|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  83 84 [85] 86 87   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Z-majčki 2009 - 10. del
21.2.2010 8:05:24   
ledenka
jutro. dobla sem mensto user posted image user posted image user posted image zdaj vsaj vem, zakaj sem včeraj nakupla par vreč sladkarij...

flaska in maja user posted image user posted image user posted image super mamici sta, z bolančki je pa vedno križ!

M. se spet neki vleče za uho. znorela bom, če bo še eno vnetje... je že s tea tree kapljicami namazan. pa še eno kosilo danes, z 'zanimivo' družbo...

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu Tanja_)
Neposredna povezava do sporočila: 2101
21.2.2010 8:08:50   
petrazg
A Maks je tudi bošček...user posted image user posted image user posted image Pa preživi kosilo user posted image

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 2102
21.2.2010 8:11:06   
FLASK_A
IZVIRNO SPOROČILO: ledenka
jutro. dobla sem mensto user posted image user posted image user posted image zdaj vsaj vem, zakaj sem včeraj nakupla par vreč sladkarij...
flaska in maja user posted image user posted image user posted image super mamici sta, z bolančki je pa vedno križ!
M. se spet neki vleče za uho. znorela bom, če bo še eno vnetje... je že s tea tree kapljicami namazan. pa še eno kosilo danes, z 'zanimivo' družbo...

Menstro? Pa ja ne prvič po poroduuser posted image Ali pač? Ja, meni tudi takrat cuker močno padeuser posted image

Joj, bogi M! Upam da bojo tokrat že te kapljice pomagale. user posted image user posted image user posted image

Kosilo z zanimivo družbo? Se pa zelo pazljivo izražašuser posted image Naj vam bo lepo!user posted image

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 2103
21.2.2010 8:12:43   
maja1488
user posted image user posted image user posted image za Maksa, Majo in našo zarjo. Upam, da ste ostali zdravi.
Jst M merim vročino, ker je ful topla in kašlja, pa cela je zabasana.

Aja...menstro sem tut jst včeraj dobila in že 2 dni čutim vsak šiv posebej. Očitno tudi vreme dela svoje. Me kar trga spodej. Sem upala, da bo po treh letih in pol tega konc...pa očitno še ne bo.

(odgovor članu petrazg)
Neposredna povezava do sporočila: 2104
21.2.2010 8:14:20   
FLASK_A
Zdele sem mogla vzgajat. Jaka postaja nemogoč. Je glavni frajer. Ko šlivi mamo. Kar rečem je smešno ali BV. Kar nekej me okrog prinaša. Zdej pa dovolj ker tko ne moremo funkcionirat. Zdej bo mama spet postala glavna!!!

Moj je peljal Majo k P. Upam da kmalu opravita in da ni nič...

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 2105
21.2.2010 8:18:59   
ledenka
jep, prva menstra po porodu. pa tako fajn je blo brez nje user posted image

user posted image user posted image user posted image za Z. in M.! upam, da ni nič!

flaska, si po teh tabletah spala?

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 2106
21.2.2010 8:20:11   
FLASK_A
IZVIRNO SPOROČILO: ledenka

jep, prva menstra po porodu. pa tako fajn je blo brez nje user posted image

user posted image user posted image user posted image za Z. in M.! upam, da ni nič!

flaska, si po teh tabletah spala?

Ooo, hudo! Zakon!user posted image

Mah nevem. Sem se vseeno nekaj zbujala. Nevem kaj bomuser posted image

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 2107
21.2.2010 8:23:25   
petrazg
Menstra... bo križev pot , ko pride user posted image Imam jo poredko (1,2 letno), ampak takrat semm adijo za 1 teden...user posted image user posted image Zadnja je bila aprila 2006... user posted image Niti ne rabi pridit, je ne pogrešam....

Flaska ... kakšne tablete?

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 2108
21.2.2010 8:26:25   
maja1488
IZVIRNO SPOROČILO: petrazg

Menstra... bo križev pot , ko pride user posted image Imam jo poredko (1,2 letno), ampak takrat semm adijo za 1 teden...user posted image user posted image Zadnja je bila aprila 2006... user posted image Niti ne rabi pridit, je ne pogrešam....

Petra...pol maš take kot jst. A so ti kaj ugotovili zakaj je tako? Jst sem se bala, da ne bom mogla zanosit, pa ni bil problem. Očitno ovuliram non stop user posted image . Sta bli obe takoj narejeni.

(odgovor članu petrazg)
Neposredna povezava do sporočila: 2109
21.2.2010 8:27:28   
ledenka

Menstra... bo križev pot , ko pride user posted image Imam jo poredko (1,2 letno), ampak takrat semm adijo za 1 teden...user posted image user posted image Zadnja je bila aprila 2006... user posted image Niti ne rabi pridit, je ne pogrešam....

no, to je nekaj... ko si bom nekoč dala Mireno, upam na kaj takega user posted image

mmm, jem riževe vaflje z linolado user posted image

(odgovor članu petrazg)
Neposredna povezava do sporočila: 2110
21.2.2010 8:30:01   
maja1488
Jst si grem tut zajtrk nardit. Upam, da je Z zaspala. Sem jo kr v sobo k mojmu dala. M gleda koalčka.

Aja, še torta me čaka user posted image

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 2111
21.2.2010 8:31:15   
ledenka

IZVIRNO SPOROČILO: maja1488
Aja, še torta me čaka user posted image

user posted image naj dobro rata!

(odgovor članu maja1488)
Neposredna povezava do sporočila: 2112
21.2.2010 8:32:10   
petrazg

Petra...pol maš take kot jst. A so ti kaj ugotovili zakaj je tako? Jst sem se bala, da ne bom mogla zanosit, pa ni bil problem. Očitno ovuliram non stop user posted image . Sta bli obe takoj narejeni.

Srečnica ti lahko rečemuser posted image user posted image user posted image ... Pri nama ni ratalo takoj, smo se kar trudili user posted image Imam pa sindrom pco.... Ampak zisto tahudo obliko. So naju že seznanili z umetno, sva bila naročena že pri Rešu decembra za umetno, potem je pa avgusta Anžetek ratal...user posted image

(odgovor članu maja1488)
Neposredna povezava do sporočila: 2113
21.2.2010 8:33:59   
majana79
Jutro!

maja, če imaš koga, da ti pripelje, ti posodim bombažne pleničke, če češ... Mogoče bi jo manj srbelo vsaj tam?

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

flaska, sej si močna, brez skrbi... nikol nam ni naloženo več kot lahko prenesemo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za M.

ledenka, user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za M., da res ni spet vnetje user posted image   pa sožalje za menstro user posted image

dudi
, kako je pa M.? a še kašlja?

a je še kje kak bolanček?

btw, a niso za danes obljubljali neko sonce?!

(odgovor članu petrazg)
Neposredna povezava do sporočila: 2114
21.2.2010 8:35:01   
Dudica1
No mi smo s tastom in taščo spili kavo...zunaj je pa prelepo študiram kam bi lahko popoldne šli...in zaenkrat mam idejo da gremo na morje in k mojim,se morava odločit

(odgovor članu petrazg)
Neposredna povezava do sporočila: 2115
21.2.2010 8:35:52   
Dudica1
majana še malo ja.
Sonček je pri nasssss vam ga pošljem

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 2116
21.2.2010 8:38:32   
ledenka
gremo dalje spat user posted image

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 2117
21.2.2010 8:39:18   
lake
Dobro jutro!

Tud mi smo obležal. Očitno neka trebušna viroza, ki močno upam da je ne dobi T. Bruhala sm do polovico noči, moj pa ostalo polovico. T. ma zaenkrat samo mal driskice, pa ponoči je hotla enkrat bruhat. Upam da se ustavi pri temu, ker če začne bruhat, greva z njenih pitjem lahko amo na infuzijo.

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 2118
21.2.2010 8:41:11   
majana79
dudi, dej sončka! user posted image pa upam da bo M. kmalu boljše

lake
, še user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za vas, se mi je zdelo da neki mora bit

(odgovor članu lake)
Neposredna povezava do sporočila: 2119
21.2.2010 8:41:13   
maja1488
majana...pri nas je prekrasno sonce! Kr pripelji plenice, boš vidla user posted image
Sej jo bom kr v tetra pleničko zavila, pa preoblekla, ko se bo polulala. Zdej na srečo spi. O jst bi tudi!

Srečnica ti lahko rečemuser posted image user posted image user posted image ... Pri nama ni ratalo takoj, smo se kar trudili user posted image Imam pa sindrom pco.... Ampak zisto tahudo obliko. So naju že seznanili z umetno, sva bila naročena že pri Rešu decembra za umetno, potem je pa avgusta Anžetek ratal...user posted image

Meni je tut reku, da bo treba na preiskave, potem sem takoj za M zanosila in ko sva se odločla še za Z, sem šla tja in dobila datum za preiskave, pol je pa ratala Z in sem skenslala. Zdej pa sploh ne bom šla nič delat, ker me ne zanima user posted image . HB da je nimam, ko pa je je kr hudo ene 14 dni. Najprej 5 dni fejst tečnobe, pol menstra in pol še mal tečnobe user posted image

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 2120
21.2.2010 8:42:33   
majana79

majana...pri nas je prekrasno sonce! Kr pripelji plenice, boš vidla user posted image
Sej jo bom kr v tetra pleničko zavila, pa preoblekla, ko se bo polulala. Zdej na srečo spi. O jst bi tudi!

Meni je tut reku, da bo treba na preiskave, potem sem takoj za M zanosila in ko sva se odločla še za Z, sem šla tja in dobila datum za preiskave, pol je pa ratala Z in sem skenslala. Zdej pa sploh ne bom šla nič delat, ker me ne zanima user posted image . HB da je nimam, ko pa je je kr hudo ene 14 dni. Najprej 5 dni fejst tečnobe, pol menstra in pol še mal tečnobe user posted image

user posted image user posted image

a sam takrat si tečna? si zihr? user posted image user posted image

(odgovor članu maja1488)
Neposredna povezava do sporočila: 2121
21.2.2010 8:43:44   
maja1488
IZVIRNO SPOROČILO: lake

Dobro jutro!

Tud mi smo obležal. Očitno neka trebušna viroza, ki močno upam da je ne dobi T. Bruhala sm do polovico noči, moj pa ostalo polovico. T. ma zaenkrat samo mal driskice, pa ponoči je hotla enkrat bruhat. Upam da se ustavi pri temu, ker če začne bruhat, greva z njenih pitjem lahko amo na infuzijo.

Laaaaaakeeeeee user posted image
Smo te pogrešale včerej. Hitro se pozdravte. Tvoj je najbrž ful ful bogi ane user posted image

(odgovor članu lake)
Neposredna povezava do sporočila: 2122
21.2.2010 8:44:31   
maja1488
majana...a te staškam?

Za tisto tečnobo je kriva menstra...za vso ostalo pa moj user posted image

(odgovor članu maja1488)
Neposredna povezava do sporočila: 2123
21.2.2010 8:47:00   
majana79

majana...a te staškam?

Za tisto tečnobo je kriva menstra...za vso ostalo pa moj user posted image

dej če se upaš user posted image

itak da so oni krivi, da smo take, a je sploh kdo dvomu v to? user posted image

(odgovor članu maja1488)
Neposredna povezava do sporočila: 2124
21.2.2010 8:47:07   
Dudica1
je na poti sonček user posted image

(odgovor članu maja1488)
Neposredna povezava do sporočila: 2125
Stran:   <<   < Prejšnja stran  83 84 [85] 86 87   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  83 84 [85] 86 87   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zakaj se dojenček še vedno ponoči zbuja?
Tako kot dojenčki tudi mnogi malčki ne spijo vso noč in to je povsem normalno. Malčki hrepenijo po povezanosti in dotiki...
VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?