|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  148 149 [150] 151 152   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: ljubljanske nosečke - 2.del
23.2.2010 13:41:41   
marjanaj
jest sem tut rekla, da bom hodila na to dekompresijo! Sem zdaj ze 32 tednov in bom poklicala, da se narocim. Zakja pa ne, ce je zastonj user posted image  Kaj pa se nasa drzava da brezplačno user posted image  Danes grem zadnjič v MŠ, pa sem hotla vprašat kako se narocim. No zdaj vem user posted image

(odgovor članu katrinka)
Neposredna povezava do sporočila: 3726
   [Brisano sporočilo]
23.2.2010 13:45:11   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu krtkova)
  Neposredna povezava do sporočila: 3727
   [Brisano sporočilo]
23.2.2010 13:47:38   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3728
23.2.2010 13:49:21   
pupa*81
IZVIRNO SPOROČILO: cojka
marjanaj - a si se ti malo zmotila pri obsegu glavice? Moj je imel v 27. tednu obseg galvice 255 mmuser posted image

najbrž je eno premer, drugo pa obseg, a? user posted image

pupa - od kolegice sem dobila tako prisrčno kapo s Snoopyem. Sem se takoj nate spomnila

bajaba! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 3729
23.2.2010 13:50:29   
marjanaj
cojka meni je izmeril premer glave, ne obseg user posted image  dej pejt greva skupaj na to dekompresijo! Jest sem itak frej od naslednjega tedna naprej, pa ti povej kdaj lahko... Kateri teden si zdaj? Jaz sem 32 t 3 d al neki tacga, kva pa vem user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3730
23.2.2010 13:51:48   
marjanaj
aha pupa si me prehitela user posted image  tocno tko!

vsi najdete vse s snopiji in puji in krtki al kako ze, meni pa so najbolj vsec zirafice... pa ne najdem (razen posteljnine) nic z ziraficami user posted image . Tudi na steni bi jih imela...

(odgovor članu marjanaj)
Neposredna povezava do sporočila: 3731
23.2.2010 13:54:28   
katrinka

IZVIRNO SPOROČILO: nax05

krtkova sem tud jaz opazila, da cojka bere. neki nas ignorira onauser posted image user posted image

A se ti zdi, da bi lahko tale roman kaj hitreje skup spacalauser posted image user posted image user posted image user posted image

katrinka
- a jaz tudi lahko hodim, kljub temu, da grem v MŠ na Fužine? A se lahko naredim trapasto in grem po nalepke in potem samo hodim na to d.....

iskreno ne vem...poklici v babisko solo pa vprasi - pa klici raje tm med 7:00 in 9:00 k pol jih tezko dobis - sploh zdej k bo nova runda MŠ
tel.stevilka - 01/ 522-60-48

Neposredna povezava do sporočila: 3732
23.2.2010 13:55:43   
pupa*81
marjanaj v merkurju (pa še kje) imajo od jupol junior nalepke za na zid: afrika in zoo user posted image valda so žirafe zraven ;) TUKI

< Sporočilo je popravil pupa*81 -- 23.2.2010 13:58:10 >

(odgovor članu marjanaj)
Neposredna povezava do sporočila: 3733
   [Brisano sporočilo]
23.2.2010 14:01:09   
Brisani uporabnik

(odgovor članu marjanaj)
  Neposredna povezava do sporočila: 3734
23.2.2010 14:11:22   
krtkova

krtkova - včeraj si imela pa tak napol žalosten obraz.user posted image Se je videlo, da ni ravno tvoj dan. Upam, da bo danes. Jaz se tudi priporočam za seznam. Sej bom tudi sama kaj izpisala, samo ne vem, če bo kaj prav prišlouser posted image
Hvala za tale seznamček, kaj vse moram uredit. Moram jaz še napisat tega za v lekarno.

Ja, pa še ful slabo mi je bilo včeri!!! Sm bla res kr boga.
Kakšen seznam pa bi ti od mene? user posted image  Z veseljem ti ga pošljem, a nimam pojma katerega?

Seznam potencialnih avtov, ki bi jih mela?
Seznam bivših fantov (no, nimam tok časa, da bi to napisala)?
Seznam imen za punčko?
Seznam imen za fantka?
Seznam lokacij, kamor bi šla na sanjski dopust?
Seznam ljudi, ki mi gredo ta hip na živce? (tega ful hitr napišem)
Seznam začimb, ki rastejo samo nad 1.000m? (tega seznama žal nimam)

Odloči se sraka moja!!!!! moraš dati bolj natančna navodila!!
user posted image user posted image user posted image

Vse skrbi so zdaj odveč,
Ema z nama si,
ne boj se nič več.

Neposredna povezava do sporočila: 3735
23.2.2010 14:11:45   
krtkova
IZVIRNO SPOROČILO: pupa*81

marjanaj v merkurju (pa še kje) imajo od jupol junior nalepke za na zid: afrika in zoo user posted image valda so žirafe zraven ;) TUKI

huda stran, že shranjena!! hvala user posted image

Vse skrbi so zdaj odveč,
Ema z nama si,
ne boj se nič več.

(odgovor članu pupa*81)
Neposredna povezava do sporočila: 3736
23.2.2010 14:13:00   
petrca2507
marjanaj, krtkova in MaliMišek....sem preverila ponudbo tortic: nutelca, pomaranča, marcipan, kava, figa, malina, vanilija, čokolada. Tolk imajo zdej, verjetno je zjutraj še kakšna več. Odprejo vsak dan ob 9h (ob sobotah že ob 8h). 

nax...super novica user posted image  

www.petrca.net

Neposredna povezava do sporočila: 3737
23.2.2010 14:14:11   
Anonimen
O cojkauser posted image user posted image user posted image madonca sem že mislila, da je kej narobe (beri: da si se zataknila v avtu). Si veliko cunjic dobila? Ti boš zdej pridna hodila v MŠ. Mi boš dala za preplonkat?

Neposredna povezava do sporočila: 3738
   [Brisano sporočilo]
23.2.2010 14:14:12   
Brisani uporabnik

(odgovor članu krtkova)
  Neposredna povezava do sporočila: 3739
   [Brisano sporočilo]
23.2.2010 14:18:57   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3740
23.2.2010 14:19:37   
MaliMišek
IZVIRNO SPOROČILO: krtkova

katrinka - ne ne super si tole napisala. Ful si me razveselila. Sam jst včasih rabim dvojno razlago (vpraš srake, kako so mi mogle včeri ene 3x opisat vse te vloge za mamo in očeta in kje kaj dobiš in kam vse to neseš in tako dalje...user posted image ).

Se pravi, če povzamem (sori, sm bla le včasih blonduser posted image ); na MŠ se v 31. tednu prijavim na dekompresijo skupaj z MalimMiškom?user posted image user posted image user posted image  In potem nekaj tednov hodiva tja?

Bravo user posted image user posted image user posted image user posted image . Zelo dobro si tole napisala user posted image user posted image , se bova dekompresirale....al kaj že .... pol greva pa lahko na pico user posted image .

< Sporočilo je popravil MaliMišek -- 23.2.2010 14:32:14 >

(odgovor članu krtkova)
Neposredna povezava do sporočila: 3741
23.2.2010 14:24:42   
MaliMišek
Ja kolk ste pa načvekale vmes ko me ni bilo za računalnikom...... sem sigurno kaj spustila....

IZVIRNO SPOROČILO: petrca2507

marjanaj, krtkova in MaliMišek....sem preverila ponudbo tortic: nutelca, pomaranča, marcipan, kava, figa, malina, vanilija, čokolada. Tolk imajo zdej, verjetno je zjutraj še kakšna več. Odprejo vsak dan ob 9h (ob sobotah že ob 8h). 

nax...super novica user posted image  

Jaz bi pomarančo user posted image .....mnjami.....user posted image

Nax res super novica user posted image user posted image user posted image , glej da boš doma tudi pridno ležala, kar naj te malo razvajajo!

(odgovor članu petrca2507)
Neposredna povezava do sporočila: 3742
23.2.2010 14:29:47   
Anonimen
cojka ful dobr, da si tok dobila. Jaz pa gugalnika nisem niti še gledala. Prov bedna sem. Ti si kar lepo deli plonkiče, da bom jaz pol prepisala, ker sem manjkala dojenje i nego novorojenčka, to mi je pa ravno najbolj pomembno in nimam pojmauser posted image

MaliMišek če grem domov, itak, da se bom pustila cartat, ker če nočem pristati spet tukaj, bom mogla ležati. Si pa res ne želim, da moj cukrček pride tako kmalu na svet.

(odgovor članu MaliMišek)
  Neposredna povezava do sporočila: 3743
23.2.2010 14:32:18   
krtkova
cojka - user posted image zmenjeno, itak bom pozabila do takrat, kaj in kdo hoče kaj od mene!!user posted image user posted image  mal me plis še spomnite po pondelku. Mogoče si bo MM več zapomnila!!user posted image user posted image

MM - odlična ideja!! Po dekompresiji pade pica, da si takoj nazaj namastiva vse v telesu!!user posted image

Petrca - marcipanovo pliiissss zame!!!! A se pol kr za jutri zmenimo? Men noben nič ne pove, kdaj mamo kolegij???? Tko, da ....me se kr zmenimo!!user posted image

Vse skrbi so zdaj odveč,
Ema z nama si,
ne boj se nič več.

(odgovor članu MaliMišek)
Neposredna povezava do sporočila: 3744
23.2.2010 14:41:30   
MaliMišek
Zradi mene lahko jutri. Kaj pa marjanaj....imaš čas? Kdaj smo rekle, ob 9:45, a ne?
Aja pa še to ... kam pa gremo na kavo?

(odgovor članu krtkova)
Neposredna povezava do sporočila: 3745
23.2.2010 14:52:48   
mkbk
Ojla...eve mene od G. vse ok, še vedno smo za en teden manjši ampak, k je bilo tko že prejšnjič, ni take panike...user posted image

Vidm, da ste učeri neskončno uživale in priznam, da bi bla z veseljem v vaši sračji družbi

Bravo Nax. Way to go! user posted image  user posted image  user posted image  user posted image   user posted image

Krtkova -si mogoče vzela moj serumček? Drgač si bom pa jst tebe tud mal za dekompresijo rezervirala, tko da se ne bi kej preveč razdajala...

Cojka - sej ne vem če sem se ti že zahvalila za to. Btw. si dobila kej barve v Švici? user posted image

(odgovor članu krtkova)
Neposredna povezava do sporočila: 3746
23.2.2010 14:56:38   
Anonimen
Hej punce.

Nama pa kuhinjo monitirajo!! user posted image user posted image Nekam velika se mi zdi. Jaz je itak ne rabim, za vase grske vecerje bo pa dovolj prostora. Pa se sankec je. Za juice vodke user posted image

Vceraj je blo ful fino. MM, lepo te je bilo spoznati. Bo se kaksna nova prisla? Ker potem bomo pocasi kapljale rodit in da ne bomo potem cist out, ko bomo v dveh kosih naslednjic prisle. user posted image

Mene je tasca takoj napadla, ko sem domov prisla kaj sem kupila, pa sem rekla, da sem vse v avtu pustila, ker je itak za v novo stanovanje za odpeljat. Potem je pa pametovala zakaj se rabi stojalo za banico, da saj nisva 60 let stara, da bi naju kriz bolel pa zakaj rabim steklenicko pa da bodo barvaste tetra plenice zame in ne za Zojo, ker ona bo samo bele uporabljala ... Brezveze. Unicila mi je cel dan. user posted image

Hvala marjanaj in neka noc za potrpljenje in pomoc nama z bcljko. Smesno je bilo pa ful. Pa potem je neka noc se pol lekarne podrla, ko je sla ven user posted image user posted image

Nalepke sva midva ze v pikapolonici kupila, potem pa sva barve v Mavrici kupovala in ko sem vidla Bojana sem skoraj skup padla. In vsi ki pridejo na obisk in vidijo Bojana se raznezijo do amena. Ocitno nam je bil Bojan car v otrostvu user posted image

Krtkova zal mi je, da je od R babica tako slaba. Jaz sem se na zacetku tudi ful sekirala kaj bi bilo, ce bo kdo umrl med mojo nosecnostjo, ampak saj ves. The circle of life ... Pa res upam, da bos drugic boljse volje. Jaz sem te vceraj hotela kar k sebi stisniti malo pa ne vem kako bi to zgledalo. Dve s temi ogromnimi trebuhi (no, pri tebi je vec kot pol od bunde, pri meni je pa vse trebuh) se ne bi niti objeti mogle user posted image user posted image

Nax bravo bravo za malega fighterja!! Ocitno so ti nasveti od aprilske doktorice medicine, speciailzirane v ginekologiji in porodnistvu pomagali user posted image
Ce bos mela strogo pocivanje pa bo malo lepse vreme in se bos ok pocutila, bomo vse k tebi prisle. Pa spotoma skocile se v center za bikova semena pogledat. Ok?

Cojka koncno si dobila stvari! Jeej! A bos zdaj prala pa peglala? Al bos rajsi na krofe hodila? user posted image
Pa ful dobro, da ti je ratalo dobiti MS tako pozno. Midva greva v Vic-Rudnik, ker je popoldan. Je pa ravno tako 2 tedna od ponedeljka do cetrtka, tako da bo kar hitro konec.

Neka noc in bcljka zakaj ne spita ponoci? user posted image Jaz se sicer ful zbujam ampak se mi ne da prav vstati in okoli hoditi. Me je strah, da bi se cist razbudila. Pa potem cez dan nista nic utrujene?

Ursa p kaj se s tabo dogaja? Sem dopoldan na marcevkah vidla, da si bla vceraj v porodnisnici. Drzi se!! user posted image

Dekompresija meni je to moj moz ze v zacetku nosecnosti govoril, da morem iti. Se je ful pozanimal. Tako, da mislim, da je zdaj cas, da res grem. Mislim, da sem danes napolnila polnih 32 tednov. Torej se kvalificiram user posted image A je se kaksna ostala brez partnerke pri dekompresiji al si morem tam nove prijateljice iskati? user posted image

Tortice, Petrca, MM, Marjana, Krti in Co. jaz sploh ne vem o cem vi to govorite!! Petrca gre z busom na kombi in more vprasati kaksne imajo in vam pripelje ... nic ne stekam! Jaz sem tudi doma dopoldan (no, popoldan tudi) in bi tudi jedla. Razen ce se boste na kaksnem parkiriscu dobivale. Ne razumem. Pa nisem blond. Aaaa! user posted image user posted image

Sasa jaz hodim na medicinsko pedikuro, ker se mi je v nosecnosti zacel noht vrascat. Mi je ful kul. Pa s skalpelom trdo kozo odstrani pa vse lepo zrihta. Hodim pa sem: www.znanjezazdravje.com

Pupa kako se mas v Logatcu? Si zasnezena? Tam imajo pri Tusu tudi eno slascicarno. Kljukec al nekaj takega. Si morda zelis obiska podivjanih nosecnic? user posted image

Punce, lepo se imejte, grem malo delavce gledat. Pa kuhinjo user posted image

(odgovor članu krtkova)
  Neposredna povezava do sporočila: 3747
23.2.2010 15:03:43   
krtkova
IZVIRNO SPOROČILO: Aglaia

Krtkova zal mi je, da je od R babica tako slaba. Jaz sem se na zacetku tudi ful sekirala kaj bi bilo, ce bo kdo umrl med mojo nosecnostjo, ampak saj ves. The circle of life ... Pa res upam, da bos drugic boljse volje. Jaz sem te vceraj hotela kar k sebi stisniti malo pa ne vem kako bi to zgledalo. Dve s temi ogromnimi trebuhi (no, pri tebi je vec kot pol od bunde, pri meni je pa vse trebuh) se ne bi niti objeti mogle user posted image user posted image

Pa sej ne vem, če sem zarad babice tko bedna bila včeraj. Sm imela že tko kr en tak slab dan. Drugič me pa kr objem, sej se tud nilski konji objemajo!!

Tortice, Petrca, MM, Marjana, Krti in Co. jaz sploh ne vem o cem vi to govorite!! Petrca gre z busom na kombi in more vprasati kaksne imajo in vam pripelje ... nic ne stekam! Jaz sem tudi doma dopoldan (no, popoldan tudi) in bi tudi jedla. Razen ce se boste na kaksnem parkiriscu dobivale. Ne razumem. Pa nisem blond. Aaaa! user posted image user posted image  

Tkole, draga moja; med TR2 in Šmartinsko vozi interni kombi za delavce naše firme. Petrca, ki dela na TR2 bo skočila v maxi po tortice in prišla s tem kombijem do Šmartinke. Potem pa bomo tukaj nekam šle na kavo - ne vemo še kam!! Morda v K bar. 

razumeš zdaj????

Mkbk - ti sam reč, pa greva na kompresije in dekompresije in še kam!! zate mam vedno čas!! In ,ja, imam serum zate, ga nism nič uporabila!!! user posted image user posted image

Vse skrbi so zdaj odveč,
Ema z nama si,
ne boj se nič več.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3748
23.2.2010 15:07:10   
krtkova
vam moram pa pojamrat, da imam ful stresno tukaj v službi!!!user posted image user posted image user posted image

Vse skrbi so zdaj odveč,
Ema z nama si,
ne boj se nič več.

(odgovor članu krtkova)
Neposredna povezava do sporočila: 3749
23.2.2010 15:10:24   
MaliMišek
A ti spet težijo? user posted image  

(odgovor članu krtkova)
Neposredna povezava do sporočila: 3750
Stran:   <<   < Prejšnja stran  148 149 [150] 151 152   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  148 149 [150] 151 152   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...
Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......