ela24
|
Ojla! Včeraj taki lepi sonček, danes pa spet ta katastrofa siva od zunaj. Jaz sem tako vremensko občutljiva, da je neverjetno kako vpliva na mene sonce ali dež. Mi počasi napredujemo z opremljanjem. Uspeli smo položit keramiko v dnevnih prostorih, kamin vzidat, danes pa smo spet pri barvanju. Zdaj se pa moram odločit, kakšne barve bomo imeli, jaz pa nimam pojma Kakšne ideje? Rada bi pa bolj moderen videz. Spet pa ne bi nekih sivih barv Memole, ti si menda napisala, da boš prevažala v jajčki... Saj itak se vsak sam odloči. Ampak govorila sem z eno pediatrinjo, ki je omenila, da ni dobro, da je več kot dve uri not (da se ga vmes vsaj malo ven vzame, tudi če greš na morje se vmes ustaviš in pretegneš, pa še pač vzameš ven otroka). Ker je v jajčki v prisilinem položaju, kjer se ne more poravnat in je primerna za avto, ker je kot taka najbolj varna, ali za kak krajši opravek, ni pa namenjena namesto vozička oz. ležeče košare. Saj če pomisliš kako so not natlačeni, pa še vroče jim je, pa poletje bo... Mislim, da jim ni glih neki užitek not. Naredi pa itak vsaka kakor želi. Nincy, boga si s temi strijami. Meni se delajo na bokih in na prsih Ampak jih nekako blažim s to kremo od mustele. Mislim, da ti je že ena omenila, da je zelo dobra. In mislim, da bi ti potrebovala kar tisti moćen serum, ko je za že nastale strije. Meni jih res v par dneh ublaži, da so še komaj vidne... Res je kar draga, ampak v tvojem primeru, bi se jaz verjetno čemu drugemu raje odpovedla, kot pa tej kremici... Nataša, božica zdaj že tebe mučijo ti popadki Drži se, če pa bo prehudo pa raje k zdravniku, oni bodo že vedeli kako in kaj. Zgleda, da se res tudi pri aprilčicah vse skupaj začenja. Saj drug tedn smo že marca... Tako, da tiste bolj začetne bodo(bomo) začele kar hitro pošiljat sporočila o naših sončkih. Nax, kaj tebi so sedaj kaj preverjali težo pri otroku? Jaz pa imam v sredo pregled in že tudi komaj čakam, da vidim, koliko bi naj tehtal. Od katerega tedna dalje se hodi na ctg? Ker mene je kar groza, ko pomislim, na tisto več urno čakanje v mariborski porodnišnici, ko je vedno takšna gužva
|