|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  137 138 [139] 140 141   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septembrčki 2009* 2.del
20.2.2010 22:28:30   
draja
Super za zasebni forum user posted image user posted image user posted image Bom zdaj ziher bolj dejavna.

sam nekaj mi ni jasno - jaz se tam še nisem registrirala, pa lahko vse objave beremuser posted image . A ziher ni to dostopno vsem?

(odgovor članu kepica)
Neposredna povezava do sporočila: 3451
20.2.2010 22:29:28   
Mož*
IZVIRNO SPOROČILO: tulpek

http://septembrcki2009.mojforum.si/septembrcki2009.html

Vsakega moram sproti odobriti, zato mogoče ne boste mogle takoj na forum. Če ne boste imele enakih vzdevkov, mi na zs napišite, kdo ste, da bom na forum spuščala samo nas.
Za zdaj je gor še moj, tak da se ne čudit, kdo vohuni user posted image . mogoče ga kasneje vržem doluser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

Evo, I did it.

2.9.09 3120g, 52 cm, OG 34cm
8.3.10: 7330g, 70 cm, OG 42 cm
17.10.10:: 9300g, 80 cm

(odgovor članu tulpek)
Neposredna povezava do sporočila: 3452
20.2.2010 22:29:57   
altaja
Jaaaa, to je tud men čudno.. VSE sem prebrala še pred registracijo.. Tulpeeeek... user posted image

you're so funny, you're so fine, you're so perfect, you're so mine...
-------------------------------

(odgovor članu draja)
Neposredna povezava do sporočila: 3453
20.2.2010 22:31:07   
baby blue
tulpek evo sem se registrirala... Mam isti nickname...

Lana mi je ime, naj vsak zdaj to ve. 14. septembra 2009 ob 13:37 sem prijokala na svet.

Rojstvo: 14.09.09 - 2910g, 50cm
1.leto: 14.09.10 - 9240g, 76cm

(odgovor članu kepica)
Neposredna povezava do sporočila: 3454
20.2.2010 22:32:48   
tulpek
IZVIRNO SPOROČILO: kepica

Hvala...sem že na polno v debatiuser posted image user posted image
Meni je avatar naložilo tudi v jpg.

MOžno, meni ga ni hotelo user posted image . Saj še boljše user posted image

(odgovor članu kepica)
Neposredna povezava do sporočila: 3455
20.2.2010 22:33:18   
tulpek
IZVIRNO SPOROČILO: draja

Super za zasebni forum user posted image user posted image user posted image Bom zdaj ziher bolj dejavna.

sam nekaj mi ni jasno - jaz se tam še nisem registrirala, pa lahko vse objave beremuser posted image . A ziher ni to dostopno vsem?

Sam mal... prej ni šlo

(odgovor članu draja)
Neposredna povezava do sporočila: 3456
20.2.2010 22:34:57   
baby blue
Ja tud jst... Še vedno so posti vidni vsem...

Lana mi je ime, naj vsak zdaj to ve. 14. septembra 2009 ob 13:37 sem prijokala na svet.

(odgovor članu baby blue)
Neposredna povezava do sporočila: 3457
20.2.2010 22:38:56   
barika
IZVIRNO SPOROČILO: altaja

Punce, pri julijkah sem vidla, da so se selile na zasebni forum. In men je ta ideja tud zelo všeč.. sicer ne vem kako se to naredi, če je katera kaj računalničarja verjetno ve in bi lahko zrihtala.

Meni osebno bi blo to veliko bolj všeč, ker bi bolj sproščeno čvekala, dala gor kakšno slikco, video,.. tko pa nikol ne vem kdo vse to bere in za kakšnega firbca je boljš da ne ve kako smo in kaj se pri nas dogaja.

Torej.. kaj pravite? Gremo na svoje?

jaz vem :))))

zdej grem pa naprej brat :user posted image

(odgovor članu altaja)
Neposredna povezava do sporočila: 3458
20.2.2010 22:39:23   
Bety11
Pozdravljene...

Jaz sem že na novi RR privat...user posted image user posted image ...

Hudiča, nimam toliko časa, kot ve, da bi redno pisala....verjetno nisem dobro organizirana....Ne vem...user posted image user posted image ...Damjan kar naprej nekaj rabi in včasih pozabim jesti.....

Jutri bo lep dan in TEŽKO GA ČAKAM.....sprehode rabim in zaprtost doma me uničuje......

Na tej vaši hrani NOVALAC piše, da naj bi se samo dojili otroci 6 mesecev...hmmm....potem sem pri pediatrih na MON-u dobila podate, da če zamudiš ta čas uvajanja druge hrane, zamudiš nekaj zelo pomembnega....user posted image .....Jaz, osebno, se počutim zelo pomirjeno, ker vsak dan z žličko nekaj damo...in to ni zamenjava obroka, pa vendar....Damjan zelo uživ v smootiju....banana in moje mleko na redko......zelo mu je všeč....

rojen: 4050/56 cm
1.mesec: 6170/58 cm
3.mesec: 8100/64 cm, OG 45
6.mesec: 9200/72 cm
11.mes: 11 kg/76 cm

(odgovor članu tulpek)
Neposredna povezava do sporočila: 3459
20.2.2010 22:39:47   
tulpek
Moški user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Vsako sobo je treba posebej nastavit, on je pa samo prvo, pa še to potem zbrisal in naredil novo user posted image user posted image user posted image .

Prosim, čim bolj opozarjajte na napake! Da se odpravi, če je le možno.

(odgovor članu tulpek)
Neposredna povezava do sporočila: 3460
20.2.2010 22:41:57   
tulpek
Sva naredila sobo za goste, ki bo javna in bodo not lahko pisali tudi gostje. Našega pa ne bodo videli. Sedaj je skrito. Poskusite se odjavit. 

(odgovor članu tulpek)
Neposredna povezava do sporočila: 3461
20.2.2010 22:43:47   
barika

Ideje in kandidatke dobrodošle...
Admin pravice bom urejala jutri, ko bo osnova urejena in ko vas več prebere to revolucijo.

sem se prijavila s  pravim imenom
pa res dej nastavitve take, da bo res res zasebno in zaklenjeno

pa še nekaj ... en predlog (ni treba upoštevat), dejmo se zenit, da sodelujemo samo tiste, ki se tu poznamo, ne neke nove, ki jih pozna ena, ko je kolegica od ene ..
sem na enem zasebnem forumu, pa smo gor punce, ki se poznamo 3 leta ali več, zdej pa bi vsaka svojo kolegico gor povabla, pa mi to vse tak čudno zgleda, pač me smo dale že veliko skozi, poznamo se .. pol pa kr ene "intruderke", ko niti ne sodelujejo velko ... eh BV

aja, pa še to, tulpek, lahko bi vsem tistim, ki sodelujemo gor, poslala ZS, da naj pridejo (če želiš seveda) user posted image

(odgovor članu tulpek)
Neposredna povezava do sporočila: 3462
20.2.2010 22:47:21   
barika
Tulpek, če rabiš kake nastavitve povej. Tvojga pa čim prej sprav od tam, da ne bo moških firbcev user posted image

(odgovor članu barika)
Neposredna povezava do sporočila: 3463
20.2.2010 22:47:38   
draja
bravo tulpek in tvoj dragi user posted image user posted image user posted image zdaj je skrito, razen tiste javne teme! ma carja stauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tulpek)
Neposredna povezava do sporočila: 3464
20.2.2010 22:50:33   
kepica
Super jeuser posted image user posted image user posted image Jest sem že čist not padla. Pa ravn zdej pred operacijouser posted image 14 dni zihr ne bom smela na računalnikuser posted image  

(odgovor članu draja)
Neposredna povezava do sporočila: 3465
20.2.2010 22:52:41   
tulpek
user posted image

Super jeuser posted image user posted image user posted image Jest sem že čist not padla. Pa ravn zdej pred operacijouser posted image 14 dni zihr ne bom smela na računalnikuser posted image  

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu kepica)
Neposredna povezava do sporočila: 3466
20.2.2010 22:53:02   
tulpek
Barika, te lahko dodam kot moderatorja? 

(odgovor članu tulpek)
Neposredna povezava do sporočila: 3467
20.2.2010 22:53:53   
baby blue
Tam se že prava debata razvija tako da je prav super user posted image user posted image Moj se tudi drugače full s spletnimi stranmi in takimi zadevami ukvarja tako da tulpek če bosta rabla kakšno pomoč ali kaj podobnega povejta... Drugače pa super za tole

(odgovor članu kepica)
Neposredna povezava do sporočila: 3468
20.2.2010 22:55:17   
tulpek
IZVIRNO SPOROČILO: barika

Ideje in kandidatke dobrodošle...
Admin pravice bom urejala jutri, ko bo osnova urejena in ko vas več prebere to revolucijo.

sem se prijavila s  pravim imenom
pa res dej nastavitve take, da bo res res zasebno in zaklenjeno

pa še nekaj ... en predlog (ni treba upoštevat), dejmo se zenit, da sodelujemo samo tiste, ki se tu poznamo, ne neke nove, ki jih pozna ena, ko je kolegica od ene ..
sem na enem zasebnem forumu, pa smo gor punce, ki se poznamo 3 leta ali več, zdej pa bi vsaka svojo kolegico gor povabla, pa mi to vse tak čudno zgleda, pač me smo dale že veliko skozi, poznamo se .. pol pa kr ene "intruderke", ko niti ne sodelujejo velko ... eh BV

aja, pa še to, tulpek, lahko bi vsem tistim, ki sodelujemo gor, poslala ZS, da naj pridejo (če želiš seveda) user posted image

Sem mislila tako, samo tiste, ki se res poznamo in ne en kup firbcov. Da res za vsako vemo, kdo je kdo.

Bom poslala drugič, zdaj grem pod tuš.

(odgovor članu barika)
Neposredna povezava do sporočila: 3469
20.2.2010 23:00:27   
kepica

user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Bom do torka nadoknadila vse za naprej....samo upam, da se mi zaradi predolgega visenja na forumu ne bo dioptrija še bolj poslabšalauser posted image No, kar naj se, kar se še misli...Potem pa upam, da sem opravila z njouser posted image user posted image

Zdej pa jest tudi letim pod tuš. Bo treba spat, če bodo slučajno danes spet zobje na sporeduuser posted image

(odgovor članu tulpek)
Neposredna povezava do sporočila: 3470
20.2.2010 23:01:47   
barika

kamot, samo kakih slovničnih napak ne mislim popravljatuser posted image

(odgovor članu tulpek)
Neposredna povezava do sporočila: 3471
20.2.2010 23:03:15   
barika

user posted image

Bom do torka nadoknadila vse za naprej....samo upam, da se mi zaradi predolgega visenja na forumu ne bo dioptrija še bolj poslabšalauser posted image No, kar naj se, kar se še misli...Potem pa upam, da sem opravila z njouser posted image user posted image

Zdej pa jest tudi letim pod tuš. Bo treba spat, če bodo slučajno danes spet zobje na sporeduuser posted image

a greš na operacijo oči - diotrije?? jaz bi tudi, pa nimam toliko keša, pa še diotrija se mi ful spreminja user posted image

Tulpek, se strinjam, vohunov ne rabimo user posted image user posted image

(odgovor članu kepica)
Neposredna povezava do sporočila: 3472
20.2.2010 23:08:35   
kepica
Se še zmeraj nisem spokala pod tušuser posted image user posted image

Ja na operacijo dioptrije grem. Mam sedaj idealno šanso, ko sem doma. Porodi so za mano,dioptrija stalna, denarja pa itak nikoli ni. Sem vzela malo kredita, malo smo pa pobrali ven iz nogavicuser posted image , pa kar gre. Edino poguma mi malo manjka....mah, bo že. Sem se kar prijavila, pa bo, kar bouser posted image

(odgovor članu barika)
Neposredna povezava do sporočila: 3473
20.2.2010 23:15:52   
tulpek
Punce, še se prijavite z drugim z drugim nickom, mi povejte pravega sem, ker neznanih ne bom dodajala... trenuten primer MIRJAM. 

(odgovor članu kepica)
Neposredna povezava do sporočila: 3474
20.2.2010 23:16:20   
tulpek
IZVIRNO SPOROČILO: barika

kamot, samo kakih slovničnih napak ne mislim popravljatuser posted image

Ni treba. Js tud ne.

(odgovor članu barika)
Neposredna povezava do sporočila: 3475
Stran:   <<   < Prejšnja stran  137 138 [139] 140 141   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  137 138 [139] 140 141   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kako veste, da je dojenček visoko občutljiv?
Če je dojenček visoko občutljiv, je njegov živčni sistem veliko hitreje hiperstimuliran in razdražen, zato pogosteje jok...

Teža med nosečnostjo.
пеперутка16

Ste se med porodom kaj zredile? Koliko?