jona klara
|
špica -jaz sem kr okej, napeto čakam dan d, tako kot ti, se mi kr smiliš s temile nočnimi, na kerem odd. pa delaš?lahko napišeš na ys, če želiš, jaz dobim v ponedeljek novo nadomestilo, ker grem po punkciji v bolniško, sva se zdaj s šefom tako zmenila, da ne bom kr neki manjkala, pa ima pol stroške z dvema, pa tudi zame bo bolj mirno, imam pa čas do 10.3, tkrat dobim M, v sredo grem k miri, daj mi prosim povej kje jo najdem, da se prepričam ali jo naj ko dobim M, pokličem in potempridem 5 dan za mild po hormone, ali kr pridem takrat tja, pa da se prepričam da bo to res takrat v marcu, kot mi je obljubila sestra gina, me še vedno mal skrbi, ker se je takrat milica čudno pogovarjala, ampak sestra gina mi je obljubila, pa če že bom pri tomaževiču, grem še to preveriti, da bom mirna, verjetno pa se bova takrat srečale na gineku, saj bo v zelo podobnem času.Pa kaj niso tebi obljubili, že v tem februarskem ciklusu? no meni je važno, da bo najkasneje do aprila se res začelo, že postajam nestrpna, me pa kar skrbi tale punkcija, ne vem zakaj v lj ne dajo narkoze tako kot v mb, lepo bodi