marjanaj
|
Pa srake no, sem vam rekla, da se ne prevec razpisat, ker cel dan ne bom nic na netu, pa evo ti ga na! Dobim dvojno dozo Sem malo zamudila v Zvezdo, pa nisem slisala cojkino zgodbo o dezniku in babici Mi jo bos pa drugic povedala. Moram rect, da je blo v šopingu full fajn. Jaz sem malo goljufala, ker sem imela dopoldne full casa in sem potem sla kar sama ze nekaj nabavljat tako, da sem bila potem bolj prišepetovalka kot pa da sem zapravljala. Smo bile pa kar pridne, a ne? Potem sem pa odvila se na pico v City Park, kjer me je cakal moj , sej ne, da sem bila ze po tortici sita, ampak, nikoli ni dovolj hranjenja Drugace pa moram povedat, da lahko spet na veliko jem, ker me je danes moj G pohvalil, ker sem se v zadnjem mesecu zredila samo za 1 kg . Tako da sem zdaj na +11 kg. Pa prvic sem zvedela koliko smo kaj tezki: 2200 g in premer glavice je 88 mm. Baje je to nekej v povprecju, kar se mi zdi odlicno Sem cisto vesela krtkova daj, ce gres v ponedeljek v MŠ, a mi lahko prineses en seznam predavanj? Oziroma, ne vem, ce bom sploh se v sluzbi v ponedeljek, ker moram se dopust porabit, pa bom najbrz samo se ta teden v sluzbi Mah, pojma nimam... Se slisiva, pa ce ti ga uspe skenirat in mi ga na mail poslat, bi bilo pa sploh odlicno. V glavnem, ker so bila v februarju ena predavanja ob 14:30 in ena so odpadla, bi sla rada v marcu se nekaj poslusat. Pa se, razen v zivo, tega seznama ne da nikjer dobit... Zdej bom pa poiskala te seznamcke, ki jih imam in ti jih na mail poslala. Pa se cene, ki so malo ze updatane
|