katka11
|
oj bejbe! sej ne vem ce se me se spomnete. smo klepetale se, ko so bile nase pikici v trebusckih. no jaz sem potem rodila 1.10. tako, da bi mogla it k oktobrckom, ampak, vas bolj poznam ;). niti nisem zdele prebirala kaj pisete, za to si bom se vzela cas, ceprav priznam, da mi ga kar malo manjka. ta velik hodi v vrtec in ga grem ob 12ih iskat, tko, da dopoldne je 123 mimo, saj se trudim, da vse pospravim in porihtam do takrat, da mamo pol mal casa, popoldne pa ati pride pa gremo mal ven pa tak. no mali raste kot kopriva... je priden, zdrav, midva sva ze na kasicah dopoldne sadno, popoldne zelenjavno zvecer pa hipp rizeva no popoldne. po zelenjavni se se podojiva pa zjutri in zvecer se samo dojiva.je bil pa pred 14 dnevi velik 64 cm in tezak 7700 g. kr ornk bucko, ane?! haha. no danes sva imela pa posvetovalnico in ceplenje, pa ga zjutri oblacim in sem opazila 3 pikice - norice :(. tavecji jih je mel en teden nazaj, no pa zgleda da se je nalezel se mali. baje hudega naj ne bi bilo, oz da manjsi so otroci lazja oblika naj bi bila. no upam... no moram vam se povedati, da mi je 1.12. umrla mami. bila je sicer kar fest bolna, ampak tega nismo pricakovali. to me ubija, za znoret. mogoce bom brcnila v temo, ampak ce se prav spomnim je tudi tazana to dozivela, ne dolgo nazaj, mislim, da tudi po rojstvu svoje pikice. ce nisi bila ti tazana se globoko opravicujem, ce pa imam prav prosim se mimalo javi, da poklepetava, mogoce si dava kaksen nasvet, nevem kaj, mogoce si na kak nacin pomagava, kajti to bi mi prekleto prav prislo. no drugace pa moj mali pikec spi ponoci, zbudi se okrog 5ih za jest zjutraj, se podojiva in zaspi se tja do pol osmih, osmih. no cez dan pa malo manj. dopoldne kaksno uro in pol pa pol se enkrat popoldne je pa siten ker noce vec spati. no druga zgodba je pa ce smo zunaj z vozickom ali avtom, to pa skoz spi. punce lepo se imejte, zdej se je moj misek zbudil, ga grem iskat, pol morm pa mal prebrat kako ste ve in vasi skorcki, pol se pa se kaj javim. papa
|