|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  139 140 [141] 142 143   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septembrčki 2009* 2.del
22.2.2010 16:50:15   
tulpek
Pozabila sem napisat:
Ne kupujte Dologel, ker ima propolis, ki ga mali še ne smejo. Mene so nasrali in sem šele doma to videla user posted image user posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu tulpek)
Neposredna povezava do sporočila: 3501
22.2.2010 16:52:40   
čili
hvala za lepe želje za user posted image AŽBETA,(ni Anže) mislim da mu je prec mal odleglo.Pa kisik v krvi ma ok in upam da bo tko ostalo.Baje majo v bolnici ful user posted image z br. in kisik za domov posojajo in sprejemejo samo urgentne.Nej bo že POOOOOMLLLAAAAAD pa SOOOOOONCEEEEEEEEEEE!

smo pa hecne-zdej pišemo, ko so nam ustanoviteljice ušleuser posted image .Upam da niso user posted image .Bo njihova zapuščina živela dalje.

vas pozdravljamuser posted image !!!!!!sem bila z vami od januarja 2009, pa mi je tko kot da vas poznam( tko kot ve ena drugo). prov mi je, kaj pa nisem pisala še jaz. sem mislila da je težjeuser posted image ,pa je prov luštnuser posted image user posted image .

(odgovor članu lilipu)
Neposredna povezava do sporočila: 3502
22.2.2010 16:56:01   
čili
DOLOGEL-potem pa telim lekarnarje le ni vse za verjet!

(odgovor članu čili)
Neposredna povezava do sporočila: 3503
22.2.2010 16:56:41   
tulpek
Sam ste res smotke, kaj se niste mogle prej oglašat user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Pa za Ažbeta user posted image user posted image user posted image btw. lepo ime.

(odgovor članu čili)
Neposredna povezava do sporočila: 3504
22.2.2010 16:57:32   
tulpek
IZVIRNO SPOROČILO: čili

DOLOGEL-potem pa telim lekarnarje le ni vse za verjet!

NIČ jim ni za verjet. Nimajo pojma. Večina.

(odgovor članu čili)
Neposredna povezava do sporočila: 3505
22.2.2010 17:05:21   
čili
ste mele ve tok za povedat, da res nisem čutla potrebe po tem in mi je blo čist dost ,da vas sam berem.Če bi pisala vas pa nebi mogla bratuser posted image ,se še ful lovim po tipkovnici.

(odgovor članu tulpek)
Neposredna povezava do sporočila: 3506
22.2.2010 17:06:41   
Mož*

hvala za lepe želje za user posted image AŽBETA,(ni Anže) mislim da mu je prec mal odleglo.Pa kisik v krvi ma ok in upam da bo tko ostalo.Baje majo v bolnici ful user posted image z br. in kisik za domov posojajo in sprejemejo samo urgentne.Nej bo že POOOOOMLLLAAAAAD pa SOOOOOONCEEEEEEEEEEE!

smo pa hecne-zdej pišemo, ko so nam ustanoviteljice ušleuser posted image .Upam da niso user posted image .Bo njihova zapuščina živela dalje.

vas pozdravljamuser posted image !!!!!!sem bila z vami od januarja 2009, pa mi je tko kot da vas poznam( tko kot ve ena drugo). prov mi je, kaj pa nisem pisala še jaz. sem mislila da je težjeuser posted image ,pa je prov luštnuser posted image user posted image .

Hej!
No, ja, včasih se je nekoliko težo vključit, če je debata že razvita. Sicer pa nas je večina tako gobčnih, da se bomo tudi in tam javljale (vsaj dokler nas ne bo spet okupirala službauser posted image ).

Kar se tiče pripravkov proti bolečinam ob izrasti zob: osebno še vedno prisegam izljučnobna mehanična (hladilna) sredstva. Po eni strani smo tako previdni z uvajanjem živil, po drugi bi pa s pripravi vnašali sestavine propolisa, pa alkoholne izvlečke, pa...

2.9.09 3120g, 52 cm, OG 34cm
8.3.10: 7330g, 70 cm, OG 42 cm
17.10.10:: 9300g, 80 cm

(odgovor članu čili)
Neposredna povezava do sporočila: 3507
22.2.2010 17:07:27   
Mož*

ste mele ve tok za povedat, da res nisem čutla potrebe po tem in mi je blo čist dost ,da vas sam berem.Če bi pisala vas pa nebi mogla bratuser posted image ,se še ful lovim po tipkovnici.

Vaja dela mojstrauser posted image user posted image

(odgovor članu čili)
Neposredna povezava do sporočila: 3508
22.2.2010 17:09:07   
čili
sem upala da se boste še kej vračale-nostalgija pa to

(odgovor članu Mož*)
Neposredna povezava do sporočila: 3509
22.2.2010 17:11:21   
tulpek
mož, smo tak gobčne, a ne user posted image user posted image user posted image
saj js mu tudi ne dam kar tako, za vsak jok, ampak če je ful hudo, ga pa tudi ne morem gledat.

(odgovor članu Mož*)
Neposredna povezava do sporočila: 3510
22.2.2010 17:40:26   
čili
avataruser posted image user posted image user posted image -moja dva zakladka

zdej pa mami piči v štacuno

(odgovor članu tulpek)
Neposredna povezava do sporočila: 3511
22.2.2010 17:48:24   
altaja
Punce, res škoda ker ste se šele zdaj opogumile.. user posted image

Lean: naš tudi tolče vsepovprek.. zanimivo pa je, da ko se dotika obraza je zelo nežen. Poskusita z igrico, kjer ga primeš za rokice in se dotikata tvojega obraza, zraven pa govori : božaj, božaj mamico.. tko sva se šla midva, mu je blo zelo smešno..

Čili:
upam, da bo Anže kmalu bolje

lilipu: upam, da ni/ne bo prehudo z zobki.

Tole vas bo zasvojilo, vam povem.. ve kar pridno čvekajte, sama se bom občasno še oglasila, če vas ne moti.. Če boste pridne čvekalke bom glasovala, da se nam priključite. Ve nas že poznate, me vas moramo pa še spoznat.. saj razumete, a ne?

you're so funny, you're so fine, you're so perfect, you're so mine...
-------------------------------

(odgovor članu čili)
Neposredna povezava do sporočila: 3512
22.2.2010 17:52:06   
maayaa

Pozdravljene vse skupaj, še ena "vsiljivka" tukaj. 

Meni pa je kar malo žal, da ste šle, sem dobila od vas precej zanimivih in predvsem koristnih nasvetov. Zadnje čase sem vas kar redno brala. (HVALA vsem, čeprav sem samo škilila k vam, predvsem Mož* z zelo koristnimi nasveti)

Na tej temi zaenkrat še nisem sodelovala, sicer pa tudi na prejšnji - srečke nosečke, zelo redko (no saj zato ste me pa tut vrgle s seznama, pa nato spet napisale nazaj  user posted image )

Imam pa eno vprašanje (preden pobegnete čisto vse)

Moj tamauči ima že dober mesec flek na levem ličku (kot opeklina, ozeblina, ki se včasih lušči).
P je rekla, da je  alergija, zato mi je svetovala hipoalergijsko dieto, tamaučiju pa predpisala  mazilo s katerim ga mažem 1x na dan.
Po tej dieti se prehranjujem že 6dni, izboljšanja pa nisem opazila. Zanima me, če ima katera podobno izkušnjo. Vem, da ste na forumu o tem že pisale, vse ste hitro ugotovile na kaj je malček alergičen. Sama sem iz jedilnika  črtala praktično vso "užitno hrano" izboljšanja pa ni. Kvečjemu slabše. Pa še danes ponoči/zjutraj si je mencal učke in si flek s patentom od pižame  zdrgnil do krvi, patent je bil zjutraj čisto krvav  

Je kakšna možnost, da to sploh ni alergija? Kaj bi lahko bilo drugega? 
Je pa blondinec, pravijo, da imajo blond dojenčki bolj občutljivo kožo, je lahko to to.

Hvala

(odgovor članu tulpek)
Neposredna povezava do sporočila: 3513
22.2.2010 18:14:32   
tulpek
vsaj 14 dni počakaj, 6 dni je premalo, da bi se poznalo

Česa ne ješ, da je tak hudo?

< Sporočilo je popravil tulpek -- 22.2.2010 18:18:45 >

(odgovor članu maayaa)
Neposredna povezava do sporočila: 3514
22.2.2010 18:14:42   
Mož*
IZVIRNO SPOROČILO: maayaa

Pozdravljene vse skupaj, še ena "vsiljivka" tukaj. 

Meni pa je kar malo žal, da ste šle, sem dobila od vas precej zanimivih in predvsem koristnih nasvetov. Zadnje čase sem vas kar redno brala. (HVALA vsem, čeprav sem samo škilila k vam, predvsem Mož* z zelo koristnimi nasveti)

Na tej temi zaenkrat še nisem sodelovala, sicer pa tudi na prejšnji - srečke nosečke, zelo redko (no saj zato ste me pa tut vrgle s seznama, pa nato spet napisale nazaj  user posted image )

Imam pa eno vprašanje (preden pobegnete čisto vse)

Moj tamauči ima že dober mesec flek na levem ličku (kot opeklina, ozeblina, ki se včasih lušči).
P je rekla, da je  alergija, zato mi je svetovala hipoalergijsko dieto, tamaučiju pa predpisala  mazilo s katerim ga mažem 1x na dan.
Po tej dieti se prehranjujem že 6dni, izboljšanja pa nisem opazila. Zanima me, če ima katera podobno izkušnjo. Vem, da ste na forumu o tem že pisale, vse ste hitro ugotovile na kaj je malček alergičen. Sama sem iz jedilnika  črtala praktično vso "užitno hrano" izboljšanja pa ni. Kvečjemu slabše. Pa še danes ponoči/zjutraj si je mencal učke in si flek s patentom od pižame  zdrgnil do krvi, patent je bil zjutraj čisto krvav  

Je kakšna možnost, da to sploh ni alergija? Kaj bi lahko bilo drugega? 
Je pa blondinec, pravijo, da imajo blond dojenčki bolj občutljivo kožo, je lahko to to.

Hvala

Luščeči izpuščaji na obrazu so običajno res posledica preobčutljivosti, ki pa ni nujno, da je prehranska (čeprav so le te pri dojenčku te starosti daleč najpogostejše). V poštev pridejo še vsi šamponi, mila, kreme, praški, detergenti, mehčalci,....: takole, kot berem - tudi netki na pidžamicah?? ; zadrge?? (so namreč iz kovin, le te pa nikljane, na kar so nekateri preobčutljivi). 6 dni spremenjenega prehranjevanja pa je za opažanje izboljšanja še premalo.

Nežni, modrooki blondinci res često nagibajo k preobčutljivosti; morda suhe predele poskusiš redno mazati s čisto navadnim hladilnim mazilom (ko se koža zazdravi).

(odgovor članu maayaa)
Neposredna povezava do sporočila: 3515
22.2.2010 18:35:13   
vila MaLiNa

Čili se opravičujemuser posted image

Sej bomo še pisale, samo toliko osebne ne bomo več. Te pa čisto razumem... tudi, ko bereš se ti zdi, da si del celote.

(odgovor članu čili)
Neposredna povezava do sporočila: 3516
22.2.2010 18:36:57   
vila MaLiNa

IZVIRNO SPOROČILO: Mož*

Hej!
No, ja, včasih se je nekoliko težo vključit, če je debata že razvita. Sicer pa nas je večina tako gobčnih, da se bomo tudi in tam javljale (vsaj dokler nas ne bo spet okupirala službauser posted image ).

Kar se tiče pripravkov proti bolečinam ob izrasti zob: osebno še vedno prisegam izljučnobna mehanična (hladilna) sredstva. Po eni strani smo tako previdni z uvajanjem živil, po drugi bi pa s pripravi vnašali sestavine propolisa, pa alkoholne izvlečke, pa...

Ja meni gre zelo na živce, ker so vse te stvari sladke... AD3 kapljice, antibiotike... Zakaj že? Po drugi strani nam pa govorijo naj otrok ne navajamo na sladkouser posted image

(odgovor članu Mož*)
Neposredna povezava do sporočila: 3517
22.2.2010 18:40:16   
vila MaLiNa
Maayaa mogoče je res od praška. Poglej na kateri strani veliko večino prespi. Sara je imela rdeča hrapava lička zaradi premalo vlage v zraku (samo to se je pokazalo na obeh ličkah).

(odgovor članu vila MaLiNa)
Neposredna povezava do sporočila: 3518
22.2.2010 19:32:09   
maayaa
IZVIRNO SPOROČILO: tulpek

Česa ne ješ, da je tak hudo?

P mi je dala dieto, ki jo drugače predpisujejo dojenčkom, od zelenjave lahko jem samo korenje, rumeno kolerabo, krompir, rdečo peso, sadje: kuhana jabolka, robidnice,  meso samo belo domače, od začimb samo sol, peteršilj, drugače pa še domače kompote in čaje, riž, ajdovo in proseno kašo, polento, koruzno moko, sojo, sladkor.
Vso ostalo hrano, razen te predpisane, moram opustiti
(km, jajca, začinjene jedi, konzerve,koščičasto sadje, ribe, lešniki, kakao, čokoladauser posted image ,.... je pa itak do nadaljnega prepovedano)
Po preteku min. 8dni diete naj bi začela jesti postopoma tudi drugo hrano (vso razen prepovedane) in ugotavljati na kaj naj bi bil alergičen. Kr neki.

IZVIRNO SPOROČILO: vila MaLiNa
Maayaa mogoče je res od praška. Poglej na kateri strani veliko večino prespi. Sara je imela rdeča hrapava lička zaradi premalo vlage v zraku (samo to se je pokazalo na obeh ličkah).

Spi pa kar na obeh straneh približno enako, no vsaj dokler se ne skobaca na hrbet. Edino v vozičku pa je res obrnjen večinoma na levi bok. Stanovanje drugače redno vlažimo, uporabljam min količino praška, dodatno izpiram cunje, likam,...

Zanimivo je edino to, da se je flek pojavil dober teden po prvem cepljenju (cepila sva ga tudi za rota virus), pa tudi en zobek že imamo,  ta drugi bo pa zdaj zdaj zunaj.

(odgovor članu tulpek)
Neposredna povezava do sporočila: 3519
22.2.2010 20:33:11   
tulpek
maja to so ti pa dali čudno dieto. bo mož več povedala. meni so v bolnici rekli, da najprej k. mleko in jajca, če ne bo bljše, pa še drugo. da je brezveze takoj vse izključit, ker se s tem siromaši naša hrana in da večina  alergij je tako na km in j. pa še, da bodo izboljšanje ocenili po 4 tednih...

vidim, da ti je izklučla gluten, soje pa ne... ne vem no, čudno se mi zdi. meni gre prej soja ven, ampak je izboljšanje.

(odgovor članu maayaa)
Neposredna povezava do sporočila: 3520
22.2.2010 20:34:50   
tulpek
mogoče bi bilo boljše, če bi ti dieto dali v bolnici in še tam kakšno preiskavo naredili. 

(odgovor članu tulpek)
Neposredna povezava do sporočila: 3521
22.2.2010 20:41:18   
tulpek
Sem prej pozabila omeniti: moja kolegica ima podoben problem: kraste oz. lišaje ima mali po obrazu in glavici in ga ful srbijo, pa je samo na dieti brez mleka in jajc. 

(odgovor članu tulpek)
Neposredna povezava do sporočila: 3522
22.2.2010 20:43:48   
majra
No tako, ko imam malo več časa pa pobegnete na zasebnei forum user posted image  Prav mi je, kaj se pa nisem več oglašala. Ali se me mogoče še spomnete in me vzamete medse? user posted image

Drugač vas pa čisto razumem, smo se tudi lansko leto z januarčki 2008 preselile na zasebni forum, zaradi vohunov.

(odgovor članu tulpek)
Neposredna povezava do sporočila: 3523
22.2.2010 21:48:41   
čili
tudi mali od moje sestre(9.m.) ima enake simptome pa ima izločeno kravje mleko in jajca. kot mali(3.m.) pa je imel še krvave nitke v blatu. je pa opazla da se mu po sprehodu  na mrazu stanje poslabša.
tudi jaz bi(tako kot pravi mož) na tvoje mestu uporabljala samo hladilno mazilo,čimmanj kemije.

moj mali je bil pa pikast po obrazu, ker mu je bilo vročeuser posted image .pa zelo je bil nervozen in se je kar naprej čohlal po obrazu. sem jaz bol zmrznene sorte pa sem še otroka fajn zadekalauser posted image .zdaj je pa praktično v enih rokavih manj kot jaz pa nima več pikic. je vroč po očiju-srečko

(odgovor članu majra)
Neposredna povezava do sporočila: 3524
22.2.2010 22:03:53   
čili
IZVIRNO SPOROČILO: lean

Ažbe čimprej se pozdravi, Neva ti pošilja velikega slinastega poljubčka! Pa verjetno bi dobil tudi kaj po faci, moja punca je namreč začela ful tepst z roko po obrazu pa vlečt za nos in ušesa, je prav groba,sem najprej mislila da sam mene, ker me verjetno ma dost, saj me mora nonstop gledat, sve namreč čez dan same, ampak sem ugotovila da so kar vsi na udaru. Potem pa mi moja mami reče, da jo naj že zdaj učim da tega ne sme delat, sam nimam pojma kako naj to nardimuser posted image Upam pač, da jo bo čimprej minilo.
No je že jok, grem.

mislim ,da bi ji Ažbe hitro nazaj vrnu enga slinastga ,pa tko fajn bi jo stisnu, da bi vidla kok jo ma rad ,pa mal bi jo še uščinu in to z obema romama in s celo pestjo, pa kričou bi zravn AAAEEEEEEEEEEEJJJJAAAAAAUUUUU...pa vse to iz ljubezniuser posted image !!

(odgovor članu lean)
Neposredna povezava do sporočila: 3525
Stran:   <<   < Prejšnja stran  139 140 [141] 142 143   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  139 140 [141] 142 143   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kako veste, da je dojenček visoko občutljiv?
Če je dojenček visoko občutljiv, je njegov živčni sistem veliko hitreje hiperstimuliran in razdražen, zato pogosteje jok...

Teža med nosečnostjo.
пеперутка16

Ste se med porodom kaj zredile? Koliko?