|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  84 85 [86] 87 88   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Z-majčki 2009 - 10. del
21.2.2010 8:50:27   
KatMat
helo....kako smo?za vse bolanckane user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

komi cakam da bo tudi tija imela norice pa da smo mem,ker bolj ko vas berem bolj se jih bojim user posted image user posted image

flaski....eno stvar bi ti priporocila za pomiritev in boljsi spanec...ampak morm sister vprasat kje dobis...gre se za ene kapljice ki so narejene iz naravnih sestavin in sluzijo pomiritvi...moja sis je itak cist prec,tablet ni hotla jemat nic spala ,nocne more,strahovi,nakoncu z zivci ...po teh kapljicah pa lahko prvic recem da gre na bolje...tudi ponoci spi,in zlahkoto funkcionira podnevi...ze sama hodi naokoli,kadar je pa z mano se ves cas hecave in smejive....sis ima zdej univerzalne kapljice za pomiritev ,zdej gre pa k nekim tetam ki zmesajo kapljice po meri...narejene samo zate in tvoje potrebe

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 2126
21.2.2010 8:50:34   
FLASK_A
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Kaj ste dobreuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 2127
21.2.2010 8:51:28   
KatMat

IZVIRNO SPOROČILO: maja1488

IZVIRNO SPOROČILO: lake

Dobro jutro!

Tud mi smo obležal. Očitno neka trebušna viroza, ki močno upam da je ne dobi T. Bruhala sm do polovico noči, moj pa ostalo polovico. T. ma zaenkrat samo mal driskice, pa ponoči je hotla enkrat bruhat. Upam da se ustavi pri temu, ker če začne bruhat, greva z njenih pitjem lahko amo na infuzijo.

Laaaaaakeeeeee user posted image
Smo te pogrešale včerej. Hitro se pozdravte. Tvoj je najbrž ful ful bogi ane user posted image
ja boga lake....sigurn ti je to blue dalauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu maja1488)
Neposredna povezava do sporočila: 2128
21.2.2010 8:51:57   
FLASK_A
Lake user posted image user posted image user posted image Tole je pa hudič... Upam da T obide!

Katmat, dej prosim posreduj mi info. Hvala ti!

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 2129
21.2.2010 8:54:33   
lake

Dobro jutro!

Tud mi smo obležal. Očitno neka trebušna viroza, ki močno upam da je ne dobi T. Bruhala sm do polovico noči, moj pa ostalo polovico. T. ma zaenkrat samo mal driskice, pa ponoči je hotla enkrat bruhat. Upam da se ustavi pri temu, ker če začne bruhat, greva z njenih pitjem lahko amo na infuzijo.

Laaaaaakeeeeee user posted image
Smo te pogrešale včerej. Hitro se pozdravte. Tvoj je najbrž ful ful bogi ane user posted image

Moj itak da umira, glih kar ga bom k zdravniku pelala. Me je že trikrat vprašu če nimam doma nobenih relaksacijskih tablet, al pa uspavalnih. Morm prežganko skuhat, al neki podobnega.

(odgovor članu maja1488)
Neposredna povezava do sporočila: 2130
21.2.2010 8:56:09   
KatMat
te kapljice je moja teta zrihtala (ona itak cist bio zivi,se tudi z bioenergetiko ukvarja) in ona pozna te tete....tko da....prec sporocim ko izvem...sister nucajo-pa smo ze mislili da ji ne bo nic

(odgovor članu lake)
Neposredna povezava do sporočila: 2131
21.2.2010 8:56:58   
maja1488
KatMat...zelo te bom vesela, če prideš po norice!

(odgovor članu lake)
Neposredna povezava do sporočila: 2132
21.2.2010 8:57:54   
maja1488
KatMat...sem ful vesela za tvojo sestro! Zakaj pa se nam ne pridruži?

(odgovor članu maja1488)
Neposredna povezava do sporočila: 2133
21.2.2010 8:58:36   
KatMat

KatMat...zelo te bom vesela, če prideš po norice!
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu maja1488)
Neposredna povezava do sporočila: 2134
21.2.2010 8:58:53   
majana79
ja, maja je zelo radodarna, res user posted image user posted image user posted image bo tako vesela, če kera pride, bo prec še teran pa pršut na mizo dala user posted image

pa še na kosilo ji ne bo treba it user posted image

(odgovor članu maja1488)
Neposredna povezava do sporočila: 2135
21.2.2010 8:59:36   
KatMat

KatMat...sem ful vesela za tvojo sestro! Zakaj pa se nam ne pridruži?
bo bo....še mal manjka...z njo hodim na skupinske terapije....zgleda pa tko kot da bi se me dobile...tak da...bo enkrat prsla z mano...

(odgovor članu maja1488)
Neposredna povezava do sporočila: 2136
21.2.2010 9:00:07   
Anonimen
za vse bolančke, da se čimprej pozdravijouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

jz sem pa danes pridnauser posted image user posted image user posted image že od šestih pokonc....user posted image user posted image

(odgovor članu KatMat)
  Neposredna povezava do sporočila: 2137
21.2.2010 9:00:20   
lake
Jst lahko terbušno virozo sabo prnesem user posted image . A me vzamete?

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 2138
21.2.2010 9:02:18   
maja1488

Mah BZ...itak pršuta ne ješ, teran ti pa nebi pasal. Kr doma ostani user posted image

(odgovor članu lake)
Neposredna povezava do sporočila: 2139
21.2.2010 9:02:59   
majana79
no jst prinesem pa tisto finsko vodko da bomo vse pozdravle pa razkužle user posted image  user posted image

(odgovor članu lake)
Neposredna povezava do sporočila: 2140
21.2.2010 9:03:32   
majana79

Mah BZ...itak pršuta ne ješ, teran ti pa nebi pasal. Kr doma ostani user posted image

booooga, al veš da ma doma sitnega deca no user posted image user posted image

(odgovor članu maja1488)
Neposredna povezava do sporočila: 2141
21.2.2010 9:03:45   
Anonimen
mene pa neki zanima, sem slišala da če ima otrok bronhialitis da lahko prosiš za podalšano porodniško?? a je to res??

pa še neki: nika se NE plazi, NE rita, uglavnem nič, a je to sploh vredu, k vem da je T že okol šestega meseca se plazu naokol....

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2142
21.2.2010 9:04:48   
Dudica1
kati user posted image za sestrico 

(odgovor članu maja1488)
Neposredna povezava do sporočila: 2143
21.2.2010 9:06:30   
KatMat

IZVIRNO SPOROČILO: razočarana 123

mene pa neki zanima, sem slišala da če ima otrok bronhialitis da lahko prosiš za podalšano porodniško?? a je to res??

pa še neki: nika se NE plazi, NE rita, uglavnem nič, a je to sploh vredu, k vem da je T že okol šestega meseca se plazu naokol....

pomoje da boste zdele dobile fizoterapijo

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2144
21.2.2010 9:07:22   
maja1488
IZVIRNO SPOROČILO: majana79

booooga, al veš da ma doma sitnega deca no user posted image user posted image

OK lake....naj bo user posted image  
da je vsaj za neki dec koristen user posted image user posted image user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: razočarana 123

Najboljše, da opozoriš P na sistematskem. M se je začela plazit okoli devetega meseca, tut iz hrbta na trebušček se je zvalila šele po šestem. Je imela pa ekstenzijski vzorec in hipotonijo, zato sva hodili v RA na NFTH in na nevrološko sva imeli par preiskav. Na koncu je blo vse OK.
Mogoče je samo bolj lene sorte in bi blo treba vzpodbujat.

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 2145
21.2.2010 9:08:41   
maja1488
razočarana...za porodniško lahko zaprosiš. Sem po mojem mnenju in izkušnji, ne bodo odobrili. Nimaš pa kej izgubit, tko da ti kr oddaj prošnjo.

(odgovor članu maja1488)
Neposredna povezava do sporočila: 2146
21.2.2010 9:19:11   
majana79
razočarana, tako kot je maja napisala, lahko oddaš vlogo, je pa res vprašanje če odobrijo; vprašaj še pediatra

itak odobravajo kr tko mal, kokr jim paše, sicer v prvi polovici leta večkrat, kot v drugi, ker zmanjkuje denarja

(odgovor članu maja1488)
Neposredna povezava do sporočila: 2147
21.2.2010 9:19:15   
lake
Ne sej moj dec cploh ni siten, samo mal umira vsake tok časa user posted image

Razočarana Več kot zavrnt te ne morjo zarad porodniške, kr dej prošnjo. Za plazenje pa omeni pediatrinji.

(odgovor članu maja1488)
Neposredna povezava do sporočila: 2148
21.2.2010 9:22:21   
Dudica1
Gremo na morjeeeeeeeeuser posted image user posted image user posted image
Še Maj malo odspi pa šibamo na sprehodek ob obali in nazaj grede še k mojimuser posted image

(odgovor članu lake)
Neposredna povezava do sporočila: 2149
21.2.2010 9:22:56   
Anonimen

razočarana...za porodniško lahko zaprosiš. Sem po mojem mnenju in izkušnji, ne bodo odobrili. Nimaš pa kej izgubit, tko da ti kr oddaj prošnjo.

no bom mal P. vprašala ko bove imele z N. sistemacki

hvala!user posted image

(odgovor članu maja1488)
  Neposredna povezava do sporočila: 2150
Stran:   <<   < Prejšnja stran  84 85 [86] 87 88   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  84 85 [86] 87 88   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?