|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  71 72 [73] 74 75   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majčice 2010 - 2. del
15.2.2010 10:14:20   
nanny.girll
zivepo hvala :) ja res sm kr pohitela z vsem. sam to je pa tko k si 24h na dan doma pa ni nč druzga za delat user posted image user posted image user posted image zdj bom pa te 3 mesece sam spreminjala vse user posted image drgač pa ni tok mal prostora sploh sam k predali pa omarci sta polni cunjic in ne morm nč druzga notr spravituser posted image user posted image user posted image bomo še mal organiziral kaj bo kje user posted image user posted image user posted image

biba še mal user posted image user posted image , da bo vse ok. ti kr počivaj potem pa nam sporoči kako je bilo pri g.

Teja K user posted image user posted image user posted image za nakupe user posted image

(odgovor članu nanny.girll)
Neposredna povezava do sporočila: 1801
15.2.2010 10:41:43   
Angel_Tian
zivepo - tole nedeljsko spanje je pa res bilo preveč user posted image Jaz sem šla spat okol enih, Tian me je pa že ob pol sedmih zbudil, če se je živ žav že začel user posted image user posted image

m_aja - meni je za Tiana pokazalo pravilno, da bo fant. Zdaj mi kaže, da bo punca in jaz tudi nekako "živim" v prepričanju, da bo tokrat dete brez lulčka (če bo res, bomo videli ob porodu). Verjamem pa v take neke napovedi ne - itak so vedno možnosti 50 : 50 user posted image user posted image

nanny.girll
- sem hotela pogledat sobico, ampak teh slik ne vidim nikjer v albumu user posted image Drugače pa seveda čestitke za zaključeno nabavo user posted image

kati - meni je Tian tako v soboto kot včeraj prespal celo popoldne. In potem je še ponoči kar lepo spal. Malo je nahoden in sem ga kar pustila, da si odpočije, očitno je to potreboval.
Upam, da ti bolečine v hrbtu hitro ponehajo, drugače pa naj te vsaj tvoj z malo masažo "preseneti" user posted image

biba88 - po moje te ne rabi preveč skrbet. Tudi meni občasno kaj priteče - brez vonja, brez barve. Itak nosim dnevne vložke že celo nosečnost, tekočino pa presojam kar neubogljivemu mehurju, priteče pa res samo nekaj kapljic... Sploh pa če je bilo na pregledu vse ok, mislim, da je strah odvečen.

emibu - ti seveda držimo pestsi, da uspešno opraviš izpit, pa nekaj user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image še za na pot.

teja k - user posted image user posted image user posted image za sling. To je bil pa res že čas zdaj. Pa seveda super tudi za ostalo nabavo. Saj bo počasi vse potrebno doma.
Lepo opravi na pregledu in pazi se na AC, ker so danes na obhodu neki norci - se en tip v napančni smeri vozi iz MB proti CE.
Čakamo potem (oz jaz bom verjetno komaj jutri lahko brala) poročilo o pregledu in rešitvi z delno bolniško.

Tian - 24.6.2006
Lina - 16.5.2010

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 1802
   [Brisano sporočilo]
15.2.2010 10:49:23   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Angel_Tian)
  Neposredna povezava do sporočila: 1803
15.2.2010 11:02:39   
julka8
živjouser posted image

se samo malo javljam med učenjemuser posted image
emibu - držim pesti da bo šel izpituser posted image
biba - držim pesti, da je vse okuser posted image , pa počivaj
mene pa samo zanima, če je mogoče kera k jemlje dodatke in kere bi kej priporočale, vem da jih je kr velik namenjenih tudi user posted image , ampak ne bi rada glih nekih stranskih učinkov...user posted image kako zgleda tist tonik (floradix)?
no lep dan, grem se naprej učit, če ne bom prej zaspala za knjigam...user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1804
15.2.2010 11:03:33   
julka8
pardon,se popravlam, če kera jemlje ŽELEZOVE DODATKE..user posted image user posted image user posted image user posted image se vid da že napol spim...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu julka8)
Neposredna povezava do sporočila: 1805
15.2.2010 11:08:21   
Angel_Tian
zivepouser posted image user posted image za nabavo. Si res poceni dobila.
Tvoj bo pa že pospravil vso opremo, če sta se tako dogovorila, saj je še čas user posted image Jaz se bom z vsem tem kar sama "borila" user posted image

Kako lepo, da gresta s Pio po nove frizure. Midva s Tianom bi jih tudi bila potrebna, no saj moj dragi tudi. Samo pri nas dooooooolgooooo traja, preden se potem resno spokamo na lepšanje user posted image

Superca, sem vedla, da bo prav prišla še kakšna polička nad predalnikom. In ja, svetujem zaprto (glavni razlog si pa tak že sama navedla) user posted image user posted image user posted image user posted image

Pa uživaj ob basanju čokolade.

julka8 - jaz samo magnezijeve šumeče tablete pijem, ostalega pa nič. Sem pa itak vedno čisto površna pri branju stranskih učinkov user posted image (zdaj jih bom od moi dobila po glavi user posted image )

Hmmmm, fiška se je tudi nekam zgubila. Upam, da ni kaj zbolela ali pa se preveč v delo vrgla.

Tian - 24.6.2006
Lina - 16.5.2010

Neposredna povezava do sporočila: 1806
15.2.2010 12:01:04   
fiška33
Še sem tu, lepo da me pogrešate user posted image . Preberem vse, ampak ker za pisanje sporočila res veliko časa porabim, si ga še nisem vzela user posted image
Prejšnji teden je bla 3x materinska, nekaj sem tudi risala, nabavljala nisem nič pametnega, tak da se ni blo kej ekstra za hvalit... Malo stanovanje rihtava, sva naredila novo omarico za sladkovodni akvarij, pa komplet sva ga preuredila, ...Dragi ma pa ta teden počitnice in moram zdajle še eno omarico narisat, da pospraviva tisto kramo, ki se po tleh nabira... Jutri greva v LJ, v sredo je spet šola za starše, v četrtek greva še zadnjič v SG na pregled, v petek pa krofkanje... Full bo kratek teden... Nič, šibam, neseva pol načrte v Bauhaus, da zrežejo iverke.

Uživajte punce!user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1807
15.2.2010 12:10:55   
Angel_Tian
Super fiška, bo fajn aktiven teden user posted image
Pa uživajta z dragim te dni, verjamem, da bo teden hitro minil.

Joj punce user posted image user posted image Od brata sem v soboto izvedela, da moja tašča okrog govori, da bom imela fantka, ker se mi to baje vidi user posted image user posted image user posted image

Zdajle se pa moram resno lotit in narest obračune potnih nalogov za januar user posted image Jupiiiiiii, kako je to tečno delo user posted image

Tian - 24.6.2006
Lina - 16.5.2010

(odgovor članu fiška33)
Neposredna povezava do sporočila: 1808
15.2.2010 12:54:26   
m_o_i
hoj babike!

sporocam, da je tudi mene ulovilo-ceprav sem letos dolgo vztrajalauser posted image . rahla vrocina (ce mam jaz cez 37,5 je tak cudez), pocutim se ko cota user posted image  mozno, da je vse zarad zoba; v soboto sem namrec izpljunla del modrostnega zoba, kter je ze itak od jeseni za odpis. boli sier nic ne, je pa dlesn lepo vneta tam okoli...

aja, dan spet oz. se vedno zamenjan za noc-men to ze na psiho tolce!!!!

Elias je pridrvel k nam 11.05.2010 ob 11.07
11.05.2010 - 2070 g 45 cm
07.10.2011 - 9960 g 80 cm

Neposredna povezava do sporočila: 1809
15.2.2010 13:08:02   
Angel_Tian
moi - ne daj se! Še malo pa se bo začelo lepo vreme in bo razpoloženje tudi boljše. Se mi zdi, da nam je te zime že vsem dovolj, me smo pa itak čisto preveč v pričakovanju maja user posted image
Pa da ne zboliš slučajno - no, vsaj do petka ima, da se k sebi spraviš user posted image

Tian - 24.6.2006
Lina - 16.5.2010

(odgovor članu m_o_i)
Neposredna povezava do sporočila: 1810
15.2.2010 13:58:25   
biba88
ola!
okol 11ih se mi je spet v curku ven vlil in še una g k mojo g nadomešča še ni delala! tekočine je blo tok da sem imela cele spodnjice mokre in hlače med nogam!
valda mene zagrabi panika in letim v P kjer nardijo test za plodovnico! zgleda da imam tako močan izcedekuser posted image  
čeprav moji mami so rupturo spregledal in ji je umrl otrok!user posted image
gledal me je pa en študent (zraven njega je biu še en ginekolog) ki ni znal vstavit odpirača in še nč nežen ni biuuser posted image  sem bla kr mal žalostna pol sem šla še s tem študentom na UZ in ne boste verjele, ni ga znal uporabljat! bla sem po moje poskusni zajček! drugač so bli pa vsi prijazni sam štorasti boluser posted image  upam da niso kaj spregledal no.....zaenkrat zgleda vse v reduuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1811
15.2.2010 14:21:37   
Angel_Tian
biba - za današnjo zabavo so ti poskrbeli user posted image user posted image
Ampak važno, da je s tabo in z bebo vse ok - tole pa bo ostala zanimiva zgodbica za pripovedovanje user posted image

Pa kje so danes vse čveke? Samo jaz nimam počitnic al kako user posted image

Tian - 24.6.2006
Lina - 16.5.2010

(odgovor članu biba88)
Neposredna povezava do sporočila: 1812
15.2.2010 15:17:39   
katy83
pozdravček majske babike.

Jaz se vam samo na hitro javim, da ne boste rekle, da vas zanemarjam.   Ravnokar prišla iz "službe", zdaj grem malo zalegnit, potem pa spet za zapiske. user posted image   Čisto sem že panična zaradi tega izpita. Groza. Pa se mi zdi, da sem vedno bolj okrogla in posledično bolj nerodna, pa.... Ah, ne bom jamrala, ker verjetno nisem edina.  user posted image

No, v glavnem, ta teden bom bolj bogo na RR zaradi učenja.  Pozdravit vas ziher kaj pridem. user posted image   Brez tega ne gre. user posted image

Rada bi samo povedala, da vsem, ki imate kakršnekoli težave želim, da minejo, ali pa se vsaj ublažijo. user posted image  

Lp, Katy

Neposredna povezava do sporočila: 1813
15.2.2010 15:27:16   
bubolin
Pozdravljene user posted image

Kako ste? Pri nas imamo danes že cel dan tako žurko v trebuščku - kot še nikoli do zdaj user posted image Sem pa danes zbujena že od 5.00, sploh ne vem zakaj ne morem spati user posted image
Teja K - bravoooo bravooo za sling in uspešen nakup user posted image user posted image user posted image Uuuu pa še na dopustu - jeeej (učenje bo pa tudi steklo). Dobro opravi na pregledu  user posted image user posted image user posted image

Brisače s kapuco - jaz imam tri (in pri tem bo tudi ostalo user posted image ). Moram kupit edino še kakšno rokavičko za umivanje.

Nanny.girll - ja ti si pa res pridna s tem urejanjem stvari za dojenčka. Ko pogledam tvoje fotke, imam kar malo slabo vest, ker jaz še nimam nič pripravljeno user posted image   Tako ali tako me najprej čaka še selitev (tako da me čaka še urejanje cele hiše, seveda tudi otroške sobice, in stvari za dojenčka - upam samo da se mu ne bo preveč mudilo na svet - da me ne preseneti user posted image )
Zivepo - user posted image user posted image user posted image tudi tebi za nakup. Kje pa si kupovala posteljnino???? K frizerju, aaa? Bravooo - jaz pa jutri user posted image Moja frizura je zelo potrebna majhne osvežitve user posted image

Julka8 - veliko sreče pri učenju  user posted image user posted image user posted image Glede dodatkov - jaz še vedno jemljem elevit (folna), pa omega3 (ribje olje), pa kdaj kakšno magnezijevo tableto spijem.
Fiška - zeloo si pridna. Bravooo user posted image user posted image user posted image Bo pa uspešen teden user posted image

M_o_i - boooga. Čimprej se pocajtaj (oziroma da sploh ne boš zbolela). Uuu tole z zobom pa ni prav prijetno user posted image Jaz bi tudi mogla it mal do zobarja, da malo pogleda kakšno je kej stanje (pa se kar nekako ne pripravim)

biba88 - saj bo vse ok user posted image user posted image user posted image Halooo pa tak pregled user posted image

Katy83 - tudi tebi veliko sreče z učenjem user posted image user posted image user posted image

Nooo tako pa sem vsa malo obdelala user posted image (po dolgem času). Tako zdaj pa je čas, da grem tudi jaz malo za knjige in napišem malo diplome, zvečer pa na telovadbo, da se malo razgibamo in ne bomo čisto zakrneli user posted image

Paaa paaa

Moj sonček Mark je na svet prišel 3.6.2010 :))

Neposredna povezava do sporočila: 1814
15.2.2010 15:27:45   
emibu
haj hoj :)

Sem že nazaj iz izpita šlo je dobr seminarsko oddala tak da sam počakam na sredo ko zvem rezultat.Hvala usem za pikepoke.

dodatki za nosečnost-ne jemlem čist nč dost sadje itd. se mi zdi da je to to bog si ga vedi ka use je tam notr sploh pa če ste gledale po tv da je lekarna sam še ena trgovina??izdelki sploh niso nč testirani..najlepša hvala a-a ne kemije več =)

naš mali brca neki cajta čist nek pod rebri pol čist nek dol hehe user posted image user posted image ka je fora nouser posted image user posted image

(odgovor članu katy83)
Neposredna povezava do sporočila: 1815
15.2.2010 16:06:34   
biba88
zdej mi je babica v kamniku kamor hodm rekla naj pridem še k njej če bo še teklouser posted image  ker moje g ta teden ni! tko da sem si zdej pleničko not dala zdej pa čakam če bo mokro! no sej je skosuser posted image  tko da me spet mal skrbi! ampak bo že... pregled v P je biu pa mal neprofesionalen...ne vem kak majo to! jest sem delala z veterinarjem in smo krave bolj natančno in profesionalno pregledaluser posted image
v P sem bla tok panična da sem mela pritisk 150/62
tamala ma pa žurko v trebuhuuser posted image  tok skače!

(odgovor članu emibu)
Neposredna povezava do sporočila: 1816
15.2.2010 17:02:39   
m_o_i
biba88 ce mas obcutek, da je bil pregled prevec kavbojski, potem pojdi se enkrat! ce ne bos pomirjena, ne bos nic dobrega nareda za vaju...

Elias je pridrvel k nam 11.05.2010 ob 11.07
11.05.2010 - 2070 g 45 cm
07.10.2011 - 9960 g 80 cm

(odgovor članu biba88)
Neposredna povezava do sporočila: 1817
15.2.2010 18:16:11   
biba88
zdej sem se zmenila da grem jutri še k g k mojo nadomešča če bom mela še vlažne spodnjice! no sej jih mam skosuser posted image  danes morm pa počivat! držte pesti

(odgovor članu m_o_i)
Neposredna povezava do sporočila: 1818
15.2.2010 19:02:26   
julka8
čeeruser posted image
no pa sem končno iz MŠ, dans je blo prov fajn, je povedala babica tut kaj kej vzet v porodnišnco, u nm ne rabš skor nč sabouser posted image user posted image pol smo si pa ogledal še porodni blok in sobo, je blo prov fajn, sam mal vročeuser posted image user posted image user posted image
za dodatke sem pa mislna sam za železo k js tega drgač itak ne jem, pijem sam donat k ma tko magnezij in kalcij pa ni nč cukran.. železo mi je pa tko g rekla da mi bo treba dat sam še enkrat bo na krvi pogledala, pa itak sama čutm da sm čist zalimanauser posted image user posted image se ne morm glih spravt učit...
biba-user posted image user posted image user posted image držim pesti še naprej!

lep večer vsem

(odgovor članu biba88)
Neposredna povezava do sporočila: 1819
15.2.2010 20:05:38   
K_a_t_i
julka8 - v lekarni/trgovinah z naravno prehrano dobiš grozdni sok (samo ne bit presenečena nad ceno...). Z njim si lahko izboljšaš stanje železa. Jst sem imela ta namen pa mi je blo prve 3m tko slabo, da nisem videt mogla sokov, potem sem pa že imela pregled krvi in niso več hoteli slišati samo o sokcih - sem dobila tablete user posted image . Opcija je tudi sok rdeče pese, samo tisti gre malo slabše dol user posted image

Žiga, 27.02.07
Gašper, 22.5.10

(odgovor članu julka8)
Neposredna povezava do sporočila: 1820
15.2.2010 20:31:12   
emibu
čerr!

a ma katera kak predlog ka spit? oz nrdit? d neha mehur pečt no nevem če je mehur pač lulat morm usake 2 minute pa spustim kaplco vn pa peče me ob tem in tko tut k ne lulam me pečeuser posted image sm pa dala tedn nazaj bris je pa use ql??user posted image user posted image kak domač recept mogoče?

(odgovor članu K_a_t_i)
Neposredna povezava do sporočila: 1821
15.2.2010 20:33:46   
julka8
k_a_t_i - hvala za odgovor.user posted image a tist grozdni sok je ful drag? sm razmišlala tut o soku rdeče pese ja, sam kaj k je ne maram...user posted image bom pa vprašala magari v lekarni če majo kej sam vprašanje k je tle bol mala lekarna... no bomo vidl.

lpuser posted image

(odgovor članu K_a_t_i)
Neposredna povezava do sporočila: 1822
15.2.2010 21:01:16   
K_a_t_i
Emibu - čaj iz brusnic, suhe brusnice, karkoli iz brusnic- to je za ledvice & mehur.

Julka 8 - evo, tale bo http://lekos-etrgovina.si/index.php?main_page=product_info&cPath=65_24&products_id=119 (jst sem mela v glavi 8€ za to stekleničko - pa ne vem zdej al so me nategnili, al pa sem si narobe zapomnila user posted image ) Pa še en je bil (mislim, da gozdne jagode user posted image - tisti mi je imel boljši okus)

< Sporočilo je popravil K_a_t_i -- 15.2.2010 21:03:57 >

Žiga, 27.02.07
Gašper, 22.5.10

(odgovor članu julka8)
Neposredna povezava do sporočila: 1823
15.2.2010 22:04:53   
milena2222
Čer!
Danes je pa za mano "ploden dan" ,cel dan sem imela obiske,zdej sem pa malo pospravila in to je to. Danes sem nastopila 30 teden-jupi zameuser posted image
biba - jaz imam tud skos vlažne spodnje hlače,sam ne pa tk fejst kot ti.Ti kr lepo še do g.stopi,da boš mirna.Meni se zdi,da naše bebe kr čutijo ko smo me vznemirjene tk da se kr lepo prepričaj,da je vse v redu.Pa eno user posted image zate
Kati-previdno z masažami,sem se zadnjič pogovarjala z eno,ki jih izvaja in jih menda nosečnicam odsvetujejo...No,lahk da je ona narobe povedala.
nanny.girl-jaz opa ne vidim tvojih slikc?
moi-meni se je vleklo skoraj cel teden ( od torka do nedelje ).Tudi zlepa nimam vročine zdej sem jo pa imela tudi 37,5...Sem že bolje,sam kašelj je ostal...Upam,da bo tebi hitreje boljeuser posted image
katy83- uspešno učenje,da si vse kr v prvo zapomneš...user posted image
emibu-brusnice obvezno, pa da ti bo kmalu  boljeuser posted image
bubolin- pri meni je tudi fejst pestro zadnje dni v trebuščku, občutki so fenomenalni
zivepo-nisem pol sledila,a si naročila košek prek interneta,ko si enkrat rekla?
AT-tebi pa pozdravček
Tako,zdej grem pa še nekaj malega pojest,pa pred tv.Lahko noč

(odgovor članu K_a_t_i)
Neposredna povezava do sporočila: 1824
16.2.2010 8:38:07   
Angel_Tian
Dobro jutro,

našega Batmana smo oddali - baje danes itak otroci morajo doma ostati. Pa vzgojiteljice tudi. Lahko v vrtec pridejo samo maškare user posted image (to mi je sine včeraj najmanj 4x povedal, zdaj pa ne vem, če sem blond al kaj user posted image user posted image user posted image )

Grem uživat ob branju in pitju činoja

Tian - 24.6.2006
Lina - 16.5.2010

(odgovor članu milena2222)
Neposredna povezava do sporočila: 1825
Stran:   <<   < Prejšnja stran  71 72 [73] 74 75   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  71 72 [73] 74 75   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?