Anonimen
|
Jutro Sem se takoooo naspala, zdaj sem pa polna energije Nincy29: tudi midva z dragim danes šibava na rojstni dan 3 leta stare punčke (od moje tete), ampak je za punčke veliko lažje kupovati... Mislim, da ne boš zgrešila s kakšnim avtomobilčkom Jaz sem takole vzela še kakšne gatke v BC ali pa spodnjo majčko Britje: tadnjič sem se še sama, ampak ne gre več, imam prevelik trebuh Sem se cela poklala. Ne vem pa kako varno je dati britvico v roke mojemu Hujšanje: niti slučajno ne mislim it na kakšno dieto, Ločealno je imel moj ati, ok, nič ne rečem, res je shujšal 30 kil (morate vedeti, da jih je imel 120), potem je bil kot maneken, AMPAK... kokr začneš enkrat nazaj jest po svojih starih navadah (po končanju diete) - mal salamce zvečer, pa zjutraj namesto sadja ne vem kaj... Čisto vse je dobil gor pa še 10 kg plusa od prej. Ne me narobe razumer. Ne napadam ločevalne diete, jaz sem videla, da deluje, ampak mislim, da moraš tudi po njenem končanju jesti tako še naprej, jaz pa nisem človek za take stvari, ker rada vse miksam. Bog ne daj, da cel dan pijem vodo. Me pobere Moja dieta: o jaaaa, jaz sem že imela 20kg plusa (4-5 let nazaj) in dokler sama nisem razpucala pri sebi, da si nisem všeč, pa da bo POTREBNO NEKAJ STORITI ZASE, ne pa se valat po kavču in se smilit sama sebi, ker imam debele bedre, se ni zgodilo nič. No, potem se dobila pa svojo malo kužiko in sva vsak, ampak res vsak dan hodili na bližnji hrib na sprehod (cca 1 ura), sama pa sem le pazila, da sem zjutraj namesto treh kosov svežega, hrustljavega kruha pojedla le 2. Pa se nisem odpovedala čokoladi!! Le manj sem je pojedla. Poleti pa sem ogroooomno preplavala. Torej: moj rek je: manj žri, več gibi, pa ne smili se sam seb!!! Ker meni se kile sedaj nabirajo ker preveč pojem in nič ne gibam! Po porod grem na tole dieto. Torej, veliko vozičkanja, pa normalno jest, ne pa se nažirat. Bom nehala težit, me imate verjetno že pol kufer. Lep dan bibe
|