Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Dovolj osamljenosti 23.2.2010 11:28:07
|
|
|
|
Arwenko
|
Hvala lepa za ponudbo, ampak jaz dobim čisto dovolj pogovora pri svojem možu in ne rabim iskat tujcev po forumu za to.
|
|
|
|
RE: Dovolj osamljenosti 23.2.2010 11:28:09
|
|
|
|
vednosam
|
Mojcažiga ti pa arwenko pust pri miru ker danes slabo vpliva lahko nate ti si pa tak vabljena ampak z tvojo družino z možekom
|
|
|
|
RE: Dovolj osamljenosti 23.2.2010 11:28:51
|
|
|
|
mojcaziga
|
IZVIRNO SPOROČILO: vednosam Mojcažiga ti pa arwenko pust pri miru ker danes slabo vpliva lahko nate ti si pa tak vabljena ampak z tvojo družino z možekom
|
|
|
|
RE: Dovolj osamljenosti 23.2.2010 11:29:44
|
|
|
|
vednosam
|
Arwenko ja vredu nič slabega nisem hotel,vendar sama sebi priznaj poglej,kako si vrtala vame potem pa sebe potisnila na dno,ko nekaj ne gre smo bolani
|
|
|
|
RE: Dovolj osamljenosti 23.2.2010 11:31:06
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: vednosam Mojcažiga ti pa arwenko pust pri miru ker danes slabo vpliva lahko nate ti si pa tak vabljena ampak z tvojo družino z možekom pa jst?
|
|
|
|
RE: Dovolj osamljenosti 23.2.2010 11:31:26
|
|
|
|
Arwenko
|
Vednosam, dejansko sem na bolniški z vročino, drugače kot prvo najbrž nebi imela časa čepet na forumu, ker bi bila v službi, če bi pa slučajno naletela na tole debato, pa bi vsekakor prišla pogledat kje si in kdo si
|
|
|
|
RE: Dovolj osamljenosti 23.2.2010 11:32:18
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: miska_mccute IZVIRNO SPOROČILO: vednosam Mojcažiga ti pa arwenko pust pri miru ker danes slabo vpliva lahko nate ti si pa tak vabljena ampak z tvojo družino z možekom pa jst? Saj ima dost veliko hišo, pa srce tudi...
|
|
|
|
RE: Dovolj osamljenosti 23.2.2010 11:35:19
|
|
|
|
mojcaziga
|
hvala z aprijetno dopoldne, ampak obveznosti zdaj ne le kličejo, ampak kričijo. tako da ostanite fajn, pridem kasneje
|
|
|
|
RE: Dovolj osamljenosti 23.2.2010 11:38:05
|
|
|
|
vednosam
|
imam veliko srce za vse vas na tem forumu tud Arwenko.In Arwenko ko bi recimo bila zdrava in bi prišla pogledat kdo sem,in bi te normalno sprejel,te nebi blo sram ko bi videla kako si nepremišljena in butasta,da greš kontrolirat mene pa ko ozdraviš te vabim da res prideš če te nebo sram mene ni ker brez problema govorim vse o vsem in brez prekrivanja res pa da se me zenske bojijo,ker sem pač toliko močan,da ego lahko zbijem in jo postavim pod sabo in je v močni zadregi imam temen pogleg z iskricami prijaznosti v očeh oči so pa temne kot jaz in znam globoko pogledat takrat se ponavadi od sramu lahko vsedeš če nisi dovolj samozavestna
|
|
|
|
RE: Dovolj osamljenosti 23.2.2010 11:39:30
|
|
|
|
Anonimen
|
temen pogleg z iskricami prijaznosti v očeh uuuuu fu.kiš
|
|
|
|
RE: Dovolj osamljenosti 23.2.2010 11:39:40
|
|
|
|
RAKICA2007
|
IZVIRNO SPOROČILO: vednosam imam veliko srce za vse vas na tem forumu tud Arwenko.In Arwenko ko bi recimo bila zdrava in bi prišla pogledat kdo sem,in bi te normalno sprejel,te nebi blo sram ko bi videla kako si nepremišljena in butasta,da greš kontrolirat mene pa ko ozdraviš te vabim da res prideš če te nebo sram mene ni ker brez problema govorim vse o vsem in brez prekrivanja res pa da se me zenske bojijo,ker sem pač toliko močan,da ego lahko zbijem in jo postavim pod sabo in je v močni zadregi imam temen pogleg z iskricami prijaznosti v očeh oči so pa temne kot jaz in znam globoko pogledat takrat se ponavadi od sramu lahko vsedeš če nisi dovolj samozavestna na pa spet lahko rešujem rebus.... sej bom še parkrat prebrala... bo lažje
|
|
|
|
RE: Dovolj osamljenosti 23.2.2010 11:40:08
|
|
|
|
vednosam
|
ampak res zelim smešno sem napisal post zgoraj res zelim da prideš in potem poves tukaj da si bla in bos videla kako si z...a
|
|
|
|
RE: Dovolj osamljenosti 23.2.2010 11:41:46
|
|
|
|
Arwenko
|
IZVIRNO SPOROČILO: vednosam imam veliko srce za vse vas na tem forumu tud Arwenko.In Arwenko ko bi recimo bila zdrava in bi prišla pogledat kdo sem,in bi te normalno sprejel,te nebi blo sram ko bi videla kako si nepremišljena in butasta,da greš kontrolirat mene pa ko ozdraviš te vabim da res prideš če te nebo sram mene ni ker brez problema govorim vse o vsem in brez prekrivanja res pa da se me zenske bojijo,ker sem pač toliko močan,da ego lahko zbijem in jo postavim pod sabo in je v močni zadregi imam temen pogleg z iskricami prijaznosti v očeh oči so pa temne kot jaz in znam globoko pogledat takrat se ponavadi od sramu lahko vsedeš če nisi dovolj samozavestna Hahahahahahaha, zdaj me že trebuh boli od smeha počasi....hahahahahahahah
|
|
|
|
RE: Dovolj osamljenosti 23.2.2010 11:41:47
|
|
|
|
vednosam
|
ja pač sem temen cel tud lasje polt malo bolj temno nisem brez pigmenta in oči so tud temne pogled pač je malo z iskricami ker sem pač zaenkrat še živ in imam nekaj živlenja v sebi
|
|
|
|
RE: Dovolj osamljenosti 23.2.2010 11:43:41
|
|
|
|
vednosam
|
Ja dejansko vidiš kak si prismuknjena da klatiš takšne po forumih,da bi šla preverjat to mi je ful smešno otročje ampak ne razumeš hotel sem ti povedat in dopovedat,da bi te bilo sram ko bi potem dojela da se motiš
|
|
|
|
RE: Dovolj osamljenosti 23.2.2010 11:47:03
|
|
|
|
Arwenko
|
Jaz ne rabim nobene potrditve na forumu, od nobenega, za razliko kot tebe, ki jo očitno rabiš, zato da dokazuješ nekaj samemu sebi ali pač komu tretjemu nimam pojma. In za razliko od tebe, meni popolnoma dol visi če me imaš za prismuknjeno ali misliš da bi me moralo bit za karkoli sram.
|
|
|
|
RE: Dovolj osamljenosti 23.2.2010 11:47:18
|
|
|
|
vednosam
|
aja napisal sem kot da se nekaj na tem forumu samohvalim ni bil to namen hotel sem povedat da ena trola kot je napisala pride preverit resnega moskega in se znajde pred vrati pa pred njo stojim to sem mislil ene tako razumete pomoje arwenko pa se smeji da jo trebuh boli te veste kak je tipkovnica mokra od smrkljev oprosti arwenko ne vzet preveč osebno
|
|
|
|
RE: Dovolj osamljenosti 23.2.2010 11:51:11
|
|
|
|
vednosam
|
ARWENKO OK prav imaš idi ajat zdaj začelo se je ko si nepremisšljena in si kr skala v pogovor brez smisla potem si še pa zmotno govorila in misla moj ego zbit sam sem zadovoljen s sabo medtem ko tebi več manka kot meni pa čeprav sem VEDNOSAM pozabi name in je ok nerečem da si slaba kot osebnost te ne poznam vendar pač tako je pozdravi se idi lepo ajat lahko ti pa čajček prinesem in skuham povej naslov
|
|
|
|
RE: Dovolj osamljenosti 23.2.2010 11:59:10
|
|
|
|
benika
|
Berem in berem tole sranje in po 16. straneh mi na pamet pade le tole: dragi vednosam, poleg tega, da odkrito iščeš avanturo (pa lahko še tako zanikaš da ne) si totalen narcis s precej nizkim IQ, ki ne zna drugega kot otresat z jezikom in upat, da mu bo katera izmed kokoši le nasedla. Lahko ti že takoj ubijem vsakršnokoli upanje, saj si prišel na forum poštenih in zvestih ženičk, ki se že 10 strani delajo norca iz tebe. Kar se pa tvojuega partnerstva tiče...če bi med vama štimalo tako kot bi moralo, partnerka ne bi bila 8 mesecev odsotna in bi otroka pustila samega. Že tako ali tako mi pa celotna zgodba smrdi že od prvega posta dalje.
|
|
|
|
RE: Dovolj osamljenosti 23.2.2010 12:08:19
|
|
|
|
vednosam
|
Draga Benika! Ne iščem avanture, žal. Danes mi je dopoldne, lepo minilo in recima to je bilo tisto kar rabim. Res pa,da človek pade v neko krizo, glede osamljenosti,ampak, zdaj je minilo. Skratka bilo mi je lepo. Žal so portali za avanture in vedi,da tukaj ne iščem tega. Močno se motiš ,ampak vsak ima svoje mnenje, tudi ti. Nasest pa mi nobena ne more,kajti lahko dejansko povem,da ne iščem seksa. Morda kakšno prijetno sogovornico pa možno, ampak še VEDNOSAM PRAVZAPRAV NEVE KAJ išče. Ne da bi ti vedela.
< Sporočilo je popravil vednosam -- 23.2.2010 12:23:21 >
|
|
|
|
RE: Dovolj osamljenosti 23.2.2010 12:10:14
|
|
|
|
ZARA
|
Prav težko te berem, ker ni pik in ne vejic. HB, da se mi ne da.
|
|
[Brisano sporočilo] 23.2.2010 12:12:13
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Dovolj osamljenosti 23.2.2010 12:12:17
|
|
|
|
vednosam
|
ni treba vem
|
|
|
|
RE: Dovolj osamljenosti 23.2.2010 12:12:43
|
|
|
|
benika
|
Oprosti ampak a te lahko nekaj prosim? Pravila foruma narekujejo, da se posti pišejo tako, da so razumljivi ostalim bralcem. Vsak tvoj post ki ga napišeš je večje skrpucalo od prejšnjega in je branje za tabo totalno nerazumljivo. Prosim če poleg jamranja premoreš vsaj toliko olike, da prebereš kar napišeš, uporabiš kakšno . , veliko začetnico in vsaj kaknček knjižnjega jezika, pa bo boljše. Resno. Ah, kako me spominjaš na dobro, staro, zmedeno Repko
|
|
|
|
RE: Dovolj osamljenosti 23.2.2010 12:14:48
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: benika Oprosti ampak a te lahko nekaj prosim? Pravila foruma narekujejo, da se posti pišejo tako, da so razumljivi ostalim bralcem. Vsak tvoj post ki ga napišeš je večje skrpucalo od prejšnjega in je branje za tabo totalno nerazumljivo. Prosim če poleg jamranja premoreš vsaj toliko olike, da prebereš kar napišeš, uporabiš kakšno . , veliko začetnico in vsaj kaknček knjižnjega jezika, pa bo boljše. Resno. Ah, kako me spominjaš na dobro, staro, zmedeno Repko btw...kje pa je ženska
|
|
|
Spanje celo nočxtinchyKdaj je vaš malček prvič spontano prespal celo noč?
(Vprašanje je namenjeno le tistim staršem, ki niso ˝forsirali˝ otroka k temu z raznoraznimi metodami)že kmalu po rojstvu (
37%)
do 6. meseca (
21%)
od 6. do 9. meseca (
10%)
od 9. do 12. meseca (
9%)
od 12. do 18. meseca (
8%)
po 18. mesecu (
16%)
Število vseh glasov: 240Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!