|
RE: mamice 87,86,85letnik ŠTAJERKE 12.2.2010 12:21:23
|
|
|
|
smejčica
|
Ojli, no, moj mali je spet zaspal, midve z malečko pa grema zdaj baje kocke sestavljat. Sem se prej, ko sem malega dojila kar vlegla na kavč. Pa mi je mala rekla, naj zaprem očke in mi bo prebrala pravljico. Itak je vzela knjigico o punčki Mili. Imamo tako ko pravi, kdaj je mila pridna in kdaj ne ter seveda zakaj ne. No, malečka zna pravljico že na pamet in mi je celo pravljico povedala. Kolk je bla lušna, res. Pa ko so besede notri, da je neotesana, pa porednica, pa take...pa je tolk lušno, ko jih mala pove. Zdaj smo pred dvema dnevoma prišli na novo metodo uspavanja. Ker jo zanimajo pravljice. Kupili smo ji knjigico-ne, ne bom...marko noče zaspati. No, in zvečer jo dama v njeno posteljo, naredima nočno lučko in ji preberema pravljico. En večer grem jaz, drugi večer ati. No, ko preberem pravljico, se vseden na najino posteljo, počakam 5 minutk in grem ven. In pali. Tako da ni več tega, da grema spat z njo. Ampak smo šli na pravljice. Ah, nisem si mislila, da bo šlo tako zlahka. Morje morje Hvala lepa za link. Saj sem gledala, pa vseeno mi ni ravno bog ve kaj. Dobro, za malo se že najde kaj. Za malega mi pa ni glih bog ve kaj. Sem razmišljala, da mu bom kar neki navadni pajacek z uhicami kupila(kao medo) in je to to. Ne vem še... Bravo, da ste tako super spali. Moja dva sta tudi ful spala po cepljenju. Evo, mene nekaj prehlad daje. Me grlo takooooooooo boli. Pa lekadole zdaj že par dni pijem. Upam, da me spusti. Že ko bo vročina šla, bo bolje. Upam, da se mali ne bo nalezel. Mala se ni, dokler je bila dojena. Hb sta mala dva zdrava.... Včeraj, ko je moj prišel domov smo šli mal ven. Mal smo šavflali....mal se sankali...snežaka delali, čeprav je bolj podoben pujsi pepi. Jah, kaj češ. Glavna je zabava. No, tako da smo šele ob šestih zvečer prišli v bajto. Smo bli dve urci zunaj. Mali je en čas gledal, pol pa zaspal. Mala pa itak uživa zunaj pa s pesom nori. Potem smo še malega kopali in je bla spet vsa navdušena. Danes bi pa bilo treba v trgovino in mi sploh ni. Kar ležat bi šla. Bom menda kar moja dva poslala. Nič, mene že čaka čajček z medom.....
|
|
|