|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  121 122 [123] 124 125   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Otročki po IVF/ICSI
19.2.2010 22:22:15   
Sempervivum
IZVIRNO SPOROČILO: mojsonček
SEMPER a Klemen pa tak jedec user posted image  naša je 3 m starejša pa ne poje 120 ml na obrokuser posted image  včasih se prou sekiram sam kaj čem... nč ne zgleda, da bi ji kej falilo...

Ja, pri nas izgleda kosilo takole: mali pridno in nepremično sedi pri mamici v naročju, pa odpira usta. RESNO! Čez nekaj časa se začne mal zvirat, pol pa spet nadaljujemo v prejšnjem slogu. Ne moreš verjet user posted image user posted image user posted image

Vaši lepotički pa itak nič ne fali user posted image  Vsak ima pač svojo merico. Drugače pa verjetno tudi 10 kil še nima user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mojsonček)
Neposredna povezava do sporočila: 3051
20.2.2010 0:09:18   
Goldy
mojsonček - ja, kr plesat!user posted image  Sigurno bomo uživali jutri. Gremo k enem paru, s katerim smo se poznali na GK v Lj, 5 sta v postopku in glih včeraj mi je sporočila, da spet ni ratalo. Ma sem jezna user posted image  in žalostna user posted image . Jima tako privoščim, saj itak vsem!
Kaj si mislila s tem delat - a v službo? OMG.

semper - mi2 hodiva na folkloro. Jaz že 16 leto plešem in sedaj tu in tam nahecam katero "varuško", da lahko grem malce pogledat in se zavrtet. In seveda frajla ni hotela zaspat, ker je vedela, da je dedi na obisku. Jaz sem pol šla in je reva zaspala šele ob 10. Je rekel moj oči, da ko je opazila, da me ni, je jokala in klicala mam, mam. Na koncu sem jo našla spat v dnevni, ker je ni upal več nesti v spalnico, ker jo je poskušal in se je mala vedno zbudila.user posted image  Ni kaj, počasi se bo morala navadit, tu in tam bit brez mene....

Drage moje in dragi moj  - uživajte v vikendu!!!

Pa smo 4!!!

(odgovor članu Sempervivum)
Neposredna povezava do sporočila: 3052
20.2.2010 9:07:52   
Sempervivum
Dobro jutro user posted image

user posted image

(odgovor članu Goldy)
Neposredna povezava do sporočila: 3053
20.2.2010 9:13:24   
Sempervivum
Goldy, pol bi se pa lahko kaj zmenili ... midva pa pojeva, moj tudi kitaro špila, en prijatelj na rog trobi, njegov sin se uči harmoniko ... user posted image user posted image user posted image  ziher bi bili luštna druščina user posted image

Ja, lep vikend tudi z moje strani!

Neposredna povezava do sporočila: 3054
20.2.2010 9:52:04   
lučka 25
mojsonček, ah ti naši smrkovčki. Saj bo bolje, Neža je že bolje. Evo, že trkam. A Zoja pa tako šštrajka z GH. Ampak ti povem, da ji nič ne fali, ko sem gledala na FB kakšna prima telovadka je. Ni nič podhranjena. Edino mami pa trpi, to pa vrjamem. Pa skrbi so kaj bo potem, ko ne bo več mleka pri mami, a ne. Naj se vse skupaj čim prej uredi.

ajsi, a vaš je pa tak jedec. No jaz prav upam, da Neža ne poje vse sadne kašice, ker mi je tako dobra. Pa saj jo itak vedno vsaj malo več naredim, da mal probam.

Goldy, super za avtosedež. No pri nas ni šans, da premaknem očija, da bi bil po moji izbiri. Bo kar nevtralne barve, ker ona pa že ne bo roza stvari prevažal naokoli user posted image
Vidim tudi, da greš kdaj  mal plest. Je prav veš. Je dobro za obe, da sta kdaj narazen. Jaz sem mela na začetku krizo, zdaj pa nič več. Včeraj smo ga šli žurat, ker sta prijatelja dobila 2 sinčka, pa sem do polnoči zdržala, pol sem šla pa domov, ker me je skrbelo, da bo spet bolj težka noč zaradi zabasanega noska. Pa ni bilo panike.user posted image

Sempre*, nič bat. Vidim da Klemen poje veliko oz. čisto dovolj. Tako, da če ni potrebe ga jaz ne bi vsakič podojila po obroku. Je pa prav, da ga malo kasneje, mal za poslastico, a ne. user posted image  pa tudi ne se sekirat, če bo kdaj pri kakšnem obroku štrajakal. Neža ma zdaj navado, da kdaj pa kdaj poje ene 10 žličk kosila, pa ni nobene panike. Ko ji dam čez 3 ure mleko, ni še nobene panike za hrano. Sem ugotovila, da ji meso n diši preveč, je po mamici user posted image  Pa se ne sekiram, samo škoda mi je, ker gre hrana v nič. Zdaj uživa v sadju, ga 220 ml ni dovolj.Ampa ji dam tak nekje 200ml maksimalno.

Goldy in Sempre*, a ustanovimo svojo ansambel-folklorno skupino? user posted image  jaz igram klarinet, moj harmoniko,..... Sem pa tudi za športno ekipo, sva tudi mahnjena na šport.

Neposredna povezava do sporočila: 3055
20.2.2010 10:44:51   
Sempervivum
IZVIRNO SPOROČILO: lučka 25

Goldy in Sempre*, a ustanovimo svojo ansambel-folklorno skupino? user posted image  jaz igram klarinet, moj harmoniko,..... Sem pa tudi za športno ekipo, sva tudi mahnjena na šport.

Wooooow user posted image  Super ideja!

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 3056
20.2.2010 11:31:19   
Reby
Dan!

Moj me je pustil spati do enajstih user posted image

Dejte mi prosim povedat, jaz sem že spet čist panična. Mali se neki prjema za ušeska in to samo desnega, ponoči se je pa 3x zbudil in naglas zajokal, pa sem ga potem vzela k sebi pa na joško, da je zaspal. Zdej me je pa spet strah, da nima vnetega ušeska user posted image  Vročine nima, bezgavke nima otečene, ven mu nič ne teče, nosek mu čistim samo 1x na dan, ker ni sile...
Kaj naj naredim?

Neposredna povezava do sporočila: 3057
20.2.2010 12:24:32   
sonček33
Moj me je pustil spati do enajstih

Bravo ati!!!!user posted image user posted image user posted image

Dejte mi prosim povedat, jaz sem že spet čist panična. Mali se neki prjema za ušeska in to samo desnega, ponoči se je pa 3x zbudil in naglas zajokal, pa sem ga potem vzela k sebi pa na joško, da je zaspal. Zdej me je pa spet strah, da nima vnetega ušeska Vročine nima, bezgavke nima otečene, ven mu nič ne teče, nosek mu čistim samo 1x na dan, ker ni sile...
Kaj naj naredim?

Reby, zan biti navada. Naš LOvro se prijema za desni ušes, kadar je zaspan. No tudi kadar ni, se kdaj pa kdaj prime. Pritisni s prstom na mesto za ušeskom, pri mečici in na tale hrustanec pri vhodu v uho. ČE ne bo zajokal, ga zagotvo ne bolijo ušeska.

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu Reby)
Neposredna povezava do sporočila: 3058
20.2.2010 12:25:53   
sonček33

Goldy in Sempre*, a ustanovimo svojo ansambel-folklorno skupino? jaz igram klarinet, moj harmoniko,..... Sem pa tudi za športno ekipo, sva tudi mahnjena na šport.

jaz tut, jaz tut

pri folklori in ansamblu pa lahko držim note.

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 3059
20.2.2010 12:39:20   
Sempervivum
IZVIRNO SPOROČILO: sonček33

Goldy in Sempre*, a ustanovimo svojo ansambel-folklorno skupino? jaz igram klarinet, moj harmoniko,..... Sem pa tudi za športno ekipo, sva tudi mahnjena na šport.

jaz tut, jaz tut

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Si me spet fajn nasmejala user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Za ušeska se je tudi naš začel prijemat. Če je zaspan ali pa tudi kar tako. Prav tako je desni v igri. Včasih ga tako vleče stran, da se bojim, da bo imel desnega daljšega user posted image user posted image  Reby, naredi tako, kot ti je sonček svetovala, če ne zajoka, ni nič hudega user posted image

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 3060
20.2.2010 12:39:43   
Sempervivum

jaz tut, jaz tut

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Si me spet fajn nasmejala user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Za ušeska se je tudi naš začel prijemat. Če je zaspan ali pa tudi kar tako. Prav tako je desni v igri. Včasih ga tako vleče stran, da se bojim, da bo imel desnega daljšega user posted image user posted image  Reby, naredi tako, kot ti je sonček svetovala, če ne zajoka, ni nič hudega user posted image

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 3061
20.2.2010 12:41:14   
Reby

Reby, zan biti navada. Naš LOvro se prijema za desni ušes, kadar je zaspan. No tudi kadar ni, se kdaj pa kdaj prime. Pritisni s prstom na mesto za ušeskom, pri mečici in na tale hrustanec pri vhodu v uho. ČE ne bo zajokal, ga zagotvo ne bolijo ušeska.

Se men tut zdi, da ko je zaspan, da se prijema. Sem pritisnila, pa nč ni. Se mi zdi brezveze laufat k dohtarju, ker bo še tam kaj staknil. Sam me pa mori, ker že zadnjič, ko je imel gnojno, nč ni zajoku, če sem mu na uho pritisnila...

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 3062
20.2.2010 12:42:54   
Reby

jaz tut, jaz tut

user posted image  user posted image  user posted image

Šport ni panike oz. je user posted image , sam v formo je treba pridit najprej. Drgač pa obvladam plavanje, kolesarjenje, tek....

Pa tut harmoniko znam igrat user posted image

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 3063
20.2.2010 12:48:18   
sonček33
Pa tut harmoniko znam igrat

Res? Fovš.

Ja, verjamem, da te skrbi, ker je nazdanje uho bilo vneto, jokal pa ni nič.

No, katere športe bomo potem imele? Tek je meni ...neljubuser posted image  ...ne zdržim...
gorsko kolesarjenje pa hribi, palvanje bi tudi šlo, rolanje

(odgovor članu Reby)
Neposredna povezava do sporočila: 3064
20.2.2010 13:55:09   
lučka 25
Reby, smotano je, ker nič ne zajoka, pa tako ne veš. Upam, da ni vneto uho.

Snček, če nimamo stojal za note rabimo tudi pomočnika, ki jih drži, al pa da vsaj liste obrača. user posted image

No, jaz sem za naslednje športe: zdaj 1x na teden igram odbojko in 1x na teden nogomet. Rada mam pa še plavanje, pa kakšni hribi bi tud šli. user posted image  

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 3065
20.2.2010 16:11:53   
Sempervivum

Res? Fovš.

No, katere športe bomo potem imele? Tek je meni ...neljubuser posted image  ...ne zdržim...

Odbojka!!!!
Pa hribolazenje, kolesarjenje user posted image  Badminton bi se tudi lotila ...

Meni tudi user posted image  Ne morem pa ne morem ...

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 3066
20.2.2010 16:27:44   
sonček33
Badminton bi se tudi lotila ...

jaaaaa

Neposredna povezava do sporočila: 3067
20.2.2010 16:28:49   
sonček33

Res? Fovš.

No, katere športe bomo potem imele? Tek je meni ...neljub ...ne zdržim...

Odbojka!!!!
Pa hribolazenje, kolesarjenje Badminton bi se tudi lotila ...

Meni tudi Ne morem pa ne morem ...

Toliko o vztrajnostiuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 3068
20.2.2010 16:55:08   
ledenka
user posted image jaz pa sem popolnoma neglasbena, pa plesat tud ne znam kaj preveč user posted image se pa znam pustit vodit dobremu soplesalcu

športi - plavanje, kolesarjenje, pilates user posted image komaj čakam, da bom kupila kolesarski sedež za M, da greva skupaj naokoli s kolesom user posted image

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 3069
20.2.2010 17:28:51   
sonček33
komaj čakam, da bom kupila kolesarski sedež za M, da greva skupaj naokoli s kolesom

jaaaaa ...na potep... paob kakšni reki mal noge namočit..pojest sendvič....poletje, ki te ljubim, poletje

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 3070
20.2.2010 18:28:52   
Serendipity
IZVIRNO SPOROČILO: ledenka

user posted image jaz pa sem popolnoma neglasbena, pa plesat tud ne znam kaj preveč user posted image se pa znam pustit vodit dobremu soplesalcu še ena s talentom glasbene netalentiranosti (v nasprotju z možekom, ki špila skoraj od A do Ž vse)

športi - plavanje, kolesarjenje, pilates user posted image komaj čakam, da bom kupila kolesarski sedež za M, da greva skupaj naokoli s kolesom user posted image   joj, plavanje, kolesarjenje, pilates, tek - raje zamenjam s hitrejšo hojo (beri sprehodi  - ampak ne tisti uber počasni, taki mal bolj normalen hitrejši tempo) na daljše razdalje. Odbojke man rada - ampak nisem nek talent - žoga vedno rine drugam kot jo jaz pošiljam... Za fuzbal sem vredik le v golu, pa še tam ne... Tenis? Hehehe . jap,če so vsi naokoli v radiusu 2 km dobro zavarovani user posted image

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 3071
20.2.2010 18:29:23   
Serendipity

komaj čakam, da bom kupila kolesarski sedež za M, da greva skupaj naokoli s kolesom

jaaaaa ...na potep... paob kakšni reki mal noge namočit..pojest sendvič....poletje, ki te ljubim, poletje

Oh, ja ... user posted image

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 3072
20.2.2010 20:35:09   
Sempervivum
IZVIRNO SPOROČILO: Serendipity

tudi jaz ... že sanjam ...

(odgovor članu Serendipity)
Neposredna povezava do sporočila: 3073
20.2.2010 21:29:12   
lučka 25
IZVIRNO SPOROČILO: Sempervivum

IZVIRNO SPOROČILO: Serendipity

tudi jaz ... že sanjam ...

Jaz bi tudi...................komaj čakam.user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3074
21.2.2010 9:54:02   
Goldy
Jutro!

Ste me nasmejale! Pa zakaj ste vsi tak daleč, bi vsi k nam prišli špilat, pet, note držat....user posted image  Lani so bili na festivalu v Sankt Petersburgu. Ma so imlei luštno, no jaz sem pa bila doma. Zakaj že...user posted image

Šport in jaz sva bolj tako tako. Vozičkanje je zdaj glavna panoga.user posted image  Drugače pa plavanje, pol pa lahko kr zaključimo.....

Mismo se imeli včeraj krasno. Bomo pa morali pa se kaj kmalu spet videt, ker smo eno knjigico pri njih pozabili.

Lepo nedeljo vam želim!

Pa smo 4!!!

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 3075
Stran:   <<   < Prejšnja stran  121 122 [123] 124 125   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  121 122 [123] 124 125   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...
Zakaj tako obožujemo buckasta lička pri do...
Preberite, zakaj so buckasta lička normalen in zdrav pojav pri dojenčkih ter zakaj starši v večini primerov ne bi smeli ...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.