Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 2.del 23.2.2010 11:30:40
|
|
|
|
pupa*81
|
coprnce, zdej k to berem sm pa spet lačna ratala grem se basat
|
|
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 2.del 23.2.2010 11:34:54
|
|
|
|
krtkova
|
IZVIRNO SPOROČILO: petrca2507 Sej zdej imajo še eno novo: čokoladen biskvit s čokolado in nekaj malega vanilijeve kreme, vmes so pa plasti hrustljave čokolade (kot listki) ta pride za kavino
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 2.del 23.2.2010 11:57:19
|
|
|
|
MaliMišek
|
IZVIRNO SPOROČILO: krtkova IZVIRNO SPOROČILO: MaliMišek Meni je kul kadarkoli . Sam v opozorilo; ta slonček se na rr ponavadi uporablja za "tiste smešne gibe med mamico in očkom". Mislim, da se me 3 tega med torticami vseeno ne bi šle. ups ... men je pa tolk ušeč
|
|
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 2.del 23.2.2010 11:57:32
|
|
|
|
marjanaj
|
petrca u hudo a lahko zbiramo? no moja prva izbra bi bila kar koli s pomaranco ce pa ni nic s pomaranco potem pa tole ta novo, ki si jo opisala samo nic s skuto
|
|
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 2.del 23.2.2010 11:59:10
|
|
|
|
MaliMišek
|
IZVIRNO SPOROČILO: krtkova Petrca, MM, MarjanaJ - men je tudi vseeno. Sam ne vem še kdaj mamo ta teden kolegij. Čim zvem, vas obvestim!! A sm že povedala,katero tortico bi?? Če imajo marcipanovo, če ne pa nutelino, če ne pa kavino, če ne pa pomarančno - po tem vrstnem redu!! No ti potem sporoč kdaj imate kolegij. Jst bi pa kako sadno, ampak ne ananas, ker ga ne maram....pomarančna, hruška,....petrca a majo tako???
|
|
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 2.del 23.2.2010 12:12:25
|
|
|
|
Anonimen
|
Pa kaj boste zdej vsak dan o teh torticah...žlehtnobe
|
|
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 2.del 23.2.2010 12:14:48
|
|
|
|
Anonimen
|
Aja še to. Kaj ste naredile s cojko včeraj, da je danes ni???
|
|
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 2.del 23.2.2010 12:52:56
|
|
|
|
petrca2507
|
IZVIRNO SPOROČILO: MaliMišek Jst bi pa kako sadno, ampak ne ananas, ker ga ne maram....pomarančna, hruška,....petrca a majo tako??? Bom poiskala kakšno sadno. Grem zdej dol prevert, kakšno dnevno ponudbo imajo in kdaj odprejo zjutraj.
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 2.del 23.2.2010 13:05:59
|
|
|
|
katrinka
|
IZVIRNO SPOROČILO: nax05 katrinka pojma nimam kdaj bom šla domov. Danes na viziti me je spraševal o gibih in hotel je videti ctg, samo sem ga imela pol po viziti in je rekel, da pride nazaj, da vidi ctg in da se bova pol zmenila. Zdej ga pa ni to cakanje je najhujse a ne, ja upam da kmalu zves csd siska - na njihovi internetni strani res vse najdes, od vlog do informativnih izracunov, potem pa pise tudi kdaj v mesecu je izplacilo otr.dodatka, kdaj nadomestila za starse itd
|
|
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 2.del 23.2.2010 13:08:15
|
|
|
|
krtkova
|
pojedla kosilo!! Zgaga mal boljš. Puding je bil odličen! Za kolegij pa še nič ne vem. Sej res, kje je Cojka????? Bejbe, k ste šle v šoping, a ste jo prodale komu????
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 2.del 23.2.2010 13:13:45
|
|
|
|
MaliMišek
|
Jst pa mislm, da cojka ni šla v šoping..... al je pa spet moj ementalar na pohodu (luknje v mojem spominu ). Mam eno nujno vprašanje (za vse tiste, ki ste papirje že urejale)...meni ginekolog ni dal 3 kopije potrdila o PDP....a rabm tri al samo eno??????
|
|
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 2.del 23.2.2010 13:14:09
|
|
|
|
katrinka
|
a ja - tiste k boste v lj porodnisnico hodile v MŠ, imate v babiski soli razstavljene vse artikle iz paketov - ce zeli katera videti pa ne pozabite se prijavit za dekompresijo
|
|
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 2.del 23.2.2010 13:15:44
|
|
|
|
katrinka
|
IZVIRNO SPOROČILO: MaliMišek Mam eno nujno vprašanje (za vse tiste, ki ste papirje že urejale)...meni ginekolog ni dal 3 kopije potrdila o PDP....a rabm tri al samo eno?????? pravzaprav 2 - ena za csd in ena za kadovsko v sluzbi, si pa skopiraj se kako kopijo za vsak slucaj
|
|
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 2.del 23.2.2010 13:17:05
|
|
|
|
krtkova
|
katrinka - dekompresijo????? Hm, kaj bi pa to lahko bilo?
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 2.del 23.2.2010 13:17:37
|
|
|
|
Anonimen
|
A ni cojka neki razlagala, da gre po vašem tortanju po cunjice za tamalga k eni kolegici? Zdej edin če jih ima tok, da ne more iz avta Srake moje. Dobro novičko imam. Je prišel dr. Likar in rekel, da je z malim vse ok, me je pregledal, zmeril MV, ki še vedno ostaja isti in mi povedal, da on ne vidi, da bi bila odprta. Ne vem kje je potem tista v petek videla, da sem odprta Je pa rekel, da bom šla jutri mogoče lahko domov, se bo še posvetoval, pa da moj g pove 8neka_noč v vsakem primeru bom še tukaj, ko ti prideš, nič bat, ne dam ježka ). In da če bom ležala, da bomo lahko daleč prišli
< Sporočilo je popravil nax05 -- 23.2.2010 13:19:04 >
|
|
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 2.del 23.2.2010 13:21:00
|
|
|
|
katrinka
|
IZVIRNO SPOROČILO: krtkova katrinka - dekompresijo????? Hm, kaj bi pa to lahko bilo? a ne veste, no potem vam bodo pri MŠ razlozili - to je po domace povedan dobro za krvni obtok otrocka, v babiski soli sta 2 stola, ti so vsedes not, okol dajo vreco in jo napihnejo z zrakom - roke in glavo imas ven, pa sama vranavas pritisk, zelo dobra zadeva, zelo zelo priporocam, jaz sem se vedno dobro po tem pocutila, ti pa drzava placa 10 obiskov - od 2 tedna naprej - narocis se kak teden prej, se prej te ne bodo vzele, ti pa to pripada s tem nalepkam ki ste jih dvignile za MŠ
|
|
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 2.del 23.2.2010 13:24:06
|
|
|
|
krtkova
|
katrinka - prvič slišim. Ampak, če je kul, potem pa zakaj ne. Od drugega tedna česa dalje ti to pripada? Nax - kok sm pa te novice vesela!! juhuhuhuhuhuhu!!! bravo!!! super!!! Sam še ježka počak, pol pa šibi domov v posteljo!!
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 2.del 23.2.2010 13:24:40
|
|
|
|
pupa*81
|
okol dajo vreco in jo napihnejo z zrakom - roke in glavo imas ven, in pol zgledaš k michelinko
|
|
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 2.del 23.2.2010 13:27:04
|
|
|
|
krtkova
|
pozor! pozor!! Cojka opažena, da bere temo!!! pupa - jst sm se ful nasmejala, ko je Katrinka opisovala. Jst sm si pa predstavljala potapljača iz let 1920.
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 2.del 23.2.2010 13:28:24
|
|
|
|
katrinka
|
IZVIRNO SPOROČILO: krtkova katrinka - prvič slišim. Ampak, če je kul, potem pa zakaj ne. Od drugega tedna česa dalje ti to pripada? zelo se priporoca, pa samo v ljubljani je to in imamo veliko prednost pred ostalimi, zacnes z 32 tednom nosecnosti (tipka 3 je prej nagajala), naroci se teden prej - se lahko zmenite pa hodite v parih...pa vam ne bo dolgcas...sicer je velik revij tam samo je bolje cvekat, traja pa to od 30 - 45 minut, odvisno, lahko tudi manj ce se ti kdaj mudi ok sem pac malo storast opisala - ni lih lahko... hotela sem samo pomagat
|
|
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 2.del 23.2.2010 13:31:52
|
|
|
|
krtkova
|
katrinka - ne ne super si tole napisala. Ful si me razveselila. Sam jst včasih rabim dvojno razlago (vpraš srake, kako so mi mogle včeri ene 3x opisat vse te vloge za mamo in očeta in kje kaj dobiš in kam vse to neseš in tako dalje... ). Se pravi, če povzamem (sori, sm bla le včasih blond ); na MŠ se v 31. tednu prijavim na dekompresijo skupaj z MalimMiškom? In potem nekaj tednov hodiva tja?
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 2.del 23.2.2010 13:33:51
|
|
|
|
Anonimen
|
krtkova sem tud jaz opazila, da cojka bere. neki nas ignorira ona dekompresija- sem mislila, da se je katrinka zmotila ko je to napisala. Ker dekompresijo dobiš pri potapljanju in te pol dajo v komoro. Pa vidim, da ona misle neki drugega.
|
|
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 2.del 23.2.2010 13:35:01
|
|
|
|
katrinka
|
Abdominalna dekompresija. Nosečnice po dvaintridesetem tednu nosečnosti se lahko naročijo od ponedeljka do petka od 13.00 do 15.00 ure. Tudi za abdominalno dekompresijo potrebujejo nosečnice nalepke, ki jih dvignejo v sprejemni pisarni nove porodnišnice. Abdominalna dekompresija je namenjena boljšemu počutju nosečnice in otroka v maternici, pospeši se vensko cirkulacija v nogah, olajša pritisk v trebušni votlini. tole je na netu razlaga IZVIRNO SPOROČILO: krtkova katrinka - ne ne super si tole napisala. Ful si me razveselila. Sam jst včasih rabim dvojno razlago (vpraš srake, kako so mi mogle včeri ene 3x opisat vse te vloge za mamo in očeta in kje kaj dobiš in kam vse to neseš in tako dalje... ). Se pravi, če povzamem (sori, sm bla le včasih blond ); na MŠ se v 31. tednu prijavim na dekompresijo skupaj z MalimMiškom? In potem nekaj tednov hodiva tja? tocn tko, hodile boste enkrat na teden dokler ne boste rodile oz. max 10 obiskov
|
|
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 2.del 23.2.2010 13:38:55
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: katrinka Abdominalna dekompresija. Nosečnice po dvaintridesetem tednu nosečnosti se lahko naročijo od ponedeljka do petka od 13.00 do 15.00 ure. Tudi za abdominalno dekompresijo potrebujejo nosečnice nalepke, ki jih dvignejo v sprejemni pisarni nove porodnišnice. Abdominalna dekompresija je namenjena boljšemu počutju nosečnice in otroka v maternici, pospeši se vensko cirkulacija v nogah, olajša pritisk v trebušni votlini. Sploh nisem vedela, da kaj takega obstaja.
|
|
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 2.del 23.2.2010 13:39:28
|
|
|
|
katrinka
|
IZVIRNO SPOROČILO: nax05 IZVIRNO SPOROČILO: katrinka Abdominalna dekompresija. Nosečnice po dvaintridesetem tednu nosečnosti se lahko naročijo od ponedeljka do petka od 13.00 do 15.00 ure. Tudi za abdominalno dekompresijo potrebujejo nosečnice nalepke, ki jih dvignejo v sprejemni pisarni nove porodnišnice. Abdominalna dekompresija je namenjena boljšemu počutju nosečnice in otroka v maternici, pospeši se vensko cirkulacija v nogah, olajša pritisk v trebušni votlini. Sploh nisem vedela, da kaj takega obstaja. saj jih ogromno ne ve, pa tudi to ne da imamo to zastonj
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Dvojčka, ki sta rojena v drugem letuMlada mamica je rodila dvojčka, a brat in sestra ne bosta praznovala rojstnih dni na isti dan, pa tudi ne na isto leto!
Zadnje s foruma
Brrrr...
пеперутка16
Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......