|
RE: mamice 87,86,85letnik ŠTAJERKE 10.2.2010 12:39:06
|
|
|
|
mižek
|
IZVIRNO SPOROČILO: smejčica A veš, meni je pa prav lepo, da je sneg. No, super je toliko, kolk ne rabimo kam it. Če bi mogla, bi bla pa druga pesem. Ja, sem dobre volje. No, pa saj večinoma skoz sem. Včasih sem sicer malo utrujena in mi mal energije manjka, sam vedno poskušam bit vseeno čim bolj pozitivna, že zaradi malih. Če se naspim, je pa sploh fajn. Moja se tudi včasih zbuja ponoči, potem pa naju kliče, naj ji pomagama se vlečt nazaj in jo pokrit. To se je zdaj pred kratkim začelo dogajat, ne vem zakaj. Sam zgleda, da se zbudi kar tako in enostavno rabi družbo takrat. Ma itak ni problema jo dol položit, pa it spat nazaj. Se mi pa res zdi, da ji manjka malo spanja, sam ne morem je prepričat, da bi šla spat. Noče, pa pika. Tvoj mali je pa priden glede spanja. Kar lepo spi, ala. Moja spi okrog 12 ur sedaj, no če...pa konec. Ja kaj se tiče spanja moram rečt da je res priden, ponavadi spi nekje 14 ur z popoldanskim spancem vred. Tako da nimam nič slabega za rečt, res, ampak se je pa treba potem toliko več z njim ukvarjat, ko se zbudi. Sicer pa hvala bogu da je dobro voljček, ker če bi pa nonstop slonel nekje v kotu pa tudi nebi bilo fajn, pa ko so bolani so tudi bogi . No moram po lesu, mi še letos oz lani nismo bili nič bolani in upam da bo tako ostalo, se sedaj super drži In kdaj vama ati pride domov? Moj pride ob nekaj prek pol četrte in ga vedno že komaj čakamo. Je tolk lušno, ko smo skupaj. Včeraj je prišel nekje ob štirih, danes pa ne vem kdaj, se še nisva nič čula, ga moram sedaj poklicat, včasih me preseneti in pride tudi pre tretjo, to je potem veselje . Moram pa rečt da pa je bil sedaj veliko doma, tako da mi tudi paše da gre v službo in sva z malim sama, ker takrat naju nikamor ne vleče, kak pa smo skupaj pa nam ponavadi, ker imamo zelo malo stanovanje-30kvadratov- postane ta kvadratura premajhna in potem smo vsi tečni pa se moramo takoj nekam odpravit Evo, Tian še vedno spi. Se je prej zbudil, se podojil in šel lepo nazaj spat. Frajer, jaz bi tudi. Maš res zelo pridnega fantka, v takem obdobju so Gala zelo matrali krči in ni spal čez dan tak nič ponoči pa če smo meli srečo, smo spali tri ure skupaj . Je pa zato sedaj zelo priden, tako da se mi verjetno tako zahvaljuje, da sem takrat toliko noči z njim prebedela
|
|
|