|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  56 57 [58] 59 60   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Nedonošenčki 2009
10.2.2010 21:42:17   
aprilčica07
dadaegon: za Gašperja, vse pikapoke tega svetauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Gaja, Gloria za vaju seveda tudiuser posted image user posted image user posted image

Pikice male, borite se................

Jakob, 23.04.2007, 3570g/55cm
Julija, 30.08.2009, 3570g/52cm

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 1426
10.2.2010 21:45:48   
sonček33
Dadaegon, žal mi je, da vam je življenje zgrnilo na ramena toliko hudih stvari in toliko bolečine in negotovosti. DRžimo pesti za gapšerja. OBjem tebi.

Rubin, vse piakpoke in dobre misli bodo prišle do amle Gaje in ji pomagale na poti naprej.

Christina, kako je Glorija? Mislim na vas in držim pesti.

Barbchen...objem. Iskreno mi je žal.

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu aprilčica07)
Neposredna povezava do sporočila: 1427
10.2.2010 22:51:52   
Najaa
IZVIRNO SPOROČILO: barbchen

Draga Rubin, Dadaegon in Ch.21 že dlje časa zbiram pogum in besede, s katerimi bi se obrnila na vas in na vaše tri borce. Veliko mislim na vas in vam pošiljam pozitivne misli, moč, upanje,...Sama sem bila pred 3. meseci v vaši koži, ko se je najina princeska 1 mesec borila, da bi prišla k mamici in očiju v varen objem doma, pa telo kljub močni, močni volji žal ni zmoglo vseh naporov (genska napaka, srčna napaka in na koncu še infekt, ki ga nikakor niso zmogli pozdraviti). Tako imava že 2 meseca na nebu najino svetlo zvezdico, ki naju čuva, hkrati pa upam, da bedi tudi nad vašimi 3 sončki.

Želim vam veliko moči, pozitivne energije, poguma in pa predvsem upanja na vaših preizkušnjah. Najbolj me boli nemoč, ki jo starši v takih situacijah občutimo, vendar kot pribito drži, da upanja pa nam ne morejo nikoli in nikdar vzeti, zato pogumno stopajte na poti do takšnega ali drugačenag konca, želim vam, da do srečnega.

Objem vsem 3 mamicam!!!!

user posted image

dadaegon, Christina in Rubin tudi vam en velik topel user posted image

(odgovor članu barbchen)
Neposredna povezava do sporočila: 1428
10.2.2010 23:31:48   
K_a_t_j_a
IZVIRNO SPOROČILO: dadaegon

RUBIN še naprej vam pošiljam neskončno moči...jaz vem da bo zmogla.

Naš Gašper: Moj otrok je hudo bolan in vse kar ga gor drži so antibijotiki, plazme, transfuzije in podmaščevje ki dobiva v žile. Ne je, trebušček ima večji ko svojo glavo, jetra mu prav ne delajo, ne srček pa tudi pluče ne oz.  pluče so glede na vse še kar vredu 30% kisika in 100 seturacija je pa res da mu zelo veliko sekreta ven vlečejo. V galvnem nič ne funkcionira normalno in danes smo se pogovarjali da se ni izboljšalo NIČ v petih mesecih!! Kvečjemu poslabšalo. Žal, realen svet, ki si ni moč zatiskat oči pred relanostjo. Danes je še dobil vročino. Jutri bodo naredili scintigrafijo (leokocite bodo označili in vbrizgali v njega ter videli kje je srš problema), potem pa se bodo odločili za naprej kako in kaj. Veliko vlogo bodo tu odigrali kirurgi.
Upam na najboljše, zelo mi je hudo in hkrati verjamem vanj, ker ima voljo do življenja.

Hvala vsem za lepe besede, brez vas bi šlo težje - HVALA

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Gašper user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

30.07.2008 - najina sreča JAN

04.03.2011 -06.04.2011 angelček Jure

(odgovor članu dadaegon)
Neposredna povezava do sporočila: 1429
10.2.2010 23:32:37   
K_a_t_j_a
IZVIRNO SPOROČILO: barbchen

Draga Rubin, Dadaegon in Ch.21 že dlje časa zbiram pogum in besede, s katerimi bi se obrnila na vas in na vaše tri borce. Veliko mislim na vas in vam pošiljam pozitivne misli, moč, upanje,...Sama sem bila pred 3. meseci v vaši koži, ko se je najina princeska 1 mesec borila, da bi prišla k mamici in očiju v varen objem doma, pa telo kljub močni, močni volji žal ni zmoglo vseh naporov (genska napaka, srčna napaka in na koncu še infekt, ki ga nikakor niso zmogli pozdraviti). Tako imava že 2 meseca na nebu najino svetlo zvezdico, ki naju čuva, hkrati pa upam, da bedi tudi nad vašimi 3 sončki.

Želim vam veliko moči, pozitivne energije, poguma in pa predvsem upanja na vaših preizkušnjah. Najbolj me boli nemoč, ki jo starši v takih situacijah občutimo, vendar kot pribito drži, da upanja pa nam ne morejo nikoli in nikdar vzeti, zato pogumno stopajte na poti do takšnega ali drugačenag konca, želim vam, da do srečnega.

Objem vsem 3 mamicam!!!!

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu barbchen)
Neposredna povezava do sporočila: 1430
10.2.2010 23:36:41   
K_a_t_j_a
IZVIRNO SPOROČILO: Rubin.

Žal pikepoke še niso prišle do nas. Verjamem, pa da bodo slejkoprej priletele do Gaje.

Stanje je še vedno slabo, ko se ena stvar izboljša se pojavi druga. Še vedno je na 100% kisiku.

Nimam moči, da bi vsaki posebej odgovarjala, zato en velik iskren hvala vsem za spodbudne besede, mi dajejo moč v teh težkih časih.

Gaja in Rubin user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Rubin.)
Neposredna povezava do sporočila: 1431
11.2.2010 12:09:09   
koala
Gaja user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , Rubin user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Gašper user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Nisem vedela
koliko ljubezni imam v srcu,
dokler me ni nekdo poklical MAMA

(odgovor članu K_a_t_j_a)
Neposredna povezava do sporočila: 1432
11.2.2010 14:45:13   
sayuri
GAšper in Gaja user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu koala)
Neposredna povezava do sporočila: 1433
11.2.2010 19:56:34   
Rubin.
Prve vaše pikapolonce so prispele.
Ni še za proslavljat, je pa majhno izboljšanje.
Gaja je izgledala bolje proti včeraj, kisik so lahko zmanjševali na 90%, saturacija je bila boljša.

Dadaegon user posted image , sva na vezi.

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 1434
11.2.2010 20:00:19   
marta82
Samo da se stanje izboljšuje... Super.user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Rubin.)
Neposredna povezava do sporočila: 1435
11.2.2010 20:55:05   
Shorty_
IZVIRNO SPOROČILO: Rubin.

Prve vaše pikapolonce so prispele.
Ni še za proslavljat, je pa majhno izboljšanje.
Gaja je izgledala bolje proti včeraj, kisik so lahko zmanjševali na 90%, saturacija je bila boljša.

Dadaegon user posted image , sva na vezi.
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Rubin.)
Neposredna povezava do sporočila: 1436
11.2.2010 21:30:13   
Urša
Kakšne žalostne zgodbe! user posted image user posted image user posted image
Vsem otročkom želim, da ste močni, da boste enkrat razveseljevali svoje starše s smehom, ker si to zaslužijo! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Osrečujejo me zakladki Nika, Jaka in mali Izak:-)

(odgovor članu Shorty_)
Neposredna povezava do sporočila: 1437
11.2.2010 22:20:49   
valči
user posted image vesela sem,da je tako,še bolje bo,še user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image v Maribor pošiljam in vem,da bo vse vredu.Gaja,drži se,bodi močna.

Gašper,tebi tudi želim,da ti končno gre na bolje,tebi tudi pošiljamuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

Ch 21,kako se Glorija drži?Mislim na vas in tudi vam pošiljam user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Za vse tri borčke pa res iz srca želim,da bi se čas prihoda domov začel počasi približevat,ker si to resnično zaslužite.Da bi odhod iz bolnice zgledal takouser posted image Za vse,ki se borite,otročke in starše,naj vam še ta kuža malo pomagauser posted image

Sedaj pa imamo doma tri čudovite sončke,ki mi pomenijo vse na svetu.

(odgovor članu Urša)
Neposredna povezava do sporočila: 1438
12.2.2010 7:12:40   
christiana21
Rubin, me veseli, da je Gaja bolje.
Gašper, drži se tudi ti. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za oba.

No, da vam javim kako smo mi. Gloria je bila tik pred odpustom iz Ljubljane, ful sem že bila vesela, ker sem mislila, da v četrtek ali petek pa bo doma. Ampak žal ni... Zdravnik mi jer pripravil presenečenje, povedal je, da bo mala premeščena v MB Pediatrijo, da se kao jaz in B. naučiva dajat injekcije proti tromobozi, 5 minut kasneje sem pa od Gloriine hematologinje izvedela, da razlog niso injekcije, ampak virus, ki ga je mala v Ljubljani dobila. Znan je kot virus BOCA, je respiratorni virus. V MB imajo mogoče 1 primer otroka z virusom BOCA v enem letu. Ne vem kje za vraga ga je staknila v Ljubljani. Njen zdravnik mi pa sploh ni povedal pravega razloga premestitve in to me jezi. Je verjetno vedel, da sem ga že enkrat nadrla, kaj počne na oddelku in na intenzivni negi bolano osebje in se je bal, da bi ga spet. Tudi odmerek zdravila, ki ga Gloria prejema proti strjevanju krvi, ni pravi. Za nameček se nam je pa zgodilo še nekaj. Včeraj pri premestitvi iz Lj v Mb jim ne na poti na AC crknil rešilec in je bilo treba čakat na drugega iz Ljubljane. Štartali smo ob 15ih, prišli ob 19.30.

Čez petdeset let ne bo več pomembno, kakšen avto ste vozili, v kakšni hiši ste živeli, koliko ste imeli na bančnem računu in kako ste se oblačili. A svet bo morda za odtenek boljši, ker ste bili pomembni v življenju nekega otroka.

(odgovor članu valči)
Neposredna povezava do sporočila: 1439
12.2.2010 8:56:13   
**Tinkara78**
Vsem mamicam, ki se borite s temi hudimi preizkušnjami držim pesti in vam pošiljam user posted image user posted image user posted image user posted image !

(odgovor članu christiana21)
Neposredna povezava do sporočila: 1440
12.2.2010 9:01:47   
koala
Gaja, samo da gre na bolje, pa vseeno user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Drži se mala borka. Mami Rubin ti pa tudi, mislim na vas.

Ch.21 ojoj boga mala pikica, kot da vse te preglavice niso dovolj še nek virus. Upam da ekspresno okreva. Res mi ni jasno kaj se dogaja v tem našem zdravstvu, sem mislila da si ne upajo več prikrivati pomembnih informacij, jao... Upam da vsa vsaj ni zeblo v rešilcu. Trajalo pa je res doooooooooooooolgo.

Nisem vedela

Neposredna povezava do sporočila: 1441
12.2.2010 21:40:01   
botrca
IZVIRNO SPOROČILO: **Tinkara78**

Vsem mamicam, ki se borite s temi hudimi preizkušnjami držim pesti in vam pošiljam user posted image user posted image user posted image user posted image !

se podpišem user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Če želimo živeti z namenom, moramo poiskati tisto, kar najbolj goreče ljubimo, dati vse, kar imamo, nato pa to predati naprej kot štafeto tistim, ki nam sledijo.

(odgovor članu **Tinkara78**)
Neposredna povezava do sporočila: 1442
14.2.2010 17:12:05   
dadaegon
Pozdravljene rr-ovke

Moj Gašper: šli smo skozi 6. sepso, njegov trebušček je grozn - veeeellliiiiikkk. Nikamor se ne premaknemouser posted image . Midva sva že čisto na tleh ne veva več kaj je prav in kaj narobeuser posted image . Jutri se bova poskušala pogvorit s kirurgom.

Kako je kaj Gaja in Glorija?
Smo na vezi, samo da vidim kaj bo ta teden, se bo premaknilo kam al....ne vem

bodite v cvetju

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 1443
14.2.2010 17:16:07   
barbchen
Dadaegon user posted image veliko upanja, trdnosti, zaupanja na vaši poti - Gašper drži se!!!!!!!!!!!!!!!

Carpe Diem!

(odgovor članu dadaegon)
Neposredna povezava do sporočila: 1444
14.2.2010 20:38:58   
christiana21
Dadaegon, Rubin, želim vama veliko veliko moči, da skupaj z malimi borčki premagate te nadloge. Veliko kamionov pikapokuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Gloria je danes slabše, kaka samo sluz, zjutraj je bruhala in nehala je jestuser posted image , očitno tudi mi še nismo končali. pa tako lepo je kazalo, mala je bila že vesela, jedla je kot velika, pridno je kakala, zdaj pa toleuser posted image . Ehhh... žalostna sem in utrujena že od vseh teh padcev.

Čez petdeset let ne bo več pomembno, kakšen avto ste vozili, v kakšni hiši ste živeli, koliko ste imeli na bančnem računu in kako ste se oblačili. A svet bo morda za odtenek boljši, ker ste bili pomembni v življenju nekega otroka.

(odgovor članu barbchen)
Neposredna povezava do sporočila: 1445
14.2.2010 20:43:20   
marta82
Dadaegon, Christiana, Rubin user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

BE NICE!
I could be your boss someday.

Neposredna povezava do sporočila: 1446
14.2.2010 21:44:02   
PERSIDA
En velik user posted image  vsem mamicam velikih borčkov.Za njih pa roj user posted image .

(odgovor članu marta82)
Neposredna povezava do sporočila: 1447
14.2.2010 21:52:50   
Pi-kica 1
Mora biti bolje prej kot slej. Veliiiiko pikapok vam pošiljam, vsem malim borcem.

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 1448
14.2.2010 22:13:34   
tasa_m
Rubin, dadaegon in Christiana pošiljam vam vsem velik objemček in veliko košaro pikapok za vaše sončke!
user posted image user posted image

barbchen  user posted image user posted image

(odgovor članu Pi-kica 1)
Neposredna povezava do sporočila: 1449
15.2.2010 8:23:28   
koala
Gašper user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
dadeagon user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Klara Gloria user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Ch.21 user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Gaja user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Rubin user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Nisem vedela

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 1450
Stran:   <<   < Prejšnja stran  56 57 [58] 59 60   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  56 57 [58] 59 60   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?