Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 14.2.2010 21:26:55
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa Pika se je danes prelevila v princesko. Do drugega leta je predolga, da bi čakala na krono. aha in Ficko se je prelevil v princa na belem konju
< Sporočilo je popravil tasa_m -- 14.2.2010 21:27:20 >
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 14.2.2010 22:23:42
|
|
|
|
tasa_m
|
Lahkooooo nooooččč, prijetne sanje vsem!
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 15.2.2010 12:12:29
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: Najaa Pika se je danes prelevila v princesko. Do drugega leta je predolga, da bi čakala na krono. aha in Ficko se je prelevil v princa na belem konju Ne ne, princa pa še ni.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 15.2.2010 13:47:56
|
|
|
|
KOKICA32
|
Dan! Midva sva nazaj iz Ptuja, kjer sva si ogledala povorko slov. vrtcev. Zelo lepo!
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 15.2.2010 16:55:24
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Dan! Midva sva nazaj iz Ptuja, kjer sva si ogledala povorko slov. vrtcev. Zelo lepo! verjamem,da je bilo lepo. Toti tamali so full lepi
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 15.2.2010 16:58:31
|
|
|
|
tasa_m
|
Moram povedat,da mi je vzgojiteljica danes Lijo pohvalila Je bila ful pridna, vmes je malo še pojokala ampak ni bilo druge panike. Se že sama zaigra in tudi spala je že 1 uro pa 10 min. Velik napredek. In ker je bila pridna ji je ati šel kupit vse za Tweety zabavo z njenimi prijatelji v čet. to pomeni...tweety krožnički, kozarčki, in kapice za njene prijatelje To še bo zabavno
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 15.2.2010 17:03:29
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m Moram povedat,da mi je vzgojiteljica danes Lijo pohvalila Je bila ful pridna, vmes je malo še pojokala ampak ni bilo druge panike. Se že sama zaigra in tudi spala je že 1 uro pa 10 min. Velik napredek. In ker je bila pridna ji je ati šel kupit vse za Tweety zabavo z njenimi prijatelji v čet. to pomeni...tweety krožnički, kozarčki, in kapice za njene prijatelje To še bo zabavno Bravo moja Lijika! Saj sem vedela, da bo. Sedaj še pa bolj komaj čakam četrtek! Kako si kaj zrihtala z ono položnico za vrtec?
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 15.2.2010 18:35:29
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Bravo moja Lijika! Saj sem vedela, da bo. Sedaj še pa bolj komaj čakam četrtek! Kako si kaj zrihtala z ono položnico za vrtec? Tudi jaz čakam četrtek...ata gre v službo tak da bomo same ne, položnico sem dobila za teden dni in to polno ceno. Zato pa je tolko. Brezveze. Nisem imela urejeno znižanje za mesec januar, ko se je uvajala. Kuj neke, res..
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 15.2.2010 19:57:02
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Bravo moja Lijika! Saj sem vedela, da bo. Sedaj še pa bolj komaj čakam četrtek! Kako si kaj zrihtala z ono položnico za vrtec? Tudi jaz čakam četrtek...ata gre v službo tak da bomo same ne, položnico sem dobila za teden dni in to polno ceno. Zato pa je tolko. Brezveze. Nisem imela urejeno znižanje za mesec januar, ko se je uvajala. Kuj neke, res.. tudi vredu! Ojoj! Pa bi te lahko opozorile, ne, da si moraš dati znižati plačilo, ne?
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 15.2.2010 21:30:34
|
|
|
|
KOKICA32
|
Pa kaj zdaj se bo katera oglasila al ja?
< Sporočilo je popravil KOKICA32 -- 15.2.2010 21:31:01 >
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 15.2.2010 22:04:21
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m Moram povedat,da mi je vzgojiteljica danes Lijo pohvalila Je bila ful pridna, vmes je malo še pojokala ampak ni bilo druge panike. Se že sama zaigra in tudi spala je že 1 uro pa 10 min. Velik napredek. In ker je bila pridna ji je ati šel kupit vse za Tweety zabavo z njenimi prijatelji v čet. to pomeni...tweety krožnički, kozarčki, in kapice za njene prijatelje To še bo zabavno za Lijo in za super atija, ki obožuje tweetyja.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 15.2.2010 22:05:04
|
|
|
|
Najaa
|
Kokič evo mene. Ful me skrbi, ker je Nika zelo težko zaspala, pa ves čas že kašlja. Mislim, da bo noč še dolga. Revčka je že 2x mal zbruhala ven sluzi...
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 15.2.2010 22:07:34
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa Kokič evo mene. Ful me skrbi, ker je Nika zelo težko zaspala, pa ves čas že kašlja. Mislim, da bo noč še dolga. Revčka je že 2x mal zbruhala ven sluzi... Ooooo, Najič! Za Niko pa . In drugače?
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 15.2.2010 22:22:37
|
|
|
|
Najaa
|
Drugače še kar. Zavedam se, da se mi izteka porodniška in na enkrat ful uživam doma. Ma tudi službo iščem, malo po malo, se lih ne pretegnem zraven no, moram priznat. Pa ti?
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 15.2.2010 22:32:52
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa Drugače še kar. Zavedam se, da se mi izteka porodniška in na enkrat ful uživam doma. Ma tudi službo iščem, malo po malo, se lih ne pretegnem zraven no, moram priznat. Pa ti? Kdaj se ti izteče? Jaz sem tudi začela sedaj ful uživati, ni in ni mi za it nazaj v osje gnezdo. Sedaj poskrbim, da z Valentinom vsak dan narediva kaj novega, da spozna kakšno novo stvar, človeka, pač nekaj kar si bo mogoče zapomnil.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 15.2.2010 23:01:52
|
|
|
|
Nina00
|
Dober večer! Me par dni ni bilo tukaj pa sem prišla pogledat kako ste
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 15.2.2010 23:03:50
|
|
|
|
KOKICA32
|
Oooo, Nina, jaz pa sem se prišla ravno posloviti. Boš kar hitro ugotovila, da ni nič novega. LAHKO NOČ!
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 15.2.2010 23:06:03
|
|
|
|
Nina00
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m Moram povedat,da mi je vzgojiteljica danes Lijo pohvalila Je bila ful pridna, vmes je malo še pojokala ampak ni bilo druge panike. Se že sama zaigra in tudi spala je že 1 uro pa 10 min. Velik napredek. In ker je bila pridna ji je ati šel kupit vse za Tweety zabavo z njenimi prijatelji v čet. to pomeni...tweety krožnički, kozarčki, in kapice za njene prijatelje To še bo zabavno Lija! Pa super zabavo vam želim
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 15.2.2010 23:06:44
|
|
|
|
Nina00
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Oooo, Nina, jaz pa sem se prišla ravno posloviti. Boš kar hitro ugotovila, da ni nič novega. LAHKO NOČ! Ja, sem že No, razen, da ste vsi lepo pustovali No, lahko noč!
< Sporočilo je popravil Nina00 -- 15.2.2010 23:07:08 >
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 15.2.2010 23:08:37
|
|
|
|
Nina00
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa Kokič evo mene. Ful me skrbi, ker je Nika zelo težko zaspala, pa ves čas že kašlja. Mislim, da bo noč še dolga. Revčka je že 2x mal zbruhala ven sluzi... joj,
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 15.2.2010 23:09:51
|
|
|
|
Nina00
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: Najaa Drugače še kar. Zavedam se, da se mi izteka porodniška in na enkrat ful uživam doma. Ma tudi službo iščem, malo po malo, se lih ne pretegnem zraven no, moram priznat. Pa ti? Kdaj se ti izteče? Jaz sem tudi začela sedaj ful uživati, ni in ni mi za it nazaj v osje gnezdo. Sedaj poskrbim, da z Valentinom vsak dan narediva kaj novega, da spozna kakšno novo stvar, človeka, pač nekaj kar si bo mogoče zapomnil. Jaz bi bila tudi takoj za podaljšanje. Za kake 3 mesece takoj!
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 15.2.2010 23:12:13
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: Najaa Drugače še kar. Zavedam se, da se mi izteka porodniška in na enkrat ful uživam doma. Ma tudi službo iščem, malo po malo, se lih ne pretegnem zraven no, moram priznat. Pa ti? Kdaj se ti izteče? Jaz sem tudi začela sedaj ful uživati, ni in ni mi za it nazaj v osje gnezdo. Sedaj poskrbim, da z Valentinom vsak dan narediva kaj novega, da spozna kakšno novo stvar, človeka, pač nekaj kar si bo mogoče zapomnil. Zdej jih velik spozna, ko so maškare a ne? Marca se mi izteče. Kdaj se pa ti vračaš v osje gnezdo?
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 16.2.2010 15:11:07
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: Najaa Drugače še kar. Zavedam se, da se mi izteka porodniška in na enkrat ful uživam doma. Ma tudi službo iščem, malo po malo, se lih ne pretegnem zraven no, moram priznat. Pa ti? Kdaj se ti izteče? Jaz sem tudi začela sedaj ful uživati, ni in ni mi za it nazaj v osje gnezdo. Sedaj poskrbim, da z Valentinom vsak dan narediva kaj novega, da spozna kakšno novo stvar, človeka, pač nekaj kar si bo mogoče zapomnil. Zdej jih velik spozna, ko so maškare a ne? Marca se mi izteče. Kdaj se pa ti vračaš v osje gnezdo? 01.03.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 16.2.2010 15:12:27
|
|
|
|
KOKICA32
|
Dan! Sem nas na 1. stran potisnila! Nekaj mi povejte, zakaj FEBRUARČICE toliko čvekajo, če pa so že vse v službah ali? Ali so vse ponovno noseče al kaj?
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 16.2.2010 19:53:36
|
|
|
|
PERSIDA
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Dan! Sem nas na 1. stran potisnila! Nekaj mi povejte, zakaj FEBRUARČICE toliko čvekajo, če pa so že vse v službah ali? Ali so vse ponovno noseče al kaj? Mislim ,da je čas ,da prideš čvekat na marčevski zid na fb .Jaz pridem ampak se ti ni da bi z mano čvekala ,ker ga kar popihaš očitno ti nisem preveč zanimiva
|
|
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?