|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  129 130 [131] 132 133   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septembrčki 2009* 2.del
17.2.2010 14:38:46   
tulpek
IZVIRNO SPOROČILO: dreja79

IZVIRNO SPOROČILO: tulpek

Js sem pa po 12 dneh diete ugotovila,  da naše dete ne prda več tako kot prej. Kakšnega še spusti, ampak jih v enem dnevu toliko, kot prej v eni uri in tudi napenja ga ne več user posted image . Zdaj je samo vprašanje, ali so jajca ali mleko. Bomo videli, provokacija z jajčkom je že marca.

Bilanca diete: definitivno na prednosečniški teži... zdaj pa samo še 5kg dol in bom vesela.  Ampak pojavil se je problem, ker vedno bolj obvladam to hrano in vedno več je stvari, ki jih lahko jem... pa našla sem dovoljene čokolade...

To je pa dobr slišat...da si zaradi te diete shujšala user posted image  Kolk  je pa šlo dol v 12 dneh?
In kaj potem ješ za zajtrk, kosilo in večerjo? Jest sem zadnjič gledala kaj je vse prepovedano, pa bi verjetn umrla od lakote user posted image user posted image

2 kili, ampak se bojim, da se bo ustavilo, ker je vedno več dovoljene hrane v hladilniku.
Jem kot prej, samo ne dajem smetane in sira v vsako hrano user posted image . Mleko uporabljam riževo ali sojino, pa je. Jajc samih po sebi tako ne jem. Sem že večkrat želala poskusit, kako bi bilo čisto brez hrane živalskega izvora, pa mi ni nikoli uspelo... sedaj je motivacija večja in v bistvu mi gre čist fajn. Edini problem so sladkarije, ampak sem našla dovoljene čokolade in ker so grdo drage, pojem največ eno rebrco dnevno in ne ene čokolade dnevno. Pa namesto raznih sirnih namazov so vegi namazi, namesto sira olive in rdeča pesa oz. druga zelenjava, tisti črn kvadratast kruh sem tudi našla brez mleka, drugače bi ga pa pekla... Se da. In zaenkrat ne čutim, da bi se kaj slabše počutila ali da bi bilo mleka manj.

Altaja, še tukaj čestitam Vidu za zobek... ga je to matralo včeraj, pa je revček še injekcijo dobil.

Pomoč mojega: vidi 1000user posted image user posted image user posted image user posted image , če ne pomaga vsaj malo. Ampak raje, kot da bi previl pokakano ritko, zlika cote ali pa karkoli drugega. Če je polulan ni problema, ampak kakec... Vsake toliko ga vseeno mora, da vsaj malo vadi. Ampak ga moram za vse gnjavit in tečnarit, ker on ne opazi, da je kaj za pospravit, pa tudi, če bi se zadušil od prahu ali pa, če ne bi imel nič več za oblečit. Sem pač tečna in je. Tudi igra se z njim, včasih samoiniciativno, včasih mu ga porinem v roke in rečem, da grem pod tuš, jest... mu je pa ful všeč, ko se mu mali smeji in potem ima veselje. Komaj čaka, da se bo igral z lego kockami. Vsake toliko mu tudi zagrozim, da ne bova imela več otrok, če bom mogla potem sama skrbet za oba... tudi to deluje. In pospravljenje kopalnice po kopnju je njegovo delo. Je imel popoln mama servis pa se mu pozna, da nič ne vidi. Kuhat se je naučil v študentu, likat in sesat se je naučil v zadnjih mesecih, posodo sem ga naučila umit že pred user posted image , uničevanje vodnega kamna mu je zabavno... moram ga še naučit, kam pašejo umazane cunje (ne tja, kjer se sleče) in še nekaj sem imela v mislih, ampak sem pozabila. Včasih kar rečem, da je na vrsti pospravljenje in ukazujem, kaj je treba naredit. Sem user posted image , a ne user posted image user posted image ?  Ali mu pa dam na izbiro, da ima malega in se z njim ukvarja ali pa da posesa, lika...

Riževa kašica: js imam milupo in piše: za obrok po steklenički:200ml+5 čajnih žličk, za obrok po žlici: 200ml in 6-7 jedilnih žlic
Js delam po občutku, nisem nikoli po navodilih, naredim pa gosto, da mu lahko dam lepo po žlici. se pa tudi zelo gosta kaša po kakšnih 5 minutah čisto utekočini, tak da poskusi samo počakat 5 minut in bo tekoče.

(odgovor članu dreja79)
Neposredna povezava do sporočila: 3251
17.2.2010 15:12:41   
dolenjka
Dan user posted image

Nimam velik časa, sam tolk da vam povem, da vas pogrešaaaaam user posted image Še posebej tanevirtualne prijatlce iz SN user posted image Rabim čvek nujno, tko da za naslednji teden se lahko za 2x zmenimo user posted image No ja, naslednji teden sem bolj bizi, samo čet ali petek lahko, pa še to bi imela v četrtek verjetno penzionerja s seboj, tko da mogoče rajš petek, se bomo še zmenile, sam prosim, nujno, kava, torta, čvek, plačam vse, sam da se dobimo user posted image

24.2.2008 je pokukala na svet moja sreča, mala deklica Tara! 28.9.2009 se ji je pridružil še lepotec Maks in zdaj je moja sreča popolna!

(odgovor članu tulpek)
Neposredna povezava do sporočila: 3252
17.2.2010 15:15:22   
little*miss
jaz tudi nisem vedla kuhat, me je tašča naučla in ko sem kuhala je moj bil zraven in sma se skupaj učila..tudi pospravit mu ni težko, ko tio kopa uživa(saj ste vidle posnetek kak jo je šprical cel čas), tudi pokakano rito previje, v glavnem pomaga vedno ko rabim pomoč. Drugače pa tudi on komaj čaka da se bosta z lego kockami igralauser posted image je že gledal lego kocke v roza škatliuser posted image

(odgovor članu tulpek)
Neposredna povezava do sporočila: 3253
17.2.2010 15:23:05   
tulpek
miss, moj je imel še pred rojtvom fantka naštudirano, katere lego kocke bo kupil, če bo punčka, ker nisva vedela, kaj bo... zdaj se sprašujem, če bodo kocke za Tjaša ali njega user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu little*miss)
Neposredna povezava do sporočila: 3254
17.2.2010 16:13:26   
JaLuca
lego kocke so user posted image , ker se fajn zuser posted image motijo, samo kaj ko sredi noči na kocko stopiš, potem pa user posted image

(odgovor članu tulpek)
Neposredna povezava do sporočila: 3255
17.2.2010 18:09:58   
Mož*
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka

Dan user posted image

Nimam velik časa, sam tolk da vam povem, da vas pogrešaaaaam user posted image Še posebej tanevirtualne prijatlce iz SN user posted image Rabim čvek nujno, tko da za naslednji teden se lahko za 2x zmenimo user posted image No ja, naslednji teden sem bolj bizi, samo čet ali petek lahko, pa še to bi imela v četrtek verjetno penzionerja s seboj, tko da mogoče rajš petek, se bomo še zmenile, sam prosim, nujno, kava, torta, čvek, plačam vse, sam da se dobimo user posted image

Haj!
Kot boš rekla za SN, zaradi mene lahko tudi bivak postavim (samp da je zraven previjalniceuser posted image )
Za častit sem pa jaz na vrsti.
Jutri moram definitivno na zimovanje.user posted image

2.9.09 3120g, 52 cm, OG 34cm
8.3.10: 7330g, 70 cm, OG 42 cm
17.10.10:: 9300g, 80 cm

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 3256
17.2.2010 19:50:46   
dreja79
IZVIRNO SPOROČILO: anitka7

dreja
user posted image na Urhu...neki slab zgleda,mislim da ne bo uspela tale realizacija...

na žalost res, ker se sneg topi user posted image .  za sprehod na debca pa otroci v kenguruju bi pa šlo user posted image

ja sam ne vem kdo bo pol mojga otroka nosu v kenguruju user posted image jaz nimam kondicije tko kot ti user posted image

ah, daj no daj, od kje pa teb ideja, da imam jest kondicijo user posted image user posted image  sopiham kot konj, ko grem v hrib, tko da ne vem no. pa sej greva lepo počas, pa z užitkom, pa če se nama ne ljubi ne greva do gor, itd. user posted image

sam jaz bi tale pohod v hribe rajš prestavla na pomlad...če lahk...k bi tele pohode vključla v moj predpoletnianticelulitnitežodoldajalni tretma...sam pol kr najmanj enkrat na teden...al pa dvakrat

user posted image user posted image user posted image
ok, sam da ne bo takrat že prepozn user posted image

A to si mislna z otroci, a midve same?

Matic: 05.10.2009- 55cm, 4270g

1.posvet.:18.11.2009-60cm, 5700g
2.posvet.:07.01.2010-63,5cm,7000g
3.posvet.:09.02.2010-65,5cm,7620g
4.posvet.:06.04.2010-?

(odgovor članu anitka7)
Neposredna povezava do sporočila: 3257
17.2.2010 19:52:56   
dreja79

Dan user posted image

user posted image user posted image

Men tud že mal manjka tortic user posted image user posted image

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 3258
17.2.2010 19:53:47   
dreja79
IZVIRNO SPOROČILO: Mož*

Dan user posted image

Haj!
Kot boš rekla za SN, zaradi mene lahko tudi bivak postavim (samp da je zraven previjalniceuser posted image )

Jest sem pa že mislna, da boš kar lepo doma ostala in uživala ljubi mir user posted image

(odgovor članu Mož*)
Neposredna povezava do sporočila: 3259
17.2.2010 20:12:06   
Mož*

IZVIRNO SPOROČILO: Mož*

Dan user posted image

Haj!

Jest sem pa že mislna, da boš kar lepo doma ostala in uživala ljubi mir user posted image

Jaz tudi, pa moram iti red delat, madonca; popoldne je skoraj mobi pregoreluser posted image

(odgovor članu dreja79)
Neposredna povezava do sporočila: 3260
17.2.2010 20:14:08   
kepica
Mene pa spet nekaj zanima. Z Anžetom imava že tri goste obroke na dan (sadni obrok, zelenjavni obrok in večerna mlečna kašica), 3xpolno dojenje (enkrat ponoči, enkrat zjutraj in enkrat popoldne) in delno po večerji, da se malo pocrklja. Pit noče nobemega čaja, ne vode. Malo me skrbi, da ne dobi dovolj tekočine. Flašo odločno zavrača, po žlički mi pa vse ven spljuvauser posted image Kaj pravite. Je dovolj ali niuser posted image

(odgovor članu dreja79)
Neposredna povezava do sporočila: 3261
17.2.2010 20:16:15   
altaja
Kepica: glede na to, da je dojen, bi rekla da ma očitno dovolj. A plenička je normalno polulana?

Pismo no... men je pa tko hudo zarad Majdičeve user posted image

you're so funny, you're so fine, you're so perfect, you're so mine...
-------------------------------

(odgovor članu kepica)
Neposredna povezava do sporočila: 3262
17.2.2010 20:25:03   
kepica
Ja, plenička je normalno polulana. Ampak imam slab občutek po tistih kašicah, da kar ni žejenuser posted image

Nisem na tekočem. Kaj je z Majdičevo? Se še vedno trudim tavečjega v posteljo spravit, pa nimam časa za TV.

(odgovor članu altaja)
Neposredna povezava do sporočila: 3263
17.2.2010 20:41:55   
vila MaLiNa
Če bo morda katera rabila:
http://www.pampers.cz/cz_CZ/docs/Pampers_Gallop_Ecoupon_SLO.pdf

Kepica Majdičeva je menda na treningu padla in si polomila rebro/auser posted image user posted image user posted image
Sara, ko je bila prehlajena in je imela tudi drisko je kar sama pila vodo, ki je drugače sploh ne. Tako, da zgleda, da je ne rabi... Sama sem tudi tako naredila, da sem ji dala dcl prekuhane vode tam, kjer se igra in je sama pila, če je hotela.

Mož* le povej jim kdo je šefuser posted image . Uživaj na zimovanju.

Midva sva bila pa danes s prijatelji na kosilu in je prav pasalouser posted image . Sara pa je uživala doma pri tašči, samo lumpa nič ni hotela jesti, pa sem ji sveže mleko spumpalauser posted image . Zgleda, da je flaška no go in še zmeraj kar joška rula. Raje je lačna...user posted image

(odgovor članu kepica)
Neposredna povezava do sporočila: 3264
17.2.2010 20:57:14   
altaja
Ker naš ne mara čaja (tega nima po mami) mu dam vodo z okusom jabolka (voda kjer jih prekuham). To ma rad in spije nekje 100 ml na dan.

Ja, Majdičeva bo vseeno tekla.. svaka čast, res!!!!

(odgovor članu vila MaLiNa)
Neposredna povezava do sporočila: 3265
17.2.2010 21:09:42   
baby blue
Midve se čez dan še vedno polno dojiva kak dan ji dam hippovo sadno ali zelenjavno kašico zvečer ji pa sedaj vedno dajem hippovo kašico za lahko noč ki se naredi s prekuhano vodo potem se pa še malo podojiva in pocrkljava...

Smo bili pa danes pri sestrični smo se sfrizirali Lana in njena hčerkica ki je stara 10 mesecev sta se pa potem malo poigrali... Je bila res super pridna...

Zdej pa že spi ker je bila utrujena in zaspana... Je bila pokonec od treh pa do osmih...

Lana mi je ime, naj vsak zdaj to ve. 14. septembra 2009 ob 13:37 sem prijokala na svet.

Rojstvo: 14.09.09 - 2910g, 50cm
1.leto: 14.09.10 - 9240g, 76cm

(odgovor članu altaja)
Neposredna povezava do sporočila: 3266
17.2.2010 21:12:08   
JaLuca
Jaz pa sem danes vse tri spravila spat pred osmo user posted image . Mali pa se še enkrat prebudil ob pol devetih in hotel še malo user posted image . Zmes pa sem še zdaj posodo pomila, cote dala sušit, druge prat, se umila, zdaj pa večerjam. Sendvič in čokolada. user posted image

Kepica - mojemu tudi dam približno 3 obroke GH, po obroku se še malo podojima, vse ostalo pa je še polno dojene (ponoči najmanj 3x, ob polnoči, dveh, štirih, šestih), med GH spije kakšno žlico vode, čaja ne. Ima pa plenice fejst polulane, sploh zjutraj, pa še včasih nama gre vse skozi in ga morem sredi noči previjati in celega preoblačiti.

Mož - ne pozabi na kg nutteleuser posted image

(odgovor članu altaja)
Neposredna povezava do sporočila: 3267
17.2.2010 21:25:23   
kepica
Moram zjutraj počekirat, kakšna bo plenica. Tudi z jabolčnim kompotom sem poskusila pa žal brez uspeha.
Sva šele par dni na tem ritmu, pa se še malo privajam. Edino joške mi bo glihkar razneslo. Kdaj se pa to vnese? Moram pazit, da ne bo kakšen mastitisuser posted image Prej sva se po vsakem obroku še dojila, potem je pa v dveh dneh začel jest po 160ml na obrok in ni več razpoložen še za dojko. Me je odpikal v parih dnehuser posted image

Navijam za Majdičevo. Res škoda, da se je to zgodilo. Težko je sedaj karkoli od nje pričakovat. Vsaka čast, da bo sploh nastopila.user posted image

(odgovor članu JaLuca)
Neposredna povezava do sporočila: 3268
17.2.2010 21:27:41   
tulpek
Js mu tudi delam čaje iz sadja, imamo domače suhe slive in jabolka pa še sveža jabolka, ki mu jih bom čez cca. 14 dni začela dajati za jest. Včasih dobi bebi čaj, tisti v filtru, brez sladkorja, ali pa samo vodo... spije vse, nobene izbirčnosti, od 50mm-100mm dnevno. Se pa skoz doji, zvečer dobi malo rižka, potem pa spet dojenje...

Po nekaj dneh ga je začel spet zobek zafrkavat in mali se je odločil, da je moja dojka kot nalašč za brusenje dlesni.... falot mali, moram pazit, da se mi ne ponovijo težave, ki sem jih imela pred prvim zobkom.
Zdaj, ko je bil nekaj dni mir ful vidim razliko, koliko je jedel prej in danes, ko ima spet probleme... prejšnje dni je jedel 3krat toliko, bil skoz priklopljen, zdaj mu pa nič ne paše.

A je treba, da je voda še vedno prekuhana? Moj jo med kopanjem kar pošteno pije, ima skoz usta odprta, jezik stegnjen ven, ful brca z nogicami in rokicami in lovi kapljice user posted image , tak da tista zagotovo ni prekuhana.

(odgovor članu JaLuca)
Neposredna povezava do sporočila: 3269
17.2.2010 21:55:45   
barika
Tulpek, voda bi se naj prekuhavala nekje do 6. meseca. (a ti ni pediatrinja povedala včeraj?user posted image user posted image ). Jazmu je sploh ne, jo čez filter spustim.

sem cel dan pucala, zdej sem pa lačna ..pa "hujšam" user posted image

(odgovor članu tulpek)
Neposredna povezava do sporočila: 3270
17.2.2010 22:06:16   
altaja
IZVIRNO SPOROČILO: barika

Tulpek, voda bi se naj prekuhavala nekje do 6. meseca. (a ti ni pediatrinja povedala včeraj?user posted image user posted image ). Jazmu je sploh ne, jo čez filter spustim.

A tud za pripravo AM ne? Vidiš, vidiš.. tega pa nisem vedla.. sem jo misla skos prekuhavat.

Jst tud hujšam.. že 3 dni ne jem večerje pa se nikjer še ne pozna user posted image .. zjutraj pa lačna kot volk. Moram.. ker se tko slabo počutim ko mam te šlaufke okrog pasu.

Mož*: kdaj bomo za tvojo smučarko tko navijale kot dans za Petro? Naslednje olimpijske?

(odgovor članu barika)
Neposredna povezava do sporočila: 3271
17.2.2010 22:33:40   
Mož*
IZVIRNO SPOROČILO: altaja

A tud za pripravo AM ne? Vidiš, vidiš.. tega pa nisem vedla.. sem jo misla skos prekuhavat.

Jst tud hujšam.. že 3 dni ne jem večerje pa se nikjer še ne pozna user posted image .. zjutraj pa lačna kot volk. Moram.. ker se tko slabo počutim ko mam te šlaufke okrog pasu.

Mož*: kdaj bomo za tvojo smučarko tko navijale kot dans za Petro? Naslednje olimpijske?

Naša je hitro-disciplinka; po temle smuku, ki smo ga imeli danes priliko spremljati, resno razmišljam, ali sem sploh pri zdravi pameti, da tole podpiram. NISEM, tole je namreč čista katastrofa. Takele skoke smo dali že pred desetletjem ven, ker je bilo preveč poškodb; pa takrat polne carving smuči sploh še niso bile to mere hitre in nevarne, kot so danes. Sicer pa je najmlajša alpska smučarka, ki letos nastopa na OI, letnik 1990; to pomeni, da tudi če bi naši slučajno res uspevalo, praktično ni šans, da bi jo čez 4 leta že videli (roj. dec 1994).

JaLuCa: res sem 2 kg Nutelle nabavilauser posted image
ViLaMaLiNa: glede šefovanja trenerjem sploh nisi sfalila, žal, user posted image user posted image user posted image

Kepica: če se poleg goste hrane večkrat doji še po želji in so plenice normalno polulane, ni panike glede tekočine.
Naš pa pogolta vse, kar mu daš, (razen vode - takrat se dere kot zverina; prisežem, da večkrat sem poskušala). Tako da običajno dam z vodo razredčen sok. Ampak daleč najraje se pa doji: se mi zdi, da kar naprej. Od GH dobi dopoldne (okoli 10.00) sadno ali sadno-žitno kašo; okoli 150g; okoli 18. ure pa okoli 100 g mlečne kaše - pripravljene z vodo; vse ostalo je dojenje.

(odgovor članu altaja)
Neposredna povezava do sporočila: 3272
17.2.2010 23:01:03   
Mož*
BRAVO, PETRA, BRAVO!!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image

Neverjetna volja, pogum in samopremagovanje! Vsaka ji čast!

(odgovor članu Mož*)
Neposredna povezava do sporočila: 3273
17.2.2010 23:05:09   
tulpek

Hvala.
Je nisem vprašala user posted image . Imamo mi tudi nek filter... pa saj 6 mesecev bo kmalu.

(odgovor članu barika)
Neposredna povezava do sporočila: 3274
17.2.2010 23:05:20   
altaja
Petra... KOLAJNA..

zmagovalka z bronastim odličjem!!!!!!

Vse nohte sem si pogrizla user posted image

(odgovor članu Mož*)
Neposredna povezava do sporočila: 3275
Stran:   <<   < Prejšnja stran  129 130 [131] 132 133   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  129 130 [131] 132 133   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Poskok v rasti: Dojenček neprestano joče
S t.i. poskoki v rasti se pri dojenčku pojavijo spremembe v ritmu hranjenja, pogosta prebujanja, spremembe v vedenju - o...

Teža med nosečnostjo.
пеперутка16

Ste se med porodom kaj zredile? Koliko?