Anonimen
|
Hej punce. Nama pa kuhinjo monitirajo!! Nekam velika se mi zdi. Jaz je itak ne rabim, za vase grske vecerje bo pa dovolj prostora. Pa se sankec je. Za juice vodke Vceraj je blo ful fino. MM, lepo te je bilo spoznati. Bo se kaksna nova prisla? Ker potem bomo pocasi kapljale rodit in da ne bomo potem cist out, ko bomo v dveh kosih naslednjic prisle. Mene je tasca takoj napadla, ko sem domov prisla kaj sem kupila, pa sem rekla, da sem vse v avtu pustila, ker je itak za v novo stanovanje za odpeljat. Potem je pa pametovala zakaj se rabi stojalo za banico, da saj nisva 60 let stara, da bi naju kriz bolel pa zakaj rabim steklenicko pa da bodo barvaste tetra plenice zame in ne za Zojo, ker ona bo samo bele uporabljala ... Brezveze. Unicila mi je cel dan. Hvala marjanaj in neka noc za potrpljenje in pomoc nama z bcljko. Smesno je bilo pa ful. Pa potem je neka noc se pol lekarne podrla, ko je sla ven Nalepke sva midva ze v pikapolonici kupila, potem pa sva barve v Mavrici kupovala in ko sem vidla Bojana sem skoraj skup padla. In vsi ki pridejo na obisk in vidijo Bojana se raznezijo do amena. Ocitno nam je bil Bojan car v otrostvu Krtkova zal mi je, da je od R babica tako slaba. Jaz sem se na zacetku tudi ful sekirala kaj bi bilo, ce bo kdo umrl med mojo nosecnostjo, ampak saj ves. The circle of life ... Pa res upam, da bos drugic boljse volje. Jaz sem te vceraj hotela kar k sebi stisniti malo pa ne vem kako bi to zgledalo. Dve s temi ogromnimi trebuhi (no, pri tebi je vec kot pol od bunde, pri meni je pa vse trebuh) se ne bi niti objeti mogle Nax bravo bravo za malega fighterja!! Ocitno so ti nasveti od aprilske doktorice medicine, speciailzirane v ginekologiji in porodnistvu pomagali Ce bos mela strogo pocivanje pa bo malo lepse vreme in se bos ok pocutila, bomo vse k tebi prisle. Pa spotoma skocile se v center za bikova semena pogledat. Ok? Cojka koncno si dobila stvari! Jeej! A bos zdaj prala pa peglala? Al bos rajsi na krofe hodila? Pa ful dobro, da ti je ratalo dobiti MS tako pozno. Midva greva v Vic-Rudnik, ker je popoldan. Je pa ravno tako 2 tedna od ponedeljka do cetrtka, tako da bo kar hitro konec. Neka noc in bcljka zakaj ne spita ponoci? Jaz se sicer ful zbujam ampak se mi ne da prav vstati in okoli hoditi. Me je strah, da bi se cist razbudila. Pa potem cez dan nista nic utrujene? Ursa p kaj se s tabo dogaja? Sem dopoldan na marcevkah vidla, da si bla vceraj v porodnisnici. Drzi se!! Dekompresija meni je to moj moz ze v zacetku nosecnosti govoril, da morem iti. Se je ful pozanimal. Tako, da mislim, da je zdaj cas, da res grem. Mislim, da sem danes napolnila polnih 32 tednov. Torej se kvalificiram A je se kaksna ostala brez partnerke pri dekompresiji al si morem tam nove prijateljice iskati? Tortice, Petrca, MM, Marjana, Krti in Co. jaz sploh ne vem o cem vi to govorite!! Petrca gre z busom na kombi in more vprasati kaksne imajo in vam pripelje ... nic ne stekam! Jaz sem tudi doma dopoldan (no, popoldan tudi) in bi tudi jedla. Razen ce se boste na kaksnem parkiriscu dobivale. Ne razumem. Pa nisem blond. Aaaa! Sasa jaz hodim na medicinsko pedikuro, ker se mi je v nosecnosti zacel noht vrascat. Mi je ful kul. Pa s skalpelom trdo kozo odstrani pa vse lepo zrihta. Hodim pa sem: www.znanjezazdravje.com Pupa kako se mas v Logatcu? Si zasnezena? Tam imajo pri Tusu tudi eno slascicarno. Kljukec al nekaj takega. Si morda zelis obiska podivjanih nosecnic? Punce, lepo se imejte, grem malo delavce gledat. Pa kuhinjo
|