veselka
|
IZVIRNO SPOROČILO: kepica Mali spi, jaz pa hitro malo izkoristim Tiste, ki uporabljate riževe kašice. Katere kašice imate? Jaz sem imela prej Hipp-okus breskev marelica, sedaj sem pa kupila Milupa-okus banana, pa je tako sladka, da je joj Komaj čakam, da jo zmanjka, da kupim drugo. Mogoče je zato tako sladka,ker je okus banane, ampak ne vem, če bom še kdaj to znamko kupila. Kaj pa ve kupujete? Aja, pa še to. Ko sem kašico pripravila po navodilih, je bila tako gosta, da ni bila za uporabo Sem morala zmešat novo z manj kašice. Pa pravijo, naj se držimo navodil Razen, če imam ekstra velike jedilne žlice, ker piše na 130ml vode 6 jedilnih žlic kašice. js mam od sunval riževo, pa od dm 4-žita, pa 2 hippovi - za lahko noč jabolko, pa breskev-banana se mi zdi. pa piškotke brez glutena za po 4. mesecu. sam ne je nič od tega, ko vid žlico, čist obupana rata in začne stokat in pol v jok, no razn če niso kapljice AD3, to je pa itak jami jami. tko da očitno bo mami kašice jedla