|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  134 135 [136] 137 138   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del
16.2.2010 19:55:29   
PERSIDA
Kokica - da boš mela kaj brat sedaj se spravim na pomarančeuser posted image .Če boš lahko prikurišuser posted image .

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 3376
16.2.2010 20:03:01   
KOKICA32
IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA

IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32

Dan!user posted image

Sem nas na 1. stran potisnila!user posted image user posted image user posted image Nekaj mi povejte, zakaj FEBRUARČICE toliko čvekajo, če pa so že vse v službah ali? Ali so vse ponovno noseče al kaj?user posted image user posted image user posted image

Mislim ,da je čas ,da prideš čvekat na marčevski zid na fb .Jaz pridem ampak se ti ni da bi z mano čvekala ,ker ga kar popihaš očitno ti nisem preveč zanimivauser posted image

user posted image user posted image user posted image normalno da mi nisi, ne!user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image

Ne, ne bom plezala na zid....bom pač šla predčasno v penzijo. user posted image

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 3377
16.2.2010 20:03:45   
KOKICA32

Kokica - da boš mela kaj brat sedaj se spravim na pomarančeuser posted image .Če boš lahko prikurišuser posted image .

pridnauser posted image user posted image user posted image jaz pa sendvič jem...no, kar dva imam pripravljena.user posted image

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 3378
16.2.2010 20:05:55   
PERSIDA
Evo ,da pridem na raport.Včeraj bili na FT z Anžetom.Gospodič se je šel cartat z njo.Ga postavi nanoge on se vsede,ga da v položaj za kobacanje on na glavo.Druge vaje ,ki so bile za ravnotežje ,pa brez poblemov delal.Ko mora telovadit se njemu vedno najbolj spiuser posted image .
Seveda ko prideva k babici ,pa se je cel popoldan postavljal na noge.Pa probaval v položaj kobacanja.In kako mi naj ft verjame ,da on vse to doma počne tam ,pa kak mu je.Tak je ft rabla 2 meseca ,da ga je vidla ,da samostojno sedi.Jaz ,pa ji pravim ,pa mi očitno ni verjela.Pol ,pa ko enkrat pridema ,pa se gospodič vsede tak kot velik in seveda ft skor kap.Očitno bo sedaj 2 meseca rabil ,da ji pokaže kako se on vstaneuser posted image .
No in ker je ft zmedena in ne ve al on res ne zmore al se mu ne da imava mesec dni 2 krat tedensko ftuser posted image .

Tak mali ,pa nas nateguje ko norc. No upam samo ,da so to njegove muhe al,pa da še enostavno ni za to kar ona hoče.Jaz mu itak dajem čas in pravim ,da se on ne bo plazil tako kot bratec amak bo lepega dne samo odkorakal.No bomo videli. 

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 3379
16.2.2010 20:08:54   
PERSIDA

pridnauser posted image user posted image user posted image jaz pa sendvič jem...no, kar dva imam pripravljena.user posted image

Jaz bi tudi sendvič ,če bi kdo po njega šeluser posted image .Pa ne dva kar tri takega s pariško ,pa majonezo,pa paradižnik,pa po možnosti sveži kruh.Uh.....bom rajše kar sanjalauser posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 3380
16.2.2010 20:11:39   
KOKICA32
hahahaa, Persida, Anže je car. Se spomnim V. v RA, je vedno tak gledal dohtarco, kot da se je zaljubil v njo in ni nič dal od sebe. Ko pa je začela pisati v kartoteko pa je začel delati VSE, kar prej ni. Pa je morala popravljati v kartoteki. user posted image user posted image user posted image Ja, že sedaj se hecajo. 

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 3381
16.2.2010 20:11:52   
PERSIDA
Danes ,pa tečen dan za popenit.NO jaz sem bla sitna ,ker sem nenaspana.Mali je kar nekaj gundral in me budil.Ne vem al samo meni tak noč mine al me daje sladkorna nevem v glavnem samo bi spala .Ponoči ,podnevi res in seveda ,ker sem bla tak super razpoložena maladva tudiuser posted image user posted image .Samo ,da je spet noč.Mislim ,da bom počasi kar odpičlauser posted image

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 3382
16.2.2010 20:12:15   
KOKICA32

Jaz bi tudi sendvič ,če bi kdo po njega šeluser posted image .Pa ne dva kar tri takega s pariško ,pa majonezo,pa paradižnik,pa po možnosti sveži kruh.Uh.....bom rajše kar sanjalauser posted image

saj nimaš daleč...idi...user posted image

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 3383
16.2.2010 20:17:07   
PERSIDA

Nimam vsega kar bi si zaželela v sendvičuser posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 3384
16.2.2010 20:17:49   
PERSIDA
Nič nisi rekla sta hodle s treziko?

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 3385
16.2.2010 20:27:43   
KOKICA32

Nič nisi rekla sta hodle s treziko?

jaz sem bila, pa ona menda tudi z neko kolegico, nisva pa bili skupaj...

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 3386
16.2.2010 20:28:08   
KOKICA32

Nimam vsega kar bi si zaželela v sendvičuser posted image

ma si izbirčnauser posted image

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 3387
16.2.2010 20:38:50   
Najaa
Kokica user posted image miss you!

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 3388
16.2.2010 20:44:40   
KOKICA32
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa

Kokica user posted image miss you!

Oj! user posted image

user posted image

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 3389
16.2.2010 20:45:06   
KOKICA32
Kak je Nika danes? Kaka je bila noč?

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 3390
16.2.2010 20:51:45   
Najaa

Noč je bila stnadard, proti jutru je prišla h meni. user posted image Ja, veliko je kašljala, ampak to je bolj od suhehga zraka kot kaj drugega. Tak imamo suh zrak, da tud mene draži in imam ful suho kožo. Beda no, pa vlažilec zraka imamo, na radiatorjih brisače, pa nič ne pomaga. user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 3391
16.2.2010 20:56:58   
KOKICA32

Noč je bila stnadard, proti jutru je prišla h meni. user posted image Ja, veliko je kašljala, ampak to je bolj od suhehga zraka kot kaj drugega. Tak imamo suh zrak, da tud mene draži in imam ful suho kožo. Beda no, pa vlažilec zraka imamo, na radiatorjih brisače, pa nič ne pomaga. user posted image

a tak...ja ta zrak je res kriza...komaj čakam, da bo pomlad. user posted image

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 3392
16.2.2010 21:00:47   
Najaa
Jaz tuuuuuud, pa da malo spet zaživimo.

Ti, a se čmo drug teden mal dobit? Predvidoma bom pon in tor v bližini. user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 3393
16.2.2010 21:05:05   
KOKICA32

Ti, a se čmo drug teden mal dobit? Predvidoma bom pon in tor v bližini. user posted image

Torek bi šlo načeloma ja...Kje pa?

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 3394
16.2.2010 21:06:24   
Najaa

Ma najboljše, da še mal druge vprašamo in se zmenimo. Jaz se lahko tudi kam pripeljem. Je bilo pa zadnjič v Tušu super a ne da? Všeč mi je bilo, ko smo dale male na tla in so se lahko igrali.

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 3395
16.2.2010 21:08:00   
KOKICA32

Ma najboljše, da še mal druge vprašamo in se zmenimo. Jaz se lahko tudi kam pripeljem. Je bilo pa zadnjič v Tušu super a ne da? Všeč mi je bilo, ko smo dale male na tla in so se lahko igrali.

ja, to je bilo svetovno, ker moj ne zdrži pet minut pri miru...In to naše zadnje srečanje, če bo. user posted image

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 3396
16.2.2010 21:10:25   
Najaa
Sej noben ne zdrži dolgo na miru. user posted image Glih zato je blo fajn, ker smo jih zagradile. Ma če bi bila pomlad, bi se lahko doble vzunaj na kakem igrišču...
Sem tud na zid napisala, da bojo še druge prebrale. Kje je zdaj Persida? Vabi nas sem, pol pa  zgine. user posted image
NE BO zadnje srečanje, kokica, bomo že nekak uskladile, sam mal težje.

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 3397
16.2.2010 21:17:28   
KOKICA32

Sej noben ne zdrži dolgo na miru. user posted image Glih zato je blo fajn, ker smo jih zagradile. Ma če bi bila pomlad, bi se lahko doble vzunaj na kakem igrišču...
Sem tud na zid napisala, da bojo še druge prebrale. Kje je zdaj Persida? Vabi nas sem, pol pa  zgine. user posted image
NE BO zadnje srečanje, kokica, bomo že nekak uskladile, sam mal težje.

Zelo težko!user posted image

Kako pa kaj stajica? Gre v promet?

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 3398
16.2.2010 21:24:20   
Najaa
user posted image Ja ja, gre v promet. Igrače noter mečemo.user posted image Ma ja no, sej sta noter sam kadar sta obe. Nika sama noče bit, ko gre Tija pa obvezno še tamala.

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 3399
16.2.2010 21:38:57   
KOKICA32

user posted image Ja ja, gre v promet. Igrače noter mečemo.user posted image Ma ja no, sej sta noter sam kadar sta obe. Nika sama noče bit, ko gre Tija pa obvezno še tamala.

user posted image user posted image user posted image FAca mala.

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 3400
Stran:   <<   < Prejšnja stran  134 135 [136] 137 138   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  134 135 [136] 137 138   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
Kako je v resnici imeti dva otroka, mlajša...
Pripnite ta dvojni voziček in se pripravite na divjo vožnjo. Dobra je.

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?