vila MaLiNa
|
IZVIRNO SPOROČILO: dreja79 IZVIRNO SPOROČILO: vila MaLiNa Punce dajte mi še nekaj povedat... Ali se vaši predragi kaj ukvarjajo z otroci? Moj ima Saro neznansko rad in se tudi rad z njo ukvarja tistih 5-10 min na dan. Ko mu pa rečem pejt jo previti... a morm zdele . Al pa da naj gre aptamil narediti... a ne more malo počakati . In pol zmeraj jaz izpadem tečna in ukazovalna. Saj mi ni težko... ampak potem se pa sprašuje zakaj ga toliko ne porajta kot mene moj je čist bukov al sem pa jest zoprna . skoz ga neki sekiram ( tako on misli ) pol je pa užaljen, pa mi prav, pol pa sama naredt, če si tolk pametna Eni desci pač nimajo občutka za otroke. Neeeeeee otrok ne more počakat 5-10 minut, če je lačen, ampak to jim ni jasen. Men se pa včasih , ker se ne morem na nikogar zanest, da bo otrok poštiman tko kot je treba. zadnč je ful pozn pršu domov, pa sem rekla, če bo otroka skopu. ga skopa, potem je pa ponavad moje delo, da ga obrišem, namažem in oblečem. Pa sem mu rekla, da naj ga kar do konca zrihta, pa takoj javskne, ja kdaj bom pa jedu . A mene kdo vpraša, kdaj bom jest jedla!!!!!!! Jem takrat, ko so otroci poštimani!!! Zgornjega posta pa še sama ne bi znala bolje napisati Žalostno toda resnično... Ja mene sprašuje kako to, da gredo kile mi dol, pa tok jem... njemu pa gor. Samo jem takrat, ko imam čas, včasih je to na žalsot šele okoli poldneva. Pač moja mala madam toliko zahteva, al si pač sama to domišljam . No moj je neče ne kopati, ne masirati (še meni prav, da je ne smem, ker mandljevo olje uporabljam in da je patronažna rekla, da nič kremic... ma jao ). Jo previje, ko je pokakana, samo to je potem posel za cel dan . Sara do vratu usrana, on usran, vse naokoli popleskano . Mu grem pomagat, pa se dere, da jo narobe držim, pa mu pravim, da ne berem misli kako on hoče, da jo primem. Ja veselica, da večje ni...
|