|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  132 133 [134] 135 136   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: ljubljanske nosečke - 2.del
18.2.2010 10:12:46   
živa
IZVIRNO SPOROČILO: cojka

Kako ste?
Jaz sem šla včeraj spat z glavobolom in sem mislila, da bo danes OK. Mi je žal, da nisem že včer Lekadola vzela, ker sem se vsakič, ko sem se obrnila, zgrozila od bolečine. Sem mislila, da mi bo glavo razgnal.

cojka, pri meni je bilo isto. Od ene pol enih popoldne dalje pa do spanja.  Jaz sem se zvečer poslužila domačega zdravila za nenosečnice user posted image  ... gozna sem user posted image  ... spila sem namreč dva požirka viskija user posted image . Danes sem bolje, čeprav še ne čisto dobro.

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 3326
18.2.2010 10:20:04   
petrca2507
Aja...še to: mojga očija je tud prijel, da bi avto zamenjal (je dobil odpravnino, ker je šel v penzion). Ampak pri njemu je šlo vse skupaj mal hitrej. 4 leta staro Toyoto Corollo je zamenjal za Toyoto Corollo Verso. Pri nas je pač tako, da se oči hitro naveliča enga avtomobila in potem v roku 4-5 let že išče nekaj drugega. Zdej sva ga z mojim vsaj tolk prepričala, da ne kupuje čisto novega. V torek je bil pri nama na obisku in je samo vprašal, a raj za isti dnar vzame novega bencinarja (z manj opreme), al 2 leti starega diesla (40.000 km prevoženih, vsa oprema, 1 leto garancije, ...). In sva seveda predlagala 2 leti starega diesla (ker ima že zdej diesla). Avto je bil včeraj zaaran. Danes naredijo na njihove stroške še en servis, jutri ga odpelje.
Je reku, da more avto zamenjat, da bo lahko vnuka okol vozu user posted image

www.petrca.net

Neposredna povezava do sporočila: 3327
18.2.2010 10:28:38   
marjanaj
petrca to bo pa ta prav dedi pol user posted image  odlično!

krtkova, cojka in druge punce koliko ste dale za 3D pregled? Krtokova, ti si sla v Septum, a ne? cojka ti pa v Kaliste?

(odgovor članu petrca2507)
Neposredna povezava do sporočila: 3328
18.2.2010 10:31:57   
marjanaj
Krtokova

a zdej sem pa ze jaz zacela bedarije ven metat user posted image

(odgovor članu marjanaj)
Neposredna povezava do sporočila: 3329
   [Brisano sporočilo]
18.2.2010 10:35:23   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu marjanaj)
  Neposredna povezava do sporočila: 3330
   [Brisano sporočilo]
18.2.2010 10:38:47   
Brisani uporabnik

(odgovor članu živa)
  Neposredna povezava do sporočila: 3331
18.2.2010 10:40:04   
marjanaj
cojka sem si ze pogledla slikce na FBju user posted image  takoj ko si jih gor dala... Sem firbec, a ne? user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3332
18.2.2010 10:44:54   
petrca2507

IZVIRNO SPOROČILO: marjanaj
petrca to bo pa ta prav dedi pol user posted image odlično!

IZVIRNO SPOROČILO: cojka
petrca - o, dedi se pripravljauser posted image user posted image user posted image lepo, lepo

Mal me skrbi, kako se šele babi pripravlja, če se že dedi tolk user posted image . Pa potem še njegovi starši.
Vem samo, da moja mami, moja sestra in njegova mami načrtujejo en skupni šoping čez nekaj mesecev. Ker imam rada presenečenja, se bom pustila presenetit user posted image

www.petrca.net

Neposredna povezava do sporočila: 3333
   [Brisano sporočilo]
18.2.2010 10:47:39   
Brisani uporabnik

(odgovor članu marjanaj)
  Neposredna povezava do sporočila: 3334
18.2.2010 10:58:50   
petrca2507
cojka...ful so luštne slikce user posted image

Kako pa je danes s tvojim glavobolom? Pri meni je bilo zvečer OK, zjutraj mi je pa razbijalo. Komaj čakam, da se zaključi zima in se začne pomlad.

www.petrca.net

Neposredna povezava do sporočila: 3335
18.2.2010 11:04:42   
pupa*81
petrca super dedi user posted image

glavobol pa kej je zdej s tem sr*** jst sm sicer danes ok (tok tok), sm mela pa tork-sreda ibunge user posted image zgleda da pritisk pada user posted image sicer na konc nism vzela lekadola, sam poležavat sm nehala pa se spravla golaž kuhat user posted image ful dobra tolažba: če nočeš glavobola, nehaj lenarit user posted image pošiljam leteče lekadolčke da neha glava bolet vsem user posted image

živa nč prehitevat! kr počaki da prideš na vrsto za rodit user posted image

evo da vam še mal lušte nardim: bašem se s toastom user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3336
18.2.2010 11:07:18   
živa
IZVIRNO SPOROČILO: pupa*81

Ti pujsa pupa!!! user posted image

(odgovor članu pupa*81)
Neposredna povezava do sporočila: 3337
18.2.2010 11:13:07   
pupa*81
IZVIRNO SPOROČILO: živa

Ti pujsa pupa!!! user posted image

jaaaa user posted image user posted image user posted image pa še jogurt zraven user posted image sam je že zmanjkalo user posted image

(odgovor članu živa)
Neposredna povezava do sporočila: 3338
18.2.2010 11:18:11   
krtkova
že 3x sm hotla napisat en komentar, pa vsakič pozabim, kaj sm hotla....

ups, že vem:
Saša1975 - dala sm tiskat v Cyber (kjer so ful čudni - nič kaj preveč ustrežljivi, rahlo hladni, majic ženskih sploh nimajo, barve majic: črna in bela, to je vse) in grem šele danes iskat. Bom povedala, kako je uspelo. Mam pa jst jasno krtka na majci, takega kot tuki na forumu!!

Pa dons bom pekla saharco za mojga očija, k ma jutri RD!!user posted image  

Vse skrbi so zdaj odveč,
Ema z nama si,
ne boj se nič več.

(odgovor članu živa)
Neposredna povezava do sporočila: 3339
18.2.2010 11:21:14   
krtkova
matr, objavim post in vidim, da je vmes že ful postov. Mi rr ni delal!!!!!user posted image user posted image

Marjanaj - jst sm bla v Septumu, 85 EUR samo UZ, brez morfologije (sam povedala mi je kolk naj bi bila tamala težka in velika).

Kje sm??? Imela sem kolegij toliko časa.user posted image
Danes sem tok zaspana, da ni res, mislim, da je nizek pritisk.

Vse skrbi so zdaj odveč,
Ema z nama si,
ne boj se nič več.

(odgovor članu krtkova)
Neposredna povezava do sporočila: 3340
18.2.2010 11:24:53   
marjanaj
jst sm bla v Septumu, 85 EUR samo UZ, brez morfologije (sam povedala mi je kolk naj bi bila tamala težka in velika).

a to je bilo z DVDjem vkljucenim? Koliko casa je trajalo?

(odgovor članu krtkova)
Neposredna povezava do sporočila: 3341
18.2.2010 11:27:04   
pupa*81
IZVIRNO SPOROČILO: krtkova

Pa dons bom pekla saharco

khm khm... Krtkova: "Vabljene vse ljubljanske nosečke" user posted image user posted image

(odgovor članu krtkova)
Neposredna povezava do sporočila: 3342
18.2.2010 11:32:09   
krtkova

Pa dons bom pekla saharco

khm khm... Krtkova: "Vabljene vse ljubljanske nosečke" user posted image user posted image

zakaj si pa zbrisala, da je namenjena mojemu očkatu???user posted image user posted image  Žal jo bomo jutri razrezali skupaj z babico, stricem, mami, oči, brat, njegova punca, moj dragi in jaz. Misliš, da bo še kaj ostalo?????????? MISLIM, DA NE!!!user posted image user posted image user posted image user posted image

Vse skrbi so zdaj odveč,
Ema z nama si,
ne boj se nič več.

(odgovor članu pupa*81)
Neposredna povezava do sporočila: 3343
18.2.2010 11:33:27   
pupa*81
pa nč user posted image  user posted image  user posted image ajde, grem likat jst, da me ne prime glavobol spet user posted image

(odgovor članu krtkova)
Neposredna povezava do sporočila: 3344
18.2.2010 11:33:42   
krtkova
IZVIRNO SPOROČILO: marjanaj

jst sm bla v Septumu, 85 EUR samo UZ, brez morfologije (sam povedala mi je kolk naj bi bila tamala težka in velika).

a to je bilo z DVDjem vkljucenim? Koliko casa je trajalo?

trajalo je pa pol ure, ker je pol evita zaspala in ni bilo več kaj pričakovati od nje!!! Pa da ne omenjam, da sva tud midva po pol ure že oba skor zaspala. Moj je res tooook zehal zraven, da je blo men kr mal nerodno. Sam so bili posnetki res tok slabi in grozni, da mu oprostim, ker ni bilo zanimivo.user posted image user posted image

Vse skrbi so zdaj odveč,
Ema z nama si,
ne boj se nič več.

(odgovor članu marjanaj)
Neposredna povezava do sporočila: 3345
18.2.2010 11:35:52   
petrca2507

zakaj si pa zbrisala, da je namenjena mojemu očkatu???user posted image user posted image  Žal jo bomo jutri razrezali skupaj z babico, stricem, mami, oči, brat, njegova punca, moj dragi in jaz. Misliš, da bo še kaj ostalo?????????? MISLIM, DA NE!!!user posted image user posted image user posted image user posted image

Pa speč tako veliiiiiko, da bomo še druge lahko dobile user posted image

Jst sm imela dons za zajtrk kr 3 koščke pice in topel kakav. Mi je prov pasal nekaj mlečnega spit po 4 dnevih samega čaja. Zdej grem pa limone in pomaranče ožemat, da naredim zalogo soka za cel dan.

www.petrca.net

(odgovor članu krtkova)
Neposredna povezava do sporočila: 3346
18.2.2010 11:47:42   
neka_noč
Nax - držim pesti, da user posted image ostane še notri.. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Vas malo pozdravim preden grem v shooping. user posted image   Čveke čvekaste user posted image

Včeraj je naš user posted image user posted image dobil uradno očeta. user posted image Sva na CSD-ju uredila očetovstvo. Sem pa že dobila odločbo od njih in so me prijetno presenetili s hitrostjo. Za porodniško nadomestilo in enkratni denarni prejemek. Me je pa zavedlo, ker je bilo notri v odločbi zavedeno le do 24.06.2010 in sem klicala ali je kaka pomota, pa mi je razložila, da dobim še eno odločbo za varstvo in nego otroka in sicer ko rodim. Zdaj je to čisto drugače kot je bilo pred šestimi leti.

Aja, pa včeraj sem pozabila napisati, da je naš user posted image že obrnjen z glavico navzdol. user posted image Čeprav mi je v bistvu vseeno glede na to, da ob Cs. Mi je pa zdaj jasno zakaj me tako zelo tišči dol, ter hodim večkrat na wc.

Midva misliva tudi menjat en avto. Passat-a bova obdržala, misliva pa zamenjat Kangoo-ja za Golfa, ker je Kangoo dvosed in bencinar pa nam preveč "žre".  Misli pa moj user posted image it ponj v Nemčijo. Je pri nas gledal rabljene pa se ne splača. Danes pa je bila pri meni prijateljica, ki sta ravno kupila novega VW Kaddy-a in mi je tudi ful všeč. Prišel pa ju je, ne več kot, 18.000€ in se mi zdi ful poceni. Ima ful prostora, zelo lepo se pelje.... No, moram povedat mojemu - sva pred časom gledala tudi Kaddy-a...

Nič , lepo vas pozdravljam....   user posted image

(odgovor članu krtkova)
Neposredna povezava do sporočila: 3347
18.2.2010 11:55:58   
ursa_p
Cau!

Najprej vsem hvala za pohvale glede fotk. Ful sem si zelela imet fotke z mojo bokserko in sem mu tako dolgo sitnarila, da sem jih koncno dobila. Fotke so bile slikane pa prejsnji teden, ko sem imela dopust. user posted image Ce bo pa se kej lepo vreme, bo pa se kaksna padla. Te z mojo afno bokserko, so mi ful vsec. user posted image Sva se tudi z dogo fotkali, ampak niso tako dobre fotke, ker doga mi skoci na rame, ker je tako velika, ampak ni hotla sodelovat. user posted image user posted image user posted image user posted image

Sasa1975
... poglej si na njegovi strani nosecnice - samo on nima nic novih fotk gor, samo stare:
www.matickuder.com

Ziva
... sej tud moj trebuh ni majhen. Ampak je pa res, da je bil tako velik ze dober mesec nazaj, zdej pa kr ostaja enak, pa tudi obseg je ze mesec in pol enak. user posted image So mi pred casom vsi govorili ... KAKO OGROMEN TREBUH. user posted image No, zdej mam pa samo se 1 mesec do konca. user posted image

Petrca2705 ... kaksen imas pa nick na mojpesnetu in pesjanarju? user posted image Ker te menjam s petrco (petro) na mojpesnetu. user posted image   PS: Obe imata borderja.

Marjanaj ... 3D UZ ... midva sva dala 110 EUR in bila CIST RAZOCARANA pri Strahovi. Imam samo eno (obupno) fotko, filmcki so pa za zjokat. V prvo sva sla pa v Postojno in imava res lep spomin.

Cojka ... mi je zal, da nisem vedela, da je Kalicte tok fajn ... res imas fantasticne fotke user posted image .

Krtkova ... potem si pa v Cyberju na kaksnega cudnega naletela ... do mene so vedno prijazni. Upam, da bos zadovoljna z majico.

Lp, Ursa

(odgovor članu živa)
Neposredna povezava do sporočila: 3348
18.2.2010 12:15:53   
petrca2507

IZVIRNO SPOROČILO: ursa_p
Petrca2705 ... kaksen imas pa nick na mojpesnetu in pesjanarju? user posted image Ker te menjam s petrco (petro) na mojpesnetu. user posted image   PS: Obe imata borderja.

Naju s Petro kar naprej mešajo. Jaz več ali manj samo še na PeSjanarju sodelujem. Tam je rubrika Fotografiranje I., II. in III., kjer sem občudovala fotke vseh mojstrov. Povsod imam nick petrca, una druga Petra pa 5rca user posted image . Obe imava borderje (jaz 2, ona 1), pa skoz se skupaj druživa. Nič čudnega, da potem ne vedo, katera je katera user posted image
S tem vikendom ona prevzame mojo starejšo psico na agility tekmah. Jst bom nekaj časa samo gledalka, navijačica in snemalka user posted image

www.petrca.net

(odgovor članu ursa_p)
Neposredna povezava do sporočila: 3349
18.2.2010 12:27:41   
petrca2507
ursa: Tale fotka mi je bila npr. zelo všeč (objavljena 4.3.2007 na PeSjanarju):

user posted image

www.petrca.net

Neposredna povezava do sporočila: 3350
Stran:   <<   < Prejšnja stran  132 133 [134] 135 136   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  132 133 [134] 135 136   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Domači test nosečnosti s pomočjo sladkorja
Če mislite, da ste noseči in bi radi v tem trenutku izvedeli, če je to res, pa doma nimate originalnega testa za nosečno...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......