|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  135 136 [137] 138 139   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del
16.2.2010 21:51:10   
KOKICA32
LAHKO NOČ!user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 3401
16.2.2010 22:54:53   
tasa_m
Spet sem mobilna user posted image  user posted image  user posted image

Sem dobila končno net!

Samo nimam dosti časa, sem v gužvi..mam tolk dela da joj user posted image user posted image

Lahko noč.

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 3402
17.2.2010 10:44:37   
tasa_m
Dobro jutroooo.  user posted image user posted image

Punce, če boste imele čas a vas lahko prosim,da glasujete ko boste na računalniku za številko 65 na tej povezavi?
Glasuješ lahko kar dost krat na dan,tak da če se bo kateri dalo bi bili zelo veseli vašega glasa.

Pa še link :

http://www.radiocenter.si/dogodki/zvezda-centra-na-kurentovanju/

HVAAALAAAA

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 3403
17.2.2010 12:27:01   
trezika
iiiiiiiiiiiiiiiii tasa kako ste bli dobri user posted image user posted image user posted image sem glasovala ... pa seveda še bom user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 3404
17.2.2010 12:57:05   
PERSIDA
Tasa kje lahko vidim kolko glasov imate in če se kAJ  spreminjajo ko že pol ure klikamuser posted image .Ker niti vaše slike ne najdemuser posted image

(odgovor članu trezika)
Neposredna povezava do sporočila: 3405
17.2.2010 12:59:43   
trezika
IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA

Tasa kje lahko vidim kolko glasov imate in če se kAJ  spreminjajo ko že pol ure klikamuser posted image .Ker niti vaše slike ne najdemuser posted image

js sn kar na tisto sliko na prvi strani kliknila, pa potem maš zgoraj puščice levo in desno... števila glasov pa js tudi ne vidim

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 3406
17.2.2010 18:59:52   
trezika
buuuuuuuuuuuuu...jaz sem tu user posted image

(odgovor članu trezika)
Neposredna povezava do sporočila: 3407
17.2.2010 22:29:02   
tasa_m
IZVIRNO SPOROČILO: trezika
js sn kar na tisto sliko na prvi strani kliknila, pa potem maš zgoraj puščice levo in desno... števila glasov pa js tudi ne vidim
ja, tudi jaz števila glasov ne vidim. user posted image

trezika hvala. user posted image

(odgovor članu trezika)
Neposredna povezava do sporočila: 3408
18.2.2010 7:38:59   
tasa_m
Dobro jutro.
Spali nikak user posted image celo noč se je premetavala in jokala..nea vem kaj je to. Mogoče zobki, ker si je tiščala vso dlan noter.
Tak,da sve auf že od 6,30.

No, grem delat dalje... user posted image

Persida, Kokica, MČ, trezika se vidimo a ne? Vas čakamoooo user posted image

< Sporočilo je popravil tasa_m -- 18.2.2010 7:40:11 >

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 3409
18.2.2010 7:57:35   
KOKICA32
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m

Dobro jutro.
Spali nikak user posted image celo noč se je premetavala in jokala..nea vem kaj je to. Mogoče zobki, ker si je tiščala vso dlan noter.
Tak,da sve auf že od 6,30.

No, grem delat dalje... user posted image

Persida, Kokica, MČ, trezika se vidimo a ne? Vas čakamoooo user posted image

Prihajavaaaaa!user posted image user posted image

Lija ni mogla spati, ker je vedela, da danes dobi obisk in ne gre v vrtec!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 3410
18.2.2010 8:48:15   
Najaa
Lepo se mejte na Tweety zabavi! user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 3411
18.2.2010 14:05:03   
tasa_m
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa

hvala Najaa.

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 3412
18.2.2010 15:23:13   
trezika

hvala Najaa.

super je bilo... mama Nataša se je ful potrudila user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 3413
18.2.2010 15:27:41   
ada2
še jaz se malo oglasim, imam kar slabo vest, ko se tak poredkouser posted image

no, smo dobro, jaz na dopustu, še malo, pa začne miha v vrtcu, jaz pa malo za njim v službi - ravno na dan žena imam prvi delovni dan... so mi že obljubili najprej eno rožico na predaji službe, potem pa veselo na delouser posted image  saj malo se že veselim, sploh, ker imamo nove uniforme in so take res kul, pa še rumene majice imamo, take ful živeuser posted image
danes sem bila v MB, pa sem šla v leclerca kupit štrample za miha, ker so mu kar naenkrat vse premale, kar pa imam še od adama pa vse prevelikouser posted image  da ne bo tak revež v vrtcuuser posted image . sem gledala tudi bodije, ampak niso imeli več velikih številk, sicer pa z bodiji ni sile, jih ima kar dovoljuser posted image

zobov ima že 8, od tega so trije komaj pokukali na plano, 5 pa je že velikih. hodi še ne, je bolj ziheraš... če že sam stoji, se hitro sesede na kolena in šiba po štirih, ali pogleda za kaj bi se prijel...

no, tak, na kratko...

Besedo KONTRA s proti razložimo in CEPCIJA je jasna brez vprašanj, tako se s kontracepcijo borimo, da bi bil na svetu kakšen cepec manj!

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 3414
18.2.2010 16:35:57   
tasa_m

hvala Najaa.

super je bilo... mama Nataša se je ful potrudila user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image

(odgovor članu trezika)
Neposredna povezava do sporočila: 3415
18.2.2010 19:31:04   
KOKICA32

hvala Najaa.

user posted image

Jaaaaaaaaaaaaaa, jaz sem bila sita do sedaj..ko papcam pred računalnikom.user posted image

HVALA, Tasa. Hvala za vse. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 3416
19.2.2010 14:12:19   
trezika
joj, joj, joj, joj, joj,..... koliko čvekate user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 3417
19.2.2010 14:14:25   
trezika
Zdaj pa malo resnosti...mam eno vprašanje...zdaj se je že dve noči zaporedoma zgodilo, da je mela Maruša proti jutru neke napade kašljauser posted image user posted image dans je pokašljevala od 4 do 5.30...zbudila se sicer ni, ampak sploh je ni blo fajn poslušat.... pa zdaj ko spi tudi nekaj kašlja...kakšna ideja, nasvet????

(odgovor članu trezika)
Neposredna povezava do sporočila: 3418
19.2.2010 16:13:49   
tasa_m

Zdaj pa malo resnosti...mam eno vprašanje...zdaj se je že dve noči zaporedoma zgodilo, da je mela Maruša proti jutru neke napade kašljauser posted image user posted image dans je pokašljevala od 4 do 5.30...zbudila se sicer ni, ampak sploh je ni blo fajn poslušat.... pa zdaj ko spi tudi nekaj kašlja...kakšna ideja, nasvet????
jaz ji dajem zvečer SLEZOV sirup za pomiritev kašlja.

jutri dobiš sms, bom mami vprašala ko jo vidim. OKy? user posted image

(odgovor članu trezika)
Neposredna povezava do sporočila: 3419
19.2.2010 17:34:01   
trezika
torej ga bom nabavla pa bomo videli kako bo...

hvala...

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 3420
19.2.2010 19:03:31   
ema tiara
ojla,čveke...niste več tak čvekaste...user posted image se malo javim,smo imeli kontrolo v razvojni...stanje je sledeče,ko sva začela z vajami za kobacanje po štirih se je lucas odločil da se bo raje po ritki vlačil...in ga nisem več na štiri spravila...pa je v razvojni rekla da to ni nič hudega ker po peni in na postelji kobaca po štirih-ker se ne more po ritki vleč...imamo pa problem ker levo nogico nekako not vleče in mamo spet vaje pa ft marca...se dvigne-napredujemo-a počasi...saj bo...in kako ste ve?
aja-pa čestitke vsem za prve svečke...saj vas spremljam a mi zmanjkuje časa...bi moral dan met več ur...user posted image user posted image user posted image

...točka moči je v sedanjem trenutku...

(odgovor članu trezika)
Neposredna povezava do sporočila: 3421
19.2.2010 20:10:56   
Najaa

Nika ima pogosto take napade kašlja zarad suhega zraka. In ponavadi ravno 'proti jutru, ko začnejo ogrevat.

tasa, a ti ji kar preventivno daš slezov sirup al tud tak kašlja?

(odgovor članu trezika)
Neposredna povezava do sporočila: 3422
19.2.2010 20:19:27   
PERSIDA
IZVIRNO SPOROČILO: ema tiara

ojla,čveke...niste več tak čvekaste...user posted image se malo javim,smo imeli kontrolo v razvojni...stanje je sledeče,ko sva začela z vajami za kobacanje po štirih se je lucas odločil da se bo raje po ritki vlačil...in ga nisem več na štiri spravila...pa je v razvojni rekla da to ni nič hudega ker po peni in na postelji kobaca po štirih-ker se ne more po ritki vleč...imamo pa problem ker levo nogico nekako not vleče in mamo spet vaje pa ft marca...se dvigne-napredujemo-a počasi...saj bo...in kako ste ve?
aja-pa čestitke vsem za prve svečke...saj vas spremljam a mi zmanjkuje časa...bi moral dan met več ur...user posted image user posted image user posted image

Daj mu čas.
Anže še tudi ne kobaca ,pa se ne sekiram.Zaenkrat greva počasi in ziher.Glavno mi je ,da bo otrok shodil ko bo ,pa bo že sam pokazal.Mimgrede on je naš šefuser posted image . Pa skrbi za mene ,da grem malo v mesto med ljudi.user posted image

Kako lahko vidi ,da nogico noter vleče ,če ,pa niti ne kobaca niti hodiuser posted image  

(odgovor članu ema tiara)
Neposredna povezava do sporočila: 3423
19.2.2010 20:20:58   
PERSIDA

Pri nas mažemo po prsih od bimbija mazilo in še vedno furamo kamilice.

(odgovor članu trezika)
Neposredna povezava do sporočila: 3424
19.2.2010 20:42:17   
Najaa
Aja, sem pozabla, da zdej ji že nekaj dni mažem z materino dušico po prsih in hrbtu in je kar boljše.

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 3425
Stran:   <<   < Prejšnja stran  135 136 [137] 138 139   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  135 136 [137] 138 139   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...
Kašelj pri otroku: Kdaj k zdravniku?
Kašelj pri otroku včasih izzveni v nekaj dneh, včasih pa je dolgotrajen in nakazuje na poslabšanje bolezni. Starši se ve...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?