|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  133 134 [135] 136 137   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del
14.2.2010 21:26:55   
tasa_m
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa

Pika se je danes prelevila v princesko. Do drugega leta je predolga, da bi čakala na krono. user posted image
user posted image user posted image user posted image aha in Ficko se je prelevil v princa na belem konju 

< Sporočilo je popravil tasa_m -- 14.2.2010 21:27:20 >

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 3351
14.2.2010 22:23:42   
tasa_m
Lahkooooo nooooččč, prijetne sanje vsem!

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 3352
15.2.2010 12:12:29   
Najaa
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m

Pika se je danes prelevila v princesko. Do drugega leta je predolga, da bi čakala na krono. user posted image
user posted image user posted image user posted image aha in Ficko se je prelevil v princa na belem konju 

Ne ne, princa pa še ni. user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 3353
15.2.2010 13:47:56   
KOKICA32
Dan!user posted image

Midva sva nazaj iz Ptuja, kjer sva si ogledala povorko slov. vrtcev. Zelo lepo!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 3354
15.2.2010 16:55:24   
tasa_m
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32

Dan!user posted image

Midva sva nazaj iz Ptuja, kjer sva si ogledala povorko slov. vrtcev. Zelo lepo!user posted image user posted image user posted image

verjamem,da je bilo lepo. Toti tamali so full lepi user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 3355
15.2.2010 16:58:31   
tasa_m
Moram povedat,da mi je vzgojiteljica danes Lijo pohvalila user posted image  user posted image Je bila ful pridna, vmes je malo še pojokala ampak ni bilo druge panike. Se že sama zaigra in tudi spala je že 1 uro pa 10 min. user posted image  user posted image Velik napredek.
In ker je bila pridna ji je ati  šel kupit vse za Tweety zabavo z njenimi prijatelji v čet. user posted image user posted image user posted image user posted image to pomeni...tweety krožnički, kozarčki, in kapice za njene prijatelje user posted image To še bo zabavno user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 3356
15.2.2010 17:03:29   
KOKICA32

Moram povedat,da mi je vzgojiteljica danes Lijo pohvalila user posted image  user posted image Je bila ful pridna, vmes je malo še pojokala ampak ni bilo druge panike. Se že sama zaigra in tudi spala je že 1 uro pa 10 min. user posted image  user posted image Velik napredek.
In ker je bila pridna ji je ati  šel kupit vse za Tweety zabavo z njenimi prijatelji v čet. user posted image user posted image user posted image user posted image to pomeni...tweety krožnički, kozarčki, in kapice za njene prijatelje user posted image To še bo zabavno user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image Bravo moja Lijika!user posted image user posted image user posted image user posted image Saj sem vedela, da bo. Sedaj še pa bolj komaj čakam četrtek!user posted image user posted image user posted image user posted image

Kako si kaj zrihtala z ono  položnico za vrtec?user posted image user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 3357
15.2.2010 18:35:29   
tasa_m

user posted image user posted image user posted image user posted image Bravo moja Lijika!user posted image user posted image user posted image user posted image Saj sem vedela, da bo. Sedaj še pa bolj komaj čakam četrtek!user posted image user posted image user posted image user posted image

Kako si kaj zrihtala z ono  položnico za vrtec?user posted image user posted image

user posted image
Tudi jaz čakam četrtek...ata gre v službo tak da bomo same user posted image

ne, položnico sem dobila za teden dni in to polno ceno. Zato pa je tolko. Brezveze.
Nisem imela urejeno znižanje za mesec januar,  ko se je uvajala. Kuj neke, res..

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 3358
15.2.2010 19:57:02   
KOKICA32

user posted image
Tudi jaz čakam četrtek...ata gre v službo tak da bomo same user posted image

ne, položnico sem dobila za teden dni in to polno ceno. Zato pa je tolko. Brezveze.
Nisem imela urejeno znižanje za mesec januar,  ko se je uvajala. Kuj neke, res..

tudi vredu!user posted image

Ojoj! Pa bi te lahko opozorile, ne, da si moraš dati znižati plačilo, ne?user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 3359
15.2.2010 21:30:34   
KOKICA32
Pa kaj zdaj se bo katera oglasila al ja?user posted image

user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil KOKICA32 -- 15.2.2010 21:31:01 >

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 3360
15.2.2010 22:04:21   
Najaa

user posted image user posted image user posted image za Lijo in user posted image za super atija, ki obožuje tweetyja.

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 3361
15.2.2010 22:05:04   
Najaa
Kokič evo mene. Ful me skrbi, ker je Nika zelo težko zaspala, pa ves čas že kašlja. Mislim, da bo noč še dolga. Revčka je že 2x mal zbruhala ven sluzi... user posted image

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 3362
15.2.2010 22:07:34   
KOKICA32

Kokič evo mene. Ful me skrbi, ker je Nika zelo težko zaspala, pa ves čas že kašlja. Mislim, da bo noč še dolga. Revčka je že 2x mal zbruhala ven sluzi... user posted image

Ooooo, Najič!user posted image

Za Niko pa user posted image user posted image user posted image .

In drugače?

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 3363
15.2.2010 22:22:37   
Najaa
Drugače še kar. Zavedam se, da se mi izteka porodniška in na enkrat ful uživam doma. user posted image Ma tudi službo iščem, malo po malo, se lih ne pretegnem zraven no, moram priznat. user posted image
Pa ti?

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 3364
15.2.2010 22:32:52   
KOKICA32

Drugače še kar. Zavedam se, da se mi izteka porodniška in na enkrat ful uživam doma. user posted image Ma tudi službo iščem, malo po malo, se lih ne pretegnem zraven no, moram priznat. user posted image
Pa ti?

Kdaj se ti izteče?

Jaz sem tudi začela sedaj ful uživati, ni in ni mi za it nazaj v osje gnezdo. Sedaj poskrbim, da z Valentinom vsak dan narediva kaj novega, da spozna kakšno novo stvar, človeka, pač nekaj kar si bo mogoče zapomnil. user posted image

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 3365
15.2.2010 23:01:52   
Nina00
Dober večer!

Me par dni ni bilo tukaj pa sem prišla pogledat kako ste user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 3366
15.2.2010 23:03:50   
KOKICA32
Oooo, Nina, jaz pa sem se prišla ravno posloviti. Boš kar hitro ugotovila, da ni nič novega. user posted image

LAHKO NOČ!user posted image

(odgovor članu Nina00)
Neposredna povezava do sporočila: 3367
15.2.2010 23:06:03   
Nina00

user posted image user posted image user posted image  Lija!

Pa super zabavo vam želim user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 3368
15.2.2010 23:06:44   
Nina00

Oooo, Nina, jaz pa sem se prišla ravno posloviti. Boš kar hitro ugotovila, da ni nič novega. user posted image

LAHKO NOČ!user posted image
Ja, sem že user posted image user posted image user posted image

No, razen, da ste vsi lepo pustovali user posted image

No, lahko noč!

< Sporočilo je popravil Nina00 -- 15.2.2010 23:07:08 >

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 3369
15.2.2010 23:08:37   
Nina00

joj, user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 3370
15.2.2010 23:09:51   
Nina00

Pa ti?

Kdaj se ti izteče?

Jaz sem tudi začela sedaj ful uživati, ni in ni mi za it nazaj v osje gnezdo. Sedaj poskrbim, da z Valentinom vsak dan narediva kaj novega, da spozna kakšno novo stvar, človeka, pač nekaj kar si bo mogoče zapomnil. user posted image

Jaz bi bila tudi takoj za podaljšanje. Za kake 3 mesece takoj!

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 3371
15.2.2010 23:12:13   
Najaa

Pa ti?

Kdaj se ti izteče?

Zdej jih velik spozna, ko so maškare a ne? user posted image

Marca se mi izteče. Kdaj se pa ti vračaš v osje gnezdo?

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 3372
16.2.2010 15:11:07   
KOKICA32

Pa ti?

Kdaj se ti izteče?

Zdej jih velik spozna, ko so maškare a ne? user posted image

Marca se mi izteče. Kdaj se pa ti vračaš v osje gnezdo?

01.03. user posted image

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 3373
16.2.2010 15:12:27   
KOKICA32
Dan!user posted image

Sem nas na 1. stran potisnila!user posted image user posted image user posted image Nekaj mi povejte, zakaj FEBRUARČICE toliko čvekajo, če pa so že vse v službah ali? Ali so vse ponovno noseče al kaj?user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 3374
16.2.2010 19:53:36   
PERSIDA

Dan!user posted image

Sem nas na 1. stran potisnila!user posted image user posted image user posted image Nekaj mi povejte, zakaj FEBRUARČICE toliko čvekajo, če pa so že vse v službah ali? Ali so vse ponovno noseče al kaj?user posted image user posted image user posted image

Mislim ,da je čas ,da prideš čvekat na marčevski zid na fb .Jaz pridem ampak se ti ni da bi z mano čvekala ,ker ga kar popihaš očitno ti nisem preveč zanimivauser posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 3375
Stran:   <<   < Prejšnja stran  133 134 [135] 136 137   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  133 134 [135] 136 137   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
Kako je v resnici imeti dva otroka, mlajša...
Pripnite ta dvojni voziček in se pripravite na divjo vožnjo. Dobra je.

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?