|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  103 104 [105] 106 107   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijske čvekice 2008 - 4. del
19.2.2010 9:22:54   
neboglasnica
Jutrooooo!

Najprej Nanki vse najboljše user posted image user posted image user posted image z željo, da vas zapustijo vsi nedobrodošli virusi, bakterije in naj k vam zavije teta sreča!!!!

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 2601
   [Brisano sporočilo]
19.2.2010 9:38:39   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu neboglasnica)
  Neposredna povezava do sporočila: 2602
19.2.2010 9:41:08   
metuljcek321
Guten Morgen!

Ekola, spala je lepo. Vročina ji je sicer kar konkretno narastla, sem ohlajala + svečko je blo treba dat. Nato koma strica Toma do 7.45.

Driska je še kar tu. Vse, kaj poje, gre direkt venuser posted image  user posted image  user posted image  Pije k sreči v redu, tko da zaenkrat je ne bi vozila k P.

Sploh ne vem več, kaj naj ji ponudim. Any ideas? Revčka se samo stiska, leži, meditira, zdajle že drnjoha dopoldanski spanec.

O, nanka, slavljenka naša! Happy b'day, baby, lepo praznovanje v krogu najbližjih, imejte se max, pa zdravi bodte!

Families are like fudge - mostly sweet with a few nuts.
(author unknown)

Neposredna povezava do sporočila: 2603
19.2.2010 9:44:42   
Majuska

'jutro,

no končno sem prišla k svojemu kompu ... smo imeli danes pregled pri pediatru, Aleksander je bil silno nerazpoložen, pri razvojni je nekako še sodeloval, pri zdravnici pa ne. Samo da smo ga v ambulanti začeli slačiti, se je začel protestno dreti, pri pikici pa se je vse skupaj samo še stopnjevalo. No, glavno da je mimo.

Za evidenco - Aleksander  je velik  81,5 cm, težak 10,5 kg.

Pa še mal za nas, a ne ...

user posted image

Aleksander "the great" is here :)
08.08.2008

(odgovor članu metuljcek321)
Neposredna povezava do sporočila: 2604
19.2.2010 9:47:06   
Majuska

Nanka,

želim ti vse najlepše, vse kar ti pripada in še veliko lepih trenutkov s tvojo družino!
user posted image

user posted image

08.08.2008

(odgovor članu Majuska)
Neposredna povezava do sporočila: 2605
19.2.2010 9:49:38   
netki
nanka...vse naj naj

(odgovor članu Majuska)
Neposredna povezava do sporočila: 2606
19.2.2010 10:10:49   
Inigo
nanka - vse najlepše ob tvojem praznikuuuuu! user posted image user posted image

(odgovor članu netki)
Neposredna povezava do sporočila: 2607
   [Brisano sporočilo]
19.2.2010 10:18:10   
Brisani uporabnik

(odgovor članu netki)
  Neposredna povezava do sporočila: 2608
   [Brisano sporočilo]
19.2.2010 10:57:47   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 2609
   [Brisano sporočilo]
19.2.2010 11:00:04   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 2610
19.2.2010 11:11:46   
Majuska
IZVIRNO SPOROČILO: populis

Se strinjam, hidracija je zelo pomembna pri bolezni,hrana pa tudi odraslim ne paše, kaj šele našim malim čižekomuser posted image

če meni hrana ne paše, je z mano nekaj ornk narobe user posted image user posted image

08.08.2008

Neposredna povezava do sporočila: 2611
19.2.2010 12:13:35   
ilatic
Nanka vse najboljše!!!!

In pa vsem ostalim :) ki sem jih zamudila.

Evo mene, se vam mal oglašam. Sem na bolniški od torka, danes sem šla na kontrolo (sm čist ok) pa je rekla, da naj vseeno še ne teden počivam (ker so me dva dni kosti bolele pa misli da je bila gripa). Direktor bo znoru, ne vem kaj naj naredim!

Drugač sem ok, z možem sva nekaj za silo zrihtala, se oba trudiva, najbrž kakšna kriza ki jo je treba čez dat. Vsega imava oba poln kufer..dnarja, službe, prilagajanja..se nabere. Sva šla ne sanjski vikend, blo je lušt, sva se štekala nenormalno. Ko pa pirdeš domov,  v realnost je pa vse po starem.

Skratka punce so pridene, Iris ga mal serje v šoli (imamo 1. cvek - mat) Larisa je pridna, Tarik pa da ne govorim!!! Me zanima če so vaši isti. Dihat ne morem ko je doma. Non stop se moram ukvarjat z njemu, če ne, se meče po tleh, dela neumnosti itd. A je to kakšno obdobje ali kaj? Men gre počas že na živce, ker nič ne naredim. dobr da sem na bolniški da mal stvari spravim v red!

Kako ste vi kaj? Upam da ste vse ok, da ste vsi zdravi user posted image !

(odgovor članu Majuska)
Neposredna povezava do sporočila: 2612
19.2.2010 13:22:51   
dzanika
IZVIRNO SPOROČILO: mojcek1

IZVIRNO SPOROČILO: sandrine

hej, zdaj pa se pozdrav za vseuser posted image

Mojcek, fino, da se je dr. zavzela, ves se je res bolje iti pokazati, pa si bolj miren potem,kot pa da kaj ni vredu.

Sem se pa spomnala na skrlatinko zato, ker je imel necak tako ful netipicno obliko (skor nic izpuscajev, brez vrocine,...), pozorni so ratali sam zarad nogice. V galvnem sem se pa menla s sestro in je rekla, da je to bolj pogosto pri fantkih, da je blo pa kak teden po preboleli angini, ki jo je nato dobil se ata- ta je bil verjetno prenasalec virusa skrlatinke. Noga ga je pa bolela, ker se mu je okuzba prenesla na obkostno tekocino(udari lahko tudi na mozgane, ce se ne ugotovi prav casuser posted image V glavnem se pa steje to kot zaplet pri skrlatinki. V bolnici je pa dobival antibiotike in imel predpisano res strogo mirovanje 14dni.
Jaz sem od takrat res ful bolj pozorna na take stvari, pa rajs mal tecnarim pri dr. kot pa da bi odlasala, ker pri necaku se je res razvil iz skor nicesaruser posted image

aja, sem pa srecala vceraj Lili in Aljaza(kaki cuker je tudi), pa sem se spomnala, da bi blo fajn, ce bi se zopet kaj dobili- Umpa (te ze pogresam), Inigo, Mojcek, Netki, pa kje je Ksenci(verjetno zelo bizzzziiii), da se se vreme mal porihta pa bi res lahko kaj zorganizirale? Bi se malcki ze med seboj znali kaj zaigrati, me pa bi mele tudi mal vec casa za cvekuser posted image

absolutno se strinjam za pregled! sam kaj - sej vete - blo je včeri pop, lahko bi šla samo v TR v bolnico (kar pomeni, tud če ne bi).  bomo poročala, kaj bo rekla in kaj dala pregledaT.

jaaaaaaaaaaaa, sem za, da se dobimo, pa tud, če v igralnici v šparu.

ja točno tko. Če greš v TR v bolnico je isto kot če ne greš. Škoda časa in živcev... Upam da si že uredila kaj z Živo ker sem malce v zaostanku z branjem. user posted image
Berem dalje da je Živa že bolje. user posted image user posted image Mogoče se je res samo kam udarila...

kolki - mi smo imeli že iz porodnišnice vedno 1A pa smo meli vseeno preglede... Smo pa kljub temu en mesec povijali na široko, potem pa je pediatrinja rekla da ni potrebno več...

IZVIRNO SPOROČILO: UmpaLumpa

on 6letnik je pa umrl 

to rajše nebi komentirala. user posted image user posted image user posted image

ko ste ravno Majdičko komentirale... jaz sem ostala čist brez besed... Svaka čast res!!

IZVIRNO SPOROČILO: Tinky

Dobro jutro

Jutro

Jupi jupi jupi, bravo Petra . A mi je potrebno razlagati o količini mojih solz? Mislim da ne, pa še za dobro jutro je bila ena runda, ko sem pri poročilih ob 07 00 gledala podelitev kolajn .

sem zjutraj na radiu slišala novico in sem jokala kot mona, še Teo me je tako čudno gledal. Bravo Petra

Drage moje, v torek me čaka za ac, zato vas že zdej prosim za pike poke, jih bom rabla ene par kamionov . Včeraj sva bila na genetskem posvetu in sem samo še bolj odločena, da to opravim in da pol do konca nosečnosti samo še uživam!!!

Teikota sem vpisala na plavalni tečaj za malčke, v torek sva bila prvič in je tako užival, da se zdej tolčem po glavi, da ga nisem
že prej.

Lep dan

Tinky držim pesti in ti pošiljam kup user posted image user posted image   Vse bo ok!!!

maš****e so bile odlične!! Midva z Janom pa letos nisva mogla it ker je bil boln...  user posted image

lindy čestitke!!!  user posted image user posted image

nanka vse najboljše!! user posted image

žal vas nisem uspela v celoti prebrati tko da sem samo preletela stvari. user posted image   Spet sem preveč v zaostanku...

Vsem bolančkom velikim in malim pošiljam koš user posted image user posted image

sicer je pa pri nas stanje super! Včeraj sva imela z Janom kontrolo in je ok, tko da lahko gre v ponedeljek v vrtec. user posted image   Ne vem za kolk časa ampak ok. user posted image   Je pa med boleznijo shujšal 1 kg. Ampak od kar je bolje je še več kot prej tko da mislim da bo hitro nadoknadil. user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2613
19.2.2010 14:16:21   
neboglasnica
Moram vam nekaj zaupati: ravno je odšla od mene sodelavka, s katero naj bi delala septembra. Očitno ne bova, ker je user posted image user posted image . Kako sem vesela zanjo! Same lepe novice v dveh dneh. Same srečke nosečke. Me kar malce drži... HB za mireno.

(odgovor članu dzanika)
Neposredna povezava do sporočila: 2614
   [Brisano sporočilo]
19.2.2010 14:33:40   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 2615
   [Brisano sporočilo]
19.2.2010 14:34:47   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 2616
   [Brisano sporočilo]
19.2.2010 14:38:41   
Brisani uporabnik

(odgovor članu ilatic)
  Neposredna povezava do sporočila: 2617
19.2.2010 15:49:56   
neboglasnica
Zimska: a nisi imela danes CTG-eja, kako si, poročaj malo..

P.S.: HB za telebajske user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2618
   [Brisano sporočilo]
19.2.2010 16:51:15   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 2619
19.2.2010 16:52:24   
glugluglu
nanka, vse najboljše!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

ilatic, lepo, da sta si vzela čas zase in oživljala stare-nove časeuser posted image , zdaj pa držim pesti, da vaju sedanjost in vsakodnevne tegobe, gužva, denar,... zopet ne potegne preveč narazen. Današnji tempo je res nevaren za take odtujitve.

populis, prav si predvidevala, moj dragi gre za dalj časa, v bistvu menjava s sasi...., gre pa v sredouser posted image . Ampak enkrat nas je moralo to doleteti, je že dolgo odlašal.

Mene je pa ponoči zob bolel, kar močno, danes sem ga šla slikat in nič kaj fajn ne kaže,  asistenka mi sicer ni nič konkretnega povedala kaj kaže slika, ker je bila sama, moja zobozdravnica je bila pa ta teden na dopustu tako, da samo čakam, če bo treba med vikendom k dežurnemu ali bo zdržalo do ponedeljka. Naročena sem pa šele 4.marca že od prej ,ampak do takrat pa očitno ne bo zdržal. Sedaj me je spet začel bolet, jao.....user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2620
19.2.2010 17:04:02   
nanka
Punce hvala lepa za vse lepe želje in virtualne tortice, še dobro da niso prave, bi vzhajala kot butelj. Ravno zdajle pripravljam eno za vsak slučaj če se kdo oglasi user posted image user posted image user posted image user posted image

Bilanco smo naredile, vsa poročila oddala tako zdaj bom pa spet malo vaša.

Zimska danes je tak lep dan, sva se z Vidom zmenila da te preseneti zvečer.user posted image

(odgovor članu glugluglu)
Neposredna povezava do sporočila: 2621
19.2.2010 18:14:22   
ilatic
Rebeca in gluglu hvala user posted image .

Zimska še dobr da sem na RR, da vidim kaj se dogaja s tabo (sem mislila da že rojevaš ker si me skenslalauser posted image ).

(odgovor članu nanka)
Neposredna povezava do sporočila: 2622
19.2.2010 18:16:11   
ilatic
Mene je pa ponoči zob bolel, kar močno, danes sem ga šla slikat in nič kaj fajn ne kaže, asistenka mi sicer ni nič konkretnega povedala kaj kaže slika, ker je bila sama, moja zobozdravnica je bila pa ta teden na dopustu tako, da samo čakam, če bo treba med vikendom k dežurnemu ali bo zdržalo do ponedeljka. Naročena sem pa šele 4.marca že od prej ,ampak do takrat pa očitno ne bo zdržal. Sedaj me je spet začel bolet, jao.....user posted image

nič ti nisem fovšššš user posted image . Bogica si! Težko verjamem da bo vikend miren!

(odgovor članu ilatic)
Neposredna povezava do sporočila: 2623
   [Brisano sporočilo]
19.2.2010 19:25:59   
Brisani uporabnik

(odgovor članu ilatic)
  Neposredna povezava do sporočila: 2624
19.2.2010 20:20:34   
metuljcek321
Evening, ladies. Kako kaj?

user posted image  

O, vau, tole je pa slastnouser posted image ... yummy, yummy, še bi, mummyuser posted image . Priznam, da sem enega pajznla - mi je pripadal ... naša miss je še vedno revčka, pojedla v celem dnevu samo malo juhice, pila kar OK ... jutri je 3. dan, srčno upam, da se obrne na bolje ... ker tole res ni piknikuser posted image  Sem zmatrana 100/uro. Sem jo crkljala, trepljala, tolažila, božala, stiskala, objemala, ji šepetala, se z njo igrala, ........ all day long ... imeti bolnička ni hec. In tisti njeni žalostni, utrjeni očki - da se ti srce razpara, res. Hočem nazaj razigrano & nasmejano Anjo, polno energije & veselja do življenja. I want it all & I want it now (o, Queeni - hi, hi).

ilatic, ljuba duša, hello, hello. Lepo te je spet brat, kar pogumno, pa se bodo stvari postavile na pravo mesto.

glugluglu, za kako dolgo odhaja tvoj dragi? Tud tko kot je bil sašijin? Kam? Glede zoba: naj se zrihta čim prej. V enem tednu moraš biti v top formi. Ekola, sem najdla 74 besedil komadov Plavega orkestra, da ponoviš pred dnevom Duser posted image : KLIKNI Jaz že prepevam ...
Aleksander, user posted image  za lepe mere ... same 5ke vidimuser posted image  Pa ulala za odličen snedvič - me like it a loooootuser posted image  In OMG, kakšne tortice - mi je kar kri zaledenela od navdušenja ... navali, narode. (A se pozna, da sem rahlo pozabila nase danes, k je bla Anja numero uno? Se moram spakirat na večerjo very soon.)

populis, oddala glas za mladeniča Sašota. Mimogredesnegainigluja: saj mi ne bodo zdaj pošiljali kakšnih reklam?

A to veste, da je šel Quelle pa rakom žvižgat? Aha, past tense.

kolki - imeli 1A, nisem povijala široko, pregled smo imeli nekoliko kasneje, ker so nam pozabili dati datum (potem sem pa sama klicala, k sem brala, kako pridno našim julijčkom to testirajo, naša pa izvisela) ... anyway, ko sva šli (sem o tem že takrat pisala), je bla naša bejba že kar precej večja kot ostali & so jo komaj stlačili bočno med tisto ograjco, da so ji pogledali kolke ... jo je blo treba kar majčken na silo dol porinit, dondo mojouser posted image

Džanika, mega dobr za Jana, da je spet OK & se vrača med svoje frende v vrtec - res lepo brat. Ga boš že kar pustila tud spat tam? Kako so pa zdravniki komentirali svojo malomarnost/pišmeuhovski odnos, k so ga pošiljali sem in tja, pa noben nič ugotovil? Kaj je že blo potem v končni fazi? Dobil AB? Sorči, mal pozabla. Remind me, please. Thanks.

neboglasnica, user posted image  za novo user posted image  - superca! Kako daleč pa je že? In kdo bo potem tvoja sodelavka? Že veš? Katera je pa 2. nosečka, k si napisala, da sta 2 dobri novici v zadnjih 2 dneh?

Ej, jaz pa še kar čakam, da rodi sodelavka, ki je imela PDP 14. 2. ... OK, je zdaj povedala, da obstaja še alternativni drugi PDP & sicer 20. 2., tko da obviously bo počakala tega. Hej, zimska, could be, da bosta skupaj rodili ... sodelavka je doma iz Obale in bo tud šibala v Postojno ... maybe you'll meetuser posted image
Iraya, user posted image , tko se dela. In bravo mami za uspešno inhaliranje. Great news! Pozdravčke tudi bratcu. Aja, a pol praviš, da bosta imela še 3. otročka?user posted image  Ali pa morda 3. in 4. naenkrat?user posted image  Si predstavljaš? To pa bi bila luda kuča.

Oooo, glej jo, našo rojstnodnevnico nanko ... kako si kaj, mami? Lepo, lepo praznuj, druge so ti poslale za posladkat, jaz pa še en drinkec-koktejl ... bottoms upuser posted image :
user posted image

Kako naši julijčki-bolniki? Any better?

Families are like fudge - mostly sweet with a few nuts.
(author unknown)

Neposredna povezava do sporočila: 2625
Stran:   <<   < Prejšnja stran  103 104 [105] 106 107   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  103 104 [105] 106 107   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Odlog vpisa v prvi razred
Starši lahko vložimo predlog za odlog vpisa v prvi razred tudi v primeru, ko za to odločitev ni zdravstvenih razlogov te...
Pesmi o mami in za mamo
Mama je nekaj posebnega, je popolna in ena sama. Ko ne najdemo besed, kako bi se ji zahvalili za vse, kar nam je dala, z...

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?