|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  14 15 [16] 17 18   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Dovolj osamljenosti
23.2.2010 11:28:07   
Arwenko
Hvala lepa za ponudbo, ampak jaz dobim čisto dovolj pogovora pri svojem možu in ne rabim iskat tujcev po forumu za to. user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu vednosam)
Neposredna povezava do sporočila: 376
23.2.2010 11:28:09   
vednosam
Mojcažiga ti pa arwenko pust pri miru ker danes slabo vpliva lahko nate ti si pa tak vabljena ampak z tvojo družinouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image z možekomuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu vednosam)
Neposredna povezava do sporočila: 377
23.2.2010 11:28:51   
mojcaziga
IZVIRNO SPOROČILO: vednosam

Mojcažiga ti pa arwenko pust pri miru ker danes slabo vpliva lahko nate ti si pa tak vabljena ampak z tvojo družinouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image z možekomuser posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu vednosam)
Neposredna povezava do sporočila: 378
23.2.2010 11:29:44   
vednosam
Arwenko  ja vredu nič slabega nisem hotel,vendar sama sebi priznaj poglej,kako si vrtala vame potem pa sebe potisnila na dno,ko nekaj  ne gre smo bolani

(odgovor članu vednosam)
Neposredna povezava do sporočila: 379
23.2.2010 11:31:06   
Anonimen

pa jst?user posted image

(odgovor članu vednosam)
  Neposredna povezava do sporočila: 380
23.2.2010 11:31:26   
Arwenko
Vednosam, dejansko sem na bolniški z vročino, drugače kot prvo najbrž nebi imela časa čepet na forumu, ker bi bila v službi, če bi pa slučajno naletela na tole debato, pa bi vsekakor prišla pogledat kje si in kdo si user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu vednosam)
Neposredna povezava do sporočila: 381
23.2.2010 11:32:18   
špelin@
IZVIRNO SPOROČILO: miska_mccute

pa jst?user posted image

Saj ima dost veliko hišo, pa srce tudi... user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 382
23.2.2010 11:35:19   
mojcaziga
hvala z aprijetno dopoldne, ampak obveznosti zdaj ne le kličejo, ampak kričijo.

tako da ostanite fajn, pridem kasneje

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 383
23.2.2010 11:38:05   
vednosam
imam veliko srce za vseuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image vas na tem forumu tud Arwenko.In Arwenko ko bi recimo bila zdrava in bi prišla pogledat kdo sem,in bi te normalno sprejel,te nebi blo sram ko bi videla kako si nepremišljena in butasta,da greš kontrolirat mene pa ko ozdraviš te vabim da res prideš če te nebo sram mene ni ker brez problema govorim vse o vsem in brez prekrivanja res pa da se me zenske bojijo,ker sem pač toliko močan,da ego lahko zbijem in jo postavim pod sabo in je v močni zadregi imam temen pogleg z iskricami prijaznosti v očeh oči so pa temne kot jaz in znam globoko pogledat takrat se ponavadi od sramu lahko vsedeš če nisi dovolj samozavestna

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 384
23.2.2010 11:39:30   
Anonimen
temen pogleg z iskricami prijaznosti v očeh

uuuuu fu.kišuser posted image

(odgovor članu vednosam)
  Neposredna povezava do sporočila: 385
23.2.2010 11:39:40   
RAKICA2007

imam veliko srce za vseuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image vas na tem forumu tud Arwenko.In Arwenko ko bi recimo bila zdrava in bi prišla pogledat kdo sem,in bi te normalno sprejel,te nebi blo sram ko bi videla kako si nepremišljena in butasta,da greš kontrolirat mene pa ko ozdraviš te vabim da res prideš če te nebo sram mene ni ker brez problema govorim vse o vsem in brez prekrivanja res pa da se me zenske bojijo,ker sem pač toliko močan,da ego lahko zbijem in jo postavim pod sabo in je v močni zadregi imam temen pogleg z iskricami prijaznosti v očeh oči so pa temne kot jaz in znam globoko pogledat takrat se ponavadi od sramu lahko vsedeš če nisi dovolj samozavestna

na pa spet lahko rešujem rebus.... user posted image
sej bom še parkrat prebrala... bo lažje user posted image

(odgovor članu vednosam)
Neposredna povezava do sporočila: 386
23.2.2010 11:40:08   
vednosam
ampak res zelim smešno sem napisal post zgoraj res zelim da prideš in potem poves tukaj da si bla in bos videla kako si z...a

(odgovor članu vednosam)
Neposredna povezava do sporočila: 387
23.2.2010 11:41:46   
Arwenko

Hahahahahahaha, zdaj me že trebuh boli od smeha počasi....hahahahahahahah

(odgovor članu vednosam)
Neposredna povezava do sporočila: 388
23.2.2010 11:41:47   
vednosam
ja pač sem temen cel tud lasje polt malo bolj temno nisem brez pigmenta in oči so tud temne pogled pač je malo z iskricami ker sem pač zaenkrat še živ in imam nekaj živlenja v sebi

(odgovor članu vednosam)
Neposredna povezava do sporočila: 389
23.2.2010 11:43:41   
vednosam
Ja dejansko vidiš kak si prismuknjena da klatiš takšne po forumih,da bi šla preverjat to mi je ful smešno otročje ampak ne razumeš hotel sem ti povedat in dopovedat,da bi te bilo sram ko bi potem dojela da se motiš

(odgovor članu vednosam)
Neposredna povezava do sporočila: 390
23.2.2010 11:47:03   
Arwenko
Jaz ne rabim nobene potrditve na forumu, od nobenega, za razliko kot tebe, ki jo očitno rabiš, zato da dokazuješ nekaj samemu sebi ali pač komu tretjemu nimam pojma. In za razliko od tebe, meni popolnoma dol visi če me imaš za prismuknjeno ali misliš da bi me moralo bit za karkoli sram. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu vednosam)
Neposredna povezava do sporočila: 391
23.2.2010 11:47:18   
vednosam
aja napisal sem kot da se nekaj na tem forumu samohvalim ni bil to namen hotel sem povedat da ena trola kot je napisala pride preverit resnega moskega in se znajde pred vrati pa pred njo stojim to sem mislil ene tako razumete pomoje arwenko pa se smeji da jo trebuh boli te veste kak je tipkovnica mokra od smrkljevuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image oprosti arwenko ne vzet preveč osebno

(odgovor članu vednosam)
Neposredna povezava do sporočila: 392
23.2.2010 11:51:11   
vednosam
ARWENKO OK prav imaš idi ajat zdaj začelo se je ko si nepremisšljena in si kr skala v pogovor brez smisla potem si še pa zmotno govorila in misla moj ego zbit sam sem zadovoljen s sabo medtem ko tebi več manka kot meni pa čeprav sem VEDNOSAM pozabi name in je ok nerečem da si slaba kot osebnost te ne poznam vendar pač tako je pozdravi se idi lepo ajat lahko ti pa čajček prinesem in skuham povej naslov

(odgovor članu vednosam)
Neposredna povezava do sporočila: 393
23.2.2010 11:59:10   
benika
Berem in berem tole sranje in po 16. straneh mi na pamet pade le tole:

dragi vednosam, poleg tega, da odkrito iščeš avanturo (pa lahko še tako zanikaš da ne) si totalen narcis s precej nizkim IQ, ki ne zna drugega kot otresat z jezikom in upat, da mu bo katera izmed kokoši le nasedla.
Lahko ti že takoj ubijem vsakršnokoli upanje, saj si prišel na forum poštenih in zvestih ženičk, ki se že 10 strani delajo norca iz tebe.

Kar se pa tvojuega partnerstva tiče...če bi med vama štimalo tako kot bi moralo, partnerka ne bi bila 8 mesecev odsotna in bi otroka pustila samega. Že tako ali tako mi pa celotna zgodba smrdi že od prvega posta dalje.

(odgovor članu vednosam)
Neposredna povezava do sporočila: 394
23.2.2010 12:08:19   
vednosam
Draga Benika! Ne iščem avanture, žal. Danes mi je dopoldne, lepo minilo in recima to je bilo tisto kar rabim.user posted image user posted image
Res pa,da človek pade v neko krizo, glede osamljenosti,ampak, zdaj je minilo. Skratka bilo mi je lepo. user posted image user posted image user posted image
Žal so portali za avanture in vedi,da tukaj ne iščem tega.  Močno se motiš ,ampak vsak ima svoje mnenje, tudi ti.user posted image user posted image user posted image
Nasest pa mi nobena ne more,kajti lahko dejansko povem,da ne iščem seksa. Morda kakšno prijetno sogovornico pa možno, ampak še VEDNOSAM PRAVZAPRAV NEVE KAJ išče. Ne da bi ti vedela.user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil vednosam -- 23.2.2010 12:23:21 >

(odgovor članu benika)
Neposredna povezava do sporočila: 395
23.2.2010 12:10:14   
ZARA
Prav težko te berem, ker ni pik in ne vejic. HB, da se mi ne da.

This will take some time depending on
your operating sistem and hardware.
(plačano oglasno sporočilo).

(odgovor članu vednosam)
Neposredna povezava do sporočila: 396
   [Brisano sporočilo]
23.2.2010 12:12:13   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu ZARA)
  Neposredna povezava do sporočila: 397
23.2.2010 12:12:17   
vednosam
ni treba user posted image user posted image user posted image vem

(odgovor članu ZARA)
Neposredna povezava do sporočila: 398
23.2.2010 12:12:43   
benika
Oprosti ampak a te lahko nekaj prosim?

Pravila foruma narekujejo, da se posti pišejo tako, da so razumljivi ostalim bralcem. Vsak tvoj post ki ga napišeš je večje skrpucalo od prejšnjega in je branje za tabo totalno nerazumljivo. Prosim če poleg jamranja premoreš vsaj toliko olike, da prebereš kar napišeš, uporabiš kakšno . , veliko začetnico in vsaj kaknček knjižnjega jezika, pa bo boljše. Resno.

Ah, kako me spominjaš na dobro, staro, zmedeno Repkouser posted image

(odgovor članu vednosam)
Neposredna povezava do sporočila: 399
23.2.2010 12:14:48   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: benika

Oprosti ampak a te lahko nekaj prosim?

Pravila foruma narekujejo, da se posti pišejo tako, da so razumljivi ostalim bralcem. Vsak tvoj post ki ga napišeš je večje skrpucalo od prejšnjega in je branje za tabo totalno nerazumljivo. Prosim če poleg jamranja premoreš vsaj toliko olike, da prebereš kar napišeš, uporabiš kakšno . , veliko začetnico in vsaj kaknček knjižnjega jezika, pa bo boljše. Resno.

Ah, kako me spominjaš na dobro, staro, zmedeno Repkouser posted image

btw...kje pa je ženskauser posted image

(odgovor članu benika)
  Neposredna povezava do sporočila: 400
Stran:   <<   < Prejšnja stran  14 15 [16] 17 18   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  14 15 [16] 17 18   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Spanje celo noč
xtinchy

Kdaj je vaš malček prvič spontano prespal celo noč? (Vprašanje je namenjeno le tistim staršem, ki niso ˝forsirali˝ otroka k temu z raznoraznimi metodami)

že kmalu po rojstvu (37%)

do 6. meseca (21%)

od 6. do 9. meseca (10%)

od 9. do 12. meseca (9%)

od 12. do 18. meseca (8%)

po 18. mesecu (16%)

Število vseh glasov: 240

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!