|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  147 148 [149] 150 151   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: ljubljanske nosečke - 2.del
23.2.2010 11:30:40   
pupa*81
coprnce, zdej k to berem sm pa spet lačna ratala user posted image  user posted image  user posted image grem se basat user posted image

(odgovor članu petrca2507)
Neposredna povezava do sporočila: 3701
23.2.2010 11:34:54   
krtkova
IZVIRNO SPOROČILO: petrca2507

Sej zdej imajo še eno novo: čokoladen biskvit s čokolado in nekaj malega vanilijeve kreme, vmes so pa plasti hrustljave čokolade (kot listki) user posted image

ta pride za kavino user posted image user posted image

Vse skrbi so zdaj odveč,
Ema z nama si,
ne boj se nič več.

(odgovor članu petrca2507)
Neposredna povezava do sporočila: 3702
23.2.2010 11:57:19   
MaliMišek
IZVIRNO SPOROČILO: krtkova

IZVIRNO SPOROČILO: MaliMišek

Meni je kul kadarkoli user posted image .

Sam v opozorilo; ta slonček se na rr ponavadi uporablja za "tiste smešne gibe med mamico in očkom". Mislim, da se me 3 tega med torticami vseeno ne bi šle. user posted image user posted image user posted image

ups ... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image men je pa tolk ušeč user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu krtkova)
Neposredna povezava do sporočila: 3703
23.2.2010 11:57:32   
marjanaj
petrca u hudo a lahko zbiramo? no moja prva izbra bi bila kar koli s pomaranco user posted image  ce pa ni nic s pomaranco potem pa tole ta novo, ki si jo opisala user posted image  samo nic s skuto user posted image

(odgovor članu krtkova)
Neposredna povezava do sporočila: 3704
23.2.2010 11:59:10   
MaliMišek

Petrca, MM, MarjanaJ - men je tudi vseeno. Sam ne vem še kdaj mamo ta teden kolegij. Čim zvem, vas obvestim!!

A sm že povedala,katero tortico bi?? Če imajo marcipanovo, če ne pa nutelino, če ne pa kavino, če ne pa pomarančno - po tem vrstnem redu!! user posted image user posted image user posted image

No ti potem sporoč kdaj imate kolegij.

Jst bi pa kako sadno, ampak ne ananas, ker ga ne maram....pomarančna, hruška,....petrca a majo tako???

(odgovor članu krtkova)
Neposredna povezava do sporočila: 3705
23.2.2010 12:12:25   
Anonimen
Pa kaj boste zdej vsak dan o teh torticah...žlehtnobeuser posted image

(odgovor članu MaliMišek)
  Neposredna povezava do sporočila: 3706
23.2.2010 12:14:48   
Anonimen
Aja še to. Kaj ste naredile s cojko včeraj, da je danes ni???

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3707
23.2.2010 12:52:56   
petrca2507
Jst bi pa kako sadno, ampak ne ananas, ker ga ne maram....pomarančna, hruška,....petrca a majo tako???

Bom poiskala kakšno sadno. Grem zdej dol prevert, kakšno dnevno ponudbo imajo in kdaj odprejo zjutraj.

www.petrca.net

Neposredna povezava do sporočila: 3708
23.2.2010 13:05:59   
katrinka
IZVIRNO SPOROČILO: nax05

katrinka pojma nimam kdaj bom šla domov. Danes na viziti me je spraševal o gibih in hotel je videti ctg, samo sem ga imela pol po viziti in je rekel, da pride nazaj, da vidi ctg in da se bova pol zmenila. Zdej ga pa niuser posted image

to cakanje je najhujse a ne, ja upam da kmalu zvesuser posted image

csd siska
- na njihovi internetni strani res vse najdes, od vlog do informativnih izracunov, potem pa pise tudi kdaj v mesecu je izplacilo otr.dodatka, kdaj nadomestila za starse itduser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3709
23.2.2010 13:08:15   
krtkova
pojedla kosilo!!user posted image  Zgaga mal boljš.user posted image  Puding je bil odličen!user posted image

Za kolegij pa še nič ne vem.

Sej res, kje je Cojka?????user posted image  Bejbe, k ste šle v šoping, a ste jo prodale komu???? user posted image user posted image

Vse skrbi so zdaj odveč,
Ema z nama si,
ne boj se nič več.

(odgovor članu katrinka)
Neposredna povezava do sporočila: 3710
23.2.2010 13:13:45   
MaliMišek
Jst pa mislm, da cojka ni šla v šoping..... al je pa spet moj ementalar na pohodu (luknje v mojem spominu user posted image ).

Mam eno nujno vprašanje (za vse tiste, ki ste papirje že urejale)...meni ginekolog ni dal 3 kopije potrdila o PDP....a rabm tri al samo eno?????? user posted image

(odgovor članu krtkova)
Neposredna povezava do sporočila: 3711
23.2.2010 13:14:09   
katrinka
a ja - tiste k boste v lj porodnisnico hodile v MŠ, imate v babiski soli razstavljene vse artikle iz paketov - ce zeli katera videtiuser posted image pa ne pozabite se prijavit za dekompresijouser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu krtkova)
Neposredna povezava do sporočila: 3712
23.2.2010 13:15:44   
katrinka

Mam eno nujno vprašanje (za vse tiste, ki ste papirje že urejale)...meni ginekolog ni dal 3 kopije potrdila o PDP....a rabm tri al samo eno?????? user posted image

pravzaprav 2 - ena za csd in ena za kadovsko v sluzbi, si pa skopiraj se kako kopijo za vsak slucajuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3713
23.2.2010 13:17:05   
krtkova
katrinka - dekompresijo?????user posted image  Hm, kaj bi pa to lahko bilo?

Vse skrbi so zdaj odveč,
Ema z nama si,
ne boj se nič več.

(odgovor članu katrinka)
Neposredna povezava do sporočila: 3714
23.2.2010 13:17:37   
Anonimen
A ni cojka neki razlagala, da gre po vašem tortanju po cunjice za tamalga k eni kolegici? Zdej edin če jih ima tok, da ne more iz avtauser posted image

Srake moje. Dobro novičko imam. Je prišel dr. Likar in rekel, da je z malim vse ok, me je pregledal, zmeril MV, ki še vedno ostaja isti in mi povedal, da on ne vidi, da bi bila odprta. Ne vem kje je potem tista v petek videla, da sem odprtauser posted image Je pa rekel, da bom šla jutri mogoče lahko domov, se bo še posvetoval, pa da moj g pove 8neka_noč v vsakem primeru bom še tukaj, ko ti prideš, nič bat, ne dam ježkauser posted image ). In da če bom ležala, da bomo lahko daleč prišliuser posted image

< Sporočilo je popravil nax05 -- 23.2.2010 13:19:04 >

Neposredna povezava do sporočila: 3715
23.2.2010 13:21:00   
katrinka

katrinka - dekompresijo?????user posted image  Hm, kaj bi pa to lahko bilo?

a ne veste, no potem vam bodo pri MŠ razlozili - to je po domace povedan dobro za krvni obtok otrocka, v babiski soli sta 2 stola, ti so vsedes not, okol dajo vreco in jo napihnejo z zrakom - roke in glavo imas ven, pa sama vranavas pritisk, zelo dobra zadeva, zelo zelo priporocam, jaz sem se vedno dobro po tem pocutila, ti pa drzava placa 10 obiskov - od 2 tedna naprej - narocis se kak teden prej, se prej te ne bodo vzele, ti pa to pripada s tem nalepkam ki ste jih dvignile za MŠuser posted image

(odgovor članu krtkova)
Neposredna povezava do sporočila: 3716
23.2.2010 13:24:06   
krtkova
katrinka - prvič slišim. Ampak, če je kul, potem pa zakaj ne. Od drugega tedna česa dalje ti to pripada?

Nax - user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  kok sm pa te novice vesela!! juhuhuhuhuhuhu!!! bravo!!! super!!!user posted image user posted image  Sam še ježka počak, pol pa šibi domov v posteljo!!user posted image user posted image user posted image user posted image

Vse skrbi so zdaj odveč,
Ema z nama si,
ne boj se nič več.

(odgovor članu katrinka)
Neposredna povezava do sporočila: 3717
23.2.2010 13:24:40   
pupa*81
okol dajo vreco in jo napihnejo z zrakom - roke in glavo imas ven,

in pol zgledaš k michelinko user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu katrinka)
Neposredna povezava do sporočila: 3718
23.2.2010 13:27:04   
krtkova
pozor! pozor!! Cojka opažena, da bere temo!!!user posted image user posted image user posted image

pupa - jst sm se ful nasmejala, ko je Katrinka opisovala. Jst sm si pa predstavljala potapljača iz let 1920.user posted image user posted image user posted image

Vse skrbi so zdaj odveč,
Ema z nama si,
ne boj se nič več.

(odgovor članu pupa*81)
Neposredna povezava do sporočila: 3719
23.2.2010 13:28:24   
katrinka

katrinka - prvič slišim. Ampak, če je kul, potem pa zakaj ne. Od drugega tedna česa dalje ti to pripada?

zelo se priporoca, pa samo v ljubljani je to in imamo veliko prednost pred ostalimi, zacnes z 32 tednom nosecnosti (tipka 3 je prej nagajala), naroci se teden prej - se lahko zmenite pa hodite v parih...pa vam ne bo dolgcas...sicer je velik revij tam samo je bolje cvekat, traja pa to od 30 - 45 minut, odvisno, lahko tudi manj ce se ti kdaj mudiuser posted image

ok sem pac malo storast opisala - ni lih lahko...
hotela sem samo pomagat

(odgovor članu krtkova)
Neposredna povezava do sporočila: 3720
23.2.2010 13:31:52   
krtkova
katrinka - ne ne super si tole napisala. Ful si me razveselila. Sam jst včasih rabim dvojno razlago (vpraš srake, kako so mi mogle včeri ene 3x opisat vse te vloge za mamo in očeta in kje kaj dobiš in kam vse to neseš in tako dalje...user posted image ).

Se pravi, če povzamem (sori, sm bla le včasih blonduser posted image ); na MŠ se v 31. tednu prijavim na dekompresijo skupaj z MalimMiškom?user posted image user posted image user posted image  In potem nekaj tednov hodiva tja?

Vse skrbi so zdaj odveč,
Ema z nama si,
ne boj se nič več.

(odgovor članu katrinka)
Neposredna povezava do sporočila: 3721
23.2.2010 13:33:51   
Anonimen
krtkova sem tud jaz opazila, da cojka bere. neki nas ignorira onauser posted image user posted image

dekompresija- sem mislila, da se je katrinka zmotila ko je to napisala. Ker dekompresijo dobiš pri potapljanju in te pol dajo v komoro.
Pa vidim, da ona misle neki drugega.

(odgovor članu katrinka)
  Neposredna povezava do sporočila: 3722
23.2.2010 13:35:01   
katrinka
Abdominalna dekompresija. Nosečnice po dvaintridesetem tednu nosečnosti se lahko naročijo od ponedeljka do petka od 13.00 do 15.00 ure. Tudi za abdominalno dekompresijo potrebujejo nosečnice nalepke, ki jih dvignejo v sprejemni pisarni nove porodnišnice. Abdominalna dekompresija je namenjena boljšemu počutju nosečnice in otroka v maternici, pospeši se vensko cirkulacija v nogah, olajša pritisk v trebušni votlini.

tole je na netu razlagauser posted image

katrinka - ne ne super si tole napisala. Ful si me razveselila. Sam jst včasih rabim dvojno razlago (vpraš srake, kako so mi mogle včeri ene 3x opisat vse te vloge za mamo in očeta in kje kaj dobiš in kam vse to neseš in tako dalje... ).

Se pravi, če povzamem (sori, sm bla le včasih blond ); na MŠ se v 31. tednu prijavim na dekompresijo skupaj z MalimMiškom?  In potem nekaj tednov hodiva tja?

tocn tko, hodile boste enkrat na teden dokler ne boste rodile oz. max 10 obiskovuser posted image

(odgovor članu krtkova)
Neposredna povezava do sporočila: 3723
23.2.2010 13:38:55   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: katrinka
Abdominalna dekompresija. Nosečnice po dvaintridesetem tednu nosečnosti se lahko naročijo od ponedeljka do petka od 13.00 do 15.00 ure. Tudi za abdominalno dekompresijo potrebujejo nosečnice nalepke, ki jih dvignejo v sprejemni pisarni nove porodnišnice. Abdominalna dekompresija je namenjena boljšemu počutju nosečnice in otroka v maternici, pospeši se vensko cirkulacija v nogah, olajša pritisk v trebušni votlini.

Sploh nisem vedela, da kaj takega obstaja.

(odgovor članu katrinka)
  Neposredna povezava do sporočila: 3724
23.2.2010 13:39:28   
katrinka
IZVIRNO SPOROČILO: nax05

IZVIRNO SPOROČILO: katrinka

Sploh nisem vedela, da kaj takega obstaja.

saj jih ogromno ne ve, pa tudi to ne da imamo to zastonjuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3725
Stran:   <<   < Prejšnja stran  147 148 [149] 150 151   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  147 148 [149] 150 151   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Dvojčka, ki sta rojena v drugem letu
Mlada mamica je rodila dvojčka, a brat in sestra ne bosta praznovala rojstnih dni na isti dan, pa tudi ne na isto leto!
Česa očetje ne bi smeli nikoli reči?
Malce za šalo, malce zares: Preberite si, česa očetje nikoli ne smete reči svoji partnerici, materi vašega otroka. Če že...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......