Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 2. del 16.2.2010 12:07:34
|
|
|
|
Fargesia
|
anita krumpak IZVIRNO SPOROČILO: Reby IZVIRNO SPOROČILO: Fargesia IZVIRNO SPOROČILO: Kruce Fiks IZVIRNO SPOROČILO: gapii27 reby... ne najde te... dej probaj ti... anita krumpak vpisat Tudi tebe ne najde Sam Damjana in Mario pr men še damjana in marie ne! men tut ne Jaz pa ugotavljam pri lučki, katera si ti, pa ne vem reby, M.J. mam začetnice... s klobukom na glavi
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 2. del 16.2.2010 12:07:56
|
|
|
|
Fargesia
|
loremi, stiskam pestke!!!
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 2. del 16.2.2010 12:11:04
|
|
|
|
Reby
|
IZVIRNO SPOROČILO: Fargesia reby, M.J. mam začetnice... s klobukom na glavi Aaaaa, se mi je zdel, sem oklevala med tabo in še eno drugo. Si se mi že prikazovala med predlogi in sem se spraševala, katera je ta simpatična punca
|
|
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 2. del 16.2.2010 12:16:16
|
|
|
|
Fargesia
|
IZVIRNO SPOROČILO: Reby IZVIRNO SPOROČILO: Fargesia reby, M.J. mam začetnice... s klobukom na glavi Aaaaa, se mi je zdel, sem oklevala med tabo in še eno drugo. Si se mi že prikazovala med predlogi in sem se spraševala, katera je ta simpatična punca
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 2. del 16.2.2010 12:27:54
|
|
|
|
mismis
|
Fargi, ali ti mroda že kaj veš, kaj je z našo Skuštranko, s tem mislim, če imaš njeno številko gsm in ti je kaj sporočila
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 2. del 16.2.2010 13:24:15
|
|
|
|
Fargesia
|
IZVIRNO SPOROČILO: mismis Fargi, ali ti mroda že kaj veš, kaj je z našo Skuštranko, s tem mislim, če imaš njeno številko gsm in ti je kaj sporočila vem, vem... sam ne vem če lahko povem...
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 2. del 16.2.2010 13:27:16
|
|
|
|
mismis
|
IZVIRNO SPOROČILO: Fargesia IZVIRNO SPOROČILO: mismis Fargi, ali ti mroda že kaj veš, kaj je z našo Skuštranko, s tem mislim, če imaš njeno številko gsm in ti je kaj sporočila vem, vem... sam ne vem če lahko povem... potem pa ne povedati, bo Skuštranka sama povedala lepe novičke (glede na vse tele nasmehe sklepam, da so novičke lepe)
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 2. del 16.2.2010 13:30:42
|
|
|
|
lučka 25
|
IZVIRNO SPOROČILO: mismis IZVIRNO SPOROČILO: Fargesia IZVIRNO SPOROČILO: mismis Fargi, ali ti mroda že kaj veš, kaj je z našo Skuštranko, s tem mislim, če imaš njeno številko gsm in ti je kaj sporočila vem, vem... sam ne vem če lahko povem... potem pa ne povedati, bo Skuštranka sama povedala lepe novičke (glede na vse tele nasmehe sklepam, da so novičke lepe) Novičke so lepe, zelo lepe
|
|
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 2. del 16.2.2010 13:31:52
|
|
|
|
bit
|
IZVIRNO SPOROČILO: lučka 25 IZVIRNO SPOROČILO: mismis IZVIRNO SPOROČILO: Fargesia IZVIRNO SPOROČILO: mismis Fargi, ali ti mroda že kaj veš, kaj je z našo Skuštranko, s tem mislim, če imaš njeno številko gsm in ti je kaj sporočila vem, vem... sam ne vem če lahko povem... potem pa ne povedati, bo Skuštranka sama povedala lepe novičke (glede na vse tele nasmehe sklepam, da so novičke lepe) Novičke so lepe, zelo lepe jupiiiiiiiiiiiii
|
|
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 2. del 16.2.2010 13:34:27
|
|
|
|
mismis
|
IZVIRNO SPOROČILO: lučka 25 Novičke so lepe, zelo lepe to mi delaj Skruštranka
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 2. del 16.2.2010 13:58:14
|
|
|
|
Fargesia
|
ja res...
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 2. del 16.2.2010 14:15:52
|
|
|
|
loremi
|
Dober dan! Hvalaaaaa vsaki posebej, mwaaaa love you all! mismis hvala, ti tako močno želim, da se ta mesec vpišeš kot bodoča s trebuščkom v to temo! Moja NS je za mano, uživala sem, ko sem gledala bebice, malo manj pa ko sem mislila, da mi bo to UZ napravo kr čez trebuh dol do hrbta porinla. Ampak wiiiiii, še moj je bil hepi, ko je šel z mano in ju videl. Tveganje za DS je, glede na mojo starost in meritve, pri enem 1:3010 in pri drugem 1:3571, tko da je rekla dr., da je to v redu in da mi ne priporoča nadaljnih preiskav v zvezi s tveganjem za DS. Me so happy! Je pa eno dete manjše (49 mm) od drugega (61 mm), tko da je rekla, da je potrebno to bolj spremljat in da naj mi moj os.gin. napiše napotnico za porodnišnico, da mi mesečno naredijo UZ, da bi s tem spremljali tamalega, če je kaj narobe ali je pač samo manjši (upam, da ne bo še tu komliciral in spet začet bla, bla, bla to ni nč, ker hočm to napotnico). No upam, da ne bo nič naroče. Izcedki so pa itak še naprej dnevna stalnica. Vsem lepo pozdravček in lepo preživet dan želim! No absolutno pa veliko sreče naprej!
|
|
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 2. del 16.2.2010 14:19:57
|
|
|
|
bit
|
loremi...kako sem pa jaz veselazate da je vse uredu... kr jokica sem ratala superca.....sedaj pa uzivaj a je prav.. pa pusti se cartat o.k.
|
|
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 2. del 16.2.2010 14:24:12
|
|
|
|
mismis
|
Jupi, danes je zgleda dan lepih novičk, Loremi superca za otroce , mi je prav polepšalo dan. Zdaj naj ti pa dr. T hitro napiše napotnice za mesečno spremljanje na UZ-jih. Kar se tiče pa izcedkov, si pa zgleda obsojena na njih do konca nosečnosti
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 2. del 16.2.2010 14:42:03
|
|
|
|
loremi
|
Meni gre tudi kar na jok, najprej se mi je smejalo do ušes, zdej pa to spremljajo še solzice, sem ko ena cuna. Ma moram rodit teli pikici tam konc avgusta al pa septembra. Kaj vse je treba dat za to čez, mora bit poplačano. mismis a izcedki kr celo nosečnost ma ok, se bom sprijaznila z njimi, čeprav me nervirajo, ggrrrr, sam da bi blo s pikicama vse ok.
|
|
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 2. del 16.2.2010 15:38:23
|
|
|
|
Fargesia
|
loremi, !!!!!
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 2. del 16.2.2010 15:46:03
|
|
|
|
hermy1
|
IZVIRNO SPOROČILO: Fargesia loremi, !!!!! Se podpišem, Hermy1
|
|
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 2. del 16.2.2010 16:04:41
|
|
|
|
tejalea
|
Loremi - super!!! Jaz imam tudi vsaj enkrat tedensko neki izcedek, ampak meni mine v par urah?! In tako je bilo v prvi nosečnosti - pa sem rodila 5 dni pred rokom. Samo sem čakala na tisti 24 oz. 26 teden , potem pa vidiš... lp teja
|
|
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 2. del 16.2.2010 18:04:02
|
|
|
|
BarbiG
|
Loremi, super za tako lep rezultat na NS. A izvor izcedkov je G mogoče vidla? Pa čimprej si res zrihtaj napotnico za UZ-je v P. Boš tko kot jst, stalni abonent tam.
|
|
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 2. del 16.2.2010 18:57:47
|
|
|
|
lana70
|
loremi, super za NS , tist ta drugo mejčkeno pa je pupica!!
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 2. del 17.2.2010 7:48:33
|
|
|
|
kajsica
|
Loremi...čestitke! Saj smo vedele da bo vse OK
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 2. del 17.2.2010 10:46:44
|
|
|
|
bit
|
Dobro jutro, kako ste nosečke, mene še kar slabosti dajejo.....no pa sej to sem hotla . Baje da se to dobi v paketu.... Danes grem gledat našo/ega... razgrajača. Pa še do O zdravice moram it ...če mi bo G podaljšala bolniško. Bomo vidli... je reku ta slep... se javim, lepo se imejte.
|
|
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 2. del 17.2.2010 11:00:18
|
|
|
|
Reby
|
loremi - čestitke za NS in super rezultat . Zgleda, da bo parček bit - le naglej se danes svojega čmrljčka. Slabosti so radosti nosečništva . No, jaz jih HB nisem izkusla. Pa saj bojo hitro minile. Avgust bo pa tik tak tuki. barbi - ful ti hvala, saj veš zakaj, drugič te bom pa po riti. Uživajte danes na sankanju in svežem zraku lana - sem že dobila avtosedež. Za soboto še velja? Kje pa je bibon? Spet pobegnila abroad?
< Sporočilo je popravil Reby -- 17.2.2010 11:02:51 >
|
|
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 2. del 17.2.2010 12:27:12
|
|
|
|
lana70
|
IZVIRNO SPOROČILO: Reby lana - sem že dobila avtosedež. Za soboto še velja? ..joop, itak......
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 2. del 17.2.2010 13:58:43
|
|
|
|
loremi
|
Pozdrav vsem skupaj in vsem hvala! Reby ne vem, a bo parček al ne, ker so mi prenesli samo en zarodek in dr. pravi, da je bolj verjetno, da se je ta delil na dva, kot pa da bi enega zanosila po naravni poti poleg tega zamrznjenega prenesenega. No ampak če bi pa bil parček, bi bli pa pol vsi presenečeni, ker potem pa obstaja ta možnost ja. Dans sem bla še pri mojem G. in ja, sem točn vedla, kako bo .... nč ti ne bom za tja napitnice pisal, to bom že jst pregledoval, kako je z njima. In mi pol ravno zarad tega, ker sem ga spraševala glede različnih velikosti pikic, naredil še UZ in on ju je drugače pomeril, druga velikost. Tko da zdej pa res ne vem, kaj je prav. No vsej vidla sem ju spet, če bo zdej tko dolgo trajalo do naslednjega pregleda. Ampak važn da bosta moji pikici rasli naprej. Naslednji pregled imam pa 17.03.2010. Bit uživaj ob pogledu na bebico! tejalea mene se pa vsakodnevno pojavljajo plus da so kdaj še krvavitve. Pa neglede na to upam, da ju donosim. Vsem želim lep dan!
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Zadnje s foruma
Izbira bankekrtkovaKatero banko bi izbral?NKBM (
19%)
A Banka (
12%)
SKB (
13%)
NLB (
42%)
Unicredit (
15%)
Število vseh glasov: 209Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!