|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  95 96 [97] 98 99   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 2010 - 3. del
17.2.2010 21:14:01   
rožca26
PREGLEDI NAŠIH NOSEČK

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

FEBRUAR

user posted image četrtek, 18.02.2010user posted image

7lina7

petek, 19.02.2010

lunka1
čmrlika
sara2007 - priprave na CR
3vid - priprave na CR

ponedeljek, 22.02.2010

sara2007 - CR
3vid - CR
sandrica23
zvezdici

torek, 23.02.2010

girl79
zoey
NM
Jessy - CTG

sreda, 24.02.2010

lucika
tina50
lenčy
branka28
soni - CTG
t_anja
pinakolada

četrtek, 25.02.2010

vekybel

MAREC

torek, 02.03.2010

lucika
zoey
Tjasa27 - pediateruser posted image

sreda, 03.03.2010

malicki
mammamia
strumf

četrtek, 04.03.2010

plamen - CTG

petek, 05.03.2010

lucika

ponedeljek, 08.03.2010

zoey
meti.v

torek, 09.03.2010

3sonček3

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

VSE SPREMEMBE PIŠITE ODEBELJENO, Z DRUGO BARVO, PODČRTANO, DA SE LOČI OD OSTALEGA TEKSTA!!!!

moder zapis - pregled
rdeč zapis - UZ, morfologija

Doma imam dva sončka - Vida in Elo.

(odgovor članu rožca26)
Neposredna povezava do sporočila: 2401
17.2.2010 21:14:17   
rožca26

MARČKI 2010

datum          ime         PDP      ime otročka      teža      dolžina

user posted image user posted image  27.01.  crvicek   13.03       Gaja              1900 g
                                                     Zoja              1800 g
user posted image  28.01.     Tjasa27     03.03.       Urban              2500 g     46 cm
user posted image   11.02.      W.W.        01.03.      Oskar               2840g     49 cm

(odgovor članu rožca26)
Neposredna povezava do sporočila: 2402
17.2.2010 21:15:32   
rožca26
Čmrlika, vidim da si gor. Dej kej napiši, ker sem že hotla tiralico nad tabo razpisat user posted image  Sm se že pripravljala lino mal povprašat po tvojem počutju in če si slučajno že rodila

(odgovor članu rožca26)
Neposredna povezava do sporočila: 2403
17.2.2010 21:19:08   
Jessy
IZVIRNO SPOROČILO: zoey

IZVIRNO SPOROČILO: Jessy

Jeeeee, pelala sem bom z novim avtočkom, jiiiihaaaaa user posted image user posted image user posted image

Važička! user posted image user posted image user posted image user posted image

O ja user posted image user posted image user posted image Mogoče se boš pa lahko zdilala za kak krog po parkingu user posted image user posted image user posted image

A misliš, al kaj?user posted image A ni nič tečna? user posted image user posted image user posted image  Bo kar pustila? user posted image user posted image user posted image  

http://www.mojalbum.com/taia/moje-torte

(odgovor članu zoey)
Neposredna povezava do sporočila: 2404
17.2.2010 21:19:38   
rožca26
Punce, baby seznamček je še vedno isti, sam kaj k se mi ga ne da iskat za 30 strani nazaj. Vseeno pa upam, da bom jest naslednja na seznamu user posted image user posted image user posted image  Moram pa rečt, da smo/ste kar pridne pri roku. Ni ravno veliko nedonošenčkov (le 3 in še ti so po 30 tednu) Bravo user posted image user posted image user posted image

Zdej pa še en kup user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  za Saro, da bo čim prej zvedela kaj se dogaja in da čim prej rodi user posted image  - seveda s CRjem.

(odgovor članu rožca26)
Neposredna povezava do sporočila: 2405
17.2.2010 21:20:40   
rožca26

Jeeeee, pelala sem bom z novim avtočkom, jiiiihaaaaa user posted image user posted image user posted image

Važička! user posted image user posted image user posted image user posted image

O ja user posted image user posted image user posted image Mogoče se boš pa lahko zdilala za kak krog po parkingu user posted image user posted image user posted image

A misliš, al kaj?user posted image A ni nič tečna? user posted image user posted image user posted image  Bo kar pustila? user posted image user posted image user posted image  

Punci, fura bo draga user posted image user posted image user posted image  

(odgovor članu Jessy)
Neposredna povezava do sporočila: 2406
17.2.2010 21:21:08   
Jessy
IZVIRNO SPOROČILO: rožca26

Zdej pa še en kup user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  za Saro, da bo čim prej zvedela kaj se dogaja in da čim prej rodi user posted image  - seveda s CRjem.

A je ona že hospitalizirana???? user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu rožca26)
Neposredna povezava do sporočila: 2407
17.2.2010 21:21:54   
Jessy

Punci, fura bo draga user posted image user posted image user posted image  

Aha, še dobr, da si povedala. user posted image user posted image user posted image  Bom šla pred odhodom še mal na bankomat! user posted image

(odgovor članu rožca26)
Neposredna povezava do sporočila: 2408
17.2.2010 21:22:12   
rožca26
Sonček - bogica. Ti jest povem, da je mleko krivo - v kombinaciji s corn flakesom. Jest sem tudi zaradi teh kosmičev mela fajn bruhalico. Ti kr pejt počivat, pa bo precej boljš. user posted image

(odgovor članu rožca26)
Neposredna povezava do sporočila: 2409
17.2.2010 21:25:00   
rožca26

A je ona že hospitalizirana???? user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ja, je že od včeraj not. So jo kr zadržal. Vsaj jest sm tko razumela, da jo bodo kr zadržali. Pa kao da nič ne vedo kaj je s temi izvidi. Jest sam upam, da se ne bo končalo tko kt v NM P oz. v MB bolnici. Jest bi res že cel halo naredila. Bi na njenem mestu kr v Lj. P klicala in prosila, da me vzamejo, pa še ministra za zdravstvo bi tudi opozorila na izredno "hitro" delo dr.

(odgovor članu Jessy)
Neposredna povezava do sporočila: 2410
17.2.2010 21:31:34   
Jessy
Uf, pismo ej....user posted image user posted image user posted image  A pol se ti danes po tistem, kar si nam poročala, še ni javila? Joj, upam, da so kaj zmigali!!!!

(odgovor članu rožca26)
Neposredna povezava do sporočila: 2411
17.2.2010 21:39:48   
rožca26

Uf, pismo ej....user posted image user posted image user posted image  A pol se ti danes po tistem, kar si nam poročala, še ni javila? Joj, upam, da so kaj zmigali!!!!

Ne nič ni več javila. Se mi zdi, da je jezna k user posted image  Sm ji zdej sms poslala, da jo vse pogrešamo in ji pošiljamo pikapoke. Upam, da se bo kej odzvala. Sam verjamem pa, da se ji po vsej verjetnosti sploh ne da ukvarjat s sporočili, ker ji zagotovo vsi morijo, če je že rodila. Bogica. To je zagotovo še hujš kot če si že čez rok.

(odgovor članu Jessy)
Neposredna povezava do sporočila: 2412
17.2.2010 21:42:18   
Jessy

Ne nič ni več javila. Se mi zdi, da je jezna k user posted image  Sm ji zdej sms poslala, da jo vse pogrešamo in ji pošiljamo pikapoke. Upam, da se bo kej odzvala. Sam verjamem pa, da se ji po vsej verjetnosti sploh ne da ukvarjat s sporočili, ker ji zagotovo vsi morijo, če je že rodila. Bogica. To je zagotovo še hujš kot če si že čez rok.

Imaš prav, ja! Sigurno ji ni prijetno!

Sam me smo pa tudi babe firbčne! user posted image  Pridna, da skrbiš in jo obveščaš o naših dobrih željah zanjo in bebico! user posted image

(odgovor članu rožca26)
Neposredna povezava do sporočila: 2413
17.2.2010 21:43:11   
Zvezdici
Joj jaz tudi pošiljam user posted image user posted image user posted image user posted image .
A je spet v isti P, ni šla v drugo??

26.03 ob 23.32h je tudi zame posijal sonček z imenom Tija :)

(odgovor članu rožca26)
Neposredna povezava do sporočila: 2414
17.2.2010 21:44:42   
Čmrlika

Lina, bravo za uspele krofe!!! Se pravi, da letos niso krompirji? user posted image

Po moje je Sara danes res na mizi in rojeva! Najbrž bi že kaj poročala, če bi šla domov, kajne???

Kaj pa Čmrlika??? Tudi ona se še ni javila!!!

Tu sem tu sem...dva dni brez neta...katastrofa...no, zdaj je ratalo  po vsem sranju z ruterjem...no zdaj pa sva vsak na svojem z lubijem ..pa smučarske teke gledava zraven...

ja še vedno sem 2 v 1 ,...
 sem pa bla včeraj in dANES ful aktivna...pucala, plesala...delam na tem da izselim podnajemnika, ker mi res več ni ....

Sreča je iskanje, je ti in tvoja pot.
Najina sreča je prišla 19. aprila 2008....naslednji paket sreče je z nami od 21.februarja 2010...Naša pot je zaključena in da...iskanje se je splačalo...srečna sem !

(odgovor članu Jessy)
Neposredna povezava do sporočila: 2415
17.2.2010 22:22:37   
vekybel
Čer!
Nič novega z saro ne?
Boga in upam da se reši čim prej. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Čmrlika)
Neposredna povezava do sporočila: 2416
17.2.2010 22:53:50   
Anonimen
Mi pa lih iz ikee, sem pa čist crknjena, ker sem dans res prelaufala naokoli. Dopoldne en dooolg sprehod, potem pa direkt v Ljubljano nekej peljat, pol pa domov kosilo skuhat in takoj v Celovec, zdej sem pa skopana v pižami in mal berem kaj ste danes napisaleuser posted image .

Mene muči tista grozna bolečina pod rebriuser posted image -še zmerej. Sem malo brskala po netu kaj bi to lahk bilo in naletim na besedo HELLP sindromuser posted image -sem prvič slišala za ta sindrom, potem me je pa branje pošteno prestrašilo, sem pisala na pušenjakov forum in mu razložila kako in kaj in mi je priporočil naj ne čakam in grem na preiskave takoj.

(odgovor članu rožca26)
  Neposredna povezava do sporočila: 2417
17.2.2010 23:07:03   
Jessy
IZVIRNO SPOROČILO: nosecka24

Mi pa lih iz ikee, sem pa čist crknjena, ker sem dans res prelaufala naokoli. Dopoldne en dooolg sprehod, potem pa direkt v Ljubljano nekej peljat, pol pa domov kosilo skuhat in takoj v Celovec, zdej sem pa skopana v pižami in mal berem kaj ste danes napisaleuser posted image .

Mene muči tista grozna bolečina pod rebriuser posted image -še zmerej. Sem malo brskala po netu kaj bi to lahk bilo in naletim na besedo HELLP sindromuser posted image -sem prvič slišala za ta sindrom, potem me je pa branje pošteno prestrašilo, sem pisala na pušenjakov forum in mu razložila kako in kaj in mi je priporočil naj ne čakam in grem na preiskave takoj.

Nosečka, upam, da ga nimaš!!! Najbolje, da se greš res pokazat!!!
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2418
17.2.2010 23:34:12   
Anonimen
ja jst tud srčno upam da so te bolečine posledica tiščanjauser posted image navzgor in ne kakšnega takega sindromauser posted image , če se ne bom šla pokazat, bom pa samo vseskozi nekej panična.

(odgovor članu Jessy)
  Neposredna povezava do sporočila: 2419
17.2.2010 23:56:18   
7lina7

IZVIRNO SPOROČILO: Zvezdici

lina - a tudi vsaj več izbranih možnosti nimata? Ja bo treba malo pohiteti user posted image .

nope! vse kar je približek imena je to, da bi user posted image imel Matica jaz pa nikakor ne!!! user posted image user posted image

noče pa se strinjat z 2 imenoma-da imava vsak svoje... user posted image

Lin@

(odgovor članu Zvezdici)
Neposredna povezava do sporočila: 2420
18.2.2010 8:34:44   
3Sonček3
Dobro jutro

Pa sm spet enkrat prva. Sej ne da sm se naspala, ampak sm šla že petič na wc in se mi kr mal neda nazaj zaspat, čeprou bi pasalo. Učerej zvečer ko sm se odpravla spat je user posted image začeu noret kot da je na kakšnem partyju, sm kr mal zaskrbljena kako bo ko bo zunej, če bo obdržou tak ritem. Bom kr takoj začela konkretno razliko med dnevom in nočjo delat.

No js mislm na lino da dobr opravi na pregledu in upam na izčrpno poročilo user posted image user posted image user posted image
pa čakam da se še kera zbudi

<center><embed src="http://www.widdlytinks.com/tickers/birthday/birthdayticker.swf" FlashVars="t1=I'm Having a Birthday!&t2=days until my birthday!&t3=Today is the day!&bckimg=17&y=2013&m=2&d=23&colorNumber=1&fonttype=Romantic" quality="high" w

(odgovor članu 7lina7)
Neposredna povezava do sporočila: 2421
18.2.2010 8:54:00   
girl79
Dobro jutro punce,

Joj jaz moram najprej pokomentirat včerajšnje olimpijske igre, ko je naša Petra Majdič dobila medaljo, jaz sem tolk jokala, pa pol sem še enkrat jokala ko je bilo podelitev cvetja, pa ko je njen trener govoril, pa danes ko sem brala teletekst, pa potem še enkrat ko so pri jutranjih poročilih naredili prispevek o njej...res sem grozna z tem mojim jokanjem, ampak si ne morem pomagat, jaz se full vživim noter in sem potem tolk vesela ko se nekomu nekaj lepega zgodi, kot da bi se to meni zgodilo.... user posted image user posted image še dobro da mojega ni bilo zraven ker bi me skoz zafrkaval zaradi mojih solzuser posted image    Se mi je pa potem ponoči sanjalo, da sem noseča, ampak da sem vseeno nekaj tekmovala na olimpijskih itd...user posted image user posted image

Koš za plenice - ker sem v bloku, pa ker nimam balkona, in se mi ne da ravno za vsako plenico ven nosit, sem se jaz odločila za nakup brezkasetnega koša v Pikapolonici, je kar drag - 60 €, ampak je bila (no mogoče je še vedno) ravno akcija in je bil znižan na 50 za člane kluba, pol je bil pa še dodaten popust in sem ga dobila za 42 evrčkov!!! Upam da bom zadovoljna z njim...  Se mi zdi dolgoročno gledano veliko cenejša varianta kot pa so kasetni koši, no pa vzela sem najmanjšega, tako da bo treba po mojem vsak na ene 3 dni ven nosit, kar sem mi zdi pa kar OK....

Zatekanje - zaenkrat ne zatekam hb še skoraj nič, upam da bo tako tudi ostalo....

Plamen in rožca26 - jaz se fuuuuuuuuuuuull opravičujem, ampak jaz imam pa ravno šanso da grem malo na obisk domov v sl.bistrico, tako da bom verjetno že danes šla in me tako v petek ne bo v domžalah...a lahko kavico prestavimo na ponedeljek???

(odgovor članu 3Sonček3)
Neposredna povezava do sporočila: 2422
18.2.2010 9:17:21   
plamen
IZVIRNO SPOROČILO: girl79

Plamen in rožca26 - jaz se fuuuuuuuuuuuull opravičujem, ampak jaz imam pa ravno šanso da grem malo na obisk domov v sl.bistrico, tako da bom verjetno že danes šla in me tako v petek ne bo v domžalah...a lahko kavico prestavimo na ponedeljek???

Potem res najbolje da prestavimo, če ima še rožca frizerja. Pikapolonici bom pa sms poslala. Ura in lokacija ostajata isti? Tako da rožca popadki se v ponedeljek lahko začnejo šele popoldne, dopoldne jeuser posted image user posted image

(odgovor članu girl79)
Neposredna povezava do sporočila: 2423
18.2.2010 9:21:57   
plamen

IZVIRNO SPOROČILO: ursa_p

Cer!

Jessy ... midva sva sele prejsnji teden dolocila ime za puncko, za fantka imava pa dva, pa se ne moreva odlocit - no, vsak vlece na svojo stran, tako da bomo ocitno odlocali v porodni. user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image  se za ime za za punčko. Kar se pa imeni za fanta tiče pa se bo itak pol vidlo kaj bo, ko ga bosta vidla (če je slučajno fant) user posted image

user posted image user posted image za imena. Za user posted image sva midva imela takoj, za user posted image fantka enega takoj, pa sva rekla da bi še kakšnega, da imava malo izbire. Zdaj so načeloma 3, nisva se pa še odločila. Sem jaz tako kot rožca rekla, ko pride ven, da ga vidiva, se bova pa odločila. In nona skoz sprašuje če že imava in sva skoz govorila da ne, zadnjič sem ji pa kar rekla da ja, ampak da ne poveva. Da ne bo preveč "pametna" že 2 meseca prej od kje ime, zakaj tak, po kom,... Itak naju to potem čaka....

Tako da urša, počakajta na izdelekuser posted image , drugače pa spet pohvale za prekrasne fotkeuser posted image !!!

(odgovor članu rožca26)
Neposredna povezava do sporočila: 2424
18.2.2010 9:28:11   
Zvezdici
Dobro jutro!

nosečka
- le pojdi se pokazat, pa upam, da ni nič resnega! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

lina - ja to pa je kriza, če se ne morata uskladit user posted image . Kdo je pa prvič dal ime? Pa naj zdaj drugič drug od vaju user posted image .
Pa dobro opravi na pregledu in ne pozabi poročat! user posted image

sonček - se že bolje počutiš?

girl - ja ane! Vsaka čast majdičevi, da ji je kljub poškodbi prišla tako daleč!!

26.03 ob 23.32h je tudi zame posijal sonček z imenom Tija :)

(odgovor članu plamen)
Neposredna povezava do sporočila: 2425
Stran:   <<   < Prejšnja stran  95 96 [97] 98 99   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  95 96 [97] 98 99   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Tako je videti porodnica po 36 urah rojevanja
Ko popusti adrenalin, ki ga je bilo telo polno ob rojevanju, postane telo težko, utrujenost gromozanska, v rokah pa drži...
Punčka ali fantek: trije testi za ugotavlj...
Vas zanima, kaj nosite pod srcem? Ali že veste in bi radi preverili, če deluje? Ugotovite spol otroka v trebuščku so pom...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?