|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  128 129 [130] 131 132   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septembrčki 2009* 2.del
17.2.2010 11:47:40   
veselka

IZVIRNO SPOROČILO: vila MaLiNa

Punce dajte mi še nekaj povedat... Ali se vaši predragi kaj ukvarjajo z otroci? Moj ima Saro neznansko rad in se tudi rad z njo ukvarja tistih 5-10 min na dan. Ko mu pa rečem pejt jo previti... a morm zdeleuser posted image user posted image . Al pa da naj gre aptamil narediti... a ne more malo počakatiuser posted image . In pol zmeraj jaz izpadem tečna in ukazovalna. Saj mi ni težko... ampak potem se pa sprašuje zakaj ga toliko ne porajta kot meneuser posted image

sm mogla mojga kr priganjat na začetku, zdej se pa ful ukvarja z njo in je Aurora tud ful rada pri njem, pa fuuuuul se mu smeje. previt se pa sicer sam od sebe ne spomne. mu pa ni problem, če mu rečem.

se pa zdej že na štuparamo nosta.

31.8.09, 9.55 Aurora - 54 cm, 4100 g, og 35 cm.

11.10.11, 15.25 Gabriel - 55 cm, 3930 g, og 36 cm

(odgovor članu vila MaLiNa)
Neposredna povezava do sporočila: 3226
17.2.2010 11:48:41   
dreja79

Punce dajte mi še nekaj povedat... Ali se vaši predragi kaj ukvarjajo z otroci? Moj ima Saro neznansko rad in se tudi rad z njo ukvarja tistih 5-10 min na dan. Ko mu pa rečem pejt jo previti... a morm zdeleuser posted image user posted image . Al pa da naj gre aptamil narediti... a ne more malo počakatiuser posted image . In pol zmeraj jaz izpadem tečna in ukazovalna. Saj mi ni težko... ampak potem se pa sprašuje zakaj ga toliko ne porajta kot meneuser posted image

moj je čist bukov user posted image  al sem pa jest zoprna user posted image . skoz ga neki sekiram user posted image  ( tako on misli ) pol je pa užaljen, pa mi prav, pol pa sama naredt, če si tolk pametna user posted image user posted image

Eni desci pač nimajo občutka za otroke. Neeeeeee otrok ne more počakat 5-10 minut, če je lačen, ampak to jim ni jasen.user posted image Men se pa včasih  user posted image , ker se ne morem na nikogar zanest, da bo otrok poštiman tko kot je treba.

zadnč je ful pozn pršu domov, pa sem rekla, če bo otroka skopu. ga skopa, potem je pa ponavad moje delo, da ga obrišem, namažem in oblečem. Pa sem mu rekla, da naj ga kar do konca zrihta, pa takoj javskne, ja kdaj bom pa jedu user posted image . A mene kdo vpraša, kdaj bom jest jedla!!!!!!! Jem takrat, ko so otroci poštimani!!!

Matic: 05.10.2009- 55cm, 4270g

1.posvet.:18.11.2009-60cm, 5700g
2.posvet.:07.01.2010-63,5cm,7000g
3.posvet.:09.02.2010-65,5cm,7620g
4.posvet.:06.04.2010-?

Neposredna povezava do sporočila: 3227
17.2.2010 11:50:03   
altaja
IZVIRNO SPOROČILO: veselka

pa še mere za seznam: 70 cm, 8270 g, 44 cm

Oooo, Bravo Aurora.. sta z Vidom skoraj enakih mer user posted image .. Mi nismo pa nič lulali.. nas to čaka naslednjič.

Hvala vsem za čestitke našega zobavčka.. jeziček je skos na zobku, ga noče nič kazat.

Malina: moj se kar ukvarja z njim.. sicer ga nerad previje ko je pokakan, najraje je z njim na tleh al pa ležita skupaj na sedežni (itak).. ob sobotah gresta sama na sprehod, jst pa za njima z avtom in se dobimo na kavici.. tud knjigice mu bere, občasno kopa.. res, ni da ni.. je pa res, da kadar je utrujen ga ne obremenjujem in težim, itak je pa prva stvar ko pride domov "Kje je moj mali?", šele pol mene pogleda user posted image Tko da tle se nimam kej pritoževat. Bi se pa kej druzga našlo user posted image

Evo, mali je zaspal ob Mozartu user posted image

you're so funny, you're so fine, you're so perfect, you're so mine...
-------------------------------

(odgovor članu veselka)
Neposredna povezava do sporočila: 3228
17.2.2010 11:50:50   
dreja79
IZVIRNO SPOROČILO: anitka7

IZVIRNO SPOROČILO: dreja79

dreja
user posted image na Urhu...neki slab zgleda,mislim da ne bo uspela tale realizacija...

na žalost res, ker se sneg topi user posted image .  za sprehod na debca pa otroci v kenguruju bi pa šlo user posted image

ja sam ne vem kdo bo pol mojga otroka nosu v kenguruju user posted image jaz nimam kondicije tko kot ti user posted image

ah, daj no daj, od kje pa teb ideja, da imam jest kondicijo user posted image user posted image  sopiham kot konj, ko grem v hrib, tko da ne vem no. pa sej greva lepo počas, pa z užitkom, pa če se nama ne ljubi ne greva do gor, itd. user posted image

(odgovor članu anitka7)
Neposredna povezava do sporočila: 3229
17.2.2010 11:53:30   
baby blue
Jst imam hippovo mlečno kašico za lahko noč - jabolko in pa otroško prvo mlečno kašico... Samo ima to z jabolkom najraje... Sem se pa tudi jst zadnjič zafrknila ker piše da naj bi po 4. mesecu dal 3-4 žlice kašice na 130 ml prekuhane vode... Ampak meni je potem tako gosto prišlo da sem samo stran vrgla... Tako da sedaj delam po svojem občutku...

Lana mi je ime, naj vsak zdaj to ve. 14. septembra 2009 ob 13:37 sem prijokala na svet.

Rojstvo: 14.09.09 - 2910g, 50cm
1.leto: 14.09.10 - 9240g, 76cm

(odgovor članu anitka7)
Neposredna povezava do sporočila: 3230
17.2.2010 11:56:05   
Mož*

Hojla,

Dreja user posted image . No sej meni je pa danes jo ratalo tako čudno previti, da je prec mokra ratalauser posted image Aja pa na OI se je en sankač smrtno ponesrečiluser posted image

Altaja bravo za prvi zobekuser posted image .

Larilu pri nam tudi nobeden user posted image noče vrast popravit. Potem pa zbijam z njimi...

Mož ti imaš pa veselje s svojimi smučarji še takrat, ko te ni zraven.user posted image

Sunce jim žarko, trenersko. Sam nej se pazijo, ko se v Lj vrnejo. 
Bodo imeli postrojavanje, jim še ni jasno, kakšno. Itak da prejmejo ukrep. user posted image user posted image user posted image

2.9.09 3120g, 52 cm, OG 34cm
8.3.10: 7330g, 70 cm, OG 42 cm
17.10.10:: 9300g, 80 cm

Neposredna povezava do sporočila: 3231
17.2.2010 11:57:50   
dreja79
IZVIRNO SPOROČILO: Mož*

Hojla,

Dreja user posted image . No sej meni je pa danes jo ratalo tako čudno previti, da je prec mokra ratalauser posted image Aja pa na OI se je en sankač smrtno ponesrečiluser posted image

Larilu pri nam tudi nobeden user posted image noče vrast popravit. Potem pa zbijam z njimi...

Mož ti imaš pa veselje s svojimi smučarji še takrat, ko te ni zraven.user posted image

Bodo imeli postrojavanje, jim še ni jasno, kakšno. Itak da prejmejo ukrep. user posted image user posted image user posted image

Trenerji so se ga zapil user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Mož*)
Neposredna povezava do sporočila: 3232
17.2.2010 12:08:05   
Mož*
IZVIRNO SPOROČILO: kepica

Mali spi, jaz pa hitro malo izkoristimuser posted image

Tiste, ki uporabljate riževe kašice. Katere kašice imate? Jaz sem imela prej Hipp-okus breskev marelica, sedaj sem pa kupila Milupa-okus banana, pa je tako sladka, da je jojuser posted image Komaj čakam, da jo zmanjka, da kupim drugo. Mogoče je zato tako sladka,ker je okus banane, ampak ne vem, če bom še kdaj to znamko kupila. Kaj pa ve kupujete?

Aja, pa še to. Ko sem kašico pripravila po navodilih, je bila tako gosta, da ni bila za uporabouser posted image Sem morala zmešat novo z manj kašice. Pa pravijo, naj se držimo navodiluser posted image Razen, če imam ekstra velike jedilne žlice, ker piše na 130ml vode 6 jedilnih žlic kašice.

Jaz uporabljam samo Hippove in sicer Good night ali Prebiotic Peach ali nekaj takega. Imam tudi eno Millupino, ki pa mu ni všeč, in jo bom očitno pojedla sama ali pa ta starejši.
Kašic ne mešam po navodilu, temveč po občutku (ampak to pride z izkušnjami).

(odgovor članu kepica)
Neposredna povezava do sporočila: 3233
17.2.2010 12:13:10   
Mož*

Naš se (in se je), kadar je doma, ampak je bil vedno svetla izjema. Moja tašča je sinova izjemno strogo vzgajala, zato likata, kuhata, sesata, pospravljata in rihtata otroke bistveno bolje, kot povprečna ženska. Je bila pač zaposlena in je vseskozi po terenu letala (Slava ji, resuser posted image ).
Moj je šibek le v organizaciji, zato večino organizacijskih zadev (od financ do premičnin in nepremičnin, dopustov) vodim pač jaz.user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3234
17.2.2010 12:13:21   
anitka7

dreja
user posted image na Urhu...neki slab zgleda,mislim da ne bo uspela tale realizacija...

na žalost res, ker se sneg topi user posted image .  za sprehod na debca pa otroci v kenguruju bi pa šlo user posted image

ja sam ne vem kdo bo pol mojga otroka nosu v kenguruju user posted image jaz nimam kondicije tko kot ti user posted image

ah, daj no daj, od kje pa teb ideja, da imam jest kondicijo user posted image user posted image  sopiham kot konj, ko grem v hrib, tko da ne vem no. pa sej greva lepo počas, pa z užitkom, pa če se nama ne ljubi ne greva do gor, itd. user posted image

sam jaz bi tale pohod v hribe rajš prestavla na pomlad...če lahk...k bi tele pohode vključla v moj predpoletnianticelulitnitežodoldajalni tretma...sam pol kr najmanj enkrat na teden...al pa dvakrat

Everything will be OK in the end.If it"s not OK,it"s not the end yet.

30.1.2006 - Nik
17.9.2009 - Neli

(odgovor članu dreja79)
Neposredna povezava do sporočila: 3235
17.2.2010 12:20:38   
jullie
..moj se veliko ukvarja ..je pa res, da sva si nekako razporedila..js rihtam tamalo on pa sina.. zvečer svak svojega obleče v pižamo in uspava..je pa tudi res, da ima sin trenutno rajši mojega..će ga pa ni sem pa tudi js dobra user posted image

........................
kašico imam eno od Novalaca..sem ji včeraj prvič dala..nevem, če je za eno pošteno žlico pojedla..se je kr pačila in ven pljuvala...mešam pa tudi po občutku, nikoli ne gledam tabel..
.............................

..zdaj on 13h pa ima pregled in mislim da drugo cepljenje...trenutno spi 15 minutni lepotni spanec in čakam, da se zbudi user posted image

........................
kar se olimpijade tiče..gledala bom samo danes zvečer...Majdičevo..user posted image

....................
sem pozabla napisat.. Veselka tudi naša pupa še nima nobenega zobka..

< Sporočilo je popravil jullie -- 17.2.2010 12:22:21 >

(odgovor članu Mož*)
Neposredna povezava do sporočila: 3236
17.2.2010 12:28:47   
aleksandra1985
naš je pri malem glavni ko ga je treba razvajat, nosil bi ga okoli cele dneve, če je malo nezadovoljen je že na rokah, tudi igračke ki jih ne doseže mu da na daljšo vrvico...
se tudi spomnita in se gresta previt, hrani ga izjemoma ko mam jaz gužvo, kopati ga noče in noče, oblečeta se tudi včasih
moj je od otrokovega rojstav sicer doma cele dneve tak da sem jaz mislila da bo malo bolj angažiran, dudice mu ponoči ne da razen če res ne joka, ne vem al se ne zbudi al kaj

skratka nekje vmesen je, sn mislila da bo bolj priden, se pa loti kakih gospodinjskih opravil, ne vem kak bi bilo če bi hodil delat user posted image

(odgovor članu veselka)
Neposredna povezava do sporočila: 3237
17.2.2010 12:49:14   
JaLuca
z malim sva s šopinga. Babikam sva kupila škornje (vse uničita po blatu in mlakužah), vsaki oblekico, pa sp. perilo - jima je že vse premalo, njemu pa samo bodije in zokne.
mami pa si je privoščila 2 sp. dele trenerk.
ati tokrat praznih rok.

zdaj pa mu grem pripraviti čezano., za nas kosilo, pa še cote so mi ostale od včeraj, pa še kup jih je v kopalnici...

pri nas ima ati kar dve "atijevi punčki", mami je kar odveč, ko je doma.

gospodinjskih del se ne loti preveč rad, jih pa rajši vse tri spakira ven, da jaz lahko na hitro kaj opravim. drugače jih tudi previja, hrani, oblači, kopa.....paseveda največje lumparije z njimi trajba.

(odgovor članu aleksandra1985)
Neposredna povezava do sporočila: 3238
17.2.2010 12:52:37   
vila MaLiNa

moj je čist bukov user posted image  al sem pa jest zoprna user posted image . skoz ga neki sekiram user posted image  ( tako on misli ) pol je pa užaljen, pa mi prav, pol pa sama naredt, če si tolk pametna user posted image user posted image

Eni desci pač nimajo občutka za otroke. Neeeeeee otrok ne more počakat 5-10 minut, če je lačen, ampak to jim ni jasen.user posted image Men se pa včasih  user posted image , ker se ne morem na nikogar zanest, da bo otrok poštiman tko kot je treba.

zadnč je ful pozn pršu domov, pa sem rekla, če bo otroka skopu. ga skopa, potem je pa ponavad moje delo, da ga obrišem, namažem in oblečem. Pa sem mu rekla, da naj ga kar do konca zrihta, pa takoj javskne, ja kdaj bom pa jedu user posted image . A mene kdo vpraša, kdaj bom jest jedla!!!!!!! Jem takrat, ko so otroci poštimani!!!

Zgornjega posta pa še sama ne bi znala bolje napisatiuser posted image Žalostno toda resnično...

Ja mene sprašuje kako to, da gredo kile mi dol, pa tok jem... njemu pa gor. Samo jem takrat, ko imam čas, včasih je to na žalsot šele okoli poldneva. Pač moja mala madam toliko zahteva, al si pač sama to domišljamuser posted image .

No moj je neče ne kopati, ne masirati (še meni prav, da je ne smem, ker mandljevo olje uporabljam in da je patronažna rekla, da nič kremic... ma jaouser posted image ).

Jo previje, ko je pokakana, samo to je potem posel za cel danuser posted image . Sara do vratu usrana, on usran, vse naokoli popleskanouser posted image . Mu grem pomagat, pa se dere, da jo narobe držim, pa mu pravim, da ne berem misli kako on hoče, da jo primem. Ja veselica, da večje ni...

(odgovor članu dreja79)
Neposredna povezava do sporočila: 3239
17.2.2010 12:55:37   
vila MaLiNa

IZVIRNO SPOROČILO: altaja

IZVIRNO SPOROČILO: veselka

pa še mere za seznam: 70 cm, 8270 g, 44 cm

Oooo, Bravo Aurora.. sta z Vidom skoraj enakih mer user posted image .. Mi nismo pa nič lulali.. nas to čaka naslednjič.

Hvala vsem za čestitke našega zobavčka.. jeziček je skos na zobku, ga noče nič kazat.

Malina: moj se kar ukvarja z njim.. sicer ga nerad previje ko je pokakan, najraje je z njim na tleh al pa ležita skupaj na sedežni (itak).. ob sobotah gresta sama na sprehod, jst pa za njima z avtom in se dobimo na kavici.. tud knjigice mu bere, občasno kopa.. res, ni da ni.. je pa res, da kadar je utrujen ga ne obremenjujem in težim, itak je pa prva stvar ko pride domov "Kje je moj mali?", šele pol mene pogleda user posted image Tko da tle se nimam kej pritoževat. Bi se pa kej druzga našlo user posted image

Evo, mali je zaspal ob Mozartu user posted image

Moj je na žalost vedno utrujen, samo kadar je treba kam jet ponavadi ne, zato mu tudi ne "težim". Je pa točno tako, ko si napisala - prvo, ko pride domov: "Kje je moja hčerkica?" in jo celo prelubčka šele na to pridem jz na vrsto user posted image

(odgovor članu altaja)
Neposredna povezava do sporočila: 3240
17.2.2010 12:57:00   
vila MaLiNa

Hojla,

user posted image user posted image user posted image Zdej bo pa mož* huda... še nutella ne bo pomagalauser posted image .

Pa bravo za tvojo taščo.user posted image Moja še zmeraj cvse namesto njih delauser posted image

(odgovor članu Mož*)
Neposredna povezava do sporočila: 3241
17.2.2010 12:59:31   
vila MaLiNa

IZVIRNO SPOROČILO: JaLuca

z malim sva s šopinga. Babikam sva kupila škornje (vse uničita po blatu in mlakužah), vsaki oblekico, pa sp. perilo - jima je že vse premalo, njemu pa samo bodije in zokne.
ati tokrat praznih rok.

zdaj pa mu grem pripraviti čezano., za nas kosilo, pa še cote so mi ostale od včeraj, pa še kup jih je v kopalnici...

gospodinjskih del se ne loti preveč rad, jih pa rajši vse tri spakira ven, da jaz lahko na hitro kaj opravim. drugače jih tudi previja, hrani, oblači, kopa.....paseveda največje lumparije z njimi trajba.

Tudi mojemu gospodinjska dela ne dišijo preveč. Včasih se jih loti s tako ihto, da se sama raje skrijem. Rad pa kaj skuha ali pa pomaga spečiuser posted image .
Ampak tale tvoj dragi tudi ni od muhuser posted image

(odgovor članu JaLuca)
Neposredna povezava do sporočila: 3242
17.2.2010 13:15:33   
JaLuca

ati tokrat praznih rok.

Tudi mojemu gospodinjska dela ne dišijo preveč. Včasih se jih loti s tako ihto, da se sama raje skrijem. Rad pa kaj skuha ali pa pomaga spečiuser posted image .

rajši vse drugo, samo gospodinjstvo ne, pač je imel doma 6 sester, mama nikoli v službi.

Neposredna povezava do sporočila: 3243
17.2.2010 13:16:45   
neli04
na brzino se javljam,saj vas berem,nimam pa časa nič pisati.doma imam tri bolnikeuser posted image user posted image user posted image ,tako da čez dan nimam nič časa-samo skuham,ostalo pa otroke pedenam.
naš junak tudi še nima nobenega zobka,posvetovalnico pa sva spet prestavila(nazadnje sva bila decembra),tako da sploh pojma nimam koliko je težak ali velik.saj,do 1.leta bova že prišla na vrsto...
naš oči pa full pomaga,je danes celo noč dežural,ker je Neli bruhala,ob 7-ih je šel pa v službouser posted image
midva imava Hipp kašico za lahko noč z jabolki in jo pripravim po svojem okusu,bolj redko.

< Sporočilo je popravil neli04 -- 17.2.2010 13:17:19 >

Neposredna povezava do sporočila: 3244
17.2.2010 13:20:44   
Mož*

Hojla,

user posted image user posted image user posted image Zdej bo pa mož* huda... še nutella ne bo pomagalauser posted image .

Pa bravo za tvojo taščo.user posted image Moja še zmeraj cvse namesto njih delauser posted image

Veš kaj, tašča je bila ena izmed prvih ginekologinj-porodničar, ki so delale v dispanzerju za mame in otroke v Lj, Se je z ženami in novorojenci po terenu ukvarjala, zato so se morali fantje kar sami pedenat.

Neposredna povezava do sporočila: 3245
17.2.2010 13:38:09   
altaja

ati tokrat praznih rok.

Če sem ga prej hvalila, ga lahko pri gospodinjskih opravilih kritiziram... jst pa noooorim!!! Pol ure je doma in točno vem kje je bil in katere stvari se je dotaknil... ko/če sesa, ma 100 kvadratov posesanih prej kot jst poberem suho perilo (3min).. kopalnica po tuširanju cela mokra (sem ga komaj navadla da pobriše za sabo in da umazane stvari v koš in ne zraven ali na koš).. in še bi lahko naštevala.. kuhno pospravi pa v nulo.. res! Tko da mi ne bo katera fouš user posted image

you're so funny, you're so fine, you're so perfect, you're so mine...
-------------------------------

Neposredna povezava do sporočila: 3246
17.2.2010 13:47:09   
sontschica
Pozdravljene mamice user posted image

Spet se javljam po dolgem času, pri enem user posted image res hitro mineva čas, kaj šele pri 3 user posted image .

V glavnem, prejšnji teden sva bili pri P, je bila cepljena, ker je pri 4. mesecih mela ene izpuščaje in so cepljenje prestavili. Popoldne je bilo še vse v redu, zvečer in ponoči je pa dobila vročino, ki je trajala en dan, potem se je pa stanje normaliziralo. Imamo tudi nove mere za na seznam. Pri 5 mesecih ima 6,130 kg in 64 cm, obseg glave pri nas ne merijo več. Sem hotela P vprašat glede uvajanja GH, pa se čist pozabla, ker se mi je tok posrala da sem jo mogla čist sproblečt. Hvala bogu, da nosim še dodatne cote vsepovsod.user posted image Naslednji pregled imamo pa 10.3., takrat nas čaka še eno cepljenje.

Maškarce so vse super duper luškane user posted image user posted image Tudi mi smo šli malce v maškare, je bila N. mucka, midva z dragim se pa nisva zrihtala, mogoče naslednje leto.

Čestitke Vidu za zobek in take super mereuser posted image user posted image , tudi Tjašu za super mereuser posted image user posted image Majo pa ti vaši user posted image kar že veliko kg oz. so tudi že kar dolgi.

Moj user posted image se kar dost ukvarja z malo. Na začetku sem ga tut jaz kar gnjavla, da vsega pa res ne morem nardit in da naj se malce ukvarja z njo. Zdej mi pa niti ni treba rečtuser posted image .Ponavadi jo jaz kopam, vendar odkar hodim 2x na teden na aerobiko, jo tudi on skopa, nahrani in da spat. Seveda je Nikki njegova ljubica in obratno. Kakšne nasmeške mu poklanja, ko pride domov. Bi se še sneženi mož stopiluser posted image user posted image Pa zelo ji paše, kadar jo žgače, mu kar vrat nastavljauser posted image user posted image

Nekaj bi vas vprašala, Nikki se pogosto po obrazu naredijo takšne rdeče pikice - nimam pojma od česa, igrače pogosto perem, oblačila dodatno izpiram. sej izginejo. a jo lahko namažem s kakšno kremo? s kakšnim bepantenam?

(odgovor članu Mož*)
Neposredna povezava do sporočila: 3247
17.2.2010 14:28:42   
trudi*
Ker imate tako debato o moških, moram pa jaz mojega izdatno pohvalit, ker je res priden. Ko sva se spoznala ni vedel kaj so gospodinjska dela, ker pri njih moški ne sme delat kar dela ženska user posted image (saj zato nisva s taščo ravno prjatlce, ker je njen sinček tako bogi pri meni). Se je pa vsega naučil, nekaj malega zna skuhat, pa lepo pospravi za sabo in kadar ne morem jaz, je dobro nadomestilo.
Da pa ne govorimo, kako se ukvarja z Lano. Vse kar delam jaz, dela tudi on.
Res je zlat user posted image

< Sporočilo je popravil trudi* -- 17.2.2010 14:29:46 >

(odgovor članu sontschica)
Neposredna povezava do sporočila: 3248
17.2.2010 14:30:16   
veselka
sončica, moji se zadnje dni tud neke rdeče pikice delajo, pa 1 dan mine, stare zginejo, pa pridejo nove. P ni nič rekla. mogoče je od hrane. sem pri mami jedla pečene lulke user posted image drugače ne jem cvrtja

(odgovor članu sontschica)
Neposredna povezava do sporočila: 3249
17.2.2010 14:34:18   
veselka

IZVIRNO SPOROČILO: trudi*

Ker imate tako debato o moških, moram pa jaz mojega izdatno pohvalit, ker je res priden. Ko sva se spoznala ni vedel kaj so gospodinjska dela, ker pri njih moški ne sme delat kar dela ženska user posted image (saj zato nisva s taščo ravno prjatlce, ker je njen sinček tako bogi pri meni). Se je pa vsega naučil, nekaj malega zna skuhat, pa lepo pospravi za sabo in kadar ne morem jaz, je dobro nadomestilo.
Da pa ne govorimo, kako se ukvarja z Lano. Vse kar delam jaz, dela tudi on.
Res je zlat user posted image

ko sva se z mojim spoznala, pa js nism vedla, kaj so gospodinjska dela user posted image yes yes true true user posted image me je vse nauču user posted image potem pa magično pozabil user posted image

je pa res za pohvalt, mi precej pomaga, razen izjemnih opravil, ki se jih ne loti in ne loti.

(odgovor članu trudi*)
Neposredna povezava do sporočila: 3250
Stran:   <<   < Prejšnja stran  128 129 [130] 131 132   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  128 129 [130] 131 132   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Poskok v rasti: Dojenček neprestano joče
S t.i. poskoki v rasti se pri dojenčku pojavijo spremembe v ritmu hranjenja, pogosta prebujanja, spremembe v vedenju - o...

Teža med nosečnostjo.
пеперутка16

Ste se med porodom kaj zredile? Koliko?