lučka 25
|
mojsonček, ah ti naši smrkovčki. Saj bo bolje, Neža je že bolje. Evo, že trkam. A Zoja pa tako šštrajka z GH. Ampak ti povem, da ji nič ne fali, ko sem gledala na FB kakšna prima telovadka je. Ni nič podhranjena. Edino mami pa trpi, to pa vrjamem. Pa skrbi so kaj bo potem, ko ne bo več mleka pri mami, a ne. Naj se vse skupaj čim prej uredi. ajsi, a vaš je pa tak jedec. No jaz prav upam, da Neža ne poje vse sadne kašice, ker mi je tako dobra. Pa saj jo itak vedno vsaj malo več naredim, da mal probam. Goldy, super za avtosedež. No pri nas ni šans, da premaknem očija, da bi bil po moji izbiri. Bo kar nevtralne barve, ker ona pa že ne bo roza stvari prevažal naokoli Vidim tudi, da greš kdaj mal plest. Je prav veš. Je dobro za obe, da sta kdaj narazen. Jaz sem mela na začetku krizo, zdaj pa nič več. Včeraj smo ga šli žurat, ker sta prijatelja dobila 2 sinčka, pa sem do polnoči zdržala, pol sem šla pa domov, ker me je skrbelo, da bo spet bolj težka noč zaradi zabasanega noska. Pa ni bilo panike. Sempre*, nič bat. Vidim da Klemen poje veliko oz. čisto dovolj. Tako, da če ni potrebe ga jaz ne bi vsakič podojila po obroku. Je pa prav, da ga malo kasneje, mal za poslastico, a ne. pa tudi ne se sekirat, če bo kdaj pri kakšnem obroku štrajakal. Neža ma zdaj navado, da kdaj pa kdaj poje ene 10 žličk kosila, pa ni nobene panike. Ko ji dam čez 3 ure mleko, ni še nobene panike za hrano. Sem ugotovila, da ji meso n diši preveč, je po mamici Pa se ne sekiram, samo škoda mi je, ker gre hrana v nič. Zdaj uživa v sadju, ga 220 ml ni dovolj.Ampa ji dam tak nekje 200ml maksimalno. Goldy in Sempre*, a ustanovimo svojo ansambel-folklorno skupino? jaz igram klarinet, moj harmoniko,..... Sem pa tudi za športno ekipo, sva tudi mahnjena na šport.
|