leo**tia
|
IZVIRNO SPOROČILO: trezika Zdaj pa malo resnosti...mam eno vprašanje...zdaj se je že dve noči zaporedoma zgodilo, da je mela Maruša proti jutru neke napade kašlja dans je pokašljevala od 4 do 5.30...zbudila se sicer ni, ampak sploh je ni blo fajn poslušat.... pa zdaj ko spi tudi nekaj kašlja...kakšna ideja, nasvet???? tako je naša začela kuhat bronhitis,al pa atip pljučnica,še ne vejo kaj je bilo.to je trajalo ene 2tedna,enkrat se skašljala tud "oslovsko",in zeleni šmrklji so tekli ene 3krat preden se je to pravzaprav začelo..bodi pozorna na kako vročino če bo imela,naša je bila tak boga da smo leteli v zd,njena doktorca pa je na preglede preden smo šli v zd(dan kasneje)rekla da je vse ok in da je le viroza,seveda ni bila ni mogla glave gor držat,tt 39,7 še dobro da ni kakih krčev dobila,saturacije je imela komaj 82 kisika,no čez noč maska s kisikom,pomislite kako si je to celo noč dol trgala,no pol se je tud na inhalacije navadila in je lepo držala,takoj naslednji dan saturacija kisika je bila 99% upam samo da se ne ponovi,ker sem bila tako panična tisti dan,ko je bila tia tak nemočna držim pesti da bo vse ok,sicer pa zdaj je vredu,leta sem in tja,stara tia papa tud do 8krat na dan,izgubila je s 9kg na 7300,no zdaj sem jo v 3dneh poredila na 8kg,zobkov ima že 6,vidim da grejo spodnje 2spet ven,je pa tud pozabila hodit,no ni imela moči in zdaj komaj spet nazaj hodi nagajivka je,vsepovsod plazi in tako naprej,glavno da je sedaj zdrava, upamoda tako ostane
|