|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  146 147 [148] 149 150   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: ljubljanske nosečke - 2.del
23.2.2010 8:30:56   
krtkova
Jutro!!

ZGAGA ME BO UBILA!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ne vem več, kaj naj naredim!!! user posted image user posted image user posted image  Jem Ranital, jem rupurut, jem sodo bikarbono, a ne pomaga ČISTO NIČ!!! user posted image user posted image

MM - dobiš seznam, ga mam že na mailu, je bila MarjanaJ pridna!!Aja, Petrca, tud teb ga bom poslala (v službo - sej sm prov razumela, da si nazaj, a ne?).

Vse zapiske MŠ bova z MM pridno zapisovali in vam jih posredovali. Tudi urnike bomo skenirali in pošiljali. Vse za naše srake!!user posted image user posted image

Seveda, če ne bom prej umrla od te zgage!!!user posted image

Drugače sm pa jst danes (za razliko od nekaterih revic) spala tko dobr, kot že dooolgo ne in sm se prov ponoč zbudila in se morala prov spomnit na to, da sm noseča. Kajti trebuh me kr nič ni motil.user posted image user posted image  Sm pa sanjala, da sm najprej testirala Renaulta - grand scenica, potem sem se pa z meganom grantourom pripeljala v šolo, razred 3a. Hude, žive sanje. Prov vem, da sm bla ful frajerka z novim avtom. Se vidi,da cele večere gledava z mojim avte na netu.

Sva bila pri njegovi babici včeraj in res slabo zgleda. Mi je bilo kr hudo.user posted image  Kaj čmo, sej je stara in hudo dementna, sam ... user posted image

Sem pa danes kr precej boljše volje. Včeri sva bila oba doma z mojim tko tečkasta, ampak ne tko, da bi se skregala med sabo (na srečo) in sva se kr mal že hecala na ta račun pol. Dons je pa boljše vzdušje, vreme je lepše - vidim vse kamniške planine!!!user posted image

Vse skrbi so zdaj odveč,
Ema z nama si,
ne boj se nič več.

(odgovor članu bcljka)
Neposredna povezava do sporočila: 3676
23.2.2010 8:32:11   
krtkova
IZVIRNO SPOROČILO: MaliMišek
Marjanaj, če si res samo še ta teden v službi, je najbolje Petrca, da se usedeš, kar s torticami, na kombi in se dobimo vse user posted image . Tako boš tudi preprečila, da bi jih marjanaj vse sama pojedla user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

Sam to je res ODLIČNA ideja!!!! Dej Petrca razmisli, če ti bi to uspelo!!!user posted image

Vse skrbi so zdaj odveč,
Ema z nama si,
ne boj se nič več.

(odgovor članu MaliMišek)
Neposredna povezava do sporočila: 3677
23.2.2010 9:06:05   
petrca2507
IZVIRNO SPOROČILO: krtkova

Marjanaj, če si res samo še ta teden v službi, je najbolje Petrca, da se usedeš, kar s torticami, na kombi in se dobimo vse user posted image . Tako boš tudi preprečila, da bi jih marjanaj vse sama pojedla user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

Sam to je res ODLIČNA ideja!!!! Dej Petrca razmisli, če ti bi to uspelo!!!user posted image

Bom pogledala, kaj se da narest. Ob kateri uri bi vam najbolj ustrezal? Če grem ob 10.30 na kombi, mam npr. šele ob 12.00 naslednjega user posted image  .

krtkova in marjanaj...hvala za seznamčke user posted image

MaliMišek...s krtkovo si kar pridno pišita v mali šoli. Nam bo vsem prav prišlo.

www.petrca.net

(odgovor članu krtkova)
Neposredna povezava do sporočila: 3678
23.2.2010 9:13:56   
katrinka
dobro jutrouser posted image

opazam da ste uzivale vceraj - ni bilo za dvomit a neuser posted image
boste zacele materinsko solo - no, meni je ni treba, bi pa prosila ce preverite ce je prispevek za ocete se vedno 16,69 - toliko da vem, hvalauser posted image

(odgovor članu petrca2507)
Neposredna povezava do sporočila: 3679
23.2.2010 9:16:58   
sasa1975
OJLA,

KRTKOVA, da ne pozabim samo zate:pred,ki,ko,ker,da,če, vejca skače jih bom začela uporabljati
proti zgagi poskusi z jabolkom meni je pomagalo te pa moram poklicati te rabim nekaj službeno
MALI MIŠEK ja prvič je res mal panika potem je vsakič naslednjič lazje ali je MŠ dopoldan ali popoldan in kje se dobi nalepke za prisotnost?
NEKA NOĆ me veseli da se tvoji nakupi bližajo h koncu si že zmagala,jaz pa se kar nekaj čakam
AGLAIA kam hodiš k pedikerju?sem danes klicala v Lassano v kliničnega pa imajo vse zasedeno:-(
MAJKL škoda da si prisla tako pozno,pa drugič
NAX tudi tebi pozdravček in čimprej okrevajta

lepo se imejte

PRVI JESENSKI DAN,Nika je imela 2.ceplenje-5mesecev,7730gr.67cm,lepo rastem

Neposredna povezava do sporočila: 3680
23.2.2010 9:28:06   
MaliMišek
MŠ poteka v treh terminih in sicer ob 9h, 16h in 18h.

IZVIRNO SPOROČILO: petrca2507

MaliMišek...s krtkovo si kar pridno pišita v mali šoli. Nam bo vsem prav prišlo.

Vse bova beležili, skenirali in pošiljali naokorg user posted image .

Marjanaj, če si res samo še ta teden v službi, je najbolje Petrca, da se usedeš, kar s torticami, na kombi in se dobimo vse . Tako boš tudi preprečila, da bi jih marjanaj vse sama pojedla .

Sam to je res ODLIČNA ideja!!!! Dej Petrca razmisli, če ti bi to uspelo!!!

Bom pogledala, kaj se da narest. Ob kateri uri bi vam najbolj ustrezal? Če grem ob 10.30 na kombi, mam npr. šele ob 12.00 naslednjega  .

Ta teden sem zelo prilagodljiva, tako da kot vam bolj paše. Krtkova, marjanaj??

(odgovor članu sasa1975)
Neposredna povezava do sporočila: 3681
23.2.2010 9:32:21   
pupa*81

IZVIRNO SPOROČILO: pupa*81

no a ste se našopingirale, lepo user posted image

glede MŠ imam tudi jst eno prošnjo user posted image mam podoben problem k marjanaj, ker so bila predavanja prezgodej in me fuuul zanima tisto od pediatra, je baje ful dobro. no in bi prosila če bi lahko katera potem zapiske al kopirala, al pretipkala sem, al neki podobnega... sm sicer hotla it sama na predavanje, sam so me prej dali v hausarest user posted image no če se bo kateri dalo, pliiiiz user posted image

Dobiš skenirane zapiske (če ti jih katera ne pošlje že prej user posted image ). Jaz začnem z MŠ naslednji teden.user posted image

supeeer, zlata si user posted image

ja, krtkova, ti tudi user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3682
23.2.2010 9:37:17   
krtkova
petrca; ob 9.30 greš na bus, prideš 9.45 sem in gremo na kavo in pojemo tvoje tortice in ti greš na bus 10.30 nazaj v center. Kaj pa tko, bi šlo???
marjanaJ?
MM?

Vse skrbi so zdaj odveč,
Ema z nama si,
ne boj se nič več.

(odgovor članu pupa*81)
Neposredna povezava do sporočila: 3683
23.2.2010 9:38:07   
krtkova
IZVIRNO SPOROČILO: sasa1975

OJLA,

KRTKOVA, da ne pozabim samo zate:pred,ki,ko,ker,da,če, vejca skače jih bom začela uporabljati

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

proti zgagi poskusi z jabolkom meni je pomagalo te pa moram poklicati te rabim nekaj službeno

Ti kr poklič!!! 

Vse skrbi so zdaj odveč,
Ema z nama si,
ne boj se nič več.

(odgovor članu sasa1975)
Neposredna povezava do sporočila: 3684
23.2.2010 9:44:41   
MaliMišek

petrca; ob 9.30 greš na bus, prideš 9.45 sem in gremo na kavo in pojemo tvoje tortice in ti greš na bus 10.30 nazaj v center. Kaj pa tko, bi šlo???
marjanaJ?
MM?

Meni je kul user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu krtkova)
Neposredna povezava do sporočila: 3685
23.2.2010 9:59:49   
Anonimen
neka_noč vidim, da si imela nočno hranjenje. Da vam ne govorim, da tukaj dobimo samo 3 obroke. Halo, kako si oni to predstavljajo, da bm jaz sitauser posted image Dobro, da so mi prinesi cele zaloge sadja in sladkarij.

Neposredna povezava do sporočila: 3686
23.2.2010 10:14:10   
MaliMišek
Nax kako pa si?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3687
23.2.2010 10:26:46   
Anonimen
MaliMišek super sem, včeraj sem sicer imela spet hude krče, ampak tamal je začel tok migat spet, sem mislila, da bi ctg dol vrgel.

Neposredna povezava do sporočila: 3688
23.2.2010 10:31:35   
katrinka
IZVIRNO SPOROČILO: nax05

MaliMišek super sem, včeraj sem sicer imela spet hude krče, ampak tamal je začel tok migat spet, sem mislila, da bi ctg dol vrgel.

ze kaj ves kdaj bos sla lahko domovuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3689
23.2.2010 10:36:49   
krtkova
Nax - upam, da imaš vsaj kaj za brat. Drugače pa zdrži, Neka noč je včeraj že spraševala v Zvezdi kako je z ježki, kdaj so sveži, kdaj odprejo,.... Boš vidla, kako se boš mastila po njenen odhodu. Pa od vseh nas ti bo prinesla miljon pozdravov!!!

Punce tole mi je bilo včeraj odpredavano s stani Neke noči, upam, da sm si prov zapomnila:

Papirologija pred rojstvom: 1. VLOGA MAME: - na spletu najdi vlogo mame za porodniško in nego in varstvo (to je vse ena vloga) in jo odnesi v službo, da ti jo potrdijo- nato jo odneseš na CSD ne prej kot 60 dni pred PDP 2. ZAPISNIK O OČETOVSTVU (al neki takega, v glavnem, če nisi poročen, da očka prizna otroka) - ko odneseš vlogo mame na CSD gre očka s tabo in tam pove, da priznava tega otročka. Ne pozabi na osebni dokument!!  3. VLOGA OČETA - na spletu najdeš vlogo očeta, ki jo očka odnese v službo potrditi- ko rodiš očka to odda na CSD  4. OBVESTILO DELODAJALCU - 30 dni pred PDP obvestiš s potrdilom ginekologa svojega delodajalca, da greš na porodniško ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Še to: 28 dni pred PDP greš na porodniško!!!! Juhuhuhu!!  jst ne najdem teh vlog na netu,če jih katera najde, bom fulllllllll vesela!!!!

Vse skrbi so zdaj odveč,
Ema z nama si,
ne boj se nič več.

Neposredna povezava do sporočila: 3690
23.2.2010 10:45:39   
bcljka
krtkova - jst mam te vloge na računalniku k sm jih enkrat (odkar sm noseča) najdla (ne vem kje) in sm si jih spravla... ti jih pošljem na mail sam mi ga morš dat... al ga maš na FB objavlenga??!

drgač pa user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image OBUP! pridem na faks - vaje odpadejo, profesor je zbolel... no je bil bolan že včeri pa je mislu da se bo pozdravu do dons in se ni! čudn! dobr sm šla pol na zavod za transfuzijo dat kri k sm itak mela namen dons it... pridem nazaj na faks na vaje 9.15 ... odpadejo ker bi prof mogu neki met pa ubistvu ni mel ampak je prsu pa reku da vseen nimamo! halo?!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
no, zdej sm doma in ob 14h mam dalje... sm preverla - ne odpade user posted image

(odgovor članu krtkova)
Neposredna povezava do sporočila: 3691
23.2.2010 10:46:37   
Anonimen
katrinka pojma nimam kdaj bom šla domov. Danes na viziti me je spraševal o gibih in hotel je videti ctg, samo sem ga imela pol po viziti in je rekel, da pride nazaj, da vidi ctg in da se bova pol zmenila. Zdej ga pa niuser posted image

krtkova pa si iskala te vloge na csd šiška? Bom še jaz pogledala.

(odgovor članu krtkova)
  Neposredna povezava do sporočila: 3692
23.2.2010 10:54:21   
petrca2507
jst ne najdem teh vlog na netu,če jih katera najde, bom fulllllllll vesela!!!!

Bom še tukaj prilimala povezavi, če je kaj od tega:
 http://otrocarije.blogspot.com/2009/01/dobro-je-vedeti.html oziromahttp://otrocarije.net/meniji/nosecnost/Dokumenti%20za%20porodnisko.html 

www.petrca.net

(odgovor članu krtkova)
Neposredna povezava do sporočila: 3693
23.2.2010 10:55:23   
pupa*81
vloge za porodniško so enake ne glede na CSD, ima pa šiška najlepš urejeno na netu. vas vloge so na koncu strani TUKAJ

pa tudi razloženo je kar ok user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3694
23.2.2010 10:59:13   
petrca2507

marjanaJ?
MM?

Pr men bi šlo. Jst itak samo rečem "pridem kmal nazaj" user posted image  .
Kateri dan? Pri men sta sreda in četrtek prosta. V petek imamo vrednotenje in žal ne morem.

www.petrca.net

(odgovor članu krtkova)
Neposredna povezava do sporočila: 3695
23.2.2010 11:06:02   
MaliMišek

marjanaJ?
MM?

Pr men bi šlo. Jst itak samo rečem "pridem kmal nazaj" user posted image  .
Kateri dan? Pri men sta sreda in četrtek prosta. V petek imamo vrednotenje in žal ne morem.

Valda mate vrednotenje, če je pa konec meseca user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Spomini na BO user posted image user posted image user posted image user posted image .

Meni je kul kadarkoli user posted image .

Neposredna povezava do sporočila: 3696
23.2.2010 11:12:15   
marjanaj
se pozna, da me vceraj ni bilo v sluzbi user posted image  en kup mailov user posted image

petrca meni je vseeno kdaj! ti kar prid! pa ne pozabi na torice user posted image , da se ne bos slucajno kar praznih rok vsedla v kombi user posted image , sej ves, te raje spomnim, ker zdaj ko smo user posted image  je ena bolj pozabljiva od druge! user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3697
23.2.2010 11:20:11   
krtkova
Petrca, MM, MarjanaJ - men je tudi vseeno. Sam ne vem še kdaj mamo ta teden kolegij. Čim zvem, vas obvestim!!

A sm že povedala,katero tortico bi?? Če imajo marcipanovo, če ne pa nutelino, če ne pa kavino, če ne pa pomarančno - po tem vrstnem redu!! user posted image user posted image user posted image

Vse skrbi so zdaj odveč,
Ema z nama si,
ne boj se nič več.

Neposredna povezava do sporočila: 3698
23.2.2010 11:21:22   
krtkova

Meni je kul kadarkoli user posted image .

Sam v opozorilo; ta slonček se na rr ponavadi uporablja za "tiste smešne gibe med mamico in očkom". Mislim, da se me 3 tega med torticami vseeno ne bi šle. user posted image user posted image user posted image

Vse skrbi so zdaj odveč,
Ema z nama si,
ne boj se nič več.

Neposredna povezava do sporočila: 3699
23.2.2010 11:24:16   
petrca2507
A sm že povedala,katero tortico bi?? Če imajo marcipanovo, če ne pa nutelino, če ne pa kavino, če ne pa pomarančno - po tem vrstnem redu!! user posted image user posted image user posted image

Pišem vaše želje user posted image

Sej zdej imajo še eno novo: čokoladen biskvit s čokolado in nekaj malega vanilijeve kreme, vmes so pa plasti hrustljave čokolade (kot listki) user posted image

www.petrca.net

(odgovor članu krtkova)
Neposredna povezava do sporočila: 3700
Stran:   <<   < Prejšnja stran  146 147 [148] 149 150   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  146 147 [148] 149 150   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Dvojčka, ki sta rojena v drugem letu
Mlada mamica je rodila dvojčka, a brat in sestra ne bosta praznovala rojstnih dni na isti dan, pa tudi ne na isto leto!
Česa očetje ne bi smeli nikoli reči?
Malce za šalo, malce zares: Preberite si, česa očetje nikoli ne smete reči svoji partnerici, materi vašega otroka. Če že...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......