|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  136 137 [138] 139 140   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septembrčki 2009* 2.del
20.2.2010 19:38:04   
Dulsineya
Dan!

Evo mene po dolgem času...sej berem vas še nekak redno, za pisat mi pa včasih kar zmanjka časa

Lili je dopolnila 6 mesecev in pihnila pol svečkeuser posted image Se je mala čisto po mami vrgla in je nora na okus čokolade. No, Lili ima že 3 obroke goste hrane na dan in vse po vrsti je kar ji dam in jo je prav užitek gledat, no sadje poje prej kot zelenjavouser posted image
Piškotke imamo tudi mi od Plasmona (od 4.m) in so ful vredu.

Veselka a ti si potem naročila od M&S v it Gorico in dala poštno ležeče? Ker jaz bom tudi naročila in si nekje na kaki pošti tuki pri nas čez mejo pustila če gre ta varianta? Res imajo luštne stvari! Aja, pa ful lepe slikice od Aurore. Moj je tudi na fotografijo mahnjen in je bil čisto navdušen kak profi je tvoj.

Bety Damjan je res faca, ful lepo jeuser posted image

Naj zobki vsem, ki jih že žulijo čimprej na plano pridejo, ker nekatere res ful matrauser posted image No. mi smo še vedno na spodnjih dveh, samo zdej jo pa zgoraj dlesni matrajo, tak, da bo kmalu tudi zgoraj zobatauser posted image . Sva se sicer še parkrat probale dojit, samo mali hudiček tudi ko je koma zaspana tako ugrizne, da mi je zadnjič kri priteklauser posted image . Tako, da si zvečer in včasih zjutraj sčrpam mleko in je lažje, ker ni več tako pogosto in se imam več časa samo z njo ukvarjatuser posted image

Evo, še slikica moje frčafele kak je nora na torto (no, sej je samo probala kak okus ima, jedli smo jo ostali)

user posted image

user posted image

Lili 16.8.2009 in Zoja 4.3.2011

(odgovor članu JaLuca)
Neposredna povezava do sporočila: 3426
20.2.2010 19:40:46   
tulpek
IZVIRNO SPOROČILO: JaLuca

IZVIRNO SPOROČILO: tulpek

Čestitam user posted image .

Neverjetno, na netu mi je uspelo najti sadno-žitno kašo brez mleka user posted image . Upam, da jo bodo kje imeli.

od novalac - v lekarni sem jaz kupila

Js sem kupila od holle, kateri okus pa ima novolac? Danes je dobil samo malo, jutri pa več, če bo vse ok.

(odgovor članu JaLuca)
Neposredna povezava do sporočila: 3427
20.2.2010 19:43:04   
baby blue
Vse najboljše Lili za mini rojstni dan user posted image ... Marija še 6 mesecev pa bodo nadobudneži stari že eno leto... user posted image user posted image

Lana mi je ime, naj vsak zdaj to ve. 14. septembra 2009 ob 13:37 sem prijokala na svet.

Rojstvo: 14.09.09 - 2910g, 50cm
1.leto: 14.09.10 - 9240g, 76cm

(odgovor članu tulpek)
Neposredna povezava do sporočila: 3428
20.2.2010 19:43:55   
altaja
Punce, pri julijkah sem vidla, da so se selile na zasebni forum. In men je ta ideja tud zelo všeč.. sicer ne vem kako se to naredi, če je katera kaj računalničarja verjetno ve in bi lahko zrihtala.

Meni osebno bi blo to veliko bolj všeč, ker bi bolj sproščeno čvekala, dala gor kakšno slikco, video,.. tko pa nikol ne vem kdo vse to bere in za kakšnega firbca je boljš da ne ve kako smo in kaj se pri nas dogaja.

Torej.. kaj pravite? Gremo na svoje?

you're so funny, you're so fine, you're so perfect, you're so mine...
-------------------------------

(odgovor članu Dulsineya)
Neposredna povezava do sporočila: 3429
20.2.2010 19:46:08   
baby blue
altaja ideja sploh ni slaba... Tako da tiste bolj podkovane v tem naj povejo kako to gre čeprav morajo pomojem to administratorji uredit...

Lana mi je ime, naj vsak zdaj to ve. 14. septembra 2009 ob 13:37 sem prijokala na svet.

Rojstvo: 14.09.09 - 2910g, 50cm
1.leto: 14.09.10 - 9240g, 76cm

(odgovor članu altaja)
Neposredna povezava do sporočila: 3430
20.2.2010 19:56:46   
Anonimen
jaz sm vam to že predlagala pa vam ideja ni bila všeč in ste rekla po domač povedan da vam dol maha če vas kdo bere al pa neuser posted image

(odgovor članu baby blue)
  Neposredna povezava do sporočila: 3431
20.2.2010 20:02:52   
altaja
IZVIRNO SPOROČILO: larilu

jaz sm vam to že predlagala pa vam ideja ni bila všeč in ste rekla po domač povedan da vam dol maha če vas kdo bere al pa neuser posted image

Jst sem absolutno ZA!

Bravo Tinaaaaa, srebrna kolajnaaaaa... pri skokih bo pa še ena user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3432
20.2.2010 20:12:08   
JaLuca

Čestitam user posted image .

Neverjetno, na netu mi je uspelo najti sadno-žitno kašo brez mleka user posted image . Upam, da jo bodo kje imeli.

od novalac - v lekarni sem jaz kupila

Js sem kupila od holle, kateri okus pa ima novolac? Danes je dobil samo malo, jutri pa več, če bo vse ok.

jo ima izredno rad, sem ti kar skopirala, meša z maternim mlekom ali z AM.

Žitne kašice Novalac

user posted image user posted image user posted image
Ob rojstvu novega družinskega člana vemo, da je materino mleko najprimernejša hrana zanj. Kadar dojenje ni možno, se svetuje uvedba nadomestnega mleka.

Dojenček pa raste … in postavlja se vam vprašanje kdaj, kako in s čim naprej v prehrani dojenčka?

Kdaj začnemo dojenčku ob mleku uvajati mešano prehrano?

Od 4. do 6. meseca starosti postane dojenček razvojno in čustveno pripravljen na začetek spoznavanja novih okusov in vrst prehrane. Dojenčkove fiziološke sposobnosti prebave in izločanja se postopno razvijajo, pomembno pa postane tudi spoznavanje številnih novih okusov.

Po priporočilu pediatrov, začnemo dojenčku, ki je zdrav, izključno dojen in ne zavrača dojke, uvajati mešano prehrano po 6. mesecu. Če pa je dojenček hranjen z mlečno formulo, začne hitreje kazati veselje do spremembe okusa hrane in ga lahko dohranjujemo že po dopolnjenem 4.mesecu.

Kako začnemo dojenčku uvajati mešano prehrano?

Najprej uvajamo sadne sokove, nato postopno sadne in zelenjavne kašice. Žitne kašice prav tako postanejo del mešane prehrane dojenčka. Med žitaricami po dopolnjenem 4. mesecu priporočamo riž in koruzo, ker ne vsebujeta glutena. Uvajanje žitaric z glutenom (pšenica, oves, ječmen, rž) začnemo po 6. mesecu starosti. Prezgodnje uživanje glutena lahko poveča tveganje za razvoj celiakije (preobčutljivosti na gluten).

Zdrava hrana za zdrav razvoj dojenčka

Žitne kašice kot kakovostno in energetsko polnovreden obrok lahko postopno nadomestijo mlečni obrok.
Pri hrani za dojenčka je pomembno, da ne vsebuje dodanega sladkorja. Zaradi nevarnosti razvoja preobčutljivosti pa ne umetnih arom, barvil in konzervansov.
Po priporočili pediatrov je industrijsko pripravljena hrana za dojenčke lahko še boljši vir hranil kot nekatere doma pripravljene juhice in kašice, saj so sestavine, proces priprave in končni izdelek pod izredno strogim evropskim nadzorom kakovosti.

Predstavljamo vam visoko kakovostni žitni kašici Novalac za dojenčke, brez glutena in dodanega sladkorja, ki širita inovativno paleto izdelkov Novalac:

Korak 1 – prvo uvajanje lahkoprebavljive hrane

user posted image

Novalac »prva« žitna kašica 

• vsebuje hidrolizirano riževo moko, ki je lahko prebavljiva, dojenčki jo zlahka zaužijejo in dobro sprejemajo

user posted image
Novalac »prve« žitne kašice

Korak 2 – postopno spoznavanje goste hrane in novih okusov

user posted image
Novalac žitna kašica »žitarice in sadje«
  • vsebuje prebiotične vlaknine (fruktooligosaharidi), ki ugodno vplivajo na prebavo
  • vsebuje hidrolizirano riževo moko, koruzo in manioko, ki zagotavljajo dolgotrajno sitost dojenčka 
  • vsebuje suhe marelice in slive, ki pomagajo dojenčku pri spoznavanju novih okusov

user posted image
Novalac žitne kašice »žitarice in sadje«
Novalac žitne kašice so:
  • polnovreden obrok za vašega dojenčka po dopolnjenem 4. mesecu starosti
  • okusne, zelo hranljive in lahko prebavljive
  • brez glutena
  • brez dodanih sladkorjev, barvil, konzervansov in umetnih arom
  • popolna kombinacija 12 vitaminov, kalcija, železa in fosforja
  • enostavne za pripravo in uporabo

Na voljo v lekarnah in specializiranih trgovinah.

< Sporočilo je popravil JaLuca -- 20.2.2010 20:13:46 >

(odgovor članu tulpek)
Neposredna povezava do sporočila: 3433
20.2.2010 20:30:53   
tulpek
hvalauser posted image user posted image

in ja za zasebni forum.

(odgovor članu JaLuca)
Neposredna povezava do sporočila: 3434
20.2.2010 20:32:59   
tulpek
moj bi ga že kar naredil. forum...

(odgovor članu tulpek)
Neposredna povezava do sporočila: 3435
20.2.2010 20:48:11   
little*miss
jaz se tudi strinjam z zasebnim forumom

(odgovor članu tulpek)
Neposredna povezava do sporočila: 3436
20.2.2010 20:48:28   
tulpek
MOj ga je že naredil in se mi zdi ful dobra ideja, ker bomo lahko imele več tem, npr. avtosedeži, kako ravnati ob vročini itd... in bo vse pregled, mož* ne bo treba 100krat eno in isto pisat, bo tema za tipe, ki jih potrebujemo zjutraj itd...
Upam, da boste idejo vse sprejele. Zdajle bova malo testirala, potem pa sporočim, kako pridete noter. Bo pa zaklenjeno.

Potrebovala bom še kakšnega pomočnika, administratorja... če ima katera veliko časa in se vsaj malo spozna na to, kaj admin dela, se naj javi.

(odgovor članu tulpek)
Neposredna povezava do sporočila: 3437
20.2.2010 21:01:26   
JaLuca
tulpek - z veseljem pomagam. Imam pa vprašanje, če so mu na blatu kaj odkrili - izvid. Marca gresta delati test za jajce? Je dobil mogoče še kakšne izpuščaje?

Jaz se zaenkrat restriktro držim brez jajc, edino vsaki drugi dan pojem zjutraj jogurt (se je pri meni začelo poznati pomanjkanje mleka - imam težave z želodcem), samo ne vidim, da bi zaradi tega imel dodatne izpuščaje oz. če bi ga bolj zvijalo. Si pa tudi sama pečem kekce brez jajc in KM, s tem še mali dve malo zaposlim.

Zasebni forum user posted image , samo za pomagati pa res nimam časa, pa še spoznam se ne veliko na to user posted image

(odgovor članu tulpek)
Neposredna povezava do sporočila: 3438
20.2.2010 21:02:22   
altaja
Tulpek: odličensko user posted image  user posted image  user posted image

ko bo stestiran link kar na zs pošlji, da bomo sam me vedle kje smo..

za admina pa žal nimam izkušenj.

(odgovor članu tulpek)
Neposredna povezava do sporočila: 3439
20.2.2010 21:13:39   
Mož*
No, dober večer!
Sem ZA zasebni forum; na parih že sodelujem. Plačujemo pa tudi eno manjšo vsoto za vzdrževanje.
Spet nazaj, zadeve več ali manj urejene, nadaljevanje sledi na sestanku IO. Razpravljali smo (in bomo) tudi o zimovanju 2011, kar je organizacijsko kar težavno, saj se zimovanja udeleži med 200 in 250 ljudi.
Klemen se je zadnja 2 dni le dojil, kar v praksi pomeni dojenje praktično vsaki 2 uri; ne glede na noč ali dan. Ko smo prišli domov, se je poželjivo oziral v čokoladno glazuro rulade; ki sem mu jo  dala tudi za polizat; no, potem jo je ene 20x polizal, potem se je pa drl; dej, dej, dej, mnja, mnja, mknja, dej, dej, dejuser posted image user posted image user posted image Ko sem mu uturilauser posted image user posted image user posted image , je še vedno govoril, dej, hu, gu, mnja, ghu, ghu, ... Kako on BI...
Včeraj je dobesedno metlo, danes tudi; včeraj sem vozičkala dobri 2 uri; naš je opazoval divji ples snežink; popoldne sem se intenzivno savnala.

Slinjenje: iz našega dobesedno teče. Danes se v Toys`r v Celovcu us kupila nov paket slinčkov; pa cel kartonski paket čistilnih robčkov Pampers Sensitive. Kljub slinjenju zob, seveda, ni in zaenkrat tudi ne bo.
Betty, Veselka, Tulpek, Šorpijončica, ostale, čudoviti otročki!

2.9.09 3120g, 52 cm, OG 34cm
8.3.10: 7330g, 70 cm, OG 42 cm
17.10.10:: 9300g, 80 cm

(odgovor članu tulpek)
Neposredna povezava do sporočila: 3440
20.2.2010 21:41:44   
kepica
Danes sem vas pa prvič prišla šele sedaj pogledat. Smo vsi doma pa ni bilo časauser posted image

Jaz sem ZA zasebni forumuser posted image user posted image user posted image Bomo lahko vsaj bolj sproščeno klepetale. V sredo imam lasersko operacijo oči in me po operaciji nekaj časa ne bo na RR, ker ne bom smela obremenjevat oči. Zato prosim za link na ZS, da vas bom našlauser posted image

Joj, mi imamo grozne težave z bodočimi zobki. Če odkrijete sirup, ki ste ga omenjale, se priporočam za ime. Ga grem takoj kupit, ker imamo pestrouser posted image Že dva dni smo spet samo na joški, nič GH, vse spljuva ven, joka, se slini, ne spiuser posted image Upam, da tale zobek čim prej pokuka na plan, ker se mi Anže že prav smili.

(odgovor članu Mož*)
Neposredna povezava do sporočila: 3441
20.2.2010 21:48:49   
tulpek
http://septembrcki2009.mojforum.si/septembrcki2009.html

Vsakega moram sproti odobriti, zato mogoče ne boste mogle takoj na forum. Če ne boste imele enakih vzdevkov, mi na zs napišite, kdo ste, da bom na forum spuščala samo nas.
Za zdaj je gor še moj, tak da se ne čudit, kdo vohuni user posted image . mogoče ga kasneje vržem doluser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu kepica)
Neposredna povezava do sporočila: 3442
20.2.2010 21:52:22   
tulpek
Ideje in kandidatke dobrodošle...
Admin pravice bom urejala jutri, ko bo osnova urejena in ko vas več prebere to revolucijo.

< Sporočilo je popravil tulpek -- 20.2.2010 21:53:02 >

(odgovor članu tulpek)
Neposredna povezava do sporočila: 3443
20.2.2010 21:53:45   
kepica
Evo Tulpek, že poslalauser posted image  

(odgovor članu tulpek)
Neposredna povezava do sporočila: 3444
20.2.2010 21:56:03   
altaja
Če bi bla tle tipka kot na FB bi kliknila "všeč mi je" user posted image

Tu vsebina sigurno ni dostopna neregistriranim?

Torej.. s sabo vzamemo vse znane, neznani ostanejo zunaj..

(odgovor članu tulpek)
Neposredna povezava do sporočila: 3445
20.2.2010 21:56:18   
tulpek

tulpek - z veseljem pomagam. Imam pa vprašanje, če so mu na blatu kaj odkrili - izvid. Marca gresta delati test za jajce? Je dobil mogoče še kakšne izpuščaje?

Jaz se zaenkrat restriktro držim brez jajc, edino vsaki drugi dan pojem zjutraj jogurt (se je pri meni začelo poznati pomanjkanje mleka - imam težave z želodcem), samo ne vidim, da bi zaradi tega imel dodatne izpuščaje oz. če bi ga bolj zvijalo. Si pa tudi sama pečem kekce brez jajc in KM, s tem še mali dve malo zaposlim.

niso me nič obvestili, da bi kaj odkrili. v začetku marca je test, ni nič izpuščajev in tudi blato je ok.

se pa 100% držim, za zdaj gre. kako dolgo imaš že ti dieto?
Mleka se mi zdi, da je več user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ali pa mali zaradi zobk občutno manj je user posted image

(odgovor članu JaLuca)
Neposredna povezava do sporočila: 3446
20.2.2010 21:57:55   
tulpek
IZVIRNO SPOROČILO: altaja

Če bi bla tle tipka kot na FB bi kliknila "všeč mi je" user posted image

Tu vsebina sigurno ni dostopna neregistriranim?

sem že naredila nekaj objav, pa jih najdi, če lahko user posted image

tudi navodila, le glejte, da jih ne spregledate, sploh prvi člen user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu altaja)
Neposredna povezava do sporočila: 3447
20.2.2010 21:59:52   
tulpek
IZVIRNO SPOROČILO: altaja

če bom v dvomih, se bom posvetovala z vami. in če bo katera imela drug nick bom to vsem objavila, da se bo vedelo.
Nevsky je ta, ki je zakuhal nov forum in je že tam.

(odgovor članu altaja)
Neposredna povezava do sporočila: 3448
20.2.2010 22:03:41   
tulpek
Kepica, urejeno.

Avatarji morajo biti shranjeni v .gif obliki

(odgovor članu tulpek)
Neposredna povezava do sporočila: 3449
20.2.2010 22:18:51   
kepica
Hvala...sem že na polno v debatiuser posted image user posted image
Meni je avatar naložilo tudi v jpg.

(odgovor članu tulpek)
Neposredna povezava do sporočila: 3450
Stran:   <<   < Prejšnja stran  136 137 [138] 139 140   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  136 137 [138] 139 140   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...

Teža med nosečnostjo.
пеперутка16

Ste se med porodom kaj zredile? Koliko?