Anonimen
|
hvala, Leela, maja, za nasvet pri copatkih_bomo verjetno menjali elastiko, ker mi ni prav nič prijetno, če se potem pozna njen odtis na koži... sem mu poskusila dat na nogo Ojeve cicibanke (copate), a je bila misija nemogoče. mogoče se mu čez kakšne tri mesece stopalo preoblikuje... ker čeveljce (softys) pa spravim gor. FLASK_A upam, da se ti bo danes spalo! kaj pa kakšna telovadba pred spanjem? KatMat? sem šele zdaj vse prebrala... vedno se najde rešitev, samo odločiti se moraš, kaj bi rada! -------------------------- prebrala. pa bi bilo mogoče bolje, da ne bi. rajši si mislim, da je z vami vse okej! evo, eno veliko za vas! maja, za voljo O.ja sem se odločila, da bom čez dan imela računalnik ugasnjen izjemoma, če pričakujem kakšen mejl ali grem na banko, a še to bom rajši prestavila na večerni čas... ampak mi kar polzi iz rok. včasih, ko mu kaj govorim, me sploh ne posluša, kot da imam pred sabo emota... pa naveličala sem se stalnega animiranja, vzdigovanja dobre volje in klicanja nasmehov... polno igrač ima, s katerimi pa se ne igra (izjemoma tisti trenutek, ko jih začnem pospravljati z besedami, da jih bom komu podarila, ki jih bo vesel oz. če se jih U. dotakne) saj vem: krivo je vreme. predolgo smo že zaprti med stene. prav pogrešam toplo sončno vreme. mehko travo (pa kaj če je pasji kakec v njej!), pesek, ki se praši izpod lopatke, ptičje žvrgolenje, celo golobe pogrešam! no, tudi to ni treba, da berete grem rajši malo potelovadit (moj že spi, da ne bo pomote)_se moram znebiti šlaufkov, da mi ne bo treba na kakšno operacijo. lepo spite in predvsem mirno mirno noč vam želim! pa pozdravimo se končno, prav? lahko noč.
|