|
RE: mamice 87,86,85letnik ŠTAJERKE 22.2.2010 14:13:07
|
|
|
|
donna22
|
IZVIRNO SPOROČILO: MorjeMorje čer! se prav pozna, da je vikend in ni časa za forum pri nas vse po starem, razen dlesni malega tako srbijo, da je prav bogi. sem šla nabavit tisto ščetkico za na prst in mu malo masiram. grizala še ne more primit, da bi si sam čohal. a je katera od vas uporabljala pri svojem otroku kako od teh mazil za dlesni? ne vem a bi kupla kej al je sama kemija? Baje je fajn Calgel - jaz ga imam doma, pa ga nisem kaj dosti uporabljala, ker Zale (še?) niso zobki pretirano mučili. Je pa res, da ima samo 2 zobka in jih bo prišlo še dosti ... Po moje se splača vsaj probat, da svojemu dojenčku vsaj probaš omilit bolečino. IZVIRNO SPOROČILO: MorjeMorje Donna ja, klasično spiralo bi mela, ker je brez hormonov. Ginekologinja mi je rekla, da je za okol 8let in ji zavarovalnica teži, če jo vstavi in prehiter vn vzame. Jaz bi jo mela ene 5let, prej ne bi mela drugega otroka. Sam po mojem mnenju je to spet sam nek farmacevtski lobi, ker se s tabletkami fajn služi. Ne vem kaka je cena spirale, sam sigurno, če se na koncu črta potegne..je cenej od vseh teh škatl tabletk. Jezi me, če mi spet vplivajo na poželenje! Nočem bit nezaščitena, frigidna pa tut ne na živce si že grem zarad tega Joj, te zavarovalnice, samo težijo Meni se tudi zdi, da sem frigidna - pa mi tudi gre na živce Samo kaj, ko mi pa res ni niti malo do IZVIRNO SPOROČILO: VRTNICA84 Malo se vam oglasim. Mi smo spet bolani. Tokrat smo pa alergični na hikoncil. Smo bli v soboto pri dežurnemu. Upam, da bo ji hitro bolje. Drugače smo kr ok. Službe ni nikjer na vidiku. Na mojo žalost. To leto nas vse jezi in nam nič ne gre kot bi nam moglo it. Ojoj, ta tvoj post pa je poln samih Pošiljam in upam, da bo čim prej boljše ... Kaj tvoja pupa ima več alergij? To pa je hudo Držim pesti, da bo čim prej bolje Saj je komaj začetek leta, bo že bolje Glede službe pa newem ... Kaj pa nadaljevanje šolanja, si razmišljala v to smer? Jaz bom menda šla magisterij delat, ampak ne iz iste smeri, bom se malo preusmerila. No, vsaj zaenkrat imam take plane, bomo vidli, ko pridem tja Itak še moram prej diplomirat, samo se mi tako ne da k izpitom spravit, zdaj sem imela enega in sem ga dvakrat preložla, potem pa sploh nisem šla pisat
|
|
|