obayifo
|
kruce, pr nas je blo podobno. mali je mal dehidriral zarad te virozice in vročince (k ne zna pit iz flaške) in je bil tut včeraj sam zjutrej en mali bobek. je pa dons uspeu stisnt vn bol konkretno zadevo, se mi je revček kr zasmilu. postan donat pa menda 1ml na kilo teže. našmu se tut fino zdi bit v stolčku, sam je v razvojni rekla, da čim več futrat v naročju. tko da, kadar sva sama, ga mam v naročju, zvečer smo pa vsi trije za mizo, ga damo pa v stolčka. mamo pa trenutno tistga iz ikee, ful pocen, pa zaenkrat gre.. sterilizator (ga mormo kmal vrnt, k majo čez dober mesec PDP) smo pol našl (identičen) v BC na rudniku, pa še relativno pocen je bil brez dodatnih flaš in ščetk ipd, za nas smo šli pa v leclerca iskat enga za 11€, bo čist zadost, kokr mi še rabmo. včerej je bil naš mali še bošček, dons se mi zdi pa že bolši. sm se pa hotla prej že pohvalt, kako hodmo ob 22.h spat, zdej je pa spet vse šlo... smo ponoč vstajal pa noska pucal, pa zvečer hladil... upam, da bomo kmal nazaj prestavl. se je pa začel z rokco po ustih mahat - usta odpre in pol nardi pestko in tolče po čeljustih. pa ne vem, al zato, k je prehlajen, pa težje diha, al so zobki, al je to spet kakšna 'razvojna' finta. gremo pa v pondelk k nevrologu. lučka, pa saj ne bo hujšega, a ne? pikice bojo šle, piškote boste pa zamenal. je pa res vse videt in prebrat. kolk se je moj razburjal, ko je hodu po špecerijo in vsako reč 10x obrnu pa še je kej narobe prnesu IZVIRNO SPOROČILO: Reby lučka - hvala. Naš čez dan ne je tako veliko, je na 3-4 ure po 100 ml, nč več, no, sadja malo več, zato zvečer je zadnji obrok ob 11 in se zbudi lačen že ob dveh, potem pa je do 8. zjutri mir. no to je pa skor tko, k če bi jaz napisala - razen tega, da ne vem, kolk potegne iz jošk čez dan, zelenjave al sadja pa glih tko okol 100ml poje, nč več. mu pa dam zvečer kašico (tut dobrih 100ml) po tanovem že ob 20.h (premikamo zarad spanja) in se ponavad ob 22.h prklop tolk, da zaspi, pol pa kokr kdaj, včasih že čez eno uro, včasih pa ob 4.h zjutraj. pa ne vem, al odvisn, kolk je sit čez dan, al ga kej druzga pič se* to pa je tortica . kopalke so pa res huda reč. jaz jih rajš niti ne probam, čeprov sm s kilami že tam k sm bla (kar pomen, da jih je še zmer nekej viška). je pa tko, da majo nekatera kopališča zravn tut kakšno štacunco, ne vem, kako je na vašem koncu... no, zdej bo pa že kmal svojo 'dopoldansko' kitico odspal.. ne se dat tej sivini in megli in dežju in mokroti
|