ti kar vprašaj. Kar mene boli, ko berem tvoj post.

(odgovor članu Doria)
Neposredna povezava do sporočila: 3598
23.2.2010 16:07:37   
katka11
user posted image , cili, tud jaz mam zana in azbeta, 5 let in 4,5 meseca

(odgovor članu Doria)
Neposredna povezava do sporočila: 3599
23.2.2010 16:41:06   
Pupček
Katka, sožalje user posted image user posted image user posted image .

Lean, o revček ti. Me je kar stisnilo ko sem prebrala tvojo porodno izkušnjo. Čas bo naredu svoje in boš pozabla. Jaz sem že, kar hitro, pa čeprav je bil kar težek porod, res da ne tok kot tvoj. Trajalo je 9 ur, mikena je bila tako zasukana da se ni mogla spustit v p. kanal. No, kakorkoli v drugo gre lažje user posted image in jaz se s tem tolažim, tako da me ne skrbi user posted image .

Doria, lepe muce imaš. Jaz imam tudi eno tako. Seveda imaš tudi otročka lepega, ampak to smo že ugotovila, da so vsi septembrčki cukri user posted image .

Zdaj pa šibam, Luana se že joka iz postelce. Danes je čuden dan, slabo je in tečka je.user posted image

(odgovor članu katka11)
Neposredna povezava do sporočila: 3600
Stran:   <<   < Prejšnja stran  142 143 [144] 145 146   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  142 143 [144] 145 146   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Moj otrok je spet bolan
Z vstopom v vrtec in šolo se pri otrocih poveča tudi možnost obolenj. Nekateri otroci prehajajo iz ene bolezni v drugo, ...
Prihod novorojenčka iz porodnišnice
Vsaka bodoča mamica se med nosečnostjo sprašuje, kaj pripraviti za novega prihajajočega člana. Veliko veselje je hoditi ...

Teža med nosečnostjo.
пеперутка16

Ste se med porodom kaj zredile? Koliko?