Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 16.2.2010 19:55:29
|
|
|
|
PERSIDA
|
Kokica - da boš mela kaj brat sedaj se spravim na pomaranče .Če boš lahko prikuriš .
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 16.2.2010 20:03:01
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Dan! Sem nas na 1. stran potisnila! Nekaj mi povejte, zakaj FEBRUARČICE toliko čvekajo, če pa so že vse v službah ali? Ali so vse ponovno noseče al kaj? Mislim ,da je čas ,da prideš čvekat na marčevski zid na fb .Jaz pridem ampak se ti ni da bi z mano čvekala ,ker ga kar popihaš očitno ti nisem preveč zanimiva normalno da mi nisi, ne! Ne, ne bom plezala na zid....bom pač šla predčasno v penzijo.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 16.2.2010 20:03:45
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA Kokica - da boš mela kaj brat sedaj se spravim na pomaranče .Če boš lahko prikuriš . pridna jaz pa sendvič jem...no, kar dva imam pripravljena.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 16.2.2010 20:05:55
|
|
|
|
PERSIDA
|
Evo ,da pridem na raport.Včeraj bili na FT z Anžetom.Gospodič se je šel cartat z njo.Ga postavi nanoge on se vsede,ga da v položaj za kobacanje on na glavo.Druge vaje ,ki so bile za ravnotežje ,pa brez poblemov delal.Ko mora telovadit se njemu vedno najbolj spi . Seveda ko prideva k babici ,pa se je cel popoldan postavljal na noge.Pa probaval v položaj kobacanja.In kako mi naj ft verjame ,da on vse to doma počne tam ,pa kak mu je.Tak je ft rabla 2 meseca ,da ga je vidla ,da samostojno sedi.Jaz ,pa ji pravim ,pa mi očitno ni verjela.Pol ,pa ko enkrat pridema ,pa se gospodič vsede tak kot velik in seveda ft skor kap.Očitno bo sedaj 2 meseca rabil ,da ji pokaže kako se on vstane . No in ker je ft zmedena in ne ve al on res ne zmore al se mu ne da imava mesec dni 2 krat tedensko ft . Tak mali ,pa nas nateguje ko norc. No upam samo ,da so to njegove muhe al,pa da še enostavno ni za to kar ona hoče.Jaz mu itak dajem čas in pravim ,da se on ne bo plazil tako kot bratec amak bo lepega dne samo odkorakal.No bomo videli.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 16.2.2010 20:08:54
|
|
|
|
PERSIDA
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA Kokica - da boš mela kaj brat sedaj se spravim na pomaranče .Če boš lahko prikuriš . pridna jaz pa sendvič jem...no, kar dva imam pripravljena. Jaz bi tudi sendvič ,če bi kdo po njega šel .Pa ne dva kar tri takega s pariško ,pa majonezo,pa paradižnik,pa po možnosti sveži kruh.Uh.....bom rajše kar sanjala
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 16.2.2010 20:11:39
|
|
|
|
KOKICA32
|
hahahaa, Persida, Anže je car. Se spomnim V. v RA, je vedno tak gledal dohtarco, kot da se je zaljubil v njo in ni nič dal od sebe. Ko pa je začela pisati v kartoteko pa je začel delati VSE, kar prej ni. Pa je morala popravljati v kartoteki. Ja, že sedaj se hecajo.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 16.2.2010 20:11:52
|
|
|
|
PERSIDA
|
Danes ,pa tečen dan za popenit.NO jaz sem bla sitna ,ker sem nenaspana.Mali je kar nekaj gundral in me budil.Ne vem al samo meni tak noč mine al me daje sladkorna nevem v glavnem samo bi spala .Ponoči ,podnevi res in seveda ,ker sem bla tak super razpoložena maladva tudi .Samo ,da je spet noč.Mislim ,da bom počasi kar odpičla
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 16.2.2010 20:12:15
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA Kokica - da boš mela kaj brat sedaj se spravim na pomaranče .Če boš lahko prikuriš . pridna jaz pa sendvič jem...no, kar dva imam pripravljena. Jaz bi tudi sendvič ,če bi kdo po njega šel .Pa ne dva kar tri takega s pariško ,pa majonezo,pa paradižnik,pa po možnosti sveži kruh.Uh.....bom rajše kar sanjala saj nimaš daleč...idi...
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 16.2.2010 20:17:07
|
|
|
|
PERSIDA
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA Kokica - da boš mela kaj brat sedaj se spravim na pomaranče .Če boš lahko prikuriš . pridna jaz pa sendvič jem...no, kar dva imam pripravljena. Jaz bi tudi sendvič ,če bi kdo po njega šel .Pa ne dva kar tri takega s pariško ,pa majonezo,pa paradižnik,pa po možnosti sveži kruh.Uh.....bom rajše kar sanjala saj nimaš daleč...idi... Nimam vsega kar bi si zaželela v sendvič
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 16.2.2010 20:17:49
|
|
|
|
PERSIDA
|
Nič nisi rekla sta hodle s treziko?
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 16.2.2010 20:27:43
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA Nič nisi rekla sta hodle s treziko? jaz sem bila, pa ona menda tudi z neko kolegico, nisva pa bili skupaj...
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 16.2.2010 20:28:08
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA Kokica - da boš mela kaj brat sedaj se spravim na pomaranče .Če boš lahko prikuriš . pridna jaz pa sendvič jem...no, kar dva imam pripravljena. Jaz bi tudi sendvič ,če bi kdo po njega šel .Pa ne dva kar tri takega s pariško ,pa majonezo,pa paradižnik,pa po možnosti sveži kruh.Uh.....bom rajše kar sanjala saj nimaš daleč...idi... Nimam vsega kar bi si zaželela v sendvič ma si izbirčna
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 16.2.2010 20:38:50
|
|
|
|
Najaa
|
Kokica miss you!
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 16.2.2010 20:44:40
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa Kokica miss you! Oj!
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 16.2.2010 20:45:06
|
|
|
|
KOKICA32
|
Kak je Nika danes? Kaka je bila noč?
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 16.2.2010 20:51:45
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Kak je Nika danes? Kaka je bila noč? Noč je bila stnadard, proti jutru je prišla h meni. Ja, veliko je kašljala, ampak to je bolj od suhehga zraka kot kaj drugega. Tak imamo suh zrak, da tud mene draži in imam ful suho kožo. Beda no, pa vlažilec zraka imamo, na radiatorjih brisače, pa nič ne pomaga.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 16.2.2010 20:56:58
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Kak je Nika danes? Kaka je bila noč? Noč je bila stnadard, proti jutru je prišla h meni. Ja, veliko je kašljala, ampak to je bolj od suhehga zraka kot kaj drugega. Tak imamo suh zrak, da tud mene draži in imam ful suho kožo. Beda no, pa vlažilec zraka imamo, na radiatorjih brisače, pa nič ne pomaga. a tak...ja ta zrak je res kriza...komaj čakam, da bo pomlad.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 16.2.2010 21:00:47
|
|
|
|
Najaa
|
Jaz tuuuuuud, pa da malo spet zaživimo. Ti, a se čmo drug teden mal dobit? Predvidoma bom pon in tor v bližini.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 16.2.2010 21:05:05
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa Jaz tuuuuuud, pa da malo spet zaživimo. Ti, a se čmo drug teden mal dobit? Predvidoma bom pon in tor v bližini. Torek bi šlo načeloma ja...Kje pa?
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 16.2.2010 21:06:24
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: Najaa Jaz tuuuuuud, pa da malo spet zaživimo. Ti, a se čmo drug teden mal dobit? Predvidoma bom pon in tor v bližini. Torek bi šlo načeloma ja...Kje pa? Ma najboljše, da še mal druge vprašamo in se zmenimo. Jaz se lahko tudi kam pripeljem. Je bilo pa zadnjič v Tušu super a ne da? Všeč mi je bilo, ko smo dale male na tla in so se lahko igrali.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 16.2.2010 21:08:00
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: Najaa Jaz tuuuuuud, pa da malo spet zaživimo. Ti, a se čmo drug teden mal dobit? Predvidoma bom pon in tor v bližini. Torek bi šlo načeloma ja...Kje pa? Ma najboljše, da še mal druge vprašamo in se zmenimo. Jaz se lahko tudi kam pripeljem. Je bilo pa zadnjič v Tušu super a ne da? Všeč mi je bilo, ko smo dale male na tla in so se lahko igrali. ja, to je bilo svetovno, ker moj ne zdrži pet minut pri miru...In to naše zadnje srečanje, če bo.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 16.2.2010 21:10:25
|
|
|
|
Najaa
|
Sej noben ne zdrži dolgo na miru. Glih zato je blo fajn, ker smo jih zagradile. Ma če bi bila pomlad, bi se lahko doble vzunaj na kakem igrišču... Sem tud na zid napisala, da bojo še druge prebrale. Kje je zdaj Persida? Vabi nas sem, pol pa zgine. NE BO zadnje srečanje, kokica, bomo že nekak uskladile, sam mal težje.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 16.2.2010 21:17:28
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa Sej noben ne zdrži dolgo na miru. Glih zato je blo fajn, ker smo jih zagradile. Ma če bi bila pomlad, bi se lahko doble vzunaj na kakem igrišču... Sem tud na zid napisala, da bojo še druge prebrale. Kje je zdaj Persida? Vabi nas sem, pol pa zgine. NE BO zadnje srečanje, kokica, bomo že nekak uskladile, sam mal težje. Zelo težko! Kako pa kaj stajica? Gre v promet?
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 16.2.2010 21:24:20
|
|
|
|
Najaa
|
Ja ja, gre v promet. Igrače noter mečemo. Ma ja no, sej sta noter sam kadar sta obe. Nika sama noče bit, ko gre Tija pa obvezno še tamala.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 16.2.2010 21:38:57
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa Ja ja, gre v promet. Igrače noter mečemo. Ma ja no, sej sta noter sam kadar sta obe. Nika sama noče bit, ko gre Tija pa obvezno še tamala. FAca mala.
|
|
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?