|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  113 114 [115] 116 117   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: mamice 87,86,85letnik ŠTAJERKE
17.2.2010 12:57:18   
mižek
IZVIRNO SPOROČILO: donna22

MorjeMorje, hehe, sem se tudi jaz krofov najedla te dniuser posted image user posted image
Pa to s fb mi je tudi znano, se meni tudi redno dogaja, da kar obvisim tam ... Pa malo še na RR ... in ni nič od meneuser posted image user posted image
Hvala za pohvalouser posted image user posted image Prepričana sem, da je bil tudi tvoj pikapokec čudovituser posted image user posted image
Jaz nisem imela poroda, sem imela CR, pa imam še zdaj težave s spolnostjo. Kar ne gre in ne gre, ne morem se sprostit, vse je tako ozko in suho in komaj čakam, da bo konecuser posted image user posted image user posted image user posted image

Donna, kaj pa če poskusita z kondomom, seveda če se tvoj partner strinja z tem.
Jaz sicer nimam problemov stem, ampak mi enostavno ni, ne vem no nimam luštovuser posted image user posted image user posted image .
Še dobro da sva ta teden na bojni nogi, mi vsaj ne gnjavi vsako večeruser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Drugače pa je meni Zala zbolelauser posted image Je prehlajena in ji teče iz noska in ji ga ves čas čistim ... S fiziološko, pa z aspiratorjem, tak da se bo počasi verjetno drla, ko me bo vidlauser posted image Samo kaj, ko je čiščenje noska tak pomembno in je to trebauser posted image Tudi ko ni bila bolna, je dostikrat imela zamaščen nosek in ji je bilo treba čistit, pa od zunaj sploh ni blo  videt. Samo če ne delaš tega, potem hitreje prihaja do vnetja ušes in drugih obolenj ...user posted image

(odgovor članu donna22)
Neposredna povezava do sporočila: 2851
17.2.2010 13:00:54   
mižek
IZVIRNO SPOROČILO: smejčica

Ojli,

no, pa sem le našla nekaj časa.user posted image Mala ravno risanko gleda, mali pa spi.user posted image
lepo lepo, sem že mislila, da si nam na dopust odšlauser posted image user posted image user posted image user posted image
Kako ste mi kaj? Ste se naužile krofov in pustnih šem?user posted image
Pa lahko bi bilo bolje, ampak tak kot je je tudi za vzdržatuser posted image

Jaz sem imela včeraj spet pregled za ščitnico. Pa nisem vidla prav dosti mask.user posted image
Hej ti pa imaš zadnje čase kar veliko težav stem. Kaj te bodo operirali?
Mi se nismo nič maskirali. Mali sem samo z barvico narisala nosek in brčice kao za muco in to je bilo to. user posted image Smo rekli, drugo leto. Letos se nam je zdelo brez veze, glede na to, da nismo nikamor hodili.user posted image
Itak, se boste pa zato naslednje leto, ko bo mali tudi že dovolj velikuser posted image

Smo pa včeraj le prišli do knjižnice in je mala tako uživala. Mali je pa spal, seveda.user posted image Pa sma si izbrali nekaj knjigic, pa malečka se je igrala, ker imajo kar nekaj stvari za otroke tam.user posted image Ja, lušno je bilo. Bomo zdaj več krat šli tja.user posted image
Tvoja ima tudi rada pravljice, Gal tudi, sem jaz tudi že razmišljala o knjižnici, samo nikoli ne pridem do nje ker moj cele dneve delauser posted image

Drugače pa pri nas nič novega....

(odgovor članu smejčica)
Neposredna povezava do sporočila: 2852
17.2.2010 13:04:17   
mižek
IZVIRNO SPOROČILO: Teya D.

IZVIRNO SPOROČILO: mižek

dober dan,

včeraj pa smo bolj slabo klepetaleuser posted image .
TeaD jaz sem tista ja, ki se trenutno muči z svojimi kilogramiuser posted image user posted image user posted image user posted image . Počasi mi uspeva in to je najbolj pomembnouser posted image .

Tako pa smo na sredini tedna, sedaj bo pa itak 123 petekuser posted image . Sva z malim že celi teden sama cele dneve, tako da sem že prav malo tečna, ampak kaj čemo, nič ne morem, trpi pa tiho bodi,user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

No upam da se katera kaj oglasi da kako rečemouser posted image

Nisi edina sva že dve user posted image user posted image user posted image .
Glede tega da sta sama...me tudi. Sploh ne vemo več kak ati zgledauser posted image .

In kako ti uspeva? Jaz sem sicer sedaj postala vztrajna, ampak kar se tiče športa pa sem dokaj lena. Pa tukaj okrog nimam nikogar ki bi šel z mano na kak sprehod, no včasih se sosedi ljubi, ampak je dokaj starejša od mene, pa ji vedno ni oz ima tudi veliko drugih opravkov in nima vedno časauser posted image

(odgovor članu Teya D.)
Neposredna povezava do sporočila: 2853
17.2.2010 13:14:31   
donna22

Donna, kaj pa če poskusita z kondomom, seveda če se tvoj partner strinja z tem.
Jaz sicer nimam problemov stem, ampak mi enostavno ni, ne vem no nimam luštovuser posted image user posted image user posted image .
Še dobro da sva ta teden na bojni nogi, mi vsaj ne gnjavi vsako večeruser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Ja, če ti ni do spolnosti, je pa res fajn, če sta na bojni nogiuser posted image Mi je znanouser posted image user posted image user posted image
Meni seveda ni do spolnosti, ker že tako ali tako pričakujem, kako bo ...user posted image

Saj se trudima s kondomi ... ker jaz nimam tabletk, mi jih G ni dal, zato ker dojim, pa obstajajo ene, ki se jih lahko jemlje med dojenjem. Samo mi je tak čudno, da bi se spravla h G in mu rekla, naj mi tabletke predpišeuser posted image user posted image Kondomi pa res niso bogvekaj, to je res.

MorjeMorje, ja računam, da bo enkrat to minilo, ker drugače newem, kaj bomouser posted image user posted image Je pa blo meni isto kot tebi, ko sma prvič po rojstvu user posted image . In od takrat naprej mi sploh ni blo več do tega.user posted image user posted image

Drugače pa imam jaz ta aspirator baby vac pa ji s tem čistim in je res fajn, ful dosti ven potegne. Ponoči pa ji ne čistim s tem, samo s fiziološko, ker bi se preveč prebudila. No, če bi bla sila, bi seveda tudi z baby vacom. Pred spanjem pač poskrbim, da ji konkretno nos počistim in pa da še malo kamilic ali pa vsaj vročega zraka poinhalira. Danes je blo potem ponoči brez večjih težav.

(odgovor članu mižek)
Neposredna povezava do sporočila: 2854
17.2.2010 13:18:54   
MorjeMorje
IZVIRNO SPOROČILO: donna22

Saj se trudima s kondomi ... ker jaz nimam tabletk, mi jih G ni dal, zato ker dojim, pa obstajajo ene, ki se jih lahko jemlje med dojenjem. Samo mi je tak čudno, da bi se spravla h G in mu rekla, naj mi tabletke predpišeuser posted image user posted image Kondomi pa res niso bogvekaj, to je res.

MorjeMorje, ja računam, da bo enkrat to minilo, ker drugače newem, kaj bomouser posted image user posted image Je pa blo meni isto kot tebi, ko sma prvič po rojstvu user posted image . In od takrat naprej mi sploh ni blo več do tega.user posted image user posted image

Drugače pa imam jaz ta aspirator baby vac pa ji s tem čistim in je res fajn, ful dosti ven potegne. Ponoči pa ji ne čistim s tem, samo s fiziološko, ker bi se preveč prebudila. No, če bi bla sila, bi seveda tudi z baby vacom. Pred spanjem pač poskrbim, da ji konkretno nos počistim in pa da še malo kamilic ali pa vsaj vročega zraka poinhalira. Danes je blo potem ponoči brez večjih težav.

(odgovor članu donna22)
Neposredna povezava do sporočila: 2855
17.2.2010 13:34:05   
VRTNICA84
Kar se tiče fb je pri meni tudi tak, da me kar prilepi pred računalnik in pol še malo rr pogledam, pa je mala že gor od spanja. Pol pa mi spet ne rata vsega naredit. Kar sem si zadala.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Včasih, ko mala spi rada še rešujem križanke in malo kvačkam prtičke. Za gobelin pa nimam časa.

Pri meni z spolnostjo sploh ni bilo problema. Že skoz funkcjonira normalno. Sem imela prej probleme, ko sem jedla ko. tabletke. Sem imela skozi neka vnetja in en kup problemov. Zdaj, ko pa sem brez pa sem brez problemov.

Kaj pa ve? Vam delajo kaj probleme KT?

Ko se otrok rodi, si ne moremo kaj, da ga ne bi ljubili in skrbeli zanj.
Epictetus

(odgovor članu Teya D.)
Neposredna povezava do sporočila: 2856
17.2.2010 18:32:31   
Teya D.

IZVIRNO SPOROČILO: Teya D.

dober dan,

včeraj pa smo bolj slabo klepetaleuser posted image .
TeaD jaz sem tista ja, ki se trenutno muči z svojimi kilogramiuser posted image user posted image user posted image user posted image . Počasi mi uspeva in to je najbolj pomembnouser posted image .

Tako pa smo na sredini tedna, sedaj bo pa itak 123 petekuser posted image . Sva z malim že celi teden sama cele dneve, tako da sem že prav malo tečna, ampak kaj čemo, nič ne morem, trpi pa tiho bodi,user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

No upam da se katera kaj oglasi da kako rečemouser posted image

Nisi edina sva že dve user posted image user posted image user posted image .
Glede tega da sta sama...me tudi. Sploh ne vemo več kak ati zgledauser posted image .

In kako ti uspeva? Jaz sem sicer sedaj postala vztrajna, ampak kar se tiče športa pa sem dokaj lena. Pa tukaj okrog nimam nikogar ki bi šel z mano na kak sprehod, no včasih se sosedi ljubi, ampak je dokaj starejša od mene, pa ji vedno ni oz ima tudi veliko drugih opravkov in nima vedno časauser posted image

no, moram rečt da glede na to da mi ni nekaj do telovadbe in da z g.Orbijem nisva neka kolegauser posted image lahko rečem da mi kar dobro uspeva. Do zdaj je šlo dol nekje 4kg. Gre počasi ampak za ziher, tak da se ne bo kar tako vrnilo. Ja, sam it nekam je res tečno. PA ponavadi se dva težko zmenita nekak skup ker se vedno nekaj dogaja.

(odgovor članu mižek)
Neposredna povezava do sporočila: 2857
18.2.2010 20:02:46   
MorjeMorje
se opravičujem za zadnji citat..še zdaj ne vem kako mi je to uspelo in zakaj ne morem zbrisat in popravit...
hotela sem citirat tisti del v zvezi s tabletkami...
jaz jih čopam+dojim, Cerazette se jim reče. jaz sem si ful želela klasično spiralo pa mi je nekako ni hotla dat...kao preveč kontaindikacij. sem rekla, da bom probala s tabletkemi, če bo kul.

(odgovor članu Teya D.)
Neposredna povezava do sporočila: 2858
19.2.2010 9:02:35   
smejčica

Jutro. Danes smo pa slabo spal.....user posted image

Ampak, petek je.user posted image user posted image user posted image A ni super.user posted image user posted image user posted image

Kako ste mi kaj., čvekice? Mah, meni res zmanjkuje časa. Ko pa imam tistiig svojim par minutk, mi pa tud ni pri računalniku za stat.user posted image Saj ne zamerite, kajne?user posted image

Mali še spančka, malečka bunkice natika.user posted image Jaz pa seveda kavico pijem. Pozna sem, vem ja. Glede na to, da se je mala zdaj začela zbujat malo prek sedme. Jaz pa se user posted image takrat komaj vstanem.user posted image user posted image

Tale vikend bomo spt doma. Ni reba nikamor it. In se že veselim brezdelja.user posted image Super je, ko smo vsi doma. Kaj bomo delali, še ne vem, ker se načrti delajo sproti. Vsekakor pa bomo šli spet malo v knjižnico. Malo bomo zunaj. Morda še kaki obiski pridejo....pa že lep čas se nameravam iti kopat, pa me je kar groza v kopalkah. Mam še tak trebuh. Ufuser posted image

Ste imele debato o spolnostjo. Pri meni je tako, da po prvem porodu ni blo nobenih problemov. Je blo še bolje, kot prej.user posted image Zdaj po drugem pa se mi zdi vse tako ozko doli.user posted image Zato včasih uporabima glajd gel.user posted image   Je pa tudi pri meni bilo ful bolje, ko nisem bila na tabletkah.

Dona....kako je Zala? Upam, da se prehlad lepo izbljšuje. Naj se čim prej pozdravi.user posted image

Mižek
Nič ne vem, kako in kaj glede ščitnice. Sem jedla en mesec neke tablete, potem se je preveč zbilo in jih en mesec nisem jedla. Zdaj pa sem jih spet dobla....ampak bolj mali odmerek. Morem vzet eno na dva dni. Zdaj bomo pa spet vidli, kako in kaj dalje. user posted image user posted image Ampak načeloma se stanje izboljšuje in se umirja. Je pa smotano tud to, da morem vsak mesec it na pregled in vsak teden pred pregledom še kri it dat. Pa itak da je treba za vse it dopoldan.user posted image
Ja, če ima Gal rad pravlice, pa le čim prej v knjižnico. Mi smo se tako dolgo spravljali, pa mi je žal. In če zadnjič ne bi res šli, še menda zdaj ne bi prišli do tja.user posted image Pa mali uživajo že v tem, da so tam igrače in ostali otroci. Mi smo se odločili, da bomo šli kdaj na bralne urice, pa tak,.,
Je bla pa na začetku tolk smešna, ker bi vse knjige ven vzela in jih pogledala...potem bi pa ona to kr nekam vtaknila.user posted image

Lepo, da vas zdaj toliko sedeluje tukaj na forumu.user posted image user posted image user posted image user posted image

Zdaj pa morem it, ker me mala hoče.user posted image

(odgovor članu MorjeMorje)
Neposredna povezava do sporočila: 2859
19.2.2010 17:26:41   
donna22
MorjeMorje, saj ni panike ... Mislim pa, da lahko popraviš post samo še nekaj minut potem, ko ga oddaš. Tako da si najbrž zamudilauser posted image
A klasično spiralo si hotela imet? A ni to bolj dolgotrajna zaščita?

Smejčica, kako lepo, da tako uživate v skupajuser posted image user posted image Vi se mi res zdite taka idlična družinicauser posted image
A knjižnica spet? Si napisala zadnjič, da vam je bilo fajn tam ... Tudi jaz bom hitro peljala Zalo v čarobni svet knjiguser posted image Sama jih namreč obožujem in upam, da jih bo Zala tudi imela rada ... Čeprav dopuščam možnost, da pač ne bo po meni in jo bojo zanimale druge stvari.
Saj nisi pozna ... Itak pa marsikdo rad  zjutraj malo dlje poleži, zakaj bi bila ti izjemauser posted image user posted image Pozna sem npr. jaz - z Zalo imava namreč čisto na glavo obrnjen urnikuser posted image Ampak mi po eni strani ustreza, ker se Zala pogosto zbuja, potem ko gre zvečer spat in zato grem dostikrat z njo spat ... Zato mi paše, da to ni ob 20h, ampak nekje med 22h in 23h. Vstajama pa se nekje med 9. in 10., pravzaprav zadnje čase večinoma bolj okrog 10. ureuser posted image user posted image Malo mi je nerodno, ampak kaj čemuser posted image user posted image
Prehlad se malo izboljšuje, izcedka iz nosu je na srečo manj. Vseeno pa še ni čisto okej.
Aja, Zala mi je danes popoldan spala 2uri in 45 minut ... To se ni zgodilo že ne vem kak dolgo, če se sploh jeuser posted image Čudežuser posted image

(odgovor članu smejčica)
Neposredna povezava do sporočila: 2860
21.2.2010 22:48:51   
MorjeMorje
čer!

se prav pozna, da je vikend in ni časa za forum user posted image user posted image

pri nas vse po starem, razen dlesni malega tako srbijo, da je prav bogi. sem šla nabavit tisto ščetkico za na prst in mu malo masiram. grizala še ne more primit, da bi si sam čohal.
a je katera od vas uporabljala pri svojem otroku kako od teh mazil za dlesni? ne vem a bi kupla kej al je sama kemija?

Donna ja, klasično spiralo bi mela, ker je brez hormonov. Ginekologinja mi je rekla, da je za okol 8let in ji zavarovalnica teži, če jo vstavi in prehiter vn vzame. Jaz bi jo mela ene 5let, prej ne bi mela drugega otroka. Sam po mojem mnenju je to spet sam nek farmacevtski lobi, ker se s tabletkami fajn služi. Ne vem kaka je cena spirale, sam sigurno, če se na koncu črta potegne..je cenej od vseh teh škatl tabletk.
Jezi me, če mi spet vplivajo na poželenje!user posted image Nočem bit nezaščitena, frigidna pa tut ne user posted image user posted image
na živce si že grem zarad tega user posted image

(odgovor članu donna22)
Neposredna povezava do sporočila: 2861
21.2.2010 23:16:54   
VRTNICA84
Malo se vam oglasim.

Mi smo spet bolani. Tokrat smo pa alergični na hikoncil. Smo bli v soboto pri dežurnemu. Upam, da bo ji hitro bolje.user posted image user posted image user posted image

Drugače smo kr ok. Službe ni nikjer na vidiku. Na mojo žalost.user posted image user posted image user posted image

To leto nas vse jezi in nam nič ne gre kot bi nam moglo it.user posted image user posted image

Epictetus

Neposredna povezava do sporočila: 2862
22.2.2010 14:13:07   
donna22
IZVIRNO SPOROČILO: MorjeMorje

čer!

se prav pozna, da je vikend in ni časa za forum user posted image user posted image

pri nas vse po starem, razen dlesni malega tako srbijo, da je prav bogi. sem šla nabavit tisto ščetkico za na prst in mu malo masiram. grizala še ne more primit, da bi si sam čohal.
a je katera od vas uporabljala pri svojem otroku kako od teh mazil za dlesni? ne vem a bi kupla kej al je sama kemija?

Baje je fajn Calgel - jaz ga imam doma, pa ga nisem kaj dosti uporabljala, ker Zale (še?) niso zobki pretirano mučili. Je pa res, da ima samo 2 zobka in jih bo prišlo še dosti ... Po moje se splača vsaj probat, da svojemu dojenčku vsaj probaš omilit bolečino.

IZVIRNO SPOROČILO: MorjeMorje

Donna ja, klasično spiralo bi mela, ker je brez hormonov. Ginekologinja mi je rekla, da je za okol 8let in ji zavarovalnica teži, če jo vstavi in prehiter vn vzame. Jaz bi jo mela ene 5let, prej ne bi mela drugega otroka. Sam po mojem mnenju je to spet sam nek farmacevtski lobi, ker se s tabletkami fajn služi. Ne vem kaka je cena spirale, sam sigurno, če se na koncu črta potegne..je cenej od vseh teh škatl tabletk.
Jezi me, če mi spet vplivajo na poželenje! Nočem bit nezaščitena, frigidna pa tut ne
na živce si že grem zarad tega

Joj, te zavarovalnice, samo težijouser posted image user posted image
Meni se tudi zdi, da sem frigidna - pa mi tudi gre na živceuser posted image user posted image Samo kaj, ko mi pa res ni niti malo do user posted image user posted image user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: VRTNICA84

Malo se vam oglasim.

Mi smo spet bolani. Tokrat smo pa alergični na hikoncil. Smo bli v soboto pri dežurnemu. Upam, da bo ji hitro bolje.

Drugače smo kr ok. Službe ni nikjer na vidiku. Na mojo žalost.

To leto nas vse jezi in nam nič ne gre kot bi nam moglo it.

Ojoj, ta tvoj post pa je poln samih user posted image user posted image user posted image Pošiljam user posted image user posted image user posted image in upam, da bo čim prej boljše ...
Kaj tvoja pupa ima več alergij? To pa je hudouser posted image Držim pesti, da bo čim prej boljeuser posted image user posted image

Saj je komaj začetek leta, bo že boljeuser posted image user posted image Glede službe pa newem ... Kaj pa nadaljevanje šolanja, si razmišljala v to smer? Jaz bom menda šla magisterij delat, ampak ne iz iste smeri, bom se malo preusmerila. No, vsaj zaenkrat imam take plane, bomo vidli, ko pridem tjauser posted image user posted image Itak še moram prej diplomirat, samo se mi tako ne da k izpitom spravit, zdaj sem imela enega in sem ga dvakrat preložla, potem pa sploh nisem šla pisatuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2863
22.2.2010 15:07:18   
MorjeMorje
Vrtnica upam, da se hitro pozdravite!user posted image user posted image user posted image
Glede službe pa ti želim veliko optimizma! Saj se bo tudi zate kaj našlo! user posted image user posted image

(odgovor članu VRTNICA84)
Neposredna povezava do sporočila: 2864
22.2.2010 20:22:45   
smejčica
Večer,

pozna sem, vem ja.user posted image Če pa če....ah, saj veste.user posted image

Kako ste mi kaj, bejbe?

Moj mal je ravno zaspal, moja ta večja dva ravno pravljico bereta, jaz mam pa mal časa.user posted image
Jutri grem s Tianom v posvetovalnico, malečka bo pa doma. Zjutraj bom mojega v službo zapeljala, da bom mela avto doma. Hja, je mali že prek 4 mesece star. Kam gre čas.user posted image In čaka nas druga pikica.

Dona

Ja, smo taka fajna družinca mi.user posted image user posted image user posted image Še nekaj časa nazaj si nisem mogla predstavljat, da bi lahko bila toliko doma.user posted image Sem samo letela okrog.user posted image
Midva z malečko sma se določeno obdobje tud šele okrog 10 ure zjutraj vstajali.user posted image kolk je blo lušno.user posted image Tako da kar izkoristi, zdaj ko si je tvoja naredila tak urnik.user posted image
Kako je s prehladom?user posted image

morjemorje

Res je. Ko je vikend, imamo še manj časa, ko pa čez teden. Čeprav bi imele po pravem več časa, ker so dedci doma.user posted image
Jaz sem moji tudi vedno dajala calgel za zobke. Kak sem vidla, da lezejo ven, sem ji že mazala. Običajno samo zvečer, ker ni bilo ravno nekih problemov čez dan. Drugače se pa komot lahko par krat namaže. Jim malo hladi.user posted image Sem imela tud nekega z okusom po medou, pa se zdaj ne spomnim imena, pa se mi ni zdel tolk fajni.user posted image
Drugače si pa moj mali tud vedno prstke not tišči...so vedno pri roki. Drugače pa tud vse druga v ustah pristane.user posted image

Vrtnica
Ah, joj. Sami prehladi. Naj se tud tvoja pupa hitro pozdravi.user posted image Jaz sem pa alergična na ospen. user posted image Saj bo. Mi imamo srečo. Mala še pri zdravniku ni bila, mali pa tud ne in upam, da še naprej tako ostane.
Je pa zanimivo, da sma oba z mojim bila zelo veliko bolana kot otroka.user posted image
Za službe je pa zdaj očitno res problem.user posted image Hb da je jaz še ne rabim istat. Vam vsem pa vso srečo tega sveta, da jo dobite.user posted image

Kje ste pa ostale punce? Mižek, sem videla, da si našla delo.user posted image

Ajde, bejbe...grem jaz zdaj, da še mal pospravim, preden se mali zbudi. Potem nas itak čaka še kopanje, ...

nočko

< Sporočilo je popravil smejčica -- 22.2.2010 20:24:03 >

Neposredna povezava do sporočila: 2865
23.2.2010 7:56:42   
smejčica

Jutro.user posted image

Jaz sem pa danes že lep čas pokonci.user posted image

Ajde, da vam častim eno user posted image , ker jo ravno pijem.user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu smejčica)
Neposredna povezava do sporočila: 2866
23.2.2010 12:21:37   
VRTNICA84
Morem vam povedat lepo novico, da je moji pupi že veliko bolje. Alergična je na hikoncil. Bila je kot goba. Zdaj pa že gre nazaj.
user posted image user posted image user posted image user posted image

Sem že razmišljala, da bi mogoče naredila prekvalifikacijo. Za kakšen drugi poklic ali pa, da bi se vpisala na fakulteto. Bom vidla kak se bodo stvari odvijale naprej.

Kak se vam zdi zmagovalna pesem iz Eme?

Epictetus

(odgovor članu smejčica)
Neposredna povezava do sporočila: 2867
23.2.2010 16:37:01   
MorjeMorje
pesem iz Eme...ne vem a se naj user posted image user posted image user posted image al user posted image user posted image user posted image
živ obup! to je moje mnenje, vem, da je mnogim všeč, tk da brez zamere!user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2868
23.2.2010 16:45:16   
donna22
Smejčica, kako je Tian prenesel 2. pikeca? Koliko pa je zrasel? Pa res je že 4 mesece star ... Ah, včasih, ko pomislim, kako čas beži, mi gre kar na jokuser posted image user posted image Zala bo pa skoraj 8 mesecev stara ... Prva svečka bo en dva tri tu.
Prehlad pa kar ne mine in ne mine. Res je, da je boljše, ampak ji vseeno teče iz nosa ... In sem že sama sebi zoprna, kaj šele njej, ko ji ta nosek čistimuser posted image

Vrtnica, super za Anouser posted image user posted image
Glede pesmi z Eme pa se strinjam z MorjeMorje ... Obup ... Ujeta nekje med user posted image in user posted image , čeprav se mi zdi, da prevladuje to drugo. Kaj pa ti praviš?

Neposredna povezava do sporočila: 2869
23.2.2010 17:42:31   
Tina&Dean
Ojla!

Se me še spomnite? Mi je kr nerodno ko se nisem tak dolgo nič javila - obljubim da bom se zdaj pogosteja javljala. Doma smo imeli kr pestro, najprej je Žan bil bolan, potem Zoja in spet Žan,... no zdaj sta pa spet bolana Zoja ima bronhitis, Žan pa je staknil virozo.

Aja še glede pesmi na EMI user posted image user posted image user posted image

Vrtnica84 super da ste že boljše user posted image . Žan je tudi alergičen na hiconcil in sma pristala zaradi tega v bolnici.

7.10.2006 se nama je pridružil najin pikec Žan (3500g, 50cm)
22.7.2009 se nam je pridružila princeska Zoja (3700g, 50cm)

(odgovor članu donna22)
Neposredna povezava do sporočila: 2870
23.2.2010 18:18:29   
smejčica
Hej.

Moja dva sta v šopingu, najmlajši se pa zabava pod igralnim lokom.

Vrtnica

Uh, tale pesem iz eme mi je ful mimo. Nekak mi ne sede.user posted image

Morjemorje

Se strinjam.

Dona

Tian je vredu. Tud z Lejlo nismo imeli problemov, tako jih tud z malim nimamo. Cepljenje je prenesel čist ok.user posted image Priden naš fant.user posted image Res je, prehitro čas beži.user posted image 8 mesece bo že Zala stara. Uh, res hitro mine.user posted image

Kaj pa mgoče če ji daš zvečer pred spanjem operil za otroke eno špričko.user posted image

Tina

boga tvoja otročka. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image da bo čimprej boljše.
po tem takem jih je pa kar nekaj alergičnih na hiconciluser posted image

(odgovor članu Tina&Dean)
Neposredna povezava do sporočila: 2871
23.2.2010 21:59:35   
VRTNICA84
Tina& Dean zakaj sta pristala v bolnici mi lahko malo razložiš? Kaj bi lahko šlo narobe? Ker me še vseeno skrbi.

Meni osebno pa je ta pesem še kr všeč. Kaj te vem. Nekaj posebnega.

Kaj pa drugače poslušate? Mislim kere pesmi oziroma izvajalci so vam všeč?

Epictetus

(odgovor članu smejčica)
Neposredna povezava do sporočila: 2872
24.2.2010 8:49:20   
Tina&Dean
Jutro!

Vrtnica84
v bolnici sma pristala zato, ker je začel zatekat v obraz&vrat.
No da ti še vse povem od začetka - dobil je vnetje uhic in hiconcil, po petih dneh jemanja je dobil drisko in pikice po obrazu. P mu je dala claritin in ni nič pomagal, tako da sma popoldan še isti dan šibala v bolnico ker je bil zatekel in je že slabše dihal. V bolnici je dobil injekcijo proti alergiji, ki bi naj pomala v eni uri, ampak nažalost ni. Potem sma bila sprejeta na oddelek, kjer je dobival adrenalin,...v bolnici sma bila 3 dni - ampak vrjemi so to bli moji trije najbolj grozni dnevi v življenju.

Glede glasbe - po večini poslušam hrvaško, tudi nekaj slovenske. Aja zadnje čase pa MORAMO poslušat tudi narodno zabavno user posted image   Žan je namreč vsaj pol ure na dan prilepljen pred tv na programu tv golica.

7.10.2006 se nama je pridružil najin pikec Žan (3500g, 50cm)
22.7.2009 se nam je pridružila princeska Zoja (3700g, 50cm)

Neposredna povezava do sporočila: 2873
24.2.2010 11:53:51   
donna22
Tina, dobrodošla nazajuser posted image user posted image Upam, da bo čimprej boljšeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Smejčica, kaj operil lahko dam tako malemu user posted image oz. obstaja tudi za tako male?

Vrtnica, jaz poslušam res ful raznoliko glasbo ... Ne maram pa narodnozabavne in housa ... Večinoma pač komercialo in pa obožujem muziko iz 80. letuser posted image user posted image Takrat so res vedli, kaj delajouser posted image
Kaj pa ti poslušaš?

(odgovor članu Tina&Dean)
Neposredna povezava do sporočila: 2874
24.2.2010 21:33:59   
VRTNICA84
Tina & Dean nama je tudi rekla, da če bo začela zavtekat naj pridema takoj nazaj. Prvo ji je dala sirup in inekcijo v soboto popoldan. Dobila pa je alergijo točno po desetih dneh. Kr na enkrat je bla cela pikasta. Sej je bla malo že po prsih pikasta v petek. Pa zdravnica, ki je nadomeščala ni nič rekla. Da bi lahko bilo kaj narobe. V soboto pa je bla že kr gobasta. Pa mi je tašča rekla, da naj grem raje k dežurnemu. Ker je vedno bolj pikasta. Pa sma šle.  Sploh ne morem verjet, da je prišla alergija po desetih dneh. Jutri imama kontrolo pri naši pediatrinji. Pikice pa so ji tudi že zginle.

Moram vam povedat, da je moja punčka danes shodla. user posted image user posted image user posted image  Joj, kak sem ponosna na njo.

Sama pa poslušam vso glasbo, ne glede na slog. Preprosto če mi je pesem všeč jo poslušam. Ne glede na avtroja. Najraje pa poslušam Dražena Zečića, Plavi orkestar, Bjelo Dugme. Pa naše pevce in pevke kot so Plestenjak, Kumer itd.

Povejte o čem bomo klepetale naprej. Da ne bom skoz nekaj spraševala in bla radovedna.user posted image user posted image user posted image user posted image

Epictetus

(odgovor članu donna22)
Neposredna povezava do sporočila: 2875
Stran:   <<   < Prejšnja stran  113 114 [115] 116 117   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  113 114 [115] 116 117   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pesem za moža, ki ponoči spi, namesto da b...
Potem ko je večino noči prebedela s svojim dojenčkom, medtem ko je njen mož spal, se je neka mama odločila, da bo ob šti...
VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?