kepica
|
IZVIRNO SPOROČILO: vila MaLiNa IZVIRNO SPOROČILO: kepica O, super za piškotke. Hvala punce Sej drugač se jabolček tudi z riževo kašico fajn zgosti, ampak mam tko lepe spomine na otroštvo, ko mi je mami v jabolček dajala piškote Mjamsi, je to dobro. Ob prvi priliki jih kupim. Glede ur hranjenja.... Meni je kar slabo, ko na vsake tri ure dobi obrok. GH mislim, dojenje je druga zgodba. Pa se že dva dni sprašujem, če je to sploh ok Men se zdi preveč pogosto, čeprav se mali niti ne pritožuje. Me skrbi, da se ne bo preveč redil. Ampak, če otrok rabi 5 obrokov na dan, drugače ne gre. Zmanjka ur Pa že tako zgodej vstaneva Mi je pa prav v užitek pripravljat obroke. Potem vse jaz pojem, kar ostane Vidim, da si že sama pogruntala, da skoraj zmanjka ur, če ima 5 obrokov na dan. Zgleda, da toliko rabi. Midve sva krompirček danes probali, pa ji ne prija. A ne... še dobro, da imamo otroke, da se spomnimo, kako nam je bilo v otroštvu lušten in kaj smo dobro jedle Sej po moje ne rabi. Tak ritem sem uvedla sama. Drugače pa mi je en dan, ko sem sprobala, koliko časa po zelenjavni kašici ni lačen, jedel šele po 5-ih urah. Če je samo po dojenju sit 3 ure, je po gosti hrani sit še za dlje časa. Ampak potem se res ne moremo it sistema 5 obrokov na dan Kako pa ve hranite, tiste, ki ste na GH? S pitjem sva pa začasno rešila težavo. Po obroku ga kar malo podojim, pa včasih še vmes med posameznimi obroki-itak samo parkrat potegne. Sem vsaj pomirjena in ne razmišljam, če je dovolj pil. Problem bo samo kasneje, ko bo večji. Bo vseeno potrebno počasi kakšen čaj poskusit.
|