Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 16.2.2010 21:51:10
|
|
|
|
KOKICA32
|
LAHKO NOČ!
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 16.2.2010 22:54:53
|
|
|
|
tasa_m
|
Spet sem mobilna Sem dobila končno net! Samo nimam dosti časa, sem v gužvi..mam tolk dela da joj Lahko noč.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 17.2.2010 10:44:37
|
|
|
|
tasa_m
|
Dobro jutroooo. Punce, če boste imele čas a vas lahko prosim,da glasujete ko boste na računalniku za številko 65 na tej povezavi? Glasuješ lahko kar dost krat na dan,tak da če se bo kateri dalo bi bili zelo veseli vašega glasa. Pa še link : http://www.radiocenter.si/dogodki/zvezda-centra-na-kurentovanju/ HVAAALAAAA
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 17.2.2010 12:27:01
|
|
|
|
trezika
|
iiiiiiiiiiiiiiiii tasa kako ste bli dobri sem glasovala ... pa seveda še bom
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 17.2.2010 12:57:05
|
|
|
|
PERSIDA
|
Tasa kje lahko vidim kolko glasov imate in če se kAJ spreminjajo ko že pol ure klikam .Ker niti vaše slike ne najdem
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 17.2.2010 12:59:43
|
|
|
|
trezika
|
IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA Tasa kje lahko vidim kolko glasov imate in če se kAJ spreminjajo ko že pol ure klikam .Ker niti vaše slike ne najdem js sn kar na tisto sliko na prvi strani kliknila, pa potem maš zgoraj puščice levo in desno... števila glasov pa js tudi ne vidim
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 17.2.2010 18:59:52
|
|
|
|
trezika
|
buuuuuuuuuuuuu...jaz sem tu
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 17.2.2010 22:29:02
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: trezika js sn kar na tisto sliko na prvi strani kliknila, pa potem maš zgoraj puščice levo in desno... števila glasov pa js tudi ne vidim ja, tudi jaz števila glasov ne vidim. trezika hvala.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 18.2.2010 7:38:59
|
|
|
|
tasa_m
|
Dobro jutro. Spali nikak celo noč se je premetavala in jokala..nea vem kaj je to. Mogoče zobki, ker si je tiščala vso dlan noter. Tak,da sve auf že od 6,30. No, grem delat dalje... Persida, Kokica, MČ, trezika se vidimo a ne? Vas čakamoooo
< Sporočilo je popravil tasa_m -- 18.2.2010 7:40:11 >
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 18.2.2010 7:57:35
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m Dobro jutro. Spali nikak celo noč se je premetavala in jokala..nea vem kaj je to. Mogoče zobki, ker si je tiščala vso dlan noter. Tak,da sve auf že od 6,30. No, grem delat dalje... Persida, Kokica, MČ, trezika se vidimo a ne? Vas čakamoooo Prihajavaaaaa! Lija ni mogla spati, ker je vedela, da danes dobi obisk in ne gre v vrtec!
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 18.2.2010 8:48:15
|
|
|
|
Najaa
|
Lepo se mejte na Tweety zabavi!
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 18.2.2010 14:05:03
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa Lepo se mejte na Tweety zabavi! hvala Najaa.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 18.2.2010 15:23:13
|
|
|
|
trezika
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: Najaa Lepo se mejte na Tweety zabavi! hvala Najaa. super je bilo... mama Nataša se je ful potrudila
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 18.2.2010 15:27:41
|
|
|
|
ada2
|
še jaz se malo oglasim, imam kar slabo vest, ko se tak poredko no, smo dobro, jaz na dopustu, še malo, pa začne miha v vrtcu, jaz pa malo za njim v službi - ravno na dan žena imam prvi delovni dan... so mi že obljubili najprej eno rožico na predaji službe, potem pa veselo na delo saj malo se že veselim, sploh, ker imamo nove uniforme in so take res kul, pa še rumene majice imamo, take ful žive danes sem bila v MB, pa sem šla v leclerca kupit štrample za miha, ker so mu kar naenkrat vse premale, kar pa imam še od adama pa vse preveliko da ne bo tak revež v vrtcu . sem gledala tudi bodije, ampak niso imeli več velikih številk, sicer pa z bodiji ni sile, jih ima kar dovolj zobov ima že 8, od tega so trije komaj pokukali na plano, 5 pa je že velikih. hodi še ne, je bolj ziheraš... če že sam stoji, se hitro sesede na kolena in šiba po štirih, ali pogleda za kaj bi se prijel... no, tak, na kratko...
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 18.2.2010 16:35:57
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: trezika IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: Najaa Lepo se mejte na Tweety zabavi! hvala Najaa. super je bilo... mama Nataša se je ful potrudila
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 18.2.2010 19:31:04
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: trezika IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: Najaa Lepo se mejte na Tweety zabavi! hvala Najaa. super je bilo... mama Nataša se je ful potrudila Jaaaaaaaaaaaaaa, jaz sem bila sita do sedaj..ko papcam pred računalnikom. HVALA, Tasa. Hvala za vse.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 19.2.2010 14:12:19
|
|
|
|
trezika
|
joj, joj, joj, joj, joj,..... koliko čvekate
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 19.2.2010 14:14:25
|
|
|
|
trezika
|
Zdaj pa malo resnosti...mam eno vprašanje...zdaj se je že dve noči zaporedoma zgodilo, da je mela Maruša proti jutru neke napade kašlja dans je pokašljevala od 4 do 5.30...zbudila se sicer ni, ampak sploh je ni blo fajn poslušat.... pa zdaj ko spi tudi nekaj kašlja...kakšna ideja, nasvet????
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 19.2.2010 16:13:49
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: trezika Zdaj pa malo resnosti...mam eno vprašanje...zdaj se je že dve noči zaporedoma zgodilo, da je mela Maruša proti jutru neke napade kašlja dans je pokašljevala od 4 do 5.30...zbudila se sicer ni, ampak sploh je ni blo fajn poslušat.... pa zdaj ko spi tudi nekaj kašlja...kakšna ideja, nasvet???? jaz ji dajem zvečer SLEZOV sirup za pomiritev kašlja. jutri dobiš sms, bom mami vprašala ko jo vidim. OKy?
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 19.2.2010 17:34:01
|
|
|
|
trezika
|
torej ga bom nabavla pa bomo videli kako bo... hvala...
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 19.2.2010 19:03:31
|
|
|
|
ema tiara
|
ojla,čveke...niste več tak čvekaste... se malo javim,smo imeli kontrolo v razvojni...stanje je sledeče,ko sva začela z vajami za kobacanje po štirih se je lucas odločil da se bo raje po ritki vlačil...in ga nisem več na štiri spravila...pa je v razvojni rekla da to ni nič hudega ker po peni in na postelji kobaca po štirih-ker se ne more po ritki vleč...imamo pa problem ker levo nogico nekako not vleče in mamo spet vaje pa ft marca...se dvigne-napredujemo-a počasi...saj bo...in kako ste ve? aja-pa čestitke vsem za prve svečke...saj vas spremljam a mi zmanjkuje časa...bi moral dan met več ur...
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 19.2.2010 20:10:56
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: trezika Zdaj pa malo resnosti...mam eno vprašanje...zdaj se je že dve noči zaporedoma zgodilo, da je mela Maruša proti jutru neke napade kašlja dans je pokašljevala od 4 do 5.30...zbudila se sicer ni, ampak sploh je ni blo fajn poslušat.... pa zdaj ko spi tudi nekaj kašlja...kakšna ideja, nasvet???? Nika ima pogosto take napade kašlja zarad suhega zraka. In ponavadi ravno 'proti jutru, ko začnejo ogrevat. tasa, a ti ji kar preventivno daš slezov sirup al tud tak kašlja?
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 19.2.2010 20:19:27
|
|
|
|
PERSIDA
|
IZVIRNO SPOROČILO: ema tiara ojla,čveke...niste več tak čvekaste... se malo javim,smo imeli kontrolo v razvojni...stanje je sledeče,ko sva začela z vajami za kobacanje po štirih se je lucas odločil da se bo raje po ritki vlačil...in ga nisem več na štiri spravila...pa je v razvojni rekla da to ni nič hudega ker po peni in na postelji kobaca po štirih-ker se ne more po ritki vleč...imamo pa problem ker levo nogico nekako not vleče in mamo spet vaje pa ft marca...se dvigne-napredujemo-a počasi...saj bo...in kako ste ve? aja-pa čestitke vsem za prve svečke...saj vas spremljam a mi zmanjkuje časa...bi moral dan met več ur... Daj mu čas. Anže še tudi ne kobaca ,pa se ne sekiram.Zaenkrat greva počasi in ziher.Glavno mi je ,da bo otrok shodil ko bo ,pa bo že sam pokazal.Mimgrede on je naš šef . Pa skrbi za mene ,da grem malo v mesto med ljudi. Kako lahko vidi ,da nogico noter vleče ,če ,pa niti ne kobaca niti hodi
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 19.2.2010 20:20:58
|
|
|
|
PERSIDA
|
IZVIRNO SPOROČILO: trezika Zdaj pa malo resnosti...mam eno vprašanje...zdaj se je že dve noči zaporedoma zgodilo, da je mela Maruša proti jutru neke napade kašlja dans je pokašljevala od 4 do 5.30...zbudila se sicer ni, ampak sploh je ni blo fajn poslušat.... pa zdaj ko spi tudi nekaj kašlja...kakšna ideja, nasvet???? Pri nas mažemo po prsih od bimbija mazilo in še vedno furamo kamilice.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 19.2.2010 20:42:17
|
|
|
|
Najaa
|
Aja, sem pozabla, da zdej ji že nekaj dni mažem z materino dušico po prsih in hrbtu in je kar boljše.
|
|
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?