|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  82 83 [84] 85 86   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Z-majčki 2009 - 10. del
20.2.2010 22:00:29   
Tanja_

IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A

IZVIRNO SPOROČILO: Tanja_
Ste me dale na ignore-pol pa grem, no....

kam pa tolk hitro? Kam bek!user posted image

Sem šla hitro po par bajader. Kje pa zdržim brez vasuser posted image

maja a pa tko majhne tudi smeš s čim mazat proti srbenju?Uboga Z. Tok se mi smilijo ti drobižki, ko so bolani.

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 2076
20.2.2010 22:01:43   
Anonimen
FLASK_A najprej hvala za nasvet za mokasinke, nisem jih sicer dobila, a jih zagotovo kupim, ko jih vidim (pravo velikost)
za tele robeezke sem se kar odločila, da jih obdržim. prav lepo stopiclja v njih.
a z Dudico sta se potem pobotali?

HM, upam, da čimprej narediš te zadnje izpite, diplomo in da čimprej dobiš dobro službo in kredit_ali pa da podeduješ od kakšnega neznanega strica iz Amerike,... oporoko tega strica čakam že leeta, a očitno se je na poti v našo malo Slovenijo izgubila.
zato pa vplačujem loto (za zdaj neuspešno).

KatMat user posted image
vseeno upam, da se zmenite in uredite stvari tako, da bo vsem trem prav! otrok dejansko spremeni odnos_user posted image  za srečo!

bolančki pozdravite se!!!!user posted image

U.ju očitno g. Calpol pomaga. sva mu ga še preventivno dala pred spanjem in mu dvignila ležišče. dete spi. je pa res, da čez dan ni mogel_ne v naročju ne v lupinici ne v posteljici. oz. je spal po 5 min.
in jaz, grozna mama, sem se posvečala več ali manj le U.ju in zapostavila O.ja. mamice treh, šivilja, Olive,... AKP = OBČUDUJEM VAS, da zmorete.
najbolj grozno mi je, ker vidim, da potem O. zganja lumparije samo zato da bi pridobil mojo pozornost.
jutri, če bo z U.jem bolje (mora biti!), in če moj ne bo imel več kletih opravkov, se bom igrala več ali manj z O.jem. obljubljam!

vas grem še malo prebrat, sem v izostanku,...

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2077
20.2.2010 22:10:39   
maja1488
IZVIRNO SPOROČILO: k.tja

U.ju očitno g. Calpol pomaga. sva mu ga še preventivno dala pred spanjem in mu dvignila ležišče. dete spi. je pa res, da čez dan ni mogel_ne v naročju ne v lupinici ne v posteljici. oz. je spal po 5 min.
in jaz, grozna mama, sem se posvečala več ali manj le U.ju in zapostavila O.ja. mamice treh, šivilja, Olive,... AKP = OBČUDUJEM VAS, da zmorete.
najbolj grozno mi je, ker vidim, da potem O. zganja lumparije samo zato da bi pridobil mojo pozornost.
jutri, če bo z U.jem bolje (mora biti!), in če moj ne bo imel več kletih opravkov, se bom igrala več ali manj z O.jem. obljubljam!

vas grem še malo prebrat, sem v izostanku,...

Se je danes isto dogajalo pri nas....no..pa mal preveč sem tle visela. Sam ko ni blo treba Z mirit, sem se hodila mal sproščat, drugače bi mi film poču že dopoldan.
V bistvu je za vse kriva sestra od mojga, ki mi je včeraj rekla, naj nardim torto za tasta in da bo ona čuvala tamali, ker sem rekla, da z njima sama ne bom pekla. In sem čakala in čakala...za torto sem imela vse nakupljeno in naštimano. In te kure od nikjer. Se primaje ob šestih in je sam M razdrmala. Je bla že ful mirna, pripravljena na umivanje in pravljice, pol sta pa začeli noret. Itak sem rabla pol še eno uro, da sem jo umirila. In še to ne na lep način ampak tko, da sm povzdignila glas. Grozna sem... vem.

Upam, da bo jutri lepši dan. Me pa sploh ne veseli it na kosilo s familijo, ker videt ne morem H.
Se obnaša kot da je sam ona na tem svetu pomembna user posted image

Pa sm se še jst skašljala. Je pasalo.

NI treba, da berete user posted image

Upam, da bo noč mirna in da bo Z lepo pančkala. Se mi prav smili. M pa tudi, ker jo skoz zbuja.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2078
20.2.2010 22:27:33   
majana79
maja, držim pesti za Z. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

žlahta je pa strgana plahta

če bi bla vsaj bližje, bi ti zihr me kolegice pomagale

(odgovor članu maja1488)
Neposredna povezava do sporočila: 2079
20.2.2010 22:28:46   
Anonimen
hvala, Leela, maja, za nasvet pri copatkih_bomo verjetno menjali elastiko, ker mi ni prav nič prijetno, če se potem pozna njen odtis na koži...

sem mu poskusila dat na nogo Ojeve cicibanke (copate), a je bila misija nemogoče. mogoče se mu čez kakšne tri mesece stopalo preoblikuje... ker čeveljce (softys) pa spravim gor.

FLASK_A upam, da se ti bo danes spalo!user posted image  kaj pa kakšna telovadba pred spanjem?

user posted image  KatMat? sem šele zdaj vse prebrala... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
vedno se najde rešitev, samo odločiti se moraš, kaj bi rada!

--------------------------

prebrala. pa bi bilo mogoče bolje, da ne bi. rajši si mislim, da je z vami vse okej! evo, eno veliko user posted image za vas!

maja, za voljo O.ja sem se odločila, da bom čez dan imela računalnik ugasnjen izjemoma, če pričakujem kakšen mejl ali grem na banko, a še to bom rajši prestavila na večerni čas... ampak mi kar polzi iz rok. včasih, ko mu kaj govorim, me sploh ne posluša, kot da imam pred sabo emota...
pa naveličala sem se stalnega animiranja, vzdigovanja dobre volje in klicanja nasmehov... polno igrač ima, s katerimi pa se ne igra (izjemoma tisti trenutek, ko jih začnem pospravljati z besedami, da jih bom komu podarila, ki jih bo vesel oz. če se jih U. dotakne)

saj vem: krivo je vreme. predolgo smo že zaprti med stene.
prav pogrešam toplo sončno vreme. mehko travo (pa kaj če je pasji kakec v njej!), pesek, ki se praši izpod lopatke, ptičje žvrgolenje, celo golobe pogrešam!

no, tudi to ni treba, da bereteuser posted image
grem rajši malo potelovadit (moj že spi, da ne bo pomote)_se moram znebiti šlaufkov, da mi ne bo treba na kakšno operacijo.

lepo spite in predvsem mirno mirno noč vam želim!
pa pozdravimo se končno, prav?

lahko noč.

(odgovor članu Leela)
  Neposredna povezava do sporočila: 2080
20.2.2010 22:35:16   
majana79
da ne bom imela samogovorov, tudi jaz grem... sva se z mojim nažrla tortilla čipsa in salse user posted image user posted image

pogrešam lake

nočko!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2081
20.2.2010 22:39:47   
Leela
ampak mi kar polzi iz rok. včasih, ko mu kaj govorim, me sploh ne posluša, kot da imam pred sabo emota...
pa naveličala sem se stalnega animiranja, vzdigovanja dobre volje in klicanja nasmehov... polno igrač ima, s katerimi pa se ne igra (izjemoma tisti trenutek, ko jih začnem pospravljati z besedami, da jih bom komu podarila, ki jih bo vesel oz. če se jih U. dotakne)

si me nasmejala user posted image . Jaz priznam, če ne bi L. risank gledal, ko sem imela oba doma bi bilo veliko huuuuje. Mene tudi ne sliši. Moram kar za oktavo zvišat. Je bilo isto, ko je bil L. bogi je bil F. čist sam, kar je bilo najbolj nujno. In obratno. Ko sta bila oba bolna se mi je pa mešal počas.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2082
20.2.2010 22:42:14   
Leela
IZVIRNO SPOROČILO: maja1488

Upam, da bo jutri lepši dan. Me pa sploh ne veseli it na kosilo s familijo, ker videt ne morem H.
Se obnaša kot da je sam ona na tem svetu pomembna user posted image

Poznam. Pa čukast te gledajo kaj kompliciraš in težiš.

Ne rabiš it na kosilo, bodi z Z. doma.

Pa rito ji čimvečkrat previj. Drugače pa proti srbenju najbolj pomaga tuširanje z mlačno vodo.

(odgovor članu maja1488)
Neposredna povezava do sporočila: 2083
20.2.2010 22:42:43   
Leela
grem tavelzga spat spravit
nočko

(odgovor članu Leela)
Neposredna povezava do sporočila: 2084
21.2.2010 7:06:46   
Anonimen
jutro

spali super

zunaj je pa čist zimska idilauser posted image

(odgovor članu Leela)
  Neposredna povezava do sporočila: 2085
21.2.2010 7:23:19   
maja1488
A nej sploh komentiram to noč....Z ni mogla spat, kar zvijala se je od srbenja in skakala po postelji. Ob enih je M začela ful kašljat in je pršla spat s meni. Z je okoli treh zaspala in se zbudila neki čez 4. Prav tako M. Ob pol sedmih je moj pršu in sem se z Z prestavla na kavč, par minut za mano je pricapljala tut M.
Moje joške ne zdržijo več pritiska podočnjakov.

Zunaj se kaže sonček...meni pa tko ni do ničesar. Sam tišino in mir bi rada.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2086
21.2.2010 7:32:00   
Dudica1
jutroooooo

Zunaj prelep sonček user posted image user posted image tko da bomo šli ven ko se mal otopli user posted image user posted image

maja user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu maja1488)
Neposredna povezava do sporočila: 2087
21.2.2010 7:32:21   
FLASK_A
Zunaj se kaže sonček...meni pa tko ni do ničesar. Sam tišino in mir bi rada.

tudi jazuser posted image

Maja user posted image

(odgovor članu maja1488)
Neposredna povezava do sporočila: 2088
21.2.2010 7:34:22   
Dudica1
flaska kako je Maja?

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 2089
21.2.2010 7:35:04   
FLASK_A
IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1
flaska kako je Maja?

za na metelkovo.

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 2090
21.2.2010 7:37:28   
Dudica1

flaska kako je Maja?

za na metelkovo.

ma ne...user posted image

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 2091
21.2.2010 7:38:28   
FLASK_A
flaska kako je Maja?

za na metelkovo.

ah. Ne morem večuser posted image Preveč sem si zadala...

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 2092
21.2.2010 7:39:24   
Dudica1

flaska kako je Maja?

za na metelkovo.

user posted image user posted image user posted image         user posted image user posted image

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 2093
21.2.2010 7:39:52   
maja1488

flaska kako je Maja?

za na metelkovo.

Podpis nažalost.

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 2094
21.2.2010 7:40:51   
FLASK_A
flaska kako je Maja?

za na metelkovo.

Podpis nažalost.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Nekako bova že zmogleuser posted image

(odgovor članu maja1488)
Neposredna povezava do sporočila: 2095
21.2.2010 7:43:27   
maja1488

maja, za voljo O.ja sem se odločila, da bom čez dan imela računalnik ugasnjen izjemoma, če pričakujem kakšen mejl ali grem na banko, a še to bom rajši prestavila na večerni čas... ampak mi kar polzi iz rok. včasih, ko mu kaj govorim, me sploh ne posluša, kot da imam pred sabo emota...

prav pogrešam toplo sončno vreme. mehko travo (pa kaj če je pasji kakec v njej!), pesek, ki se praši izpod lopatke, ptičje žvrgolenje, celo golobe pogrešam!

To sem se tut jaz enkrat odločila...potem sem pa razmišljala...hudiča sej sam še to imam. Ne pomnim kdaj sem bla nazadnje s kolegicami zunaj, po telefonu ne klepetam, ker mi gre na živce, če se mi kdo dere zraven, pri kozmetičarki sem bla nazadnje aprila lani, v šoping ne hodim...sploh ne zase.
In tega ne dam...če me nebi ve parkrat na dan spravle v dobro voljo in smeh, bi že zdavnaj znorela.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2096
21.2.2010 7:44:39   
maja1488

flaska kako je Maja?

za na metelkovo.

Podpis nažalost.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Nekako bova že zmogleuser posted image

Itak user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 2097
21.2.2010 7:47:23   
FLASK_A

To sem se tut jaz enkrat odločila...potem sem pa razmišljala...hudiča sej sam še to imam. Ne pomnim kdaj sem bla nazadnje s kolegicami zunaj, po telefonu ne klepetam, ker mi gre na živce, če se mi kdo dere zraven, pri kozmetičarki sem bla nazadnje aprila lani, v šoping ne hodim...sploh ne zase.
In tega ne dam...če me nebi ve parkrat na dan spravle v dobro voljo in smeh, bi že zdavnaj znorela.

Maja, kolegica, če dovoliš se podpišem pod tvoj post.

(odgovor članu maja1488)
Neposredna povezava do sporočila: 2098
21.2.2010 7:48:51   
FLASK_A
Ma škoda res da nismo bližje. Bi si lahko fuuuul pomagale ena drugi. Tukaj nimam takih ljudi, sosedov... 

< Sporočilo je popravil FLASK_A -- 21.2.2010 7:49:15 >

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 2099
21.2.2010 7:51:43   
petrazg
Dobro jutro...

Maja in Flaska sem kar žalostna za vaju... Vem kako je, ko malček cele noči prejoka in to po celem dnevu tečnarjenja, ko bi ubijal za par urc spanja v kosu. Ampak bo, ker mora bit in zato , ker sta SUPER mamici inj bosta zmogli... Ko bosta pa mali princeski zdravi, zunaj bo sonček posijal in dan bo takoj lepši...

user posted image user posted image user posted image za Majo in Zarjo....

Mi gremo pa danes na kosilo v Celje, malo lenarjenja....

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 2100
Stran:   <<   < Prejšnja stran  82 83 [84] 85 86   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  82 83 [84] 85 86   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Zakaj se dojenček še vedno ponoči zbuja?
Tako kot dojenčki tudi mnogi malčki ne spijo vso noč in to je povsem normalno. Malčki hrepenijo po povezanosti in dotiki...

Surovo sadje
xtinchy

Kdaj ste začeli dojenčkom dajati neprekuhano sadje?

pri 6. mesecih (52%)

pri 7. mesecih (8%)

pri 8. mesecih (8%)

pri 9. mesecih (3%)

pred 6. mesecem (18%)

po 9. mesecu (10%)

Število vseh glasov: 153

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!