|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  96 97 [98] 99 100   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 2010 - 3. del
18.2.2010 10:00:42   
girl79
IZVIRNO SPOROČILO: plamen

IZVIRNO SPOROČILO: girl79

Plamen in rožca26 - jaz se fuuuuuuuuuuuull opravičujem, ampak jaz imam pa ravno šanso da grem malo na obisk domov v sl.bistrico, tako da bom verjetno že danes šla in me tako v petek ne bo v domžalah...a lahko kavico prestavimo na ponedeljek???

Potem res najbolje da prestavimo, če ima še rožca frizerja. Pikapolonici bom pa sms poslala. Ura in lokacija ostajata isti? Tako da rožca popadki se v ponedeljek lahko začnejo šele popoldne, dopoldne jeuser posted image user posted image

Plamen- se strinjam, v ponedeljek ob 10.30 v mercatorju, če bo pa treba pa potem tudi midve peljeva rožco v porodnišnico user posted image

(odgovor članu plamen)
Neposredna povezava do sporočila: 2426
18.2.2010 10:31:17   
lucika
helou še od mene!

spet sem potegnila skoraj do desetih. s spanjem seveda. ma, spravljam not za nazaj in za naprej:)))) je pasalo. ampak se mi še vedno malo moti...

zdaj imam pa neke napade muzike, sem si youtube odprla, pa se derem tule zraven računalnika:)))) menda se ne sliši ven. če pa se, pa ne priznam da sem bila jaz:)))

kosilo kuha tašča, tak da jaz danes samo....hm, ...še kakšno okno umijem. pa mogoče še kaj... me je pa kr groza, ko se bo tale sneg stopil in bo pesek in drek kamorkoli boš pogledal...če se mi sploh splača še kaj delat...izgubljam navdušenje in iščem izgovore:)

morem si malo trebuh premerit. v soboto sem bila še normalno v eni bundi, v nedeljo sem drugo oblekla...v torek me je vse tiščalo...in na koncu pristanem na prvi...in mi moj v mestu pokaže, kako mi jo je na obeh straneh ob trebuhu razneslo. zdaj pa ne vem, al mi je trebuh zrastel, ali se mi je povesil in je na drugem mestu tiščal...vse te bunde sem normalno nosila, nič ne mi vezalo... tak da pojma nimam kaj se mi je to naredilo v dveh dneh...grem po meter.

moj pravi kak je fino, ko ga zbudim naprimer ob štirih in ve, da še lahko spi skor 3 urce... sem ga danes za vsako lulanje in mu povedala uro:)))) ne vem, če mu bo še to ful fajn. sem pa okol 4 morala prav vstat, ker nisem mogla dihat totalno nič čez nos. pol pa še čez usta težko..ma, tole ni več nahod, to mora bit neka alergija...in upam, res upam, da bo minila s porodom.

(odgovor članu girl79)
Neposredna povezava do sporočila: 2427
18.2.2010 10:35:23   
naty28
Dobro jutrouser posted image , no saj se že dolgo gor.

Nekaj me zanima, kaj je kera, ko je nezaposlena oz. je zgubila službo med nosečnostjo, tak ko jaz?
Zanima me, kolko bote v takem primeru dobile porodniškega nadomestila in če ste si že to sploh uredila.
No jaz sem že dobila odločbo, pa dobim 607€ brutouser posted image

(odgovor članu girl79)
Neposredna povezava do sporočila: 2428
18.2.2010 10:47:19   
girl79
lucika- sem se prav nasmejala ko si napisala da si tvojega zbudila vsakič ko si šla na wc in mu povedala uro...user posted image user posted image user posted image , ja kar navadi ga da se bo moral ponoči zbujat tudi onuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu lucika)
Neposredna povezava do sporočila: 2429
18.2.2010 10:59:43   
vekybel
Dan!
Danes sem spala do 10 pa prihajam še k sebi.
Prej sem si podrsala pete in vam povem da sem se tako zadihala kot lokomotiva ej.
Pri nas je lep sonček zaenkrat.

(odgovor članu girl79)
Neposredna povezava do sporočila: 2430
18.2.2010 11:15:56   
3Sonček3
zvezdici ja recimo da je malenkost bolše, me pa še vedno v glavi stiska pa tak čudn občutek mam, upam da ni nč resnega.
naty28 js sm nezaposlena in bom dobivala neki manj kot 200€ nadomestila.

Tut pr nas se neki sonček kaže, upam da ga bo še več da tale sneg mal skopni.

<center><embed src="http://www.widdlytinks.com/tickers/birthday/birthdayticker.swf" FlashVars="t1=I'm Having a Birthday!&t2=days until my birthday!&t3=Today is the day!&bckimg=17&y=2013&m=2&d=23&colorNumber=1&fonttype=Romantic" quality="high" w

(odgovor članu Zvezdici)
Neposredna povezava do sporočila: 2431
18.2.2010 11:16:39   
Anonimen
Evo mene, še kar 2v1

Nejpri vsem hvala za vašo skrb.user posted image  Javljala se nisem ker sem imela non stop ene preiskave - odkrili pa tak nič.user posted image user posted image user posted image

Včeraj zjutraj sem imela OGGT takratkega. NA tešče sem imela 4.8, potem po 1 uri - 9.8 in potem še čez eno uro 7.3
Če kateri kaj te razultati kaj povedo prosim za razlago. Rekli so samo da imam sladkornouser posted image user posted image

Tamala baby je ok, raste (vsaj mislim), jutri imam sprejem za CR, 22.2 grem pa baje v RIM user posted image  
Je pa bili v torek kar divje v P - imeli so tako gužvo, da smo za ctg čakali po pol ure. Imeli pa so kar 7 porodov.

Evo to je trenutno vse od mene, se javim ob priliki.

(odgovor članu vekybel)
  Neposredna povezava do sporočila: 2432
18.2.2010 11:18:56   
3Sonček3
user posted image  user posted image  user posted image supr da si doma...sej si doma ane? Tole maš nosečniško sladkorno ane, bo po porodu zginla? No samo da si še 2v1 mi je tko ušeč tvoj datum CR da te kr nebi prej spustila nikamr user posted image  user posted image  user posted image drži se

<center><embed src="http://www.widdlytinks.com/tickers/birthday/birthdayticker.swf" FlashVars="t1=I'm Having a Birthday!&t2=days until my birthday!&t3=Today is the day!&bckimg=17&y=2013&m=2&d=23&colorNumber=1&fonttype=Romantic" quality="high" w

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2433
18.2.2010 11:24:28   
MiaSophia
Živjo punce,

sem v bolniški, ker sem prehlajena in kašljam in nos imam čist zafilan in sploh ne vem, kaj naj še naredim, da bo minilouser posted image . Raje bi bila v službi, prav zares. Sicer pa delam le še drug teden, potem pa nastopim porodniško...Kam je šel čas?? Čeprav pa se mi po drugi strani takoooo zelo vleče. Za user posted image sva zdej pa že nakupila jajčko, voziček in košaro, pa nekaj malenkosti oblačil (v nevtralnih barvah, ker ne vemo kaj bo)in tudi sobo na novo prebarvali, sestavli previjalno, zibelko pa bo dragi postavil v spalnico, ko bom jaz v "Rimu".
Veliko razmišljam, kako bo potekalo naše življenje po tem, ko bomo 4je in o tem, da srčno upam, da bo prvorojenka dober sprejemala novo vlogo in seveda tudi mi2. Včasih postanem kar malo otožna al kako bi rekla...za vse tri bo to kar sprememba..srčno upam, da ji bomo kos user posted image
Pravkar sem prebrala knjigo od Rise Green - Zgodbe iz zibelke, priporočam, res fajna knjiga.
No toliko od mene. Ste že vse odkljukale materinsko šolo, predvsem me zanimate tiste, ki boste rodile drugič?
Uživajte punce, bajuser posted image

Odločitev, da boš mati, je usodno pomembna.
Takrat izbereš, da bo tvoje srce za zmeraj hodilo po svetu zunaj tvojega telesa. (E. Store)

(odgovor članu vekybel)
Neposredna povezava do sporočila: 2434
18.2.2010 11:28:14   
3Sonček3
MiaSophia lepo da si se javla, te že doug ni blo. Glede otožnosti pa...mislm da nam usm rojijo po glavi take zadeve, to je čist normalno, na koncu pa bo use v najlepšem redu.

(odgovor članu MiaSophia)
Neposredna povezava do sporočila: 2435
18.2.2010 11:38:21   
naty28
IZVIRNO SPOROČILO: MiaSophia

Živjo punce,

sem v bolniški, ker sem prehlajena in kašljam in nos imam čist zafilan in sploh ne vem, kaj naj še naredim, da bo minilouser posted image . Raje bi bila v službi, prav zares. Sicer pa delam le še drug teden, potem pa nastopim porodniško...Kam je šel čas?? Čeprav pa se mi po drugi strani takoooo zelo vleče. Za user posted image sva zdej pa že nakupila jajčko, voziček in košaro, pa nekaj malenkosti oblačil (v nevtralnih barvah, ker ne vemo kaj bo)in tudi sobo na novo prebarvali, sestavli previjalno, zibelko pa bo dragi postavil v spalnico, ko bom jaz v "Rimu".
Veliko razmišljam, kako bo potekalo naše življenje po tem, ko bomo 4je in o tem, da srčno upam, da bo prvorojenka dober sprejemala novo vlogo in seveda tudi mi2. Včasih postanem kar malo otožna al kako bi rekla...za vse tri bo to kar sprememba..srčno upam, da ji bomo kos user posted image
Pravkar sem prebrala knjigo od Rise Green - Zgodbe iz zibelke, priporočam, res fajna knjiga.
No toliko od mene. Ste že vse odkljukale materinsko šolo, predvsem me zanimate tiste, ki boste rodile drugič?

Joj jaz pa nonstop razmišljam kak bo ko bomo 3je, si ne znam niti predstavljat, da bom mogla nonstop za nekoga skrbet, ponoči vstajat, da nebom mogla it kam mi bo pasalo in ko mi bo pasalo...
joj polno tega me skrbi, res ne vem kak bo to...user posted image

Kaj sem čudna al kera isto razmišlja?user posted image

(odgovor članu MiaSophia)
Neposredna povezava do sporočila: 2436
18.2.2010 11:40:34   
3Sonček3
IZVIRNO SPOROČILO: naty28

IZVIRNO SPOROČILO: MiaSophia

Živjo punce,

Joj jaz pa nonstop razmišljam kak bo ko bomo 3je, si ne znam niti predstavljat, da bom mogla nonstop za nekoga skrbet, ponoči vstajat, da nebom mogla it kam mi bo pasalo in ko mi bo pasalo...
joj polno tega me skrbi, res ne vem kak bo to...user posted image

Kaj sem čudna al kera isto razmišlja?user posted image

naty ne sekerej se user posted image tut js sm prvorodka in si kr mal ne predstavlam da nebom mogla it kamr bomo hotli, kadar bomo hotli. Zdej smo se tut ob enih zutrej spomnli pa šli v Lj na hamburger al pa v kino zdej pa tega nebo več. In se bo treba kr navadt, sm pa prepričana da nam nebo nč hudo sej bo lepše bit doma z user posted image

(odgovor članu naty28)
Neposredna povezava do sporočila: 2437
18.2.2010 11:57:47   
lakaya
Ojla.

Evo se javljam iz PREGLEDA sm mela dons tud CTG pa mi kaže neke popadke (me je že včeri neki špikal) sam so očitno še brez efekta, k MV je pa še zaprt user posted image tko da nasl pregled + CTG mam 25.2. je pa reku G da zna bit prej... No pa da vidmo k js ne bi mela čist nč proti user posted image

Zatekanje Lucika ti maš dost problemov s tem a ne? Js sm v prvi user posted image fuuuul zatekala, zdej je pa boljš, sam zmeri počivam z dvignjenimi nogami, pa velik hodm, pa še za v posteljo mam vzglavnik pod nogami, da so višje user posted image . Probi se izogibat stanju na mestu in sedenju s spuščenimi nogami!!!

To bo zaenkrat to, se beremo in tipkamo.
Sara user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image da boš imela že enkrat mir in da bo vse o.k. 22tega

(odgovor članu girl79)
Neposredna povezava do sporočila: 2438
18.2.2010 11:58:10   
NM
Ojla!

Punce, to, kako bo, ko bomo trije in kako se bomo ujeli, tudi meni roji po glavi. Pa kako bomo spali, se navajali na ritem. Glede na to, da sva do zdaj vsak vikend šla ali na Štajersko ali na Kras, zdaj pa bomo kar v Postojni, me kar malo skrbi.

Pa si po vseh teh razmišljanjih rečem, da bo itak najlepše z user posted image , samo da bo z njim vse ok. pač ne bomo več na prvem mestu.

Lp

Nataša

Sončni žarek je pravo ime za katerega koli otroka. Naš žarek je Nika.

(odgovor članu 3Sonček3)
Neposredna povezava do sporočila: 2439
18.2.2010 11:59:58   
NM
Sara, držim pesti, da bo vse OK do 22. in potem naprej.user posted image user posted image

Sončni žarek je pravo ime za katerega koli otroka. Naš žarek je Nika.

(odgovor članu NM)
Neposredna povezava do sporočila: 2440
18.2.2010 12:00:54   
3Sonček3
lakaya user posted image  user posted image  user posted image za pregled

(odgovor članu lakaya)
Neposredna povezava do sporočila: 2441
18.2.2010 12:15:51   
3Sonček3
Kje pa ste danes punce? A že štrajkate? Čez dva dni je sobota, takrat je dovoljen štrajk med tednom je treba pa delat user posted image  user posted image user posted image

hm....kok bi vas spravla gor???

(odgovor članu 3Sonček3)
Neposredna povezava do sporočila: 2442
18.2.2010 12:43:30   
Čmrlika
mene si spravla user posted image

< Sporočilo je popravil Čmrlika -- 18.2.2010 12:45:12 >

Sreča je iskanje, je ti in tvoja pot.
Najina sreča je prišla 19. aprila 2008....naslednji paket sreče je z nami od 21.februarja 2010...Naša pot je zaključena in da...iskanje se je splačalo...srečna sem !

(odgovor članu 3Sonček3)
Neposredna povezava do sporočila: 2443
18.2.2010 12:44:14   
3Sonček3
IZVIRNO SPOROČILO: Čmrlika

A z mojim obupanim sopihanjem? A se tko daleč sliši user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Čmrlika)
Neposredna povezava do sporočila: 2444
18.2.2010 12:46:10   
Čmrlika

IZVIRNO SPOROČILO: 3Sonček3

A z mojim obupanim sopihanjem? A se tko daleč sliši user posted image user posted image user posted image

ja to je blo to

Najina sreča je prišla 19. aprila 2008....naslednji paket sreče je z nami od 21.februarja 2010...Naša pot je zaključena in da...iskanje se je splačalo...srečna sem !

(odgovor članu 3Sonček3)
Neposredna povezava do sporočila: 2445
18.2.2010 12:47:44   
Čmrlika
zakaj mi barve ne prime?user posted image

(odgovor članu Čmrlika)
Neposredna povezava do sporočila: 2446
18.2.2010 12:52:36   
3Sonček3

zakaj mi barve ne prime?user posted image

Ta RR itak neki čudno šteka zadnje dni. Js hočm učasih kej napisat pa mi sploh ne odpre okna za pisanje user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Čmrlika)
Neposredna povezava do sporočila: 2447
18.2.2010 13:05:36   
lucika
pri nas se je pa pravkar začela pomlad! sem šla z bratom v mesto in na kavico...vmes je pa začel sonček sijat. in ko sem odprla vrata v hišo, je prav zadišalo po pomladi...ne znam opisat, tak super filing je, sonček sije iz vseh strani....pa voham jo, no....

danes sem bila na računalniku in na kavici. to je popolnoma vse, kar mi je uspelo naredit:)))))

(odgovor članu 3Sonček3)
Neposredna povezava do sporočila: 2448
18.2.2010 13:10:28   
3Sonček3
lucika lahko še k nam pošlješ pomlad, men gre ta sneg že na jetra

(odgovor članu lucika)
Neposredna povezava do sporočila: 2449
18.2.2010 13:18:15   
lucika
nooo, saj pri nas je še tud sneg...ampak sonček tak sije, da se vse topi, vse teče povsod...ampak vohaaaaaš jo:) mmmm....se vam menda zdi da sem mal nora, kaj?

(odgovor članu 3Sonček3)
Neposredna povezava do sporočila: 2450
Stran:   <<   < Prejšnja stran  96 97 [98] 99 100   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  96 97 [98] 99 100   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.
Tako je videti porodnica po 36 urah rojevanja
Ko popusti adrenalin, ki ga je bilo telo polno ob rojevanju, postane telo težko, utrujenost gromozanska, v rokah pa drži...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?