|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  16 17 [18] 19 20   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Stare borke :-)
12.2.2010 21:38:00   
a.biba
Aja, za Zvesto in njenega dojenčka - meni se zdi, da pričakuje fantka, ne dam pa roke v ogenj. Lahko, da je to spet moja podzavest spravila skupaj ali sem pa res prebrala.

Rižkoo tale slikica je pa krasen spomin! Res mi je noro lepa!

Še eno vprašanje - jaz sem začela ta teden full čutit dele telesa našega migeca. Pa se mi zdi, da je to full hitro, da meni kaj štrili iz bušija. V prvi nosečnosti se mi je dogajal zadnji mesec, se mi zdi. Zdaj pa ne vem ali je tako divje dete to ali tako veliko al mi samo spomin nagaja. Se pa pošteno presmejimo na to norenje v mojem trebuhu. Se mi že včasih trebuh razboli od divjanja, pa tudi otrdevati mi je že začel. Kako je bilo pa kaj pri vas s tem?

(odgovor članu a.biba)
Neposredna povezava do sporočila: 426
12.2.2010 21:54:06   
sonček85
jaz sploh nisem vedela kaj ima kje ,kot smao to da je z glavioo dol obrnjen od 24t

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu a.biba)
Neposredna povezava do sporočila: 427
13.2.2010 11:51:32   
sonček85
Hej miške moje ,kje ste?

Evo jaz sem peljala Aleksa k tašči ,da imava z mojim ves dan zase.In vam poram povedat da mi je bilo tako hudo ko sem šla ,koda ga puščam tam,pa čeprav vem da je v dobrih rokah.No posledica tega pa je da sem danes že na vsezgodaj zjutraJ jokala.
Gledam Aleksa in razmišljam kako je že velik,da odrašča,da gre v ponedeljek že v varstvo ,kar tudi pomeni da bo bolj samostojen.No in planem v jok.Nakar začnem razmišljati ,da ga moj ati ne bo videl odraščat in spet jočem,za namenček pa še v Novicah preberem kako je en moški ko mu je žena na uho povedala da se mu je rodil vnuček zbudil iz kome.
Ja danes sem prava jokica in komaj čakam da se dragi zbudi da bova skupaj in se mu malo potožim.
Mu pa kuham kosilo ,ki je presenečenje za Valentinovo,danes pa sva prvič tudi sama odkar se nama je rodil prečudoviti sinček.
Bova imela prve skupne trenutke po skoraj 1 letu.
Pogrešam Aleksa ,a me je tašča pomerila ko mi je napisala da se je lepo nakosilal in že spi.Moj mmoj sonček.

No malo sem vam pojamrala.

Rada vas imam in hvala vsem za vse

Jutri pa srečno Valentinovo in vsaki koš poljubčkov

user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 428
15.2.2010 18:17:35   
malaMravljica
Soncek, joj ubozica, sem vedela kako ti bo tezko. Samo glej, tvoj Aleks ima tok super varstvo, vsaj kar si mi napisala, jih ima malo tok srece ves.
Danes dopoldne pa grrrr... za 15 minut sva sla ven in ravno takrat si klicala, pol pa preden sem zakopcala, da si klicala. Ko bos spet imela cas mi daj stevilko na sms in te poklicem jaz, na fiksni telefon imam zastonj, mobi je pa drag k zafran user posted image  
Ej, pa en dans sem pospravila tisto omaro kamor smo sam zlagal paprije in sedaj imam vse stevilke in anslove tko pregledno napisane, ne bo nobenih problemov vec. Ze dobis se kaj user posted image

Aja, sem pa prisla gor, da pogledam ce smo ze tetke rr, Zvesta a ne. Upam, da je vse ok in bo hitro spet mami.

< Sporočilo je popravil malaMravljica -- 15.2.2010 18:18:20 >

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 429
15.2.2010 19:42:22   
tassika
Zvesta je še vedno 2v1 nismo še tetke :)user posted image

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu malaMravljica)
Neposredna povezava do sporočila: 430
15.2.2010 21:08:16   
sonček85
mm:Ja sem te klicala,no ti si se lepo cartala in to je oblj pomembno.
Ja ni problema, št.sem ti poslala na mail,ko pa me boš hotela prej polkicat mi napiši na sms ,da ga vklopim ,ker imava od Aleksovega rojstva izklopljenega,zaradi nenehnih čudnih klicev.Češ kao da prodajam meduser posted image jst pa že ne,ga imam pa rada

Ne ne nič daril,sem pa tko danes ponosno rkela mojmu in Aleksu ,lej kaj si dobil iz Nemčije,se je opralo in poslikam pa pošljem ,pravi frajer bo.A veš une hlačke so mu še kar prav user posted image user posted image user posted image user posted image

ti si pa tko pridna in si vse lepo pospravila iz omare.
No mene pa čaka drugi teden generalka vsega stanovanja,ko bom saam dopoldan.Oba bosta od doma.Ta teden pa počivamuser posted image
Ja mal mi je blo hudo ,sam kaj čem ,bollje zdaj kot pa kasneje.Ko je prišel domov sem čula dvigalo in kr odprla vrata ,da še moj ni mel časa odklenit.Sem ga vsega poljubčkalauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ,potem sva šla venm na 1h sprehod,kjer je zaspal in še naprej spal ko sva notri prišla ,vse skupaj 2,5h po dolgem času.

zVESTA:NE ŠE ni rodila ,je še kar 2v1 ko je rkela tassi.Čakamoooooooooooooo

Kako ste ostale miške moje.Smo kar malo poniknile tukaj,nobene nikjeruser posted image
Ste uživale in se stiskale za Valentines day.Midva sva en dan prej,sva bila saam in je bilo super,no čeprav malo mirno tiho ,da sva misla it kar ponj a sva zdržala do 16huser posted image Uživala na polno po skoraj 1 letu.
No ne bom več naklada ,povejte kako ste VE??????????????????????'''

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

Neposredna povezava do sporočila: 431
15.2.2010 21:24:05   
Kepica83
Hej bejbe!
Sonček85 moj zlati, zakaj ti meni ne poveš da si jokec??user posted image . Po ritki boš dobila. Verjamem da ti je blo hudo in da še ti je, ampak tudi to bo minlo. Dedi bo pa vedno ob Aleksu in bo ga čuval. Sedaj ima angelčka kateri bo vedno in povsod pazil nanj. Lupčkaaa zate in čudovitega malega skokeca.

Zvesta še je 2v1. Zdravnica bo jo v prihajajočih dneh pogledala in se odločila kako in kaj. Nima popadkov, niti lažnih ne. Čisto noč. Bomo vidli. Lahko ji jaz moje posodimuser posted image

Za mano je totalno neprespana noč. Ob 23ih sem dobila močne popadke kateri so me držali danes nekje do 17ih. Za ****user posted image . V celi noči sem spala uro pa pol. Imela sem pregled pri G. bebica bi naj bila za skoraj 36tednov velika. Mami je pa tudi že +14kg. user posted image .

Hja valentinovo je mimo. Midva z dragim sva si privoščila vročo kopel v jacuzziju z jagodnim vinom in bambusom. z prižganimi svečkami. V kuhinji na mizi pa so še ga čakale prižgane svečke v obliki srčka in napis da ga ljubim. Je delal cel dan pa je rekel da mu je kopel prav prišla. Pol pa je šel pančkat ob 19:30 pa je spal skozi do 10ih danes. vidite punce kak je moj priden kolko spi proti vašim dojenčkom user posted image user posted image . Samo ne vprašajte kaka muka je za mene bla gledat kak on lepo spi meni pa se meša. user posted image najraje bi ga pretepla od faušijeuser posted image . Kepica je postala napadalna pa razdražljiva. nič čudnega user posted image

a.biba, tassika, MM, rižkoooo.. kje ste vse???

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 432
15.2.2010 21:34:12   
sonček85
kepica:jupiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii za pregled.Joj ti tvoji krči ,sam sej bo kmalu tvoijh muk konec ,še 1-2t pa boš mamiuser posted image user posted image user posted image pol pridemo pa na moj rd gledat bebijauser posted image user posted image ne ne ,v aprilu pa res oz.ko nam boš dovolila.

Ma ja mal sem bila jokava ,a zdaj je mimo.Se bom navadila ,čene ga bom šla pa kukat čez okno k taščiuser posted image user posted image user posted image user posted image

u super valentinovo ,pa ti ti mala faušistka.Ne mseš dragemu tega odvzet,oni so zmatrani saj veš da delajo nočne.Ja oba sta bila v nočniuser posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu Kepica83)
Neposredna povezava do sporočila: 433
15.2.2010 21:54:32   
Kepica83

IZVIRNO SPOROČILO: sonček85
Se bom navadila ,čene ga bom šla pa kukat čez okno k taščiuser posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 434
15.2.2010 21:58:26   
sonček85
IZVIRNO SPOROČILO: Kepica83

IZVIRNO SPOROČILO: sonček85
Se bom navadila ,čene ga bom šla pa kukat čez okno k taščiuser posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image mam privilegije

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu Kepica83)
Neposredna povezava do sporočila: 435
16.2.2010 13:47:08   
malaMravljica
Spet preverjam kaj je z Zvesto user posted image  no, saj vem, je se 2 v 1 sam morem pa pogledat, da ne bo rodila, jaz pa ne bi vedela, ker ze tko ne vemo kaj bo imela, pa se nobene slikce trebuha ni dala, da bi lahko ugibale. Bejbe, odkar sem bila nosecka vsem uganem kaj bo. Sem tudi prav napovedala 2 promi dojencka, da bo puncka in fantek.

Z malim sva sla na en dolg sprehod danes, -5 je bilo zunaj, sam soncek, zeblo je tako da brrrrr, sedaj mi pa spi ze 1h 45 minut in ga ze pogresam, hodim tja k zibki ma ni videt, da bi se zbudil user posted image   Punce, midva greva jutri v mesto, ljubi mi je ravnokar odkopal pot do garaze, ene 2 m snega stran spravil user posted image   pa jaz se grem ta teden ostrist, pol se greva pa slikat, mali in jaz, po v ponedeljek greva pa v dezelno prestolnico si drzavljanstvo zrihtat in pol se ne boste nic vec hvalile, da moj ni ta pravi primorc user posted image user posted image  komi cakam.

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 436
16.2.2010 14:12:27   
twixy
Pupike mojeeee user posted image

Twixy is back. :) Koncno imam malo casa,da vas pozdravim.
Nasa Lily Sue je najbolj priden dojencek user posted image  Samo spi in je, joka zelo malo, najbolj ko jo previjam.

Na zacetku se nisva dojili ker jaz nisem imela NIC mleka. Zaradi tega sem bila tudi zalostna. Zdaj pa mam naval mleka ampak LS ne zna prav zagrabit in si crpam. Drugace pa jo pred vsakim obrokom pristavim ampak se zaenkrat nismo imeli srece. Ampak ne bomo obupali user posted image

Slikice, slikice.. nevem ce bi jih dala na RR?! user posted image

Jupiiiiii mami sem... user posted image

Popolnost.

Neposredna povezava do sporočila: 437
16.2.2010 14:40:56   
tassika
Twixy imaš ZSuser posted image

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu a.biba)
Neposredna povezava do sporočila: 438
16.2.2010 17:56:19   
malaMravljica
Twixy, imas ZS user posted image  

Tassika, a sva ji isto napisali user posted image user posted image  mislim v zs, a sva isto fehtali user posted image  

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 439
16.2.2010 19:48:16   
tassika
Itak, kdo pa je največji firbec user posted image

<3 Zoja in Patrik <3

Neposredna povezava do sporočila: 440
16.2.2010 19:56:24   
sonček85
mm:a pri vas je tudi tko mrzlo,pri nas tudi ,no ne tko je pa.Me je na karnevalu kr zmrazil Aleks pa pridmo vse spet prespal.
Ma tvoj dragi je pa priden,da ti je tko vse odkidal.V ponedeljek pa le lepo uredita vse papirje.

lej jo našo twixy-Najprej hvala za pozdravčke preko rižkoo.

Ej po vsem kar si prestala si zaslužiš tko pridnega otročka.user posted image user posted image
Dojenje bo pa steklo tudi tko da bo LS sama potegnila ne sekiraj se.Pa četudi ne bo ,samo da dobi tvoj mlekec je že dost.

Jaz tudi slikico na mail.Pjosim
Ja tudi od mene imaš ZSuser posted image user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu twixy)
Neposredna povezava do sporočila: 441
16.2.2010 21:19:45   
Anonimen
Oj punce, vas tud jst mal pozdravim. user posted image

Sm utrujena kot ne vem kaj... moj otroček ma kričalne vajice že dva dni... čez dan, ponoč pa spi kot top... men pa hoče joške raznest od mleka in se zbujam in čakam in sm nenaspana čist.

Uglavnem, tko...

Kepica, mislim nate čeprav se ne javim. Me je tehnika na cedilu pustila... no, zdej se vračam user posted image . Čuvi se... fantka svojga... še mal pa ga boš vidla.user posted image Komi čakam... bota taka lepa pa čustvena starša.

Tassika... si kr med oktobrkami... user posted image , jst tud.. moje septembrke mi niso všeč...user posted image Tm je neki tebi namenjeno, da ne bom še enkrat pisala.

MM, čakam na mail.. filmček je pa prevelik za na mail, ga moram zazipat, pa ti pošljem.. nism še uspela, ker se z malim igrava kričanja ..in je joj... A malemu z žličko pit daješ? Hoče??

Twixy, welcom back...MAMIIIuser posted image . Maš sms..., da ne nakladam naprej..

Sonček85, objemčka... portert sm dobila, res je unikaten... z voščenkami narisan in je res poseben... Direkt sred dnevne ga bom obesla... mojga sinija minija..user posted image

Vse ostale deklice lepe.... pozdravčka vam..in lahko nočko

(odgovor članu sonček85)
  Neposredna povezava do sporočila: 442
16.2.2010 21:23:41   
sonček85
 rižkoo sonce moje:hvalaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Joj a si že dobila,komaj čakam da vidim ta lep portretek.Ej drug t mam cel t avto ,tko da se ziher vidvauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 443
16.2.2010 21:27:09   
Anonimen
Ja, morva se.. je že čas. Se kr mal pogrešava, a ne?? user posted image Upam, da bo lepo vreme, da mal zavozičkava... Aja... pa sm klicala, nism dobila. Zvoniiii... Jutr spet. 

(odgovor članu sonček85)
  Neposredna povezava do sporočila: 444
16.2.2010 21:31:38   
Anonimen
Posredujem prošnjo Varne hiše za otroke.  

Če sami nimate otrok oz. nimate oblačil in drugih potrebščin zanje, lahko pomagate tako, da obvestilo posredujete naprej. Hvala.

ČLOVEK  

Pozdravljeni,
v Grosuplju  se je odprla 'Varna hiša za otroke'. Gre za hišo kjer bivajo otroci brez staršev, zapuščeni, zlorabljeni in pomoči potrebni otroci.        

Trenutno se zbirajo oblačila za bratca, dvojčka, potrebujeta oblačila za starost 4-5 let. Če bi kdorkoli imel kakršna koli oblačila, ki bi jima prišla prav.. v akcijo!

Ravno tako zbirajo tudi vso drugo opremo in oblačila za otroke vse starosti. Tako, da prosim preglejte malo svoje omare, kleti, premečite škatle z igračami in podarite kaj za otročičke v varni hiši.

p.s
Še to.... pošljite informacijo tudi svojim poslovnim partnerjem,  prijateljem, znancem.... skratka vsem za katere ste prepričani, da so Ljudje, ljudje z veliko začetnico, da vnjih gori poštenost in čut do sočloveka. 

Naslov kriznega centra:      
Hiša zavetja Palčica,Brvace 41, 1290 Grosuplje. Kontaktni telefon:01 781 80 50, 040 194 190 (CSD Grosuplje)

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 445
16.2.2010 21:44:28   
sonček85
posredovano naprej:)

Ja res je že čas,pa greva na tortico ,mi bo pasala ,al pa v meka ker se mi že 1m lušta.
Ja ni problema.Ko se bo javila ,čeen pa 1y drugič.

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 446
17.2.2010 20:23:03   
Nogavica
Pravkar sem prejela sms od zveste:

Tako smo ponosni!
Velikemu bratu Izaku in nama se je danes 17.2.2010 ob 18.54 pridružila majhna, a prelepa deklica z imenim Saraja. Radostno smo v družino prejeli 46cm veselja in 2400g sreče.

Čestitke! user posted image user posted image user posted image

Živa - 22. 11. 2006
Tilen - 17. 10. 2009

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 447
17.2.2010 20:29:41   
a.biba
user posted image user posted image user posted image user posted image  Čestitke povečani družinici! Majceni Saraji (izvirno in všečno ime) in mamici pa hitro okrevanje brez zapletov!
user posted image
No, pa je mene nesel šesti čut ali karkoli je že bilo, da sem mislila, da pričakujejo fantka.

(odgovor članu Nogavica)
Neposredna povezava do sporočila: 448
17.2.2010 20:33:32   
tassika
Zvesta čestitke tudi od nas treh, mala sreča bo pa še prehitro postala velikauser posted image

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu a.biba)
Neposredna povezava do sporočila: 449
17.2.2010 20:35:28   
a.biba
Zadnje čase sem zelo lena za pisanje ali mi pa zmanjka časa. Imam namreč še kar babiko doma, danes je dokončno zakuhala, tako da sma že zdajle svečko dali, da ne bo prehudo ponoči. Je pa to res prvič letos, tako da naj ji bouser posted image , da se malo spočije in še dodatno nacarta.

Jaz in moj divji buši sma ok, veselo rastemo in migljamo in zaenkrat super počutje.

Twixy lepo, da si se javila in sem še bolj vesela, da je z vami vse ok in sta dobila tako pridno punčko. Iskreno ti jo privoščim in glede na to kako ste se borili verjamem, da je tole prava blaginja. Glede slike te pa razumem, sem opazila, da se nasplošno full redko lepijo slike od tistega pripetljaja.

Mamice, otročki in nosečke pazite nase, izogibajte se bolnih ljudi in uživajte v vsakem trenutku. Jaz grem pa na cartanje user posted image . Ko se pa spravim, pa napišem še kaj več.

(odgovor članu a.biba)
Neposredna povezava do sporočila: 450
Stran:   <<   < Prejšnja stran  16 17 [18] 19 20   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  16 17 [18] 19 20   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Po porodu vsaj leto dni počitka
Najnovejša študija kaže, da novopečena mamica potrebuje celo leto počitka in regeneracije, da si njeno telo po porodu op...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......