Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 10. del 21.2.2010 8:05:24
|
|
|
|
ledenka
|
jutro. dobla sem mensto zdaj vsaj vem, zakaj sem včeraj nakupla par vreč sladkarij... flaska in maja super mamici sta, z bolančki je pa vedno križ! M. se spet neki vleče za uho. znorela bom, če bo še eno vnetje... je že s tea tree kapljicami namazan. pa še eno kosilo danes, z 'zanimivo' družbo...
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 10. del 21.2.2010 8:08:50
|
|
|
|
petrazg
|
A Maks je tudi bošček... Pa preživi kosilo
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 10. del 21.2.2010 8:11:06
|
|
|
|
FLASK_A
|
IZVIRNO SPOROČILO: ledenka jutro. dobla sem mensto zdaj vsaj vem, zakaj sem včeraj nakupla par vreč sladkarij... flaska in maja super mamici sta, z bolančki je pa vedno križ! M. se spet neki vleče za uho. znorela bom, če bo še eno vnetje... je že s tea tree kapljicami namazan. pa še eno kosilo danes, z 'zanimivo' družbo... Menstro? Pa ja ne prvič po porodu Ali pač? Ja, meni tudi takrat cuker močno pade Joj, bogi M! Upam da bojo tokrat že te kapljice pomagale. Kosilo z zanimivo družbo? Se pa zelo pazljivo izražaš Naj vam bo lepo!
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 10. del 21.2.2010 8:12:43
|
|
|
|
maja1488
|
za Maksa, Majo in našo zarjo. Upam, da ste ostali zdravi. Jst M merim vročino, ker je ful topla in kašlja, pa cela je zabasana. Aja...menstro sem tut jst včeraj dobila in že 2 dni čutim vsak šiv posebej. Očitno tudi vreme dela svoje. Me kar trga spodej. Sem upala, da bo po treh letih in pol tega konc...pa očitno še ne bo.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 10. del 21.2.2010 8:14:20
|
|
|
|
FLASK_A
|
Zdele sem mogla vzgajat. Jaka postaja nemogoč. Je glavni frajer. Ko šlivi mamo. Kar rečem je smešno ali BV. Kar nekej me okrog prinaša. Zdej pa dovolj ker tko ne moremo funkcionirat. Zdej bo mama spet postala glavna!!! Moj je peljal Majo k P. Upam da kmalu opravita in da ni nič...
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 10. del 21.2.2010 8:18:59
|
|
|
|
ledenka
|
jep, prva menstra po porodu. pa tako fajn je blo brez nje za Z. in M.! upam, da ni nič! flaska, si po teh tabletah spala?
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 10. del 21.2.2010 8:20:11
|
|
|
|
FLASK_A
|
IZVIRNO SPOROČILO: ledenka jep, prva menstra po porodu. pa tako fajn je blo brez nje za Z. in M.! upam, da ni nič! flaska, si po teh tabletah spala? Ooo, hudo! Zakon! Mah nevem. Sem se vseeno nekaj zbujala. Nevem kaj bom
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 10. del 21.2.2010 8:23:25
|
|
|
|
petrazg
|
Menstra... bo križev pot , ko pride Imam jo poredko (1,2 letno), ampak takrat semm adijo za 1 teden... Zadnja je bila aprila 2006... Niti ne rabi pridit, je ne pogrešam.... Flaska ... kakšne tablete?
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 10. del 21.2.2010 8:26:25
|
|
|
|
maja1488
|
IZVIRNO SPOROČILO: petrazg Menstra... bo križev pot , ko pride Imam jo poredko (1,2 letno), ampak takrat semm adijo za 1 teden... Zadnja je bila aprila 2006... Niti ne rabi pridit, je ne pogrešam.... Flaska ... kakšne tablete? Petra...pol maš take kot jst. A so ti kaj ugotovili zakaj je tako? Jst sem se bala, da ne bom mogla zanosit, pa ni bil problem. Očitno ovuliram non stop . Sta bli obe takoj narejeni.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 10. del 21.2.2010 8:27:28
|
|
|
|
ledenka
|
IZVIRNO SPOROČILO: petrazg Menstra... bo križev pot , ko pride Imam jo poredko (1,2 letno), ampak takrat semm adijo za 1 teden... Zadnja je bila aprila 2006... Niti ne rabi pridit, je ne pogrešam.... Flaska ... kakšne tablete? no, to je nekaj... ko si bom nekoč dala Mireno, upam na kaj takega mmm, jem riževe vaflje z linolado
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 10. del 21.2.2010 8:30:01
|
|
|
|
maja1488
|
Jst si grem tut zajtrk nardit. Upam, da je Z zaspala. Sem jo kr v sobo k mojmu dala. M gleda koalčka. Aja, še torta me čaka
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 10. del 21.2.2010 8:31:15
|
|
|
|
ledenka
|
IZVIRNO SPOROČILO: maja1488 Aja, še torta me čaka naj dobro rata!
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 10. del 21.2.2010 8:32:10
|
|
|
|
petrazg
|
IZVIRNO SPOROČILO: maja1488 IZVIRNO SPOROČILO: petrazg Menstra... bo križev pot , ko pride Imam jo poredko (1,2 letno), ampak takrat semm adijo za 1 teden... Zadnja je bila aprila 2006... Niti ne rabi pridit, je ne pogrešam.... Flaska ... kakšne tablete? Petra...pol maš take kot jst. A so ti kaj ugotovili zakaj je tako? Jst sem se bala, da ne bom mogla zanosit, pa ni bil problem. Očitno ovuliram non stop . Sta bli obe takoj narejeni. Srečnica ti lahko rečem ... Pri nama ni ratalo takoj, smo se kar trudili Imam pa sindrom pco.... Ampak zisto tahudo obliko. So naju že seznanili z umetno, sva bila naročena že pri Rešu decembra za umetno, potem je pa avgusta Anžetek ratal...
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 10. del 21.2.2010 8:33:59
|
|
|
|
majana79
|
Jutro! maja, če imaš koga, da ti pripelje, ti posodim bombažne pleničke, če češ... Mogoče bi jo manj srbelo vsaj tam? flaska, sej si močna, brez skrbi... nikol nam ni naloženo več kot lahko prenesemo za M. ledenka, za M., da res ni spet vnetje pa sožalje za menstro dudi, kako je pa M.? a še kašlja? a je še kje kak bolanček? btw, a niso za danes obljubljali neko sonce?!
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 10. del 21.2.2010 8:35:01
|
|
|
|
Dudica1
|
No mi smo s tastom in taščo spili kavo...zunaj je pa prelepo študiram kam bi lahko popoldne šli...in zaenkrat mam idejo da gremo na morje in k mojim,se morava odločit
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 10. del 21.2.2010 8:35:52
|
|
|
|
Dudica1
|
majana še malo ja. Sonček je pri nasssss vam ga pošljem
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 10. del 21.2.2010 8:38:32
|
|
|
|
ledenka
|
gremo dalje spat
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 10. del 21.2.2010 8:39:18
|
|
|
|
lake
|
Dobro jutro! Tud mi smo obležal. Očitno neka trebušna viroza, ki močno upam da je ne dobi T. Bruhala sm do polovico noči, moj pa ostalo polovico. T. ma zaenkrat samo mal driskice, pa ponoči je hotla enkrat bruhat. Upam da se ustavi pri temu, ker če začne bruhat, greva z njenih pitjem lahko amo na infuzijo.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 10. del 21.2.2010 8:41:11
|
|
|
|
majana79
|
dudi, dej sončka! pa upam da bo M. kmalu boljše lake, še za vas, se mi je zdelo da neki mora bit
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 10. del 21.2.2010 8:41:13
|
|
|
|
maja1488
|
majana...pri nas je prekrasno sonce! Kr pripelji plenice, boš vidla Sej jo bom kr v tetra pleničko zavila, pa preoblekla, ko se bo polulala. Zdej na srečo spi. O jst bi tudi! IZVIRNO SPOROČILO: petrazg IZVIRNO SPOROČILO: maja1488 IZVIRNO SPOROČILO: petrazg Menstra... bo križev pot , ko pride Imam jo poredko (1,2 letno), ampak takrat semm adijo za 1 teden... Zadnja je bila aprila 2006... Niti ne rabi pridit, je ne pogrešam.... Flaska ... kakšne tablete? Petra...pol maš take kot jst. A so ti kaj ugotovili zakaj je tako? Jst sem se bala, da ne bom mogla zanosit, pa ni bil problem. Očitno ovuliram non stop . Sta bli obe takoj narejeni. Srečnica ti lahko rečem ... Pri nama ni ratalo takoj, smo se kar trudili Imam pa sindrom pco.... Ampak zisto tahudo obliko. So naju že seznanili z umetno, sva bila naročena že pri Rešu decembra za umetno, potem je pa avgusta Anžetek ratal... Meni je tut reku, da bo treba na preiskave, potem sem takoj za M zanosila in ko sva se odločla še za Z, sem šla tja in dobila datum za preiskave, pol je pa ratala Z in sem skenslala. Zdej pa sploh ne bom šla nič delat, ker me ne zanima . HB da je nimam, ko pa je je kr hudo ene 14 dni. Najprej 5 dni fejst tečnobe, pol menstra in pol še mal tečnobe
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 10. del 21.2.2010 8:42:33
|
|
|
|
majana79
|
IZVIRNO SPOROČILO: maja1488 majana...pri nas je prekrasno sonce! Kr pripelji plenice, boš vidla Sej jo bom kr v tetra pleničko zavila, pa preoblekla, ko se bo polulala. Zdej na srečo spi. O jst bi tudi! IZVIRNO SPOROČILO: petrazg IZVIRNO SPOROČILO: maja1488 IZVIRNO SPOROČILO: petrazg Menstra... bo križev pot , ko pride Imam jo poredko (1,2 letno), ampak takrat semm adijo za 1 teden... Zadnja je bila aprila 2006... Niti ne rabi pridit, je ne pogrešam.... Flaska ... kakšne tablete? Petra...pol maš take kot jst. A so ti kaj ugotovili zakaj je tako? Jst sem se bala, da ne bom mogla zanosit, pa ni bil problem. Očitno ovuliram non stop . Sta bli obe takoj narejeni. Srečnica ti lahko rečem ... Pri nama ni ratalo takoj, smo se kar trudili Imam pa sindrom pco.... Ampak zisto tahudo obliko. So naju že seznanili z umetno, sva bila naročena že pri Rešu decembra za umetno, potem je pa avgusta Anžetek ratal... Meni je tut reku, da bo treba na preiskave, potem sem takoj za M zanosila in ko sva se odločla še za Z, sem šla tja in dobila datum za preiskave, pol je pa ratala Z in sem skenslala. Zdej pa sploh ne bom šla nič delat, ker me ne zanima . HB da je nimam, ko pa je je kr hudo ene 14 dni. Najprej 5 dni fejst tečnobe, pol menstra in pol še mal tečnobe a sam takrat si tečna? si zihr?
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 10. del 21.2.2010 8:43:44
|
|
|
|
maja1488
|
IZVIRNO SPOROČILO: lake Dobro jutro! Tud mi smo obležal. Očitno neka trebušna viroza, ki močno upam da je ne dobi T. Bruhala sm do polovico noči, moj pa ostalo polovico. T. ma zaenkrat samo mal driskice, pa ponoči je hotla enkrat bruhat. Upam da se ustavi pri temu, ker če začne bruhat, greva z njenih pitjem lahko amo na infuzijo. Laaaaaakeeeeee Smo te pogrešale včerej. Hitro se pozdravte. Tvoj je najbrž ful ful bogi ane
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 10. del 21.2.2010 8:44:31
|
|
|
|
maja1488
|
majana...a te staškam? Za tisto tečnobo je kriva menstra...za vso ostalo pa moj
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 10. del 21.2.2010 8:47:00
|
|
|
|
majana79
|
IZVIRNO SPOROČILO: maja1488 majana...a te staškam? Za tisto tečnobo je kriva menstra...za vso ostalo pa moj dej če se upaš itak da so oni krivi, da smo take, a je sploh kdo dvomu v to?
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 10. del 21.2.2010 8:47:07
|
|
|
|
Dudica1
|
je na poti sonček
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Zakaj se dojenček še vedno ponoči zbuja?Tako kot dojenčki tudi mnogi malčki ne spijo vso noč in to je povsem normalno. Malčki hrepenijo po povezanosti in dotiki...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?