kepica
|
IZVIRNO SPOROČILO: baby blue Lana se pa ravno na otoku igra... Prele sva sadno kašico pojedli... Je prav hecna ko me prime za roko in si sama žlico potisne v usta Pa če sem prepočasna se kar kregat začne... kepica Lana se tudi ponavadi ob treh prebudi za dojenje... Zdej je tako že par dni tako da mi je to prav všeč... Zvečer ji dam kašico za lahko noč pa malo se podojiva no bolj je crkljanje pa spi do treh potem pa do sedmih ali osmih... uhhh jst moram pa še prat dat pa cunje pobrat... Mi že ene dva dni visijo na stojalu... Anže ima pa pri hranjenju v rokah svojo žlico in zbija po mizi Če sem prepočasna je pa sploh veselje Ja, midva mava zdej po ta novem prov fajn ritem. Ob 6h se dojiva, ob 9h imava sadno kašico, ob 12h zelenjavno kašico, ob 15h dojenje, ob 18h pa riževo kašico+dojenje, če je v želodčku še kaj prostora Spat gre ob 19h in spi do 3h, ga podojim in spi do 6h, potem pa še malo polenariva in sva okoli 7.30 pokonci. tulpek jaz ga imam že 2 meseca v športnem delu, ker je košaro prerasel pa še firbčen je tako, da mi je jokal v košari, ker ni nič ven videl. Itak takoj zaspi v vozičku, ampak kregal se je pa vseen, ker tistih par metrov, kar je bil zbujen, ni nič videl Včeraj sem ga imela še v kombinezonu+zimsko vrečo, ampak se mi zdi, da bo vreča kmalu odveč, sploh, če bo sonce. Mislim, da bo kmal dekica dovolj.Drugač ima pa pod kombinezonom žabice, bodi in plišast kompletek, pa seveda rokavičke in kapo. Sem pa imela ob prehodu iz košare v športni del ful slab občutek, ker je bilo ravnoi takrat najbolj mraz pa še snežilo je vsak dan in se mi je zdelo, da malega čist prepiha, ker je športni del res kar precej odprt. Pa sem ga potem zaščitila s šalom čez usta in nos, da mu ni pihalo. Je bil kot eskim, ampak, je bil pa zadovoljen, ker je lahko gledal naokoli. Seveda, par metrov, potem je pa itak zaspal altaja pridna A prideš še k meni malo
|