|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  145 146 [147] 148 149   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: ljubljanske nosečke - 2.del
22.2.2010 19:11:51   
katrinka
IZVIRNO SPOROČILO: pupa*81

čaki zdej so še v šopingu user posted image pol pa še mcdonalds, to pa zna trajat user posted image  user posted image  user posted image

ja sam res...po mojem sploh domov ne bodo sle..heheuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu pupa*81)
Neposredna povezava do sporočila: 3651
22.2.2010 19:15:05   
krtkova
hi hi, jst sm ta prva šla. Smeha je bilo seveda spet dost.

Čez 14 dni repriza - samo ne več v Zvezdi!! Zdej bomo hodile sam še v lokale, kjer ni hrane!!

Vse skrbi so zdaj odveč,
Ema z nama si,
ne boj se nič več.

(odgovor članu katrinka)
Neposredna povezava do sporočila: 3652
22.2.2010 19:47:20   
MaliMišek
Ko sem jih zapustila jaz okrog 18-ih, so jo mahnile proti Baby Centru, po tem so imele pa za obdelat še nekaj trgovin user posted image ....tako da mislim, da še niso gotove...sploh če je padel če McDonald's user posted image .

Meni je bilo super, smeha polno, edino nisem si vseh zapomnila user posted image ... že tko mi imena ne grejo najbolše user posted image . Vas je bilo pa vse super spoznat user posted image . Se že veselim reprize čez 14 dni user posted image .

(odgovor članu krtkova)
Neposredna povezava do sporočila: 3653
22.2.2010 19:57:09   
bcljka
evo mene doma... smo šle (aglaia, marjanaj, neka_noc, bcljka in majkl samo BC) v BC na vpogled... pol pa v DM pa v lekarno... men je neka_noc (havala hvala!) donirala bon za pampers plenice in zdej mam en paket pampers plenic številka 1 user posted image user posted image user posted image in k sm razlagala k je moj reku da jih bova kupovala v mullerju... me je seveda napizdil zakaj sm kupla v DM ker so sigurno slabše... no... važn da sm jst vesela user posted image
skratka... kokr sm bla še en mesec nazaj pametna in pametvala krtkovi zakaj že tok zgodi kupuje... user posted image user posted image user posted image ona ni šla v šoping... jst mam pa skor vse user posted image user posted image user posted image zarečenega kruha se največ poje! sm pa ful vesela, ker zdej itak večino mam, kar pa nimam sm pa vidla kaj morm kupt... prej se mi ni niti sanjal user posted image user posted image user posted image
sm mela fotoaparat in sm v vsej naglici kupovanja uspela nrdit samo 1 fotko... ki bo v bližnji prihodnosti vidna na FB le mojim prijateljem...user posted image

zdej je pa čas da se spokam spat ker drgač bom umrla od nespanja...

lahko noč!

(odgovor članu MaliMišek)
Neposredna povezava do sporočila: 3654
22.2.2010 20:30:46   
Anonimen
No krtkova si pojedla enga ježka zame?

Glede na to, da boste ok kmal ponovile, vidim, da ste se imela spet ful fajnuser posted image

(odgovor članu bcljka)
  Neposredna povezava do sporočila: 3655
22.2.2010 20:31:34   
sasa1975
ja SREČANJE je uspelo kot ponavadi,seveda je čas prehitro tekel kot bi mignile je bila ura 17:30,

seveda bo treba ponoviti torej katera gre v MATERINSKO š- marca?

PRVI JESENSKI DAN,Nika je imela 2.ceplenje-5mesecev,7730gr.67cm,lepo rastem

(odgovor članu pupa*81)
Neposredna povezava do sporočila: 3656
22.2.2010 20:52:36   
krtkova
nax - sem!! Samo so me nategnili malo in je bil ježek mal drgačen kot tvoj, a vseeno - sem mislila nate!

MaliMišek - na tvoji desni je sedela Živa (bom govorila samo o forumskih imenih), potem sm bila jaz, potem Neka noč, potem Sasa1975, potem je bila Cojka, potem je bila Aglaia potem je bila MarjanaJ, potem pa bcljka. Ko sem jaz šla, je ravno prišla Majkl. Je pa prvič vedno tko, da si mal zgubljena, pa ne veš koga bi poslušala..... naslednjič bo že bolje boš videla, ne skrbi!!

Bcljka - poleg plenic - kaj si še kupila?

Je pa tko, da tolk babnic -srak na kupu - si jst pravzaprav sploh ne predstavljam šopinga. Jaz rabim več miru in časa za odločitve. Zdej si moram pa prov počasi naredit en seznam (tak kot ga je imela Neka noč) in pol počakat, da grem v Udine.

MarjanaJ - a si tko zlata, pa mi prosim še enkrat pošlješ un seznam? Sm ga neki urejala, krajšala... pa nimam več orginala.

Mene še vedno ubija zgaga (3 rupurute že danes pojedla), slabo mi je in sama sebi se totalno smilim. Prav vsaka čast mojemu dragemu, da me prenaša. Me skoz neki crklja, pa heca,.....Joj kok ga mam rada!!user posted image

No, a zdej me bodo pa še hormoni dajal, al kva?user posted image

Vse skrbi so zdaj odveč,
Ema z nama si,
ne boj se nič več.

(odgovor članu sasa1975)
Neposredna povezava do sporočila: 3657
22.2.2010 20:53:58   
krtkova
IZVIRNO SPOROČILO: sasa1975
torej katera gre v MATERINSKO š- marca?

Veš kaj dobiš ti za rojstni dan?!?!?!?!user posted image  En kup vejic in pik!!! Vedno moram prov počasi brati tvoj post, da pol z domišlijo ugotovim, kje je začetek in konec povedi!!user posted image user posted image user posted image

Drgač pa: MaliMišek in jaz greva v ponedeljek na MŠ v porodnišnico. Pa ti?

Vse skrbi so zdaj odveč,
Ema z nama si,
ne boj se nič več.

(odgovor članu sasa1975)
Neposredna povezava do sporočila: 3658
22.2.2010 21:01:12   
bcljka
prvo sm kupla tiste tri kepce sladoleda user posted image
plenice 2-5kg pampers, vate velike 2x, tamalo flaško, blazince za joške, milo za novorojenčka, gaze za popek potem pa v lekarni (kjer je blo ful smeha... cela dolga vrsta se nam je smejala) hladilno mazilo- bebival 2x, bepanthen mazilo veliko, un sesalc za nos pucat za na usta, mandljevo olje, 70%alkohol, lanolin... mogoče sm kej pozabla napisat, ampak mislm da ne... user posted image pa izpovnla sm tist za kupone v dm-u tko da k jih dobim grem še po vate pa po vložke... čeprou sm lih razlagala da jst sploh ne vem kako bom z vložki ker jih v življenju nisem uporabljala... k sm dobila menstruacijo sm bla primorana že prvi dan se soočit s tamponi (pač plesalka in pod kostumom na nastopu ni šel vložek) tko da sm potem ostala pri tamponi dokler nisem zanosila... tudi ponoči... me je že groza sam ob pogledu na te velke stvorke od vir80... pomoje si bom raj plenico na rit navlekla user posted image

aja... aglaia in cojka ... tudi moj Đejn/Hane voziček nima gumba za uspavanko... damn cojka ti si čist preveč fensi user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil bcljka -- 22.2.2010 21:02:30 >

(odgovor članu krtkova)
Neposredna povezava do sporočila: 3659
22.2.2010 21:01:23   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: krtkova
nax - sem!! Samo so me nategnili malo in je bil ježek mal drgačen kot tvoj, a vseeno - sem mislila nate!

O to si pa tok lepo napisala, si me čist raznežilauser posted image

krtkova a si boš delala plonkiče v MŠ (zame, prosim)?

(odgovor članu krtkova)
  Neposredna povezava do sporočila: 3660
22.2.2010 21:03:14   
Anonimen
bcljka kakšne so kaj cene tega (kar si napisala) v lekarni?

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3661
22.2.2010 21:07:34   
bcljka
nax - previsoke...!!!!!!!!!!!!!!!user posted image user posted image user posted image
sm že vrgla račun stran da bi ti lahko točno po izdelkih povedala ampak jst sm dala 49,63eur v lekarni...sicer mam 2 hladilna (k majo sam ta mejhne) pa ta velko mazilo bepanthena... whatever... čist too much!!! user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3662
22.2.2010 21:16:59   
Anonimen
A res a tok velik si dala v lekarni? To je pa res drago.

(odgovor članu bcljka)
  Neposredna povezava do sporočila: 3663
22.2.2010 21:25:44   
bcljka
sej ti pravm da je drago!! bepanthen je itak ibr drag, to tkoaltko vem... takoj se nabere... groza!!
dobr da skos po malem dajem na stran za user posted image in mam pol za take nakupe...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3664
22.2.2010 23:48:12   
marjanaj
Pa srake no, sem vam rekla, da se ne prevec razpisat, ker cel dan ne bom nic na netu, pa evo ti ga na! Dobim dvojno dozo user posted image

Sem malo zamudila v Zvezdo, pa nisem slisala cojkino zgodbo o dezniku in babici user posted image Mi jo bos pa drugic povedala. Moram rect, da je blo v šopingu full fajn. Jaz sem malo goljufala, ker sem imela dopoldne full casa in sem potem sla kar sama ze nekaj nabavljat user posted image tako, da sem bila potem bolj prišepetovalka user posted image kot pa da sem zapravljala. Smo bile pa kar pridne, a ne? Potem sem pa odvila se na pico v City Park, kjer me je cakal moj user posted image , sej ne, da sem bila ze po tortici sita, ampak, nikoli ni dovolj hranjenja user posted image

Drugace pa moram povedat, da lahko spet na veliko jem, ker me je danes moj G pohvalil, ker sem se v zadnjem mesecu zredila samo za 1 kg user posted image . Tako da sem zdaj na +11 kg. Pa prvic sem zvedela koliko smo kaj tezki: 2200 g in premer glavice je 88 mm. Baje je to nekej v povprecju, kar se mi zdi odlicno user posted image Sem cisto vesela user posted image

krtkova daj, ce gres v ponedeljek v MŠ, a mi lahko prineses en seznam predavanj? Oziroma, ne vem, ce bom sploh se v sluzbi v ponedeljek, ker moram se dopust porabit, pa bom najbrz samo se ta teden v sluzbi user posted image Mah, pojma nimam... user posted image Se slisiva, pa ce ti ga uspe skenirat in mi ga na mail poslat, bi bilo pa sploh odlicno. V glavnem, ker so bila v februarju ena predavanja ob 14:30 in ena so odpadla, bi sla rada v marcu se nekaj poslusat. Pa se, razen v zivo, tega seznama ne da nikjer dobit... Zdej bom pa poiskala te seznamcke, ki jih imam in ti jih na mail poslala. Pa se cene, ki so malo ze updatane user posted image

(odgovor članu krtkova)
Neposredna povezava do sporočila: 3665
22.2.2010 23:57:05   
ursa_p
Cer!

Cojka ... razglistenje psa ... mislim, da je fajn en mesec prej.

Petrca ... sej tud mi razglistmo pse veckrat, ampak ne pa 4x na leto, kakor bi tudi lahko. Eni jih samo 1x na leto, zato je fajn povedat, da kdo ne pozabi.

Zvezdici ... hvala o info glede zimske.

Jaz ... napisem jutri kaj vec, ko bom sama vedela kako in kaj. user posted image

Lahko noc.

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 3666
23.2.2010 1:13:28   
bcljka
tale nosečniška nespečnost me bo pobrala!!! mislm grozaaaaaaaaaa! če te peče zgaga maš vsaj zdravilo... ampak tole k pa ne morš spat je pa ubijalsko... user posted image user posted image user posted image
vpostli sm že od 22h.. s tem da sm od pol polnoči do zdele probala spat pa nč... user posted image user posted image user posted image sploh ne razumem! že včeri nisem spala niti minute, cel dan sm bla na nogah... jedla sm bl mal... mislm mogl bi me pobrat od utrujenosti jst sm pa vsako minuto bolj budna!!! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ursa_p)
Neposredna povezava do sporočila: 3667
23.2.2010 1:46:03   
ursa_p
Mogoce ti pa nihce ni lahko noc zazelel ... no, LAHKO NOC!

(odgovor članu bcljka)
Neposredna povezava do sporočila: 3668
23.2.2010 4:01:03   
neka_noč
.... še od mene .... nočnega ptiča....
Ne morem spati! Se mi je zdelo prelepo, da bi bilo res, ko sem sedaj uspela nekaj noči zaporedoma spati....

Zbujena sem bila ob 01.30 in sem se matrala v postelji, da bi zaspala... in potem postala TAKO LAČNA ..... sem si zaželela ribe z zelenjavo .... tiste iz konzerve user posted image user posted image user posted image   Nisem hotela vstat, ker ponoči jaz ne jem.... a se mi je pričela nabirati slina v ustih.... user posted image .... in še krulilo mi je vedno bolj v trebuhu.... pa sem morala vstati in sem tiste ribe snedla v petih minutah. user posted image Še dobro, da smo jih imeli doma. Ene same samcate.
Se je pa zbudil še moj user posted image in bil solidaren - je še on snedel eno tunino konzervico. user posted image  

Skratka, želodček je sedaj sit in upam, da mi zdaj uspe končno zaspati. Itak bom cel dan sesuta... pa imam kar nekaj letanja (pa nisem čarovnica user posted image - letim brez metle user posted image ) , opravkov. Ob 13-ih grem že po malega, ker včeraj niso imeli v Zvezdi njihove tortice in ga jutri peljem tja. Pa za Nax kupim ježka. user posted image user posted image  

Včeraj smo se imele krasno. Po shoopingu sem pogrešala le "večerjo". Sem pristala potem na Čokolinotu. user posted image
Nakupila sem še tisto manjkajoče. Danes pa grem še enkrat v BC po gugalnik, ki sem ga včeraj rezervirala. So ga celo imeli v skladišču - zelenega. Enega. Danes bo moj. user posted image Previjalne podloge pa nimajo še. No, saj sem vedela. user posted image
Drugače pa, vesela sem, da sem te spoznala Mali Mišek. Je tako, kot ti je že Krtkova napisala - prvič si res nekako izgubljen, vsako naslednje srečanje ti bo boljše. Jaz sem si šele včeraj za par srak (končno - sem bolj pozabljive sorte sedaj v user posted image ) zapomnila tudi "prava" imena. Prej sem za ene vedela le nick name-e. user posted image  
Skratka... moramo še ponoviti srečanje. Sem takoj ZA. user posted image

Zdaj grem pa spat. Vsaj upam. user posted image

(odgovor članu katrinka)
Neposredna povezava do sporočila: 3669
23.2.2010 6:38:59   
MaliMišek
Dobro jutro!

Šibam zdaj na pregled, upam da bo vse ok, da bo tudi tehtanje uspelo user posted image .

IZVIRNO SPOROČILO: marjanaj

krtkova daj, ce gres v ponedeljek v MŠ, a mi lahko prineses en seznam predavanj? Oziroma, ne vem, ce bom sploh se v sluzbi v ponedeljek, ker moram se dopust porabit, pa bom najbrz samo se ta teden v sluzbi user posted image Mah, pojma nimam... user posted image Se slisiva, pa ce ti ga uspe skenirat in mi ga na mail poslat, bi bilo pa sploh odlicno. V glavnem, ker so bila v februarju ena predavanja ob 14:30 in ena so odpadla, bi sla rada v marcu se nekaj poslusat. Pa se, razen v zivo, tega seznama ne da nikjer dobit... Zdej bom pa poiskala te seznamcke, ki jih imam in ti jih na mail poslala. Pa se cene, ki so malo ze updatane user posted image

Tole bova pa dve že zmogli user posted image (če valda ne bova obe pozabili user posted image ). A ne Krtkova?
Drugače bi pa jaz tudi imela seznamček s cenami user posted image . Naj mi ga ena prosim pošlje.

(odgovor članu marjanaj)
Neposredna povezava do sporočila: 3670
23.2.2010 7:52:12   
petrca2507
Dobro jutro user posted image

Danes sem tud jaz bolj pridna in sem že v službi. Sploh nism mogla verjet, da mi ob 5.30 niti najmanj ni bilo težko vstat. Očitno imam dovolj zaloge še od prej user posted image .

Jaz se tudi priporočam za vse seznamčke user posted image  . MaliMišek, bom kr tebe prosila, če kaj dobiš, da pošlješ naprej.

Na mojem prvem srečanju sem si zapomnila vse nicke prisotnih user posted image . Potem sem jih pa počas preko imen na FB povezovala user posted image .

marjanaj...če si samo še ta teden v službi, potem je najbolš, da vam do petka pošljem tortice iz Čokoladnice user posted image

www.petrca.net

Neposredna povezava do sporočila: 3671
23.2.2010 7:55:02   
pupa*81
no a ste se našopingirale, lepo user posted image

glede MŠ imam tudi jst eno prošnjo user posted image mam podoben problem k marjanaj, ker so bila predavanja prezgodej in me fuuul zanima tisto od pediatra, je baje ful dobro. no in bi prosila če bi lahko katera potem zapiske al kopirala, al pretipkala sem, al neki podobnega... sm sicer hotla it sama na predavanje, sam so me prej dali v hausarest user posted image no če se bo kateri dalo, pliiiiz user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3672
23.2.2010 7:56:46   
bcljka
jutro!

no, potem sm uspela zaspat ob ene 3h... groza! zdej morm pa že na faks... mamo 8.15... pa sm se tok hitr zrihtala da sm šla loh še mal na računalnik user posted image
nč... upam da ste ostale bolj naspane, ker jst mam občutek da bom kr crknla... sej bo sej bo.. user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: ursa_p

Mogoce ti pa nihce ni lahko noc zazelel ... no, LAHKO NOC!

ursa HVALA!!!!!!!!!!!!!!! user posted image

(odgovor članu ursa_p)
Neposredna povezava do sporočila: 3673
23.2.2010 8:24:33   
MaliMišek
Hojla srake!
Evo mene iz pregleda. Tehtanje uspelo user posted image , nisem bila kregana, čez 14 dni šibam po inekcijo, ker imava z user posted image različen Rh faktor.

Petrca2507 sem si tudi jaz že vse vtisnila v spomin, s pomočjo Krtkove, ki je bila tako prijazna in mi osvežila spominuser posted image . Ful hvala user posted image user posted image user posted image user posted image , nikol pozabla user posted image .

Marjanaj, če si res samo še ta teden v službi, je najbolje Petrca, da se usedeš, kar s torticami, na kombi in se dobimo vse user posted image . Tako boš tudi preprečila, da bi jih marjanaj vse sama pojedla user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu bcljka)
Neposredna povezava do sporočila: 3674
23.2.2010 8:26:09   
MaliMišek
IZVIRNO SPOROČILO: pupa*81

no a ste se našopingirale, lepo user posted image

glede MŠ imam tudi jst eno prošnjo user posted image mam podoben problem k marjanaj, ker so bila predavanja prezgodej in me fuuul zanima tisto od pediatra, je baje ful dobro. no in bi prosila če bi lahko katera potem zapiske al kopirala, al pretipkala sem, al neki podobnega... sm sicer hotla it sama na predavanje, sam so me prej dali v hausarest user posted image no če se bo kateri dalo, pliiiiz user posted image

Dobiš skenirane zapiske (če ti jih katera ne pošlje že prej user posted image ). Jaz začnem z MŠ naslednji teden.user posted image

(odgovor članu pupa*81)
Neposredna povezava do sporočila: 3675
Stran:   <<   < Prejšnja stran  145 146 [147] 148 149   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  145 146 [147] 148 149   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...
7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......